ممنون از شما دوست عزيز اگر پاسخگوها در اين تاپيك افراد بيشتري باشند مسلما تاپيك پر بارتر خواهد بود.نقل قول:
Printable View
ممنون از شما دوست عزيز اگر پاسخگوها در اين تاپيك افراد بيشتري باشند مسلما تاپيك پر بارتر خواهد بود.نقل قول:
دوست گرامي لينكها تست شدند و مشكلي ندارند شايد ايراد از كامپيوتر يا اينترنت شماست دوباره سعي كنيد و يا از طريق وبلاگم كه آدرسش در زير هست دانلود كنيد.نقل قول:
سلام دوست عزیز
اگر میشه طریقه ی کار با مالتی متر را هم بگذارید ( مالتی متر های معمولی ):n16:
مالتي مترها ميونند كميتهاي مختلفي رو اندازه بگيرند .در مالتي مترهاي معمولي معمولا ولتاژ،جريان،مقاومت اهمي اندازه گيري ميشه (البته با رنجهاي نختلف) و در مالتي مترهاي پيشرفته تر مقادير مربوط به سلف،خازن،ترانزيستور و ... هم اندازه گيري ميشه.
در اندازه گيري يك كميت مانند ولتاژ يا هر چيز ديگر ابتدا بايد رنج مناسبي را با توجه به مثلا ولتاژ ورودي خود انتخاب نماييم براي مثال اگر ميخواهيم ولتاژ برق شهر را اندازه بگيريم بايد بدانيم كه ولتاژ برق شهر حدودا 220 ولت است بنابراين بايد رنج را طوري انتخاب كنيم كه ولتاژ ما در محدوده رنج قرار گيرد چرا كه اگر رنج مناسب انتخاب نشود يا مالتي متر آسيب ميبيند يا مقدار اندازه گيري شده خطا خواهد داشت.براي اندازه گيري ولتاژ و وقاومت هم كه ميدانيد مالتي متر بايد بصورت موازي در مدار قرار بگيرد و براي اندازه گيري جريان مالتي متر را بايد بصورت سري در مدار قرار داد.
براي اندازه گيري مقاومت بايد توجه داشته باشيد كه مدار بايد بدون برق باشد.
حالا اگر سوالي بصورت موردي داشتيد بفرماييد.نقل قول:
سلام با سپاس فراواننقل قول:
اگر امکان دارد طریقه ی نصب صحیح لامپ های فلورسنت را قرار دهید:n26:
اگر منظورتون لامپهاي مهتابي هست كه بهتره از چوكهاي الكترونيكي استفاده كنيد كه يه برق ورودي دارند و دوتا خروجي كه به لامپ مهتابي وصل ميشه و به هيچ چيز ديگه اي براي نصب احتياج نداره.:n10:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ممنون که سوالات مبتدیانه ی من را جواب میدهید
اگه میشه ولت .وات و آمپر را با یه مثال ساده توضیح بدهید (آخه من مثال های تخصصی را متوجه نمیشم)
و با تشکر مجدد که سوالات فردی مثل من که به برق علاقه داره جواب میدهید :)
ارسال شده از GT-S5301 با استفاده از تپاتالک 2
ممنون از راهنماییت دوست عزیزنقل قول:
اما هر مونیتور یه پورت4پین داره که پنل دو طبقه هم جای دوتا پورت4پین داره و منم این پورتها رو درست به هم وصل کردم اما مشکل زنگ خوردن دو طبقه باهم همچنان وجود داره
اين احتمال وجود داره كه ايراد از پنل دم در باشه يعني دو تا زنگ از داخل پنل با هم اتصال داشته باشند اگه ميتوني پنل رو باز كن بررسي كن البته حواست باشه كه اگه گارانتي داره اين كار رو نكن و بده گارانتي بررسي كنند.نقل قول:
نقل قول:
وقتی فقط یکی از مونیتورها رو به پنل وصل میکنم همه چی درسته و یکی از زنگها اصلا نمیزنه و اون یکی هم درست میزنه
اگه زنگها اتصال داشتن که تو این حالت باید هردو زنگ هم کار میکردن
اما وقتی هر دو مونیتور رو وصل میکنم انگار این وسط زنگها سری میشن باهم:n04:
خب مسلما از يه جا اتصال وجود داره اون پنلي كه ميگيد مشكل داره رو بررسي كنيد از سوكت پنل گرفته تا دم در و اگر چيزي پيدا نكرديد در صورتي كه كابل آيفنتون سيم اضافي داره،سيم مربوط به زنگ رو هم از پايين هم از بالا عوض كنيد و از يه رنگ ديگه استفاده كنيد.
اگر اين مشكل با وارد كردن پنل خاصي به مدار بوجود مياد يك بار جاي پنلهارو عوض كنيد اگر مشكل به همون صورت قبلي وجود داشت يعني مشكل از سيم كشي آيفون هست و اگر جاي بروز مشكل هم عوض شد يعني مشكل از پنله.
سلام.
کسی جواب این سوالات رو میتونه بده بهم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
نمونه سوالات ازمون تئوری و عملی برق ساختمان درجه 2 رو کسی داشت بزاره برام .
ممنون
دوست عزيز بهترين راه خريدن آخرين چاپ كتاب نمونه سوالات برق ساختمان از انتشارات فني و حرفه اي هست.
از اون كاملتر گير نمياري.
نه مسعد عزیز یه تعداد سوال همراه جواب داشته باشم کافیه برام.
تا حدود زیادی جواب ها رو میدونم ولی بعضی ها رو کمی شک میکنم .
آقا مسعود آموزش نحوه نقشه خوانی و اینکه کجا ها رو باید برش و کنده بشن رو بزار لطفا ؟
نحوه ی ترسیم نقشه در اتوکد رو هم داشتی بزار .
سلام دوستان
اینجا برای سیم کشی ساختمان از این رنگها به صورت استاندارد استفاده میشه
سیاه - منفی
سبز/زرد - زمین . بعضی وقتها هم فقط سبز هست .
آبی و قرمز و قهوه ای برای مثبت ( تک فاز تا سه فاز ) .
آیا ایران هم همینطوره ؟
درودنقل قول:
آره دوست عزیز. البته بیشتر در بخش های صنعتی(سه فاز) از این رنگ بندی ها اجرا میشه ولی در مساحت های کوچیک و به خصوص تک فاز کم پیش میاد که استفاده بشه!:n01:
بدرود
سلام
دوستان گرامی دوتا سوال داشتم در مورد برق کشی ساختمون :
1- پریزی که بخوام تو آشپزخونه بذارم ارتفاعش چند سانتی متر از کف باید باشه ؟؟؟
2- پریز برای ماشین لباس شویی چطور؟ 70cm خوبه یا باید 110cm باشه ؟؟
میخوام اصولی باشه و از لحاظ قوانین درست باشه
ممنون :n16:
دوست عزیز الان محل قرار گرفتن پریز ها در اشپز خانه بستگی به مقدار کف سازی و بلندی کابینت ها داره
معمولا برای ماشین لباسشویی و ظرفشویی کنار هم و حدود 70 cm میذارن
برای پریز هایی که قراره روی دیوار و بالای کابینت ها باشه هم حدو.د 110 یا 115 سانتیمتر کافیه ولی حتما مقدار کف تمام شده رو محاسبه کنید تا پریز خیلی پایین یا بالا نباشه
سلام .من یک مودم adsl الفکس دارم .دو سه هست از صبح تا پنج بعد از ظهر بجز روز های تعطیل خود به خود ریست می شود اول فکر کردم از شرکت ارایه دهنده اینترنت هست بعد با قطع شبکه و خط تلفن مودم متوجه شدم باز هم ریست می شه .با بررسی که کردم حدس می زنم نوسان های برق باشه مثل جوشکاری .نمی دونم ولی انقدر نیست که تو منزل متوجه بشویم.می خواستم نظر شما رو بدونم .راه حل چیست؟باتشکر
معمولا نوسانات مثل جوشکاری خودش رو روی همه وسایل منزل نشون میدهنقل قول:
سلام .من یک مودم adsl الفکس دارم .دو سه هست از صبح تا پنج بعد از ظهر بجز روز های تعطیل خود به خود ریست می شود اول فکر کردم از شرکت ارایه دهنده اینترنت هست بعد با قطع شبکه و خط تلفن مودم متوجه شدم باز هم ریست می شه .با بررسی که کردم حدس می زنم نوسان های برق باشه مثل جوشکاری .نمی دونم ولی انقدر نیست که تو منزل متوجه بشویم.می خواستم نظر شما رو بدونم .راه حل چیست؟باتشکر
شما ولتاژ اداپتور و پریز رو چک کردین؟آیا محافظ برق دارین؟
سلام دوستان . برای پمپ کولر آبی میخوایم یک سوئیچ اتوماتیک بذاریم داخلِ کولر که برایِ 3 دقیقه پمپ رو روشن کنه و برایِ 10 دقیقه خاموش کنه . اگر زمان هم قابل تنظیم باشه بهتره . چی پیشنهاد میکنید ؟ ( علتش صرفه جوئی در برق و استهلاک پمپ هست چون وقتی پوشالها خیش بشه تا حدود 10 دقیقه به پمپ نیازی نیست ) . با تشکر
سلامنقل قول:
همچین دستگاهی رو دیدم تو اینترنت برای فروش گذاشتن.
سلام بر شما دوست عزیز . ممنون از پاسختون . البته ما میتونیم از تایمر دیجیتال استفاده کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اینها یه کم گرانقیمته . ما دنبال یه تایمری شبیه تایمرهای راه پله میگردیم . اما اون تایمرها هم فقط خاموش میکنه . نمیتونه روشن و خاموش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزيز براي چنين کاري تايمرهايي وجود داره که کار م نظر شما رو انجام ميده اما قيمت اين تايمرها کمتر از قيمت خود پمپ نيست.نقل قول:
در ضمن کاري را که شما ميخوايد انجام بديد نه تنها عمر پمپ رو زياد نميکنه بلکه ممکنه از عمر مفيدش کاسته بشه و علتش هم اينه که شما با اين کار زمان کارکرد اون رو کم ميکنيد اما در ازاي اون تعداد دفعات راه اندازي رو افزايش ميدهيد و ميدونيد که يکي از پارامترهاي تخمين عمر مفيد لوازم برقي تعداد دفعات راه اندازي اونهاست.بنابراين کار شما از لحاظ اقتصادي بصرفه نيست.
یک سوال من یک خونه قدیمی 34 ساله دارم ایا میتونم ایفون تصویری بزارم ایا جواب میده؟؟چنتا باید سیم پشت ایفون باشه که جواب بده؟؟الان چی خوبه تو بازار تصویرش خوب باشه
سلام.نقل قول:
اگر آیفون معمولی دارید میتونید از همون مسیر سیم کشی کنید برای آیفون تصویری .
اگر هم توی دیوار لوله ی برق برای سیم کشی نیست میتونین از لوله های روکار استفاده کنین . هم فلزی هست هم پلاستیکی .
اگر اصلا لوله نداره توی دیوار , میتونین توی خونه روکار لوله کشی کنین که سیمها داخل لوله باشه و دم در هم دیوار رو کمی با چکش و قلم فلزی خورد کنین و جای جعبه ی آیفون و لوله ی سیمها رو درببارین و روش رو سبمان بکشین و رنگ بزنید
توی نت بنویسین
آموزش نصب آیفون تصویری
. دهها سایت و فایل pdf پیدا میکنید .
انگلیسی هم خیلی زیاده
فروشنده ها هم میتونند اطلاعات لازم برای نصبش رو بهتون بدند
خودش هم کاتالوگ نصب داره
درود.
در مورد چشم(سنسور ) لایتینگ در راه پله ها و پارکینگ درباره جانمایی چشمها و چگونگی طراحی و نصب آن اگر مطلب مفیدی دارید , ممنون میشم در سایت قرار دهید.
سلامنقل قول:
یکی از دوستان به بنده خبر داد که در ایران چند مدل کلید هوشمند کنترل کولر وجود داره که دو مدل هست
1- کنترلِ زمانی که بهش میگین چه موقع روشن بشه و چه موقع خاموش بشه و یا چند دقیقه روشن باشه و چند دقیقه خاموش
2- کنترل دمائی که یک دماسنج دیجیتال داره و میشه برنامه بهش داد که در چه دمائی خاموش بشه و در چه دمائی روشن بشه .
ظاهراً بهترین نوعش اتوماسیون هست که 3 سال ضمانتِ بدونِ سوال داره و 50 هزار تومن هم قیمت داره
برای اطلاعات بیشتر توی گوگل بنویسید
کلید کولر اتوماسیون