نقل قول:
خرید پله ای تو منفی(برای میان مدت) بنظر من هم بد نیست.
Printable View
نقل قول:
خرید پله ای تو منفی(برای میان مدت) بنظر من هم بد نیست.
با سلام خدمت شمانقل قول:
قیمت روز و لحظه ای سهام رو از سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید دریافت کنید.سود پیش بینی شده برای سهام هم معمولا در این سایت ذکر شده،اما برای دریافت آخرین اطلاعات و صورت های مالی هر شرکتی(زیر مجموعه بورس و فرابورس) به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
نماد تراکتورسازی(تایرا) از مورخه 91/02/02 برای تعدیل متوقف شده است اما آخرین قیمت پایانی این سهم در مورخه 91/01/30، مبلغ 2438 ریال بوده است.
اگه منظور شما از مس، شرکت ملی صنایع مس ایران با نماد(فملی) است ،قیمت پایانی این سهم در مورخه 91/02/04 (امروز) مبلغ 4980 ریال بود.
روز سه شنبه مورخ 1391/02/05 تعداد 32،650،000 سهم شركت توكاريل (سهامي عام) براي اولين بار پس از پذيرش در بازار دوم فرابورس ايران در نماد توريل1 و نمونيك torz1 عرضه مي شود. خريد صرفاً توسط كارگزاران داراي مجوز فعاليت در فرابورس صورت مي گيرد. سهميه درنظر گرفته شده براي هر ايستگاه معاملاتي حداكثر 48،000 سهم و براي مشتريان برخط (آنلاين) حداكثر 500 سهم مي باشد. يادآور مي گردد با توجه به محدوديت هاي موجود در اساسنامه صندوق هاي سرمايه گذاري مشترك، اين صندوق ها هيچ گونه سهميه اي جهت خريد سهام در بازار دوم فرابورس ايران ندارند.
به نظر من هیچ چشمکی نمیزنهنقل قول:
من خودم 217خریدم و اشتباه محض کردم 260نفروختم هنوز جریان دکلش تو خزر تکلیفش معلوم نیس
خرید وغدیر در این قیمت ها خالی از لطف نیست.
زیر 190 خریدار ولساپاح خواهم بود.
ثتران،ثشرق و آ س پ در کف قیمتی قرار دارند.
احتمال عرضه میلیونی توریل از فردا قابل تصور هست.
امروز اول معاملات رو از دست دادم و نتونستم (مداران ح) بگیرم خیلی حیف شد.
خوب دوستان تصورات باطل بود!هیچکدام از سهامداران عمده حاضر به عرضه سهام توریل نشدند.نقل قول:
سیمانی ها حرکت دیگه ای رو شروع کردند.سقاین فروشنده نداشت و سیمان سبزوار نیز با صف خرید همراه شد.
تو صف خرید ونوین موفق به خرید این سهم شدم.جالبه تو قیمت های 300 نخریدم و حالا تو صف خرید با مشقت خریدم.
کنور هم به روند نسبتا متعادل خودش برگشت.وغدیر هم حول و حوش قیمت های دیروز بود.
معلوم نیست کی دوباره بازار به سمت ساختمانی ها رو میاره.
قندی ها امروز هم روی خوشی از بازار ندیدند.
باید از این تاپیک جمع کنم برم. خیلی دیگه دارم حرف میزنم! :20:
سلام به نظرم اگه کسی میخواد سهم بخره فرآور خوبه یه نظرم کم ریسک و با بازدهی بالاس
دوستان نظری دارن بگن
بابا اینجا که خیلی سوتو کوره
نکنه همتون پول دار شدین خبرنمیدین:31:
فردا خیلی مهمه ایشالا مذاکرات مثبت باشه تا بلکه سهامداران یه سود مناسب گیرشون بیاد:20:
دوست عزيز نميدونم حفاري رو فروختي يا نه ولي الان به قيمت هاي مد نظر شما رسيده.نقل قول:
سلام اخوینقل قول:
نه هنوز دارم من اگه اون موقه فروخته بودم و230خریده بودم الان دوباره مفروختم منظظورم این بود که بیخودی باسهم بالا وپایین رفتم
اما مذاکراته 5+1 هم که بی نتیجه ماند باید ببینیم شاخص چه روندیو شنبه طی میکنه
دوستان اگه من بخوام مثلا 1000 تا سهم از یه شرکتی بخرم که قیمت هر سهم 100 تومن باشه باید چیکار کنم؟ (میدونم 1000تا زیاد نیست) باید به کارگزاری مراجعه کنم و بگم میخوام سهام بگیرم؟ لطفا مراحل خرید سهام توضیح بدین . متشکر
بله دوست عزیز باید به یک کارگزاری مراجعه کنید و کد بورسی بگیرید . پس از اون میتونید از طریق تلفن ، اینترنت و حضوری اقدام به خرید و فروش سهام کنید .نقل قول:
یک توصیه : بدون شناخت از شرایط بازار هیچ وقت وارد نشید .
موفق باشید .
شما اگه براي اولين بار قرار هست كه اقدام به خريد و فروش سهام كنيد،در مرحله اول با مراجعه به هر كدام از كارگزاري ها با ارائه اصل و تصوير شناسنامه و کارت ملی بدون پرداخت هیچ وجهی مي بايستي كد سهامداري دريافت كنيد. (مدت زمان اخذ كد سهامداري حداقل 48 ساعت مي باشد)نقل قول:
ادامه كار رو خود كارگزاري ها براي شما توضيح خواهند داد.شما فقط همين يكبار ميخواين سهم بخريد يا قصد خريد و فروش بيشتري دارين؟ در هر صورت هر سوالي داشتي بپرس من هم در صورت دانستن، پاسخ خواهم داد.فعلا مرحله اول دريافت كد سهامداريست.
فعلا قصد دارم فقط سهام بخرم تا بعد خدا بزرگه. قصد فروش نه ولی قصد خرید دارم:21:
همانطور كه جناب Abbas.V اشاره كردن شما بسته به زماني كه در اختيار دارين ميتونيد حضوري،اينترنتي و يا آنلاين اقدام به خريد و فروش سهام كنيد.نقل قول:
در ضمن توصيه دوستمان رو هم جدي بگير و اگه شناختي از بازار ندارين بايد خودتان را مسلح كنيد به دانش و تجربه(تجربه اي بدون هزينه با خريد و فروش در تالار بورس مجازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و البته تو ايران بيشتر رانت.
بهر حال اوضاع بور س ايران در شرايط فعلي مناسب نيست و سرمايه داران با توجه به ريسك بالا ميل به خروج از بازار دارن..
سلام دوستان یه توصیه هم من بکنم الان شاخص وارد فاز اصلاحی شده با این وضع سیاسی و نرخ دلار و خیلی چیزهای دیگه بهتره سراغ بورس نرید یعنی اصلا خرید و فروش نکنید اینا به خودشون هم رحم نمیکنن چه برسه به سرمایه های کوچک ما همه بزرگان دارن کم کم خارج میشن
با تشکر
سلام دوست گرامینقل قول:
میشه بگین منظورتون از اینکه همه بزرگان دارن خارج میشن ینی چه کسانی؟سهامدارانه حقوقی؟با دلیل بیان کنین
با تشکر
خب شما یه نگاه به شاخص کل بندازید ببنید وضعیت هر روز منفیه یه روز مثبت میشه فرداش دوباره منفی به نظرت چرا اینطوریه وقتی نقدینگی نباشه همین طوری میشهنقل قول:
خب نقدینگی رو کیا وارد بازار بورس میکنن خب معلومه حقوقی ها کله گنده ها با این وضعیت اصلا جای منو و شما نیست
موفق باشی عزیز
دوست گرامی اگه ما بخوایم شاخصمون هر روز بره بالا پس شاخص داون جونز کشکه شما برو یه دید یکساله به شاخص بنداز ببین چقدر رشد کرده وتا کجا جای اصلاح دارهنقل قول:
شاخص بورس موقع اصلاح عوامل سیاسی هم در ان تاثیر داره نمونه واضحش مذاکرات5+1 شما ببین اگه فردا مذاکرات مثبت اعلام بشه شما سهمیو که بر فرض امروز قصد خریدشو رو درصدمنفی داشتی شاید سه شنبه حتی تو صف خریدم گیرت نیاد
من منکر حرف شما نیستم اما حرف شما وقتی 100%درسته که همه سهامدارایه حقوقی در مقطعی و بطور همزمان از سهم خارج بشن که این اتفاق نیافتاده بورس ایران رانت هست اما نه اینی که شما میگی
موفق باشی
حسین جان الان دیگه بورس رو جایگاهی واسه سرمایه گذاری نمیدونم شاید شما بعدا به این نتیجه برسیدنقل قول:
بورسی که با هر خبری مثبت و منفی شد به نظر من به درد نمیخوره مثلا چه خبری یکیش فلان وزیر مثلا برگشته به فلانی چیز بدی گفته این مثال بود که همه ی شما در طول روز در روزنامه و تلویزیون میبنید به راحتی روی بورس تاثیر میزارن
حسین جان اینکه من میگم بورس تهران 90 درصد رانته شاید باورت نشه ولی هست از کارگزارها بگیر تا کله گنده ها این وسط کی ضرر میکنه سهامدار حقیقی خرد چون جایی واسه بازی با بزرگان نداره اقتصاد ایران بیماره نشونه هاش هم تو بورس مشخصه
امیدوارم که این مشکل درست شه تا زمانی که این مسائل حل نشه به نظرم سرمایه گذاری تو بورس اشتباهه
حسین جان الان شما اشاره به مذاکرات 5+1 داشتی به فرض که مثبت بود به نظرت چند روز این مثبت دووم میاره اصلا به روز میکشه به نظرت چه کسایی از قبل خبر داشت و خرید کردن و موقع مناسب سهم رو میندازن به کسایی دیگه
این یه چیز مشخصیه یه توصیه هم به دوستان عزیز دارم در مورد بازارهای مالی دنیا تحقیق کنن ببینن چجوری عمل میکنن
با تشکر
بهزاد جان من منکر حرفتم نیستم نمونه بارز سهم رانتی همین خصدرا که پشتش.... هست الان دیگه تو این بازار نمیشه به دید بلند مدت سرمایه گذاری کرد فقط باید نوسان گیری کنینقل قول:
شما تو اول هفته یه سهم بخر و اخر هفته بفروش با5.5درصد سود که 1.5درصدشو کارگذاریت میبره این که دیگه سخت نیس
توماه میشه 16درصد و توسال میشه 192درصد سود ما میگیم فوقش نتونی به این دقیقی پیش بری میگیریم150درصد شما سرمایه گذاری بهتری سراغ داری ؟
حسین جان منم همین فکرو میکردم برای سود تو این بازار یا باید سرمایه میلیادردی داشته باشی یا رانت که ما هیچ کدومشو نداریم
منم میگفتم سهمی رو میخریدم و فرداش روی مثبت 4 میفروختم ولی عملا چنین چیزی امکان نداره چون هر روز یه بهونه جور میکنن
موفق باشی عزیز
چرا سرمایه میلیاردی؟برااینکه رو درصد کم سودش میره بالا؟نقل قول:
فکر کنم شما باید یه ضرر حسابی تو بورس کرده باشین که اینقد دلت پره داداش
مذاکراتم که میگن منفی هست دوره اولش:41:
من هم به قسمت كوچكي از مشكلات فرا روي ما سهام داران خرد اشاره كردم. كه بعد از مدت كوتاهي پستم توسط يكي از مديران(معاونان)سايت حذف شد(بعلت مشكل ساز بودن)
بهر گفتن حقايق هم مشكل سازه!بهر حال اوضاع بورس ايران اصلا خوب نيست و دست هاي پشت پرده هم در اين ماجرا دخيل است.
دوستان یه سوال دیگه : اگه یه شرکت اعلام کنه که مثلا 100 ریال زیان داده تکلیف سهامدارا چی میشه؟ یعنی به ازای هر سهم اون شرکت باید 100 ریال زیان بدم؟
اگه شركتي پيش بيني زيان براي يك سال مالي داشته باشه و قسمتي از اين زيان محقق بشه اين زيان در ترازنامه شركت در قسمت زيان انباشته شركت آورده ميشه.نقل قول:
شركت هاي نچندان زيادي هستند كه داراي زيان انباشته اند.سهامدار لازم نيست جبران مافات كنه و بابت زيان حاصل مبلغي پرداخت كنه.بسته به تصميمات شركت معمولا به مرور زمان با تغيير رويكرد و سيستم داخلي شركت(بسته به نوع فعاليت شركت) سعي در كاهش زيان انباشته خواهد كرد.
داداش شما الان تو بورس سرمایه گذاری کردین یا از بورس خارج شدی؟نقل قول:
پس یعنی زیان بورس فقط بابت پایین اومدن قیمت سهامه؟نقل قول:
بله اخوي تا خرخره خريدم. ولي در اولين فرصت ممكن خارج خواهم شد(شايد در پولبك شاخص كل)نقل قول:
داداش یه مقدارم نقدینگی بذار الان سهما خوب اومدن پایینا تا جبران ضررتم بشهنقل قول:
نه دوست مننقل قول:
بالا و پايين رفتن قيمت يك سهام جزو ذات بازاره.حالا با توجه به شرايط صنعتي كه شركت فعاليت ميكنه و اطلاعات داخلي شركت و خيلي از عوامل ديگه قيمت ممكنه رشد و يا نزول كنه.
و اين متفاوته با اينكه يك شركت زيان ده باشه.شركت ها،توي گزارش هاشون قسمتي بعنوان پيش بيني سود براي يك سال مالي دارن كه بهش ميگن EPS.بطور مثال شركتي اعلام ميكنه پيش بيني اوليه سودش 50 تومنه و طي گزارش هاي مرتب 3 ماهه،6ماهه،9ماهه و گزارش سالانه اين عدد رو ممكنه كمي (و در شرايط خاص زياد) تغيير بده. يكي از عوامل موثر در تعيين محدوده قيمتي بعضي از سهامي همين پيش بيني سوده.حالا بعد از اتمام سال مالي جاري،شركت مجمعي برگزار ميكنه و سودي كه بطور حسابرسي شده محقق شده رو اعلام ميكنه و از اين سود محقق شده با توجه به تصميمات مجمع بين 10% تا 100% بين سهامداران تقسيم ميكنه كه اصطلاحا بهش ميگن DPS.حالا ممكنه شركتي در پايان سال مالي 10 تومن زيان به ازاي هر سهم برايش محقق بشه كه ميشه زيان ده و اين زيان رو در قسمت ديگري از گزارش هاشون با عنوان زيان انباشته درج ميكنند.
همينطوره كه شما ميگين و الان خيلي از سهامي كف قيمتي خودشون هستند ولي نقدينگيم فعلا صفره.نقل قول:
مصوبات كارگروه حمایت از بازار سرمایه اعلام شد
تهران - وزیر اموراقتصادی و دارایی ، رئیس كل بانك مركزی و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار شنبه شب در نشستی در محل وزارت اقتصاد پنج تصمیم مهم برای حمایت بانكها از شركتهای بورسی و فرابورسی اتخاذ كردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش روز یكشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه (سنا)،' علی صالح آبادی' رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: پیرو جلسه عصر چهارشنبه گذشته شورای عالی اصل ٤٤ و تاكید رئیسجمهور بر لزوم حمایت همهجانبه از بازار سرمایه و سرمایههای مردم در این بازار،در جلسه دیشب، نقش مكمل بازار پول و سرمایه در نظام مالی، اثرات مثبت این دو بازار بر یكدیگر و لزوم حمایت بانكها بانكی از بازار سرمایه مورد تاكید و توافق اعضا قرار گرفت.
وی در ادامه پنج مصوبه مهم این جلسه را تشریح كرد.
**مصوبه اول
صالحآبادی افزایش سقف مجموع تعهدات و تسهیلات پرداختی بانكها به واحدهای تولیدی و غیرتولیدی پذیرفته شده در بورس و فرابورس به 20 درصد سرمایه پایه بانكها را نخستین مصوبه این نشست عنوان كرد و گفت: پیش از این، حداكثر سقف تسهیلات پرداختی بانكها به واحدهای تولیدی معادل 15 درصد و واحدهای غیرتولیدی، معادل پنج درصد سرمایه پایه بانكها بوده است كه با این مصوبه، زمینه اعطای تسهیلات بیشتر به شركتهای پذیرفته شده در بازار سرمایه فراهم میگردد.
**مصوبه دوم
صالحآبادی در ادامه، اعطای تسهیلات توسط بانكها به شركتهای تابعه خود، بصورت مستقیم و یا غیرمستقیم را دومین مصوبه كارگروه مشترك برشمرد و گفت: مقرر شد این تسهیلات در راستای حمایت از بازار سهام و پس از تائید رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و رئیس كل بانك مركزی، توسط بانكها به شركتهای تابعه بانكها پرداخت شود.
**مصوبه سوم
رئیس سازمان بورس موافقت بانك مركزی با پذیرش سهام شركتهای پذیرفته شده در بورس و فرابورس، به عنوان وثیقه تسهیلات اعطایی به اشخاص حقیقی و حقوقی را سومین مصوبه جلسه دیشب كارگروه مشترك عنوان كرد.
**مصوبه چهارم
سخنگوی سازمان بورس در تشریح چهارمین مصوبه كارگروه مشترك حمایت از بازار سرمایه، به موافقت كارگروه با افزایش سقف نرخ سود اوراق مشاركت و صكوك بازار سرمایه اشاره و خاطرنشان كرد: با تصویب كارگروه، نرخ اوراق مشاركت و صكوكی كه با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار منتشر میشود، میتواند تا سقف ٣ درصد بالاتر از نرخ سود اوراق مشاركت منتشر شده با مجوز بانك مركزی باشد.
صالحآبادی گفت: سازمان بورس پس از راهاندازی مؤسسات رتبهبندی اعتباری و فراهمشدن سازوكار ارزیابی میزان ریسك اینگونه اوراق، نسبت به تعیین نرخ سود اوراق در چارچوب مصوبه كارگروه مشترك اقدام خواهد كرد.
**مصوبه پنجم
به گفته ی صالحآبادی، اعضای كارگروه در نهایت مصوب كردند به منظور تعیین راهكارهای اجرایی كردن مصوبات صورتگرفته، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بورس و اوراق بهادار هماهنگی لازم را با بانكها به عمل آورند كه در نخستین گام، صبح امروز جلسه هماهنگی با بانكها برای اجرایی كردن مصوبات كارگروه در وزارت امور اقتصادی و دارایی و با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی تشكیل خواهد شد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان، با مثبت ارزیابی كردن نخستین نشست كارگروه مشترك حمایت از بازار سرمایه افزود: مقرر شد جلسات كارگروه بصورت مستمر ادامه یابد و جلسه بعدی نیز در همین راستا، در محل سازمان بورس و اوراق بهادار تشكیل خواهد شد.
فعلا که جواب داده امیدوارم بتونم بدونه ضرر خارج بشم و1.5سال دیگه وارد بشمنقل قول:
سلام . سهام بانکی چرا دارن همینجور میرن بالا ؟ الان بانک دی تو این 5روز 35 درصد افزایش داشته . دلیل خاصی داره ؟ یا از نظر تکنیکال داره عمل میکنه ؟
ممنون .
سلامنقل قول:
حدودا20در صد رفته بالا نه 35 درصد
از لحاظ تکنیکال قیمت 120تومن کف تاریخیه سهم بحساب میاد و قبلا هم چندبار با رسیدن سهم به این قیمت سهم واکنش نشان داده و الانم مثله قبل واکنش طبیعیه به این قیمت نشان داده و رفته بالا
چطور ممكنه تو 5 روز 35% رشد كنه؟! اگر بدون محدوديت نوسان معامله ميشد ميتونست همچين اتفاقي بيفته.نقل قول:
اگر هر روز تو مثبت كامل معامله بشه(حداقل يك سهم براي دي1)بعد از 5 روز كاري ميشه 25% در حالي كه حدود همون 20% رشد داشته.
البته هم خودش به سطح حمايتي قوي برخورد كرد و هم برگشت كل بازار به اين امر كمك كرد.
امروزم که پالایش نفت شیرازو میخوان عرضه اولیه کنن
هنوز داغ شبندر و برا بعضیا به جا گذاشتن
اما فکر کنم این عرضه خوبی باشه
نامردا دیدن عرضه خوبیه به 10ثانیه نکشید تمومش کردن
تازه نمیدونم چیکارش کرده بودن توصفحه انلاینم صفو نشون نمیداد که اوردر بذارم اما تو سایت خود بورس نشون میداد
از دوستان کسی موفق به خریدش شد؟
"مصطفی امید قائمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به عرضه اولیه 5 درصد سهام پالایشگاه شیراز در بازار دوم معاملات فرابورس، اظهار داشت: در جریان این عرضه 51 میلیون و 377 هزار و 430 سهم در عرض دو تا سه دقیقه در بازار دوم فرابورس با میانگین قیمت پایانی دو هزار و 703 ریال به فروش رسید.نقل قول:
ارزش معامله این تعداد سهام بیش از 13.8 میلیارد تومان بود.
وی ادامه داد: ارزش روز بازار با معامله سهام پالایشگاه شیراز ( که بیش از 102میلیارد تومان سرمایه اسمی دارد)، از مرز 277 میلیارد تومان گذشت و با توجه به پیش بینی سود 586 ریالی هر سهم آن ، نسبت قیمت به درآمد پالایشگاه شیراز 4.6 مرتبه برآورد شد.
این مقام مسئول در مورد قیمت های 400 تا 250 تومانی هرسهم پالایشگاه شیراز هم توضیح داد: متاسفانه امروز هم برخی از معامله گران آنلاین تریدینگ (آنی) با وارد کردن قیمت هایی موجب بروز اختلال شدند، در نتیجه به آن دسته از متقاضیان خرید سهام آن لاین تریدینگ که قیمت 400 تومانی را تقاضا کرده بودند، سهامی فروخته شد که تعدادشان زیاد نیست.
امید قائمی افزود: در این میان قیمت های 300 تومانی هر سهم هم معامله شد، ولی با توجه به فروش تعداد زیادی از سهام به قیمت 250 تومان، میانگین قیمت هرسهم پالایشگاه شیراز دو هزار و 703 ریال محاسبه می شود."
دوست گرامي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
شرايط عجيبي بود.مشخص نبود با چه قيمتي فرايند معامله شروع ميشه.قيمت ها از قرار معلوم متفاوت بوده كه نوع خودش بي نظيره . در حق خيلي ها به نوعي ظلم شده.من خودم 1000 تا آنلاين با قيمت 250 تونستم بگيرم كه وقتي فهميدم اوضاع از چه قرار بوده،از خريدم خيلي متعجب شدم.به هر حال دوستاني هم با قيمت 400 خريد داشته اند كه واقعا ستمه.
بايد براي اين عرضه اوليه ها يه قيمت مشخص و ثابت بذارن تا اين اوضاع عجيب پيش نياد.