اگه رو سیستمتون ویندوز سون نصبه و شما روی یه درایو دیگه ویندوز xp بریزین سون هم میپره به خاطر اینکه فایل های بوت سون برای xp ناشناخته هست و فایل های بوت سون پاک میشننقل قول:
ولی اگه اول xp بریزین بعد سون مشکلی پیش نمیاد
Printable View
اگه رو سیستمتون ویندوز سون نصبه و شما روی یه درایو دیگه ویندوز xp بریزین سون هم میپره به خاطر اینکه فایل های بوت سون برای xp ناشناخته هست و فایل های بوت سون پاک میشننقل قول:
ولی اگه اول xp بریزین بعد سون مشکلی پیش نمیاد
سلام
ممنون از اینکه این مطالب رو گفتید. پس ویندوز xp نمی ریزم. ولی خیلی خوب می شد که روی همین هارد، این امتحان رو می کردم ولی اطلاعات مهمی روی درایو دیگه دارم. درصدد هستم که ویندوز جدید از 7 رو پیدا کنم و بریزم روی سیستمم و امتحان کنم.
دارم سعی می کن ببینم می تونم یک هارد پیدا کنم. هارد سیستم من ساتا است. اگه یک هارد غیر ساتا باشه، چه طوری ازش استفاده کنم؟ مادر بورد جدید، ide رو هم پشتیبانی می کنه؟
یک مطلبی رو باید ذکر کنم. من توی این دو سه روزه که ویندوز 64 بیتی ریختم و آنتی ویروس هم 64 بیتی بود که از بین رفت و دچار مشکلات شدم، هیچ وقت صفحه آبی رو دریافت نکردم. فقط صفحه مربوط به تعمیر ویندوز و یا ریست شدن و یا از کار افتادن صفحه کلید و موس رو داشتم.
با ویندوز 32 بیتی و آنتی ویروس های 32 بیتی، همیشه صفحه آبی رو علاوه بر موارد بالا داشتم.
علاوه بر مورادی که کفتم شما مطمئنی که سیستمت ویروسی نیست ؟نقل قول:
سلام
وقتی ویندوز رو از نو نصب می کنم و آنتی ویرویس می ریزم و آپدیت می کنم، باز هم ممکنه ویروسی شده باشه؟
من بدون آنتی ویروس، 7 روز رو به راحتی کار می کردم و وقتی آنتی ویروس ریختم و آپدیت کردم، مشکلات شروع شد و همیشه هم همینه.
من امروز با یکی از اشنایان صحبت کردم و مساله رو گفتم. به گمانم که هارد سیستمش وسترن نباشه. می گفت که روی یک داریو، ویندوز xp و 7 رو داره و هر دو حاوی آنتی ویروس نود 32 هستند و آپدیت شده و هیچ مشکلی هم نداره ولی نمی دونست مدل هاردش چیه. RAM دو گیک هم داره و پردازنده اش هم احتمالاً اینل هست.
پس می شه احتمال قوی رو به هارد داد؟ بهش گفتم ببینم می تونه یک هارد برام جور کنه
سلام
بعد از 3-4 روز کار با ونیدوز 64 بیتی و اختلالی که نسخه 64 بیتی آنتی ویروس نود 32 ایجاد کرد، من صفحه آبی دیدم ولی جالبه که مشکلات تولید شده با ویندوز 64 بیتی، سبک تر و کمتر از مشکلات ویندوز 32 بیتی با وجود تخریبی بود که آنتی ویروس ایجاد می کرد.
در کل، هر دو ویندوز بدون حضور آنتی ویروسف خیلی خیلی خوب عمل می کنند.
شما از کدوم ورزن نود 32 استفاده میکنید؟نقل قول:
نود 32 ای که استفاده می کردم NOD32 Antivirus 4 بود و نسخه 64 بیتی نود 32 که دانلود کردم ESET_NOD32_Antivirus_v4.2.71.2_64-BIT بود.
شما ورژت eset smart security رو دانلود کنید و امتحان کنیدنقل قول:
ولی باید از نو ویندوز بریزم چون تا ویندوز از نو ریخته نشه مشکل حل نمی شه. چشم. سعی می کنم این رو هم امتحان کنم.
راستی چی به ذهنتون رسید که این مطلب رو پیشنهاد کردید؟
سلام
من ESET_Smart_Security_v4.2.71.2_64-BIT رو دیشب دانلود کردم.
قبلاً ویندوز رو نصب می کردم و بعد، آنتی ویروس رو دانلود می کردم. این بار می خوام یک کاری بکنم. آنتی ویروس رو دانلود کردم. ویندوز رو می ریزم و بلافاصله آنتی ویروس رو و اون رو به روز می کنم یا اینکه به روزش هم بکنم و فایل به روز رسانی رو نگه دارم؟
یکی از دوستان می گه که سه چیز ممکنه باعث این اتفاق بشه:
1-عدم هماهنگی فرکانسی RAM ها که در مورد من منتفی است چون هر دو RAM از یک نوع هستند
2-تورم خازن روی مادربورد گیگا: که من از مادربود ASUS استفاده می کنم.
3-وجود یک ویروس که باآنتی ویروس، سر ناسازگاری داره: که این بار می خوام بعد از نصب ویندوز، یک راست، آنتی ویروس رو نصب کنم چون اون رو دانلود کردم.
مساله ای که هست آپدیتش هست. یعنی بعد از نصب ویندوز و آنتی ویروس، به اینترنت وصل نباشم و همه آپدیت های آنتی ویروس رو هم داشته باشم. نظرتون چیه؟
پس برای اینکار باید قبلش فایل های آپدیت آنتی ویروس رو دانلود کنیدو بعد از نصب آنتی ویروس به صورت offline اون رو آپدیت کنید سپس به نت وصل شین که signature اش هم به روز بشهنقل قول:
توی آدرس های زیر، مطالب جالبی از ویروس ها بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مورد اول رو در حین کار با ویندوز انجام دادم ولی هیچ ویروس آتو رانی در هیچ کدوم از درایوا ها نیست. و اینکه سی دی نجات هم بسارم و هارد رو اسکن کنم قبل از نصب آنتی ویروس؟
با ویندوز سون میتونید سی دی repair درست کنید تا در صورت ایحاد مشکل دوباره به حالت قبل برگردید
برای چک کردن هارد هم با نرم افزار hdd regenerator اینکارو انجام بدید
سی دی ریپیر هم در سون
تو ران بنویسید system repair disc بعد یه دی وی دی یا سی دی میخواد بزارید رایت میکنه و آمادست
من دارم hdd regenerator رو دانلود می کنم. همین حالا هم می تونم ازش استفاده کنم و ببینیمف هارد مشکل داره یا نه؟ اگه مشکلی وجود داشت، گزارش می کنه؟ یک برنامه است یا اینهم باید در سی دی ریخته بشه و سیستم باهاش بوت بشه؟نقل قول:
در مورد system repair disc ، باید روی سی دی ریخته بشه و حالت بوت داره؟ فرقش با system restore چیه؟
ویرایش: اینطور که دیدم باید سی دی بوت رو تولید کرد برای hdd regenerator .
بله میتونه اکثر مشکلات هارد رو برطرف کنهنقل قول:
بله خودش میگه یک سی دی یا دی وی دی خام بزارین
اگه رایتش کنید بوتیبل هم هست و قابلیت هاش از restore بیشتره و علاوه بر ریستور امکانات دیگری هم داره
وقتی برنامه رو نصب کردم، پنجره اولیه این شکلی است و رجیستر نشده. پوشه کرک داره. یعنی سکتور بد پیدا شده؟
نه شما بزنید bootable cd و یک سی دی خام بزارین توش تا رایت کنه روش سپس سی دی رو بوت کنید و به صورت بوتیبل هارد رو چک کنیدنقل قول:
پس رجیستر شدن و نشدن مهم نیست؟ من پوشه کرک رو در محل نصب کپی کردم ولی ثبت نشد. حتماً این کار رو می کنم.
این نمر افزار یک کرک داره که باید محل نصبش کپی کنیدنقل قول:
این کار رو کردم ولی ثبت نشد. با نصب این برنامه و خاموش کردن سیستم و یک استراحت حدوداً 1 ساعته، سیستم دچار خرابی شد و دوباره پیغام تعمیر اومد ولی برای node 32 smart security اینجوری نشد. در حال حاضر، hdd regenerator از روی سیستم حذف شد چون پیغام restore اومد.
من سعی میکنم سی دی رو در حالت جاری بسازم تا برای ویندوز جدید، دوباره این اتفاق ها نیافته. یعنی کشف می کنیم که مشکل از کجاست؟
راستی، وقتی سی دی رو ساختم، می تونم هنگام بوت تعیین کنم که فقط فلان درایو رو اسکن کنه و کاری به داریوهای دیگه نداشته باشه؟
نه کل درایو هارو از طریق بوت چک میکنه باید بزارید رو حالت scanne &repairنقل قول:
سلام
خودش می گه که لزومی نداره که از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید ولی توصیه می شه. یک سری از فولدرها وفایل ها، فارسی اند و اگه بخوام روی سی دی یا دی وی دی رایت کنم، مجبورم انگلیسی شون کنم که خوشایند نیست. بری همین پرسیدم که فقط یک درایو رو اسکن کنه.
من Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final رو دانلود کردم. اگه می خواهید این رو به جای نود 32 استفاده کنیم.
سلام
من این سی دی رو تهییه کردم و هنگام اجرا گزینه ای در سمت چپ بالای مانیتور، چشمک می زد که نشاندهنده محدودیت بود. شاید به خاطر اینکه این برنامه، ثبت کامل نمی شه.
سه گزینه داشت:
1-نشان دادن سکتور بد
2-اسکن با تعمیر و یا بدون تعمیر
3-نشان دادن ورژن
من گزینه اول رو انتخاب کردم تا ببینم سکتور بد داره هارد یا نه که بعد از یک ساعت و 42 دقیقه، صفحه ای اومد که همه اعداش صفر بود مثلاض سکتور بد نداشت و....
نظر شما چیه؟ ایا لازمه که دوباره عمل اسکن با تعمیر و بدون تعمیر رو انجام بدم؟ یا اینکه برم و ونیدوز رو بریزم و این بار از Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final استفاده کنم و کل درایوها رو باهاش اسکن کنم؟
منتظر پاسختون هستم تا گام های بعدی رو بردارم.
اگه سکتور بدی نشون نداده پس مشکلی نداره
برید ویندوز رو بریزید و اون ورزن آنتی ویروس رو بریزید ببینیم چی میشه
عجب مشکل عجیب غریبی هم دارین شما
شما بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردید درایو های دیگر و my computer رو باز نکنید بعد بیاین اینجا تا من بگم چیکار کنید
حتماً همین کار رو می کنم. به Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final اجازه بدم که آپدیت بشه؟
خدا کنه مشکل، خودش رو نشون بده.
نهنقل قول:
ویندوز رو عوض کنید و هیچ کاری نکنید my computer و درایو هارو باز نکنید بیاین اینجا بگین تا من بگم به روش سرچی درایوهارو سرچ کنیم
سلام. وقتی hdd regenerator رو دانلود کردم و استفاده کردم، انگار سیستم، بیشتر قاطی می کنه. انگار فقط آنتی ویروس نیست که تولید اختلال می کنه.
من نظرم اینه که با یه هارد دیگه سیستم رو چک کنینقل قول:
البته بعد از نصب ویندوز جدید واستید تا بگم چیکار کنید
هماهنگ کردیم دیگه :31:
چرا با وجود hdd regenerator ، مثلاً باید مشکلات، بیشتر بشه؟ چه رویدادی روی هارد اتفاق می افته که اینجوری می شه؟ با وجود اینکه سکنور بد و یا خطایی هم با hdd regenerator ، صادر نشد.
حالا فردا 6 به بعد بیا تا ببینم مشکلت کجاستنقل قول:
کسپراسکی ایی که گفتم رو دانلود و آپدیت کردم. می خواستم امتحان کنم ببینم در همین حالتی که سیستم هست، ویروسی یا تروجانی پیدا می شه یا نه. جالبه که برنامه های کاربردی رو به عنوان ویروس و تروجان گیر می ندازه. ویندوزی رو که به اینترنت متصل می شم رو هم چک کردم که بار اول، 5 تهدید رو پیدا کرد و باز دوم و سوم، هیچ مورد مشکوکی پیدا نشد.
سلام. من اماده ام. ونیدوز رو ریختم و داخل هیچ داریوی نشدم.
من آماده ام...
من درایور c و d و e را دارم که روی e، ویندوز جدید ریختم و به اینترنت متصلم. به غیر از اینها، فقط DVD writer رو می بینم. منظورتون اینه؟
نهنقل قول:
از طریق ران وارد درایو ها بشن و داخل درایو ها ببینید چه فایل های هیدنی وجود داره اونارو به من بگین
توی درایو e که ویندوز جدید ریختم و چیز دیگه ای نیست، این فایل های مخفی وجود داره:
MSOCache
program data
فایل های غیر مخفی با این نام ها هم وجود داره:
Office 2007 Enterprise SP2 Temp ( Remove After Main Setup )
Windows.old
Windows.old.000
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
درایو c هیچ فایل مخفی نداره چون ونیدوزی روش نیست
فایل های مخفی درایو d که روش ویندوز هست ولی به اینترنت متصل نیست و هرگز متصل نشده، اینها هستند
$INPLACE.~TR
$WINDOWS.~Q
MSOCache
program data
پس در این قسمت هم مشکلی نیست
رو حالت all files دیدید درایو هارو از طریق ران؟
همون مسیر اولیه ای که گفته بودید رو دوباره دیدم و تنها مورد مخفی اون،
AppData
است.
بله، همین هایی بود که براتون نام بردم
خوب حالا من یک نظری دارمنقل قول:
شما آنتی ویروس فعلا نصب نکن و الان هم فکر کنم وضعیت سیستمت خوب باشه
شما تا 1 هفته بدون آنتی ویروس با سیستمت کار کن هر تغییر در سیستم ایجاد شد مثل هنگ یا کم شدن سرعت پیش اومد براتون سریع بیاین مطرح کنین بهترین راه برای پیدا کردن مشکلتون همینه
اگه مشکل هم سخت افزای باشه من به هارد و رم مشکوکم البته رمتون با تست مشکلی نداشته
دیگه می تونم توی درایوهام برم و مثلاً آفیس و فایرفاکس رو نصب کنم؟
چشم، تا جمعه هفته بعد، هیچ آنتی ویروسی رو نصب نمی کنم.
فقط یک موردی:
Office 2007 Enterprise SP2 Temp ( Remove After Main Setup )
چرا بعد از نصب آفیس از بین نمی ره؟ البته در حال حاضر، آفیس نصب نیست. اصولاً وجودش مشکل نیست و می شه حذفش هم کرد؟