کرک که شده دوست عزیز ولی تو یه سری قسمت ها و مود های بازی دچار مشکل هست و یه جا هایی هم گیر داره همونطوری که گفته شده اینطوریه ولی گفتن دارن درست میکنن...نقل قول:
موفق باشید :11:
Printable View
کرک که شده دوست عزیز ولی تو یه سری قسمت ها و مود های بازی دچار مشکل هست و یه جا هایی هم گیر داره همونطوری که گفته شده اینطوریه ولی گفتن دارن درست میکنن...نقل قول:
موفق باشید :11:
عزیز کدوم سایت بازی رو برا دانلود گذاشته؟
سایت ایرانی منظورمه با لینک مستقیم...
آخه من موندم pes که دیرتر از فیفا اومده کرک شده اما فیفا را نمیتونن
اره منم همین میگم اگه نسخه اومد چرا نمیزارن فوقش میگریم بعدا که کرک اومد کرک میگریم میرزیمنقل قول:
آقا هر کی رفت از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید من هم خبر کنه . یه سوال دیگه نسخه fifa 12 دارینوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره یا مشابه که اورجینال باشه مرسی
نقل قول:
اقا من گفتم کسی میدونه برای بالاترین کیفیت بازی به چه سیستمی نیاز هست نه کمترین سیستم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا یک سر بزنید
کد:http://www.novinfun.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-2012.html
آقا یکی میگه نسخه ی clonedvd چه فرقی داره خوبه دانلود کنیم اجرا میشه.
عزیزم ارزش دانلود نداره 50 50 است یکم دیگه صبر بدی تا فردا صبح تو شهرتون گیر میادنقل قول:
اصلا معتبر نیست.نقل قول:
هنوز کرکی برای بازی نیومده.اگه اومده بود سایتهای دانلود ایرانی ظرف چند ساعت بازی رو برای دانلود میذاشتند.
اینا هم احتمالا میگن یه مشکلی پیش اومده و چند روز طول میکشه یا حالا به هر دلیل چند روز عقب میندازند ارسال مرسوله رو تا کرک برسه.
از نظر من تا کرک skidrow نیومده نه دانلود کنید نه بخرید.;)
خوب مننم گفتم بزار همه چي رو اخرش اخه اينم سواله بالاترين حد مگه فكر كردي برنامه غول كه بالاترينشو مي خواي :31:نقل قول:
منم تو نصبش مشکل دارم میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم کرک این فیفا رو باید بی خیال شیم . EA خیلی رو این قضیه کار کرده و اگرم کرک بیاد کلی عیب و ایراد داره . مثل همین فیفا 11 که اومد کلی مشکل داشت واسه career اش . این یکی هم که حتی نمیشه دیگه انلاین بازی کرد . من شاید صبر کنم یکی دو ماه دیگه که ارزون شد ارجینال بخرم .
اینم با لینک مستقیم بازی نسخه Reloaded
کد:http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-12-10793.html
چرا نمیشه آنلاین بازی کرد؟ مگه LAN نداره؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
برای آنلاین بازی کردن در فیفا 12 باید سریال ارجینال تهیه کنید چون قابلیت Lan حذف شده.
موفق باشید :40:
چه بد:41:نقل قول:
پس با این حساب دیگه از فیفا12 تو مسابقات کشوری خبری نیست.
بر فرض ارجینال هم بخریم چون تو ایران خیلی بازیکن انلاین کمه در نتیجه مجبوری با خارجیها بازی کنی که با تشکر از اینترنت عزیز تو ایران و با اون پینگ نجومی و لگ های وحشتناک تو بازی باختت حتمیه و باید بی خیال شی .نقل قول:
در ضمن معلوم هم نیست که EA سرورهاشو کجا میزاره .
نسخه ریپک هنوز نیومده ؟
ببخشید این سوال میکنم
دوستان تو چهار ولیعصر مغازه اوردن ؟! نزدیک بازار رضا ... ؟! کسی رفته اونجا ؟!
معلومه PES بهتره حالا اين نسخه هاي اخر FIFA يه حالي داده بعدشم ببينيم اين FIFA12 چيكار مي كنه ؟ :20:نقل قول:
سلام.
من نسخه دمو رو که بازی کردم ، بازی خیلی لگ داشت و هی گیر میزد ...
می خواستم ببینم تو نسخه اصلی درست شده یا نه ؟؟؟
ممنون.
سلام به فیفا دوستان عزیز
من نسخه کامپیوترش خریدم...از هر لحاظ عالی...ولی هر کار می کنم با دسته نمی تونم اسکیل بزنم....این سری مثل سری قبل نیست که خودت بیرون بازی تنظیم کنی فقط دو نوع انتخاب داری بین دو دسته لاجیتک...هر کار می کنم RS کار نمی کنه...اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه...ممنونم
دوستان من یه pes باز قهار بودم واسه خودم تا 2006 pes و بعد از اون با 2010 هم یه مقدار بازی کردم بقیه ورژناشو زیاد باهاش حال نکردم (خدایی pes بعد از 2006 یه افت شدید داشت و دیگه هم نتونست اون گیم پلی 2006 رو برگردونه).ولی فیفا رو بعد از 2003 دیگه بازی نکردم چون در مقابل pes واقعا افتضاح بود تا نسخه 2011 ........... ولی فیفا 2011 واقعا pes رو با فاصله بسیار بسیار زیادی عقب گذاشت به طوری که من دیگه اصلا به pes فکر هم نمیکردم و 2012 هم همینطوره و فکر
میکنم pes اگه گین پلی رو طبیعی نکنه بزودی محو میشه .
تمام گفته های من در مورد ورژن PC هستش و ربطی به کنسول نداره
دوست عزیز از کجا خریدی نسخه کامپیوترو؟من تا امروز قبل 12 رفتم پایتخت نداشت.نقل قول:
سلام من سیستمم بالائه
دمو هم بدون مشکل و لگ بازی کردم
ولی احساس میکنم گرافیک دمو ازین بهتر بود
به نظر شما مشکل از چیه؟
همه چی رو high هست
رزول هم فول اچ دی هست مشکل از چیه
سیسـتم مورد نیـاز ؟
میخوام از Pes مهـاجرت میکنـم . :دی
os : Microsoft Windows XP / Windows Vista / Windows 7نقل قول:
Processor : Intel Dual Core at 2.4 GHz
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800 or better
Memory : 1 GB RAM
Hard Disk : -
Sound Card: DirectX Compatible
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
Nvidia Geforce 7100 هـم جوابـ میـده ؟ :دینقل قول:
Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 8800 or better
چرا دان نمی کنی؟نقل قول:
سلاام من امروز بازی رو خریدم نصب شد اجرا هم شد ولی نه میتونم گرافیک بازی رو تغییر بدم نه دکمه هارو کلاً fifaconfig.exe اجرا نمیشه
دوستان کسی یه کرک به درد بخور واسه بازی داره که وسطاش نپره بیرون؟
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
از reloaded استفاده کننقل قول:
اگه بازم مشکل داشت دیگه اشکال از کرک نیست
دکمه های کیبرد رو باید کجا تنظیم کنم از fifaconfig نمیشه فقط برای کنترلره ؟
آقا یک سوال دسته ps3 رو تو فیفا 12 چی کار کنیم تا بشناسه کمک کنید لطفا
فایلی که باید تو داکیومنت ریخت رو هم گرفتم...هنوز آنالوگ راست تنظیم نیست...اینجوری نمیشه تکنیک هارو انجام داد
کسی راه حلی نداره؟
سلام دوستان من وقتی دسته رو وصل میکنم و بازیکن من توپ رو میگیره و یا پاسکاری میکنم نمیدونم چه مرگشه توپ به پای بازیکنم میخوره و 3متر اونورتر میره در حالی که با کیبرد این مشکل رو ندارم
یه نفر واسه ماها که PES باز بودیم و فیفا باز شدیم طرز تنظیم دسته رو جوری که مثل PES بشه توضیح میده ؟
دستتون طلا......
آقا این چه وضعشه
من گیم پدم اصلا کار نمیکنه تو این بازی
فقط RS نه . هیچی کار نمیکنه
چرا هیچ جا نیست که بشه تنظیم کرد ؟
اون فایل دانلودی به چه درد میخوره ؟
برای من که اصلا هیچ کاری انجام نداد
من دوست دارم با تنظیمات خودم بازی کنم نه با تنظیمات اون فایل
چکار کنم ؟
فراسو FPG-660