نقل قول:
مسلما با دنده 5 این سرعت رو بری دور موتور پایین تر قرار میگیره
و مصرف سوخت به مراتب نسبت به دنده 4 با این سرعت کمتر خواهد بود.
Printable View
نقل قول:
مسلما با دنده 5 این سرعت رو بری دور موتور پایین تر قرار میگیره
و مصرف سوخت به مراتب نسبت به دنده 4 با این سرعت کمتر خواهد بود.
دوستان چقدر از 37 لیتر پراید 141 متعلق به زاپاس است؟
فکر کنم تو دفترچه نوشته حدود 5 لیترنقل قول:
ماشینم ( 131 اس ایکس صفر ) خیلی مصرفش بالاست ، با 30 لیتر 320 کیلومتر میره ، آیا طبیعیه ؟
ماشین شما چقدر کار کرده؟نقل قول:
تو شهر یا اتوبان؟
عرض كردم صفر هست ، تا الان ٧٠٠ كيلومتر باهاش رفتم،همه چيزش عاليه ، كولر و ... فقط مصرفش ميانگين ١٠ ليتره . نمايندگي گفت ٥ هزارتا كه شد نگاش ميكنيم !!!!
اگر تو شهر میانگین مصرف 10 لیتر خوبهنقل قول:
تو شهر اصلا نمیشه حساب کرد چون من خودم یک مسیر رو که معمولا 10 دقیقه ای میرم شده که 35 دقیقه طول کشیده!
شما باید تو اتوبان دقیق حساب کنی
ولی به نظر من فعلا دست نزن چون من خودم خیلی حساس بودم و خیلی ها گفتن باید تا 10.000 تا صبر کنی
حدود 9000 تا که ماشین کار خود به خود خوب شد
الان اتوبان با کولر اندازه گرفتم 5.8 شد ;)
شما باید صبر کنین یه خورده تا ماشینتون رو سرویس اولیه ببرین(دارن هنوز؟)نقل قول:
اونجا هم فیلتر هوا رو عوض میکنن و هم روغن ماشین و ...
فیلر گیری هم میکنن براتون که این خیلی مهمه و در بعضی از موارد به شدت باعث کاهش مصرف سوخت میشه
فیلر شمع ها
تمیزی فیلتر هوا
باد لاستیک ها مخوصا!!!
این چیزی که الان میگین مصرفش بالا هست
من با رانندگی نسبتا پرگاز صدی 7 میسوزونم تازه برای ماشینی که نه باد لاستیک هاش تنظیم هست نه فیلتر هواش تمیزه و نه مدت هاست که فیلرش چک شده و نه شمع هاش!
خب دوست من این چه ماشینیه که باید کلی کار کنه تا درست بشه ؟ راهی نداره قبل از 5 هزارتا درستش کنم ؟ ببرمش تعمیرگاه شاید بتونن درستش کنن !!!نقل قول:
سلام ، من 1 ماه پیش 131 اس ایکس گرفتم . با 35 لیتر بنزین 270 تا رفته (تو شهر - با کولر)، بازم
مصرفش خیلی بالاست . نمایندگیم میگه بزار سرویس اولیه . تا 4500 تا هنوز خیلی مونده ، هیچ کاریش نمیشه کرد؟
دوست عزیز تو شهر اصلا نمیشه حساب کرد، مخصوصا شهرهای شلوغی مثل تهراننقل قول:
1 مسیر 1 روز 10 دقیقه میری همین مسیر را 1 روز 30 دقیقه!
شما تو جاده حساب کن ولی
به نظر من فعلا دست نزن چون برای منم اوایل زیاد بود
من پراید 85 گرفتم تازه هم انژکتور شویی و اینحرفا شده . شمع و دریچه گاز و ... رو هم عوض کردم.دیاگ هم زدم همه چیزش ردیف بود.شتابش هم خوبه ولی مصرفش تو شهر بالاست حدود 10 شایدم بیشتر.L90 هم دارم مصرفش از پرایده کمتره با وجود اینکه موتورش خیلی قویتر از پرایده .
11 نکته طلایی در رابطه با کاهش مصرف سوخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه پرایدها مصرفشون راحت بالای 9 تاست. هرکی بگه زیر این میسوزونه جوک گفته.
من خودم اندازه گرفتم تو شهر حدود 8 اتوبان 6نقل قول:
عزیزم شما داری جوک میگی!نقل قول:
با درست رانندگی کردن مصرف خیلی پایین تر از این حرفا میشه
حدود 7 رو خودم توی 200 کیلومتر داخل شهر تجربه داشتم با رعایت کردن و انجام رسیدگی های لازم ;)
مشخصه کی داره جوک میگه، اونم تازه داخل شهررررر. حتی خود کره ایشم اینقدری که شماها میگید نمیسوزوند. بحث نکنید، بی فایدس.
تا تعصب کنار گذاشته نشه این مملکت پیشرفت نمیکنه.
در این که پراید ماشین نیست هیچ کس شک نداره و همه ما از اجبار و عدم توانایی استفاده می کنیمنقل قول:
دوست عزیز من خودم شخصا اندازه گرفتم شما شک داری می تونید تشریف بیارید و تست کنید
نه دوست خوبم. من نمیگم شما دارید عمدا اشتباه میگید. من پراید با مصرف 5 هم دیده ام، اما خیلی کم. یعنی میتونم بگم 100-150 تا پراید دیدم که 90-120 تاشون مصرفشون بالای 9 بوده اما بقیه همه زیر 7-8. خب وقتی نمونه بالای 30 باشه جامعه نرماله دیگه. واسه همین گفتم همه پرایدا مصرفشون بالای 9 است. وگرنه خب آره، هست پرایدی که مصرفش زیر 7-8 باشه، اما خب کمن و در نتیجه ما باید مصرف اون تعداد بالاتر رو ملاک قرار بدیم.نقل قول:
شرایط فنی خودرو تو مصرف سوخت تاثیر زیادی داره.
اگر ماشین صفر کیلومتر باشه به مراتب تا 4000 کیلومتر مصرف سوختش نسبتا بالاست.
اگر ماشین کارکرده باشه موارد زیادی میتنن تاثیر گذار باشن مثل موارد زیر :
کثیف بودن فیلتر ها ( فیلتر هوا - فیلتر بنزین )
تنظیم نبودن موتور
خودرو وقتی رینگ و لاستیک اسپرت داشته باشه و ارتفاعش کم شده باشه تو مصرف سوخت تاثیر داره
تنطیم نبودن باد تایر ها
کارکرد کولر
خراب بودن پمپ بنزین ماشین
پرایدی که مصرف سوخت بالای 9 لیتر رو داره مشکلاتی که بهش اشاره کردم رو داره واگرنه در حالت عادی نه.
من پرایدم مدل 85 هست همه ی مواردی رو هم که شما گفتی توش رعایت شده اما مصرفم بالای 9 هست (داخل شهر).دیاگ و اینا هم تازه زدم و یارو میگفت ماشین هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
سلام
این مصرف فعلا طبیعیه همون طور که بچه ها هم گفتن .تا شرایط آب بندی به قول معروف به پایان برسه .
ولی نکته های زیر در مصرف تاثیر دارن :
1 - سبک رانندگی شما با دور موتور بالا (پرگاز) رانندگی کردن بالا می بره مصرف رو خیلی هم کم گاز تاثیر بدی روی عملکرد موتور خواهد گذاشت . ترمز های زیاد شما رو مجبور می کنه برای شروع مجدد از دنده های سنگین تر استفاده کنید که خوب به نوبه خودش باعث افزایش مصرف میشه ، در جاده ها ، حرکت کردن پشت سر یک وسیله بزرگ می تونه مصرف سوخت رو کاهش بده ولی خوب اصلا توصیه نمیشه که برید پشت یک 18 چرخ مثلا :دی
2 - تنظیم باد لاستیک ها و دمای لاستیک ها موثره ، مخصوصا میتونید از باد نیتروژن برای کنترل و بهبود این قضیه استفاده کنید.
3 - تنظیم کننده های اکتان (مکمل ها) می تونن در مصرف سوخت کاهش چشمگیری بدن ، البته منتظر معجزه نباشید .
4 - حتی شرایطی که توش رانندگی کردین (هوای بادی،ترافیک جاده) موثره ولیخوب کنترلی روش نداریم
5 - صرف اینکه کولر روشن نیست معنیش مصرف کمتر نیست ، شاید پنجره باز در سرعت بالا بیشتر باعث بالا رفتن مصرف بشه !
6 - کارایی سیستم جرقه زنی (شمع ها) خیلی در مصرف مهمه
7 - سرنشین های خودرو ، به طور کلی وزن خودرو در حال حرکت ( هرچه وزن خودرو بیشتر برای رسیدن به سرعت دلخواه مصرف بیشتری خواهید داشت)
من ماشینم L90 هست این پرایده رو هم تازه گرفتم تا قبل از اینکه این پرایده رو بگیرم فکر میکردم النودم مصرفش بالاست ولی الان که پراید دارم میبینم که با وجود اینکه موتورش 45 اسب ضعیفتر از النود هم هست ولی مصرفش بالاتره.این 7 لیتر و اینا هم همش حرفه .اغلب پراید ها در شرایط آرمانیش تو داخل شهر کمتر از 9 نمیسوزونه .
سلام . برای مادرم 3 ساله که پراید گرفتیم,هر 6000تا روغن و فیلترهارو عوض میکنم ,فیلر گیری هم کردم ولی کمتر از 9 تا حالا تو شهر نسوزونده (اصلا رانندگی پر گازی هم توی شهر نبوده که بخواد به اون خاطر باشه)
اگر ازش کامل تو شهرکولر بگیری که معرکست از صدی 11و 12 هم سر در میاره
تنها نکته مثبتش اینه که تا حالا بجز موارد بالا هیچ خرج دیگه ای نداشته و کم ازاره
پراید به نسبت اینکه موتور ضعیفی داره و هیچ آپشن خاصی هم نداره به نظر من هم مصرفش بالاست.نقل قول:
دوستان من وقتی میندازم تو جاده واسه کاهش مصرف میذارم دنده پنج و با سرعت ۵۰ تا اروم میرم...میخواستم بدونم به گیربکس فشار نمیاد با این کار؟
شما با این کار نه تنها مصرف رو بالاتر میبرید، بلکه هم به گیربکس فشار میارید و هم به موتورنقل قول:
همیشه آروم روندن با دنده سبک به معنی صرفه جویی نیست
بهتره با دنده 5 سرعتتون رو 80 الی 90 باشه تا بهترین مصرف رو داشته باشید و علاوه بر اون به ماشینتون هم آسیب نرسونید
عزیزم سرعت 50 برای دنده 3 هست.نقل قول:
شما باید با دنده 5 حداقل 90تا برید.
عزیزم شما که اینجوری موتور و گیرباکس رو با هم منفجر میکنی و به فنا میسپاری .بالای 110 باید بری 5 ( برای پراید )نقل قول:
پراید 131 اس ایکس :
با 35 لیتر 600 کیلومتر کامل خارج از شهر با کولر سرعت ثابت 100 کیلومتر
با 35 لیتر 552 کیلومتر داخل شهر با کولر
کلا من 6-7 بار کیلومتر گرفتم متوجه شدم کولر تقریبا هیچ مقدار روی مصرف تاثیر نمیگذارد ، رانندگی اینجانب بسیار پر گاز و پرشتاب هست اما ترمز بسیار کم میزنم . روی دور موتور 4000 هم دنده عوض میکنم .البته شاید در خودروهای دیگر این مقدار کاملا متفاوت باشد ، نوع رانندگی مهم است .
دادا حتما شوخی میکنینقل قول:
این ارقامی که شما میگی تو رویا هم به دست نمیاد
اخه تو شهر مگه میشه مصرف پراید بشه 6.3 اونم با کولر
تو جاده شاید بتونی این مصرفو تجربو کنی اونم شاید
تو شهر ماشینتون خیلی خوب باشه زیر 8 امکان نداره
من که پرایدم رو هر کاری کردم تو شهر (فقط تو شهر) زیر 10 نمیسوزونه.نقل قول:
والا اگر اصفهانی بیا با هم یه تابی بزنیم .نقل قول:
همه چیز به رانندگی شما بستگی داره ، من میتونم طوری رانندگی کنم که همین پراید تو شهر بالای 10 بسوزونه .
اکثرا توی شهر پشت ترافیک چنان ماشین رو گاز کش میکنن که تو مرز تک آف میره . خیلی موارد دیگه هم هست که در این موضوع دخیله . موقعی که میبینید جلوی شما چراغ قرمز هست لازم نیست با سرعت برید تو دل ماشین های منتظر چراغ سبز ، از فاصله 500 متری ماشین رو خلاص ( سرعت باید زیر 40 باشه ) تا آهسته به چراغ نزدیک بشید . ترمز ناگهانی مصرف رو در اون لحظه بیش از دوبرابر میکنه چون فشار معکوس به سوپاپها وارد میشه بنزین اضافی وارد موتور میشه و برای حرکت دوباره باید گاز بیشتری بدید .
مثلا توی اتوبان خیلیا تا سربالایی میبینن پاشون روبیشتر روی گاز فشار میدن ، این اشتباهه و مصرف رو تا یک سوم افزایش میده ، شما باید گاز رو در همون نقطه نگه داری و با افت دور موتور دنده رومعکوس کنی .
متاسفانه اصفهان نیستمنقل قول:
دادا قبول میدونم اینا خیلی تاثیر داره ولی یعنی تا این حد یعنی 3 لیتر
اگه اشتباه نکنم شما تو همین تاپیک یا جایی دیگه پست زده بودین که پراید صفرتون خیلی مصرف میکنه
یعنی شما با این نحوه رانندگی تونستین اینقدر باعث کاهش مصرف بشین ؟ که از مصرف 10 برسین به 6.3
راستی با بنزین معمولی این مصرف رو دارین ؟
داداش 552 کیلومتر با 35 لیتر کنارنقل قول:
ولی دیگه نگو کولر رو مصرف تاثیر نداره ، نمیگنجه والله
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
بله درسته ، در ابتدا پرايد صفر حدود ١٠ ميسوزوند اما بعد از ٥٠٠٠ تا و فيلر گيري و ... مصرف در حد چشمگيري كاهش پيدا كرد . باز هم تاكيدم بر اين هست كه ترمزهاي شديد در سرعت هاي كم بسيار مصرف رو بالا ميبره چون روي موتور زور وارد ميشه . شما همينجور بدون كلاچ ترمز بگيريد ببينيد موتور با چه زوري مقاومت ميكنه تا خاموش بشه .نقل قول:
در مورد كولر هم مصرف بالاميره ولي خيلي نامحسوس .من چندين بار امتحان كردم ، شايد در ٥٠٠ كيلومتر ٣ يا ٤ ليتر بيشتر سوزونده .
سلام.
من 111 SX گرفتم.
تا الان 1200 تا راه رفته.
311 کیلومتر در شهر 27 لیتر بنزین مصرف کرده یعنی مصرف 8.6
فکر کنم این عدد نسبت به پراید های دیگه عدد خوبیه، درسته ؟
نمایندگی میگه بعد از سرویس اولیه مصرفش عادی میشه.
با صحبت هایی که دوستان در این تاپیک کردن ظاهره 90درصد موارد، گفته نمایندگی صحیح بوده.
با توجه به اینکه مصرف درون شهر پراید من الان اینقدر هست فکر میکنید بعد از سرویس اولیه و حتی بعد از 10 یا 20 هزار کلیومتر مصرفش تا چقدر کاهش پیدا خواهد کرد؟
هتوز توی جاده اش رو تست نکردم.
فکر میکنم دوستانی که از مصرف پراید صفرشون شاکی بودن و رفتن پراید صبا مدل 87 یا 88 برداشتن بخاطر این موضوع از صبا راضی هستن که اون ماشین ها حداقل 50 هزارتا راه رفتن و مرحله اصلی (کلیومتر بالای 10 هزار) رو رد کردن و مصرفشون عادی شده.
منم نزدیک بود پراید صفرم رو بخاطر همین موضوع بفروشم و صبا بخرم.
اما میخوام صبر کنم تا به کلیومتر 20 هزار برسه ببینم چطور میشه. کما اینکه همین الانم ظاهرا مصرف خوبی داره!
موفق باشید.
340 کیلومتر با 35 لیتر:confused:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوستان من پراید 131 sx دارم میخواستم بدونم شما از کجا میفهمید مصرفتون چقدره؟دیاگ میزنید؟ یا راهش همون تست پیمایشیه؟
یعنی منظ.رم اینه که الان من میخوام بدونم ماشینم چقدر میسوزونه ؟ چکار باید بکنم؟باید بنزین بریزم و مسافت و تست کنم؟
گیرم مصرف بالا باشه چکار باید بکنم پایینتر بیاد؟
پراید ماشین کم مصرفیه اگه :
دنده هاتون رو ملایم عوض کنید و نزارید دور موتور از 3 بیشتر و از 2.5 کمتر شه
فیلتر هوا رو به طور منظم تعویض کنید
موتور تنظیم باشه
باد لاستیکا هم میزون باشه