اگه این بشه 340-50 دیگه کی Ace میخره ؟؟؟:13:نقل قول:
Printable View
اگه این بشه 340-50 دیگه کی Ace میخره ؟؟؟:13:نقل قول:
Ace رو گفتم که! از رده خارج شدهنقل قول:
دیگه کسی نمیخره...
برای همین سامی گوشی جدید داد کلا بیاد این رنج رو بگیره
با توجه به صفحه نمایشش و همینطور پردازندش باید بازده ی خوبی تو بازیها و برنامه های سنگین داشته باشه
سلام به همگی من میخواستم xperia neo بخرم بعد این گوشی رو دیدم neo فراموش کردم دیروز رفتم ببینم قیمتش چند هرچی گشتم نبود بندرعباس لطفآ یکی قیمت دقیق شو بگه ممنون میشم:10:
شما که بندری برو همین فروشگاه علاالدین تو میدون شهربانی اگر اشتباه نکنم
قیمتش رو زده 390 شاید بری فروشگاهش چونه بزنی پایین تر بهت بده
با سلام به همگی
یه سوال: با توجه به اینکه این گوشی TouchWiz UI 4.0 داره و رمش هم 512 هست در نتیجه وقتی با این گوشی آدم کار میکنه رمش مثلا 380 مگش خالی میمونه، با توجه به اینکه TouchWiz UI 4.0 داره و اینم تو gsmarena.com خوندم) در نتیجه موقع بازی کردن بازی های HD این بازی ها گیر نمی کنن؟! سامسونگ کاشکی رمشو یکم بالاتر می گرفت.
ممنون.
نه تاچ ویز 4 رم رو زیاد اشغال نمی کنه مثل سنس و رمش برای بازیها کافیه..
خبر جدید ؟؟ :دی
در تهران کسی رویت کرده این گوشی رو یا نه ؟
سایت آل دیجیتالآورده ولی گرون میداد، 440000!کد:http://www.alldigitall.ir
دلار رفت بالا و الا همون علاالدین می شد 370
این گوشی با پردازنده ی 1.4 چرا قیمتش اینقدر کمه؟
سلام
چون صفحه اش TFT هست و 3.7 اینچ بوده و همچنین صفحه اش ضد خش نیست، و مثل arc s مموری 8 گیگ نداره، اگه یه مقایسه ای با ARC S کنی، چون ARC s موتور براویا داره، صفحه اش 4.2 اینچ بوده و همچنین دوربینش 8 هست، در نتیجه قیمت galaxy w کمتر از 'گوشی با امکانات تقریبا مشابه اش (arc s) می شود، مخصوصا صفحه نمایش در گوشی خیلی موثر است مثلا صفحه ی ALOMD 4.2 اینچ باعث میشه قیمت گوشی مثلا 60-70 دلار گرونتر بشه!
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻫﻢ ﻗﯿﻤﺘﺎﺵ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺮ ﺑﺮﻧﺪ ﻫﺎ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺮﻩ
برا همینه که پر فروش تره!:دینقل قول:
همه چی میچپونه توی یک چیزی با بهترین قیمت
سلام این گوشی به آندروید 4 آپدیت نمیشه سامسونگ لیست گوشی های که به آندروید 4 آپدیت کن گفت خبری از این گوشی نبود:19:منبع gsm.ir
Gsm.irشرو ور زیاد میگه
فقط سامی گفته اولی ها که میرن برای ICS نوت و s2 هستند
خیلی بعیده که آپدیت نشه،چون هم از نظر زمان ورود بعد از اکسپریا ها هستش و هم اینکه سخت افزرش قوی تره
وقتی اونا آپ میشن،اینم باید بشه دیگه :دی
Gs plus هست در همین شکل
نمیدونم قیمتش چنده
پوریا جون برو تو کارش:دی
خودت که میدونی منتظر چیم،وایسا اتفاق بیفته با شتاب بسیار میرم به سوی خرید :دینقل قول:
خوب این ورژن لایت Galaxy S plus ه!
اگر بخواد با این قیمت مزخرف باشه همونو 450 بخری با super amoled که بهتره!
قیمت الان روی 380 هست مطمئناً وقتی تو بازار پخش بشه به 330-40 می رسه
نقل قول:
الان این جواب من بود ؟؟ :دی آیا ؟
شما قیمت داری ؟ کجا 380 میده ؟تو تهران ؟نقل قول:
من خودم خیلی بین این 2 تا گیر بودم،الانم ال جی دارم خودم،ال جی ساپورتش ضعیفه،یعنی خیلی خیلی بعیده رام کاستوم و اینا واسش گیر بیاری + اینکه اون CPU 1GHZ داره،که خیلی خیلی بازم بعیده اندو 4 واسش بیادنقل قول:
اما ال جی مادیران گارانتیش میکنه که خیالت راحته دیگه :10:
با این اوصاف چون ساپورت سامسونگ از نظر نرم افزاری واقعا عالیه من نظرم بیشنر رو همین Galaxy w هستش
Optimus چند جا هم خوندم که GPS اش خیلی دیر کانکت میشه که واسه من یکی حداقل مسئله ی مهمیه
سری اکسپریا سونی از ارک گرفته تا مینی به 4اپ میشن همشونcpu1gدارننقل قول:
اینکه اون CPU 1GHZ داره،که خیلی خیلی بازم بعیده اندو 4 واسش بیاد
+
واسه بلک هم قراره بیاد
کلاً باید یه جوری نظر بدی که مردم فکر کنن سامسونگ پول باباتو خورده!نقل قول:
فرق این گوشی با دیزایر اس چیه ؟
فرقی با هم ندارن ولی این 70 80 تومن ارزونتره ... یادته که دیزایر اس رو حتا به آرک هم ترجیح میدادی!
حالا چی شده این که مشخصاتش دقیقاً با دیزایر اس یکیه رو پایینتر از اپتیموس بلک میدونی
اینم اگه نمیدونی بدون که قیمت این 390 تومنه و اپتیموس 430 40 تومن و تنها نکته مثبت بلک نسبت به این صفحشه در عوض این cpu و gpu قویتری داره دوربین بهتری داره باتری بهتری داره و 40 50 تومنم ارزونتره
خلاصه سعید خان همه شناختنت نمیدونم چرا خودتو میکشی که سامسونگو خراب کنی نمیدونم والا نکنه سامسونگ پول باباتو خورده :27:
شاید خود ال جی واسش اندو 4 رو به صورت رسمی بده بیرون،اما در هر صورت من بازم میگم ساپورت ال جی ضعیفه،باگ ها رو خیلی دیر برطرف میکنه + مشکل دیر کانکت شدن GPS که تو این مدل مشاهده شده :13:نقل قول:
آا بیخیال این بحثا دیگه :دی
حسن تو که کاربر قدیمی هستی،یه زمان با Michelropy تو کلوپ ال جی نون و نمک میخوردی ول کن :دی
یکی میتونه یه مقایسه تمام عیار بین آپتیموس بلک و I8510W بزاره ؟
بین این دوتا هیچ کدوم :دینقل قول:
نکسوس اس بهتره دلایلشم ایناست
همین الان آپدیت ICS براش اومده و دیگه مثله اون دوتا نیست که هنوز معلوم نشده ICS براشون میاد یه نه
cpu و gpu قویتری نسبت به اون دوتا داره مخصوصاً نسبت به بلک
صفحشم نسبت به این بزرگتره
16 گیگ مموری داخلی هم داره
دیگه کلاً بهتره حالا یادم نیست بقیش :دی
آخه اون یکم قدیمی شده :13:نقل قول:
و به نظرم کم کم ساپورت قطع بشه ازش،نگران اینم
قیمت با گارانتی و بی گارانتیش چنده الان ؟
نسبت به بلک که خیلی قدیمی نیست از نظر ساپورت که خیالت راحت باشه از اون دوتا ساپورتش بهتره همین الان بخری میتونی ICS بریزی روش دیگه ساپورت از این بهتر میخای ؟نقل قول:
یکی از دوستام خرید 405 تومن بدون گارانتی
یکی دیگه هم 420 خرید تازگی دلار گرون شده اینم کشیده بالا
بلک 3 ماهه سوم 2012 واسش ICS میاد ، نکسس اس اومده واسش :دی + دولوپر هاش خیلیییییی زیاده ، درنتیجه ورژن بعدی هم که احتمال 99% واسه هیچکدومشون نمیاد ، 100% واسه نکسس پورت میشه بدون باگ و خیلی هم سریع ، اما واسه بلک :-" :| :دی
دوستان رعایت نمیکنید چرا
بخش جدا برای مقایسه داریم که
دلیل اینکه تو این تاپیک این گوشی با یه گوشی دیگه مقایسه میشه چی میتونه باشه بجز حاشیه سازی و ...
دوستان با گارانتی مایکروتل قیمت 445 تومن
پس با این اوصاف یعنی خرید Galaxy w بیخوده ؟؟؟؟:13:
ببخشید شما از کجا قیمت داری؟نقل قول:
تو اینترنت 465 با گارانتی مایکروتل دارند می فروشندنقل قول:
گرونه
خیلی گرونه
عجب دزد بازاریه!:دی
تازه نوبره بازاره!
امروز قیمت گرفتم از بازار 455 سه رنگ هم داره
مشکی و سفید نقره ای-خاکستری
با گارانتی مایکروتل دیگه ؟نقل قول:
تو تهران فقط با گارانتی موجوده