چرا نگیره:31:نقل قول:
از لحاظ کیفیتش میگین شما
یا قیمت ؟
Printable View
چرا نگیره:31:نقل قول:
از لحاظ کیفیتش میگین شما
یا قیمت ؟
بله کاملا معلومه . همین بود که میگفتین گرافیک 2 گیگ میخوام ...نقل قول:
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
قیمت !....نقل قول:
سیستم عامل در هر صورت از Page File استفاده میکنه ! برای اینکه مقدار رم بیشتری رو واسه کاربر آزاد بذارهنقل قول:
استفاده سیستم عامل از حافظه مجازی زمانی افزایش میابد که با کمبود حافظه اصلی (رم) مواجه گردد، سخن شما بیشتر به نظریه ای جدید شبیه است که غیر فعال کردن صفحه بندی در حافظه جانبی را در صورت وجود حجم زیاد رم موجب افزایش سرعت سیستم عامل و پوشش ضعف هار دیسک میداند! دوست خوبم سخن شما یعنی زیر سول بردن Demand Paging ، یعنی برنامه ریزی نکردن برای بهروری منطقی بیش از 100 درصد برای حافظه اصلی ، یعنی محدود کردن اندازه ی فرایند ها به اندازه ی حافظه اصلی ، یعنی کاهش درجه چند برنامگی ، یعنی انجام I/Oهای بیهوده و...
در مواقع کم بودن رم استفاده از Page File بیشتر میشه . این در هارد های SSD مشکلی نیست اما در هارد های مکانیکی مشکل ایجاد میکنه چون Access Time بالایی دارن . همیشه پیشنهاد شده که در صورت داشتن رم با حجم بالا Page File رو غیر فعال کنین !
من نمیدونم شما چطوری حرف منو با یه چیز بی ربط دیگه مقایسه میکنی . کاهش چند برنامگی ؟ برادر من بدون Page file که Multi Prossesing بهتر خواهد شد چون زمان زیادی رو صرف ذخیره اطلاعات اضافی روی هارد دیسک نمیکنه ! I/O های بیهوده موقع داشتن Page File خیلی بیشتره ... نمیدونم شما این حرفا رو از کجا میاری .... ولی اصلا اساس درستی ندارن .
شما اصلا لحن جالبی نداری و فکر میکنی همه کاربران در جهل کامل و خودت علامه دهر هستی.نقل قول:
بله کاملا معلومه . همین بود که میگفتین گرافیک 2 گیگ میخوام ...
مثل اینکه پاک شدن پست و تذکر مانع این نشده که شما به شعور کاربران توهین نکنی.
اینجا چاله میدون نیست که با تحقیر و توهین به بقیه کاربران خودت رو گنده نشون بدی.
(از دوستان به به خاطر لحن تندم عذزخواهی میکنم)
منظورم این بود که به خاطر قیمت بالاش هست که توصیه نمیکنننقل قول:
شما چرا جوش میاری ؟ ! شما برو ببین ایشون چی گفته . من به شعور کسی توهین نکردم.نقل قول:
این آقا از سخت افزار هیچ اطلاعاتی نداره ولی میگه از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشتم . ایشون داره غیر مستقیم به بقیه توهین میکنه . کسی که از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشته باشه اگه کاربر واقعی باشه باید بدونه گرافیک به گیگ نیست !
من حرف بدی به این آقا زدم ؟
بنده نیازی به گنده نشون دادن خودم یا تحقیر کسی ندارم ! خودم میدونم کی هستم و نیازی ندارم خودم رو به شما ثابت کنم.
(پست بعدا پاک بشه اسپم هست . )
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست خوبمون بهنام از علم سخت افزار خوب سر رشته دارند ولی همونطوری که خودشون فرمودند از بازار سخت افزار دور بودند که اصلا مهم نیست بلکه بهترم هست چون کامپیوتر رو وسیله قرار دادن نه هدفنقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:درسته که گلچین بنده نمره منفی های BZ7 عزیز رو نشون میده ولی در همین تاپیک دو تا تشکر کردند و یک بار هم مخاطب خودشون رو خیلی خوب خطاب کردند و این دو تا تشکر و اون خطاب خوب خیلی ارزشش از نمره منفی هاشون بالاتره . امیدوارم هر جا هست همیشه موفق باشه .نقل قول:
vga : gainward geforce 560 Ti 2GB
دوست عزیز gainward از 560Ti چندین مدل داره که یکیش 2GByteهست .
این مدل اصلا ارزش خرید نداره.به جای این میشه 6950 یا 560ti غیر رفرنس خرید.اون 2 گیگ فقط برای قشنگی هست و هیچ فرقی با 1 گیگش نمیکنه.درست مثل 6950 2 و 1گیگ که تنها فرقشون قابلیت آنلاک مدل 2 گیگ هست!نقل قول:
البته حجم رم 2GB در رزولیشن های بالا و مخصوصا با Anti-Aliasing فعال برتری داره، ولی در کل موافقم...نقل قول:
کاملا درسته ولی وقتی حداکثر رزولوشن 1080 باشه 2 گیگ یا 1 گیگ فرقی نداره.نقل قول:
بنده هم از همون اول موافق بودم ولی صاحب تاپیک روی 2gb چند بار تاکید کردند شاید رزولشن بالاست و anti-aliasing و نمیدونن لغت anti-Aliasing فعال دقیقا چی هست. میشه بگی براشون . البته من میدونم فعال داره و غیر فعال :46:. با تشکرنقل قول:
در مورد Anti-Aliasing در این تاپیک توضیح دادم:نقل قول:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506669
AA بیشتر از 4x دیگه به نظرم اصلا لازم نیست چون ظاهرا فرق زیادی توش ندیدم ! و اینقدر Performance رو کم میکنه که ... !
بهترین و خفن ترین تنظیمات ممکنه 4 تا AA و 8 تا AF هست .
که البته من معمولا با 2 تا AA و 4 تا AF بازی میکنم و خیلی هم راضی هستم !
با تشکر از همگی شما بابت راهنمایی ..بزارید یک بار دیگه انتظارم رو بگم برای خرید کیس
1- هماهنگی گراف با مانیتورم که پورت hdmi داره و همینجور فول اچ دی هست و مدلش هست asus ml239h
2- من زیاد گیم بازی میکنم
3- برای میکس و مونتاژ فیلمهای عروسی هم میخوام باشه و با برنامه edius کار میکنم
4- کیس کاملا کم مصرف باشه از نظر برق .... سرعت سیستم هم بالا باشه و هاردش هم هم میخوام 2 ترا باشه
سلام و درود
ابتدا برای دسترسی نداشتن به اینترنت و دیرکرد در پاسخ دهی عذر خاهی میکنم و امیدوارم دوستان فضای Page File ویندوز را با اتکا به فرمایش جناب BZ7 غیر فعال نکرده باشند!
رفتار ویندوز با فضای مذکور در زمان وجود میزان کافی حافظه ی اصلی متفاوت از زمان کمبود آن است و این فضا در زمان وفور حافظه نقش backing store دارد، رزرو و مدیریت این فضا موجب کاهش کارایی سیستم شما نمیشود.نقل قول:
یکی از علل نداشتن تصور درست از پشت پرده ی آنچه برای صفحه بندی در حافظه ی جانبی رخ میدهد وجود چند برچسب نه چندان مناسب در Task Manager چند نسخه ی گذشته ی ویندوز از جمله XP و Server 2003 است. عباراتی مانند "PF usage" ، "Page File Usage History" ، "VM size" که همگی بیانگر شاخصی از commit charge بودند و در نسخه های بعدی ویندوز اصلاح شدند. و یا ستون "Mem Usage" که نشان از working set هر پروسس داشت و بعدها تغییر کرد. توصیه میکنم با یک جستجوی ساده با commit charge آشنا شوید.
کدام منبع معتبر برای کدام نسخه از کدام سیستم عامل چنین توصیه ای کرده؟ از شما درخاست مدرک برای این سخن که ناپایداری و محدودیت را برای سیستم عامل در پی دارد میکنم.نقل قول:
همیشه پیشنهاد شده که در صورت داشتن رم با حجم بالا Page File رو غیر فعال کنین !
فکر میکردم دانسته های شما از سیستم عامل بیشتر از آن باشد که محدود شدن تعداد پروسس ها به گنجایش حافظه ی اصلی و برنامه ریزی نکردن برای بهره وری منطقی بیشتر از 100 درصد برای رم را موجب کاهش درجه ی چند برنامگی ندانید و انجام I/Oهای پیش از نیاز را بیهوده نیانگارید، پیشنهاد میکنم نیم نگاهی به کتب مرجع سیستم عامل داشته باشید.نقل قول:
کاهش چند برنامگی ؟ برادر من بدون Page file که Multi Prossesing بهتر خواهد شد چون زمان زیادی رو صرف ذخیره اطلاعات اضافی روی هارد دیسک نمیکنه ! I/O های بیهوده موقع داشتن Page File خیلی بیشتره ...
البته بهتر آن بود اساس چیزی را که کم از آن میدانید ریشکن نفرمایید، اینجا دیگر بحث ارزش خرید 1090 ارزان یا پل شنی نیست:نقل قول:
نمیدونم شما این حرفا رو از کجا میاری .... ولی اصلا اساس درستی ندارن .
کد:http://members.shaw.ca/bsanders/WindowsGeneralWeb/RAMVirtualMemoryPageFileEtc.htm
کد:http://blogs.technet.com/b/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx
کد:http://blogs.technet.com/b/markrussinovich/archive/2008/11/17/3155406.aspx
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2007.02.vistakernel.aspx
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2007.03.vistakernel.aspx
کد:http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2007.04.vistakernel.aspx
کد:http://www.tweakhound.com/xp/virtualmemory.htm
اگر نکته ی مبهم یا غیر قابل قبول در عرض من یا کتب داخلی مایکروسافت میبینید با ایجاد یک تاپیک در در قسمت نرم افزار بحثی در مورد این موضوع آغاز نمایید، بنده هم شرکت خاهم کرد.
نقل قول:نقل قول:
سیستم بالا برای شما کاملا مناسب و عالی هست و تمام خواسته های شما رو داره سرعت بسیار عالی در تدوین فیلم ها دارید و یک فایل 8 گیگ هم زیر 30 ثانیه کبی میشه هارد زیر رو بگیرید که سرعت خوبی دارن
Hitachi 2TB / SATA3 / 64MB=105
سلام دوستان
موارد مطروحه رو نگاهی کردم حالا از دوستان و سروران پیشنهاد یک سیستم برای کار با افتر cs5 و داشتن بلو ری رایتر رو دارم و در ضمن قیمت هم زیاد مطرح نیست
دوستان من دیروز رفتم برای خرید کیس هر کدوم از فروشنده ها یک پیشنهادی دادن یکی گفت سی پی یو فقط intel و نمیدونم چکار کنم میخوام سرعتی و گرافیکی باشه این سیستم و سی پی یو هم فقط فقط i7 باشه .نمیدونم چکار کنم چه سیستمی ببندم تا 3 سال کار بده
دوستان این هم یک لیست پبشنهادی یک فروشنده
m.b-p8p67 asus mb
cpu-i7-2600 8mb
ram-4gn 1600c9 corsair.
ssd-64gb sata3 2.5 kingmax
hard-2tb 64mb caviar green
vga-hd6790 1gb ddr5
case- hanter
power-gp635b-us green
خوب این سیستم را چه جوری ارزیابی میکنید ؟؟؟ و اینکه پاورش کم مصرف هست ؟؟؟؟ ولی خیلی قیمتش رفت بالا دوستانی که تو قیمت هستن قیمت این لوازم را بدن ممنون میشم
با سپاس و تشکر از همگی شما
دوست عزیز شما به حرف فروشنده گوش نکن.همون سیستمی که براتون نوشتم رو بگیرین.سیستم پیشنهادی من از هر نظر براتون مناسبه و اصلا تو خریدش شک نکنین.بازم میگم به حرف فروشنده اصلا گوش نکنین.
قیمتشون رو نداری ؟؟ آخه میگه 1470
انتظاراتت رو مدنظر بگیر و دوباره این تاپیک رو بخون و با اعتماد به نفس بیشتری برو بازار و به حرف فروشنده نخر . موفق باشید
والا گیر کردم رو هر چی دست میزنم صد نمونه و مدل میاد ازش ..خیلی واقعا سخته انتخاب کردن
من میگم 100 تومن بده یه SSD واسه ویندوز + 2 تا 1 ترابایتی Raid0 کنه . بهترین کاریه که با این بودجه میشه انجام داد. قیمتش هم حدودا 230 تومن میشه .
سرعت R/W پایین تر ولی Access time کمتر ( در سیستم عامل ) . که به صورت ظاهری میشه گفت ویندوز هیچوقت هنگ نمیکنه !!
سلام دوستان یه راهنمایی از شما میخوام
من میخوام برای برنامه حسابرسی و office وکلا کارهای اداری یه کیس خوب تو رنج 800 تومان جمع کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟
سلام دوستان یه راهنمایی از شما میخوام
من میخوام برای برنامه حسابرسی و office وکلا کارهای اداری یه کیس خوب تو رنج 800 تومان جمع کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟
اگه میشه پست جدا گونه بزنید لطفا