اپدیت 2 رو ریختم حالا اجرا نمیشه استیم رو می خواد ولی من می خوام افلاین بازی کنم اه اه
Printable View
اپدیت 2 رو ریختم حالا اجرا نمیشه استیم رو می خواد ولی من می خوام افلاین بازی کنم اه اه
دوست عزیز شما بازی رو خریدین؟
من خریدم بازیو.آپیدتا رو نصب کنم مشکل دار میشه؟منی که بازیو خریدم(2 دی وی دی) چه کنم؟
آپدیت های 1 و 3 رو نصب کنید که برای رفع مشکل سیو و باگ ها رو درست میکنه و اگر نصب نکنید تو بازی باگ ها و سیو نشدن باعث میشه نشه بازی کرد.یه آپدیت 2 هم داره نصب کنید.نقل قول:
شما آپدیت 3 رو نصب کنید مشکل سیو رو درست میکنه حجمش هم 65 مگ هست.نقل قول:
موفق باشید. :11:
اقا مشکل رو پیدا کردم. بعد از اینکه اپدیت اول رو ریختید اپدیت دوم رو هم کپی کنید بعد برنامه استیم و اسمارت استیم رو نصب کنید اپدیت کنید بعد استیم اکانت بسارید و بعد از داخل شدن اون پایین سمت چپ نوشته ADD Game بزنید بعدش گزینه add a non steam game بعد dead island رو انتخاب کنید و بعد بازی رو از طریق برنامه اجرا کنید . اگر درست نشده بود این شاخه برید F:\Dead Island\Dead Island\DI\out و بعد 2تا فولدر بسازید. یک اسمش profiles یکی هم save وقتی از طریق روشی که گفتم بازی رو اجرا کردید بعد از اولین چک پینت می تونید اینترنت رو ببندید و بازی رو ادامه بدید . فقط اگر بخواید بعدا بازی رو لود کنید دوباره همین کارا که گفتم بکنید یعنی با ایدی استیمتون داخل شید بازی رو اجرا کنید و بعد که داخل مرحله بودی اینترنت رو ببند . اگر اینترنت نا محدود داری بزار باشه اینترنت .
این آپدیت 2 آیا شامل یکم هست؟یا نه باید حتما یکم دان کنم؟
سلام دوستان من بازی رو با 3تا دی وی دی خریدم حجمش موقع نصب شده 9.6گیگ از نظر سیو مشکلی ندارم ولی هوش مصنوعیش افتضاحه تا لگد بهشون نزنی نمیان دنبالت اصلا کاری باهات ندارن حالا کسی می تونه راهنمایی کنه چه کار کنم یا کدوم پچ نصب کنم البته حجمش کم باشه تا هوشه فندوقیشون بالاتر بره مرسی
اپدیت هارو نصب کنید درست میشه.
اتفاقا یادمه هوش مصنوعی یکی از باگ ها بود که تو اپدیت ها رفع میشد.
دوستان کسی لینکی از اخرین کرک این بازی که بعد اپدیت 3 بتونه بازیو کرک کنه سراغ داره ؟!
آپدیت 3:
دوستان اپدیت 2 کسی داره؟کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/Dead%20Island%20Update%203%20iND%20(www.----------.com).rar
اپدیت 1 با 3 میریزم قاطی میکنه!!!
اپدیت 1 تنها میریزم نقشه نشون نمی ده!!!
به ترتیب باید بریزین به گمانم.و گرنه مشکل پیدا میکنه.
من بازی رو گرفتم 2 تا dvd
اپدیتها هم تو یه پوشه به اسم ORGINAL FILE ریخته شده
حالا من نمیدونم که این اپدیت 1 یا 2 یا 3 هست لطفا کمک کنید
من که دانلود کردم نسخه ریپک Dead Box رو که خودش اتوماتیک توش اپدیت شماره 1 رو داره خوبه ولی من یکم مشکل افت فریم دارم
من از سیب دانلود دانلود کردم و فقط آپدیت یک رو داده نصب کردم و هیچ مشکلی نداره
لطفا منو کمک کنید من هر وقت زامبی ها رو تو یه منطقه میکشم بعد از یه چک پوینت تمام زامبی های اون منطقه دوباره برمی گردند خواستم بدونم نسخه مال من مشکل داره یا کلا بازی اینجوریه؟ممنون.
نه برای منم همینطوریه.طی اون مدت که شما دور میشید می روند امار میارند نامردانقل قول:
بروبچ یکی یه کمکی بهم بکنه!من بازیو که خریدم یه dvd9 بود! توشم یه فولدر update1 هست!اونم ریختم اما بازم کار نمیمنه!این error رو میده........ cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe
سلام دوستان.
آقا می خواستم بدونم این بازی روی ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه. من این بازی رو روی این ویندوز نصب کردم (نسخه فشرده) ولی موقع اجرا این ارور رو میده:
ممنون میشم اگه پاسخ بدید…کد:http://up5.--------.com/images/393qmbkk58kos1q7exu9.jpg
شما بازی رو نصب نکرده چنین اخطاری میده یا وقتی نصبش کردی؟؟نقل قول:
بله روی XP اجرا میشه(توی کل بازیهایی که اومده فقط یکی دو تا بازی بوده که روی XP اجرا نمیشده)...ولی نکته_ی بدش اینجاست که این اخطاری که به شما داده از اون اخطارهای بی پدر مادر هستش که اصلا نمیشه فهمید مشکل اصلی از کجاست ولی تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که اگه میتونی کرکت رو عوض و درایور گرافیکت رو هم به روز کن اگه جواب نداد دیگه ممکنه ایراد از خود بازی باشه!!نقل قول:
والا همونطور که عرض کردم نسخه ای که من دانلود کردم نسخه ی فشرده (Black Box) بود، که ظاهرا کرک شده بود، چونکه سایتی که من ازش این بازی رو دانلود کردم (----------) چیزی به عنوان کرک نذاشته بود، فقط دو تا آپدیت، یعنی همون آپدیت 1 و 3 رو گذاشته بودن، که من هر دو آپدیت رو کپی کردم ولی همچنان همون ارور...نقل قول:
حالا اگه لازمه این نسخه فشرده رو کرک کرد، ممنون می شم اگه لینک کرک یا حداقل عنوان کرک رو بدین تا من بتونم دانلودش کنم...
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم این کرک بد نباشه:نقل قول:
کد:http://skidrowcrack.com/dead-island-reloaded/
نقل قول:
این هیتلره بی زحمت یک لینک دیگه بدهید
من هم از سایت دانلود ها گرفتم دارم
دارم دیوانه می شم یک نفر یک لینک کرک بذاره می خوام بازیش کنم
بازی اصلا سیو نمیشه. هر بار بعد از خروج از بازی باید از اول شروع کنیم. این چه وضعیتیه آخه..........
دوستان منم مشکل سیو دارم................!!!!
یکی کمک کنه لطفا........!
راستی حجم بازی بعد نصب باید چقدر باشه.............؟
نقل قول:ببینید با این آپدیت مشکل سیو حل میشه:نقل قول:
کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/Dead%20Island%20Update%203%20iND%20(www.----------.com).rar
حجم بازی رو هم محبت کنید..............!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من ریختم ولی این ارور رو میده:
steam is required in order to play dead island
من میخوام نصب کنم همه مراحل رو میره به یه جا میرسه کد میخواد چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من ارور _x86_rwdi.exe میده
:رک و آپدیتام ریختم
از دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين ارور steam_api.dll دهن ما رو سرور كرد ...
چي كنم ؟؟؟ بايد دوباره steam_api.dll رو دانلود كنم ؟؟ لينك مستقيم لطفا ...
.
همين كه ما يه سوال ميپرسيم تاپيك خالي ميشه .....
بچه ها داداش من میخواست بازی کنه بعد نیو گیم زد و کاراکترشو انتخاب کرد بعد من که میخواستم بازی کنم کاراکترمو زدم بعد دیگه :(
دیدم تمام آیتم هام پاک شده هر چی رو که پیدا کردم از آشغال گرفته تا تیر و چماغو تفنگو و... حالا بدتر از همه دفترچه هایی که پیدا کرده بودم که مربوط به آپگریت کردن سلاح بود چیکار کنم تازه لول 22 بودم اما پوینت لول هام 19 تاست :(((
چیکار کنم ؟
اگه راهی نیست کسی سیو بازیشو آپلود میکنه و لطف کنه محل ذخیره بازی رو آدرسشو بده !!!؟؟
راستی چپتر 8 ای سی تی 2 بودم :)
ممنون
پس من چی....:18:نقل قول:
سیو گیم...:11:
راه حل...!!!:5:
:20:
سلام دوستان،من این بازی رو دانلود کردم که به صورت 6تا فایل 1گیگ بود،تو سایتی که دانلود کردم نوشته بود بعد اکسترک کردن میشه نصب کرد ولی من که با برنامه winrarاین 6تا فایل رو اکسترک کردم بعدش 58تا فایل rarدیگه داد که توشون خبری از setup یا چیزای شبیه به این که بشه باهاش بازی رو نصب کرد نیومد،البته فایل ها رو هم به طور کامل دانلود کردم.لطفابه طور کامل راهنمایی کنید.راستی از سایتکردم.با تشکر.کد:www.-------------.comدانلود
دوستان بازي من سيو نميشه.
از بازي که بيرون بيام دوباره بايد از اول بازي کنم.
پچ يا فايلي داره براي کامل شدن يا بازي خراب هست؟
برو اینجا پچ شماره 1 رو دانلود کنمشکلت حل میشه تو قسمت گیم بری هستشکد:www.----------.com
باز اون 58 تا رو همه رو سلکت کن و بعد اکترکت کن احتمالا بهت فایل آی اس او میده که میتونی با درایو مجازی باز کنی و بعد ستآپ کنینقل قول:
یا اگه شماره داره شماره 1 رو اکترکت کن تا باز شه از رار:31:
من دانلود های زیادی داشتم که بعضی زیپ ها اینطوری بود و مشکلی نداشتم جز فضا :31::31::5:
هر کی تا چپتر 8-9 از ACTII رفت سیوشو بزاره ثـــواب داره
بعد محل سیو هم بگه خـــواهـشــــــا
من تا 2 رو دارم می خوای محل سیو تو پوشه بازی پوشه out