ASUS n43 بگیرم یا Dell 3450 ؟ (هردو Ci5) کدوم بهتره؟ کیفیت کدوم جالبتره؟ معایبشون چیه؟
Printable View
ASUS n43 بگیرم یا Dell 3450 ؟ (هردو Ci5) کدوم بهتره؟ کیفیت کدوم جالبتره؟ معایبشون چیه؟
همون core i5 جواب گوی کارت هست . ولی اگر میخوایی یه 5 سالی این لپ تاپو داشته باشی (البته اگر اَجلش نرسه ) بهتره core i7 برداری ، که باز هم معایب خودش ، مثل داغ کردن بیشتر و . . . هم داره .نقل قول:
این دلیل بر بهتر بودن ایسر نمیشه .نقل قول:
ولی میگم کسی که خودش تو کار کامپیوتر و واردات هست هم محل کارش و هم منزلش ایسر داره.
من خودم ایسر 5742 دارم . و وقتی رفیقام فهمیدن من رفتم ایسر خریدم ، بهم گفتن پس یعنی بهترین برند ایسره که تو خریدی ؟ (چون تو کامپیوتر خیلی واردم :18: ، اینا فکر کردن بهترین گزینس (تُف به ریا ))
بعد من گفتم : نه ، اگه الان تو بخوایی لپ تاپ بخری بهت پیشنهاد ایسر نمیدم . چون با لپ تاپ خرکی (ببخشید :11:) کار میکنی . پس ایسر زیر دستت دووم نمیاره . با ایسر باید مثل دخترا رفتار کرد :27:
برای کسی که نمیخواد به دیزاین و صفحه نمایش عالی و بدنه محکم پول بده بهترین گزینه ایسره .
کیفیتش پایین تر هست (برای افراد معمولی خوبه )ولی مشکل زادیه دید رو همه برند ها دارن .نقل قول:
ولی ایسر خوندم که کیفیت ال سی دیش پائیه برای فیلم دیدن و اینا به مشکل میخوریم باید از زاویه درستش نگاه کرد فقط.
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
دوستانی که مشاوره جدید برای خرید لپ تاپ میخوان بهتره یه تاپیک مجزا بزنن تا بهتر راهنمایی بشن . :11:
ممنونم. یعنی core i7 ها همه داغ میکنن؟؟ البته با داشتن پایه فن قوی این مشکل حل میشه چون من بیشتر برای استفاده در منزل میخوام حالا جایی هم میرم با خودم ببرم. نظر شما در مورد این لپ تاپ فوجیتسو چیه؟؟؟؟نقل قول:
معمولا دمای core i7 بیشتر از core i5 هست . ولی با یک سری تنظیمات میشه دماشو بیاریم پایین و یا همون راهی که خودت گفتی (کول پد )نقل قول:
کدوم مدلش ؟ شما که مدل نگفتی !!!!!!!!!! :13:نقل قول:
نظر شما در مورد این لپ تاپ فوجیتسو چیه؟؟؟؟
اگه نظرمو در مورد برند فوجیتسو میخوایی بدونی اینه :
لپ تاپ های فوجیتسو دارای کیفیت خوبی هستن ولی تو ایران خوب ، اونجوری که باید جا نیافتاده .و قیمتشون هم بالاس .
مدل AH 531 با cpu ی core i5 میتونی به قیمت 935 تومن با گارانتی بهین بخریش که البته کانفیگ core i7 هم داره .
ریوی :
معایب این مدل :کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH531-Notebook.55738.0.html
نزدیک بودن کلید های صفحه کلید
کیفیت متوسط صفحه نمایش
من چون تو نمایشگاه زیاد باهاش کار نکردم اینارو متوجه شدم ، شاید موراد دیگه ای هم باشه .
سلام دوستاننقل قول:
کسی نیست که جواب سوالم رو بده :41:
سلام رفیقنقل قول:
اینو نخوندی ؟ :13:
الان به غیر از شما 3 الی 4 نفر دیگه دارن تو این تاپیک مشاوره میگیرن ، بخاطر همین هم ما قاطی میکنیم و هم . . .:31:نقل قول:
دوستانی که مشاوره جدید برای خرید لپ تاپ میخوان بهتره یه تاپیک مجزا بزنن تا بهتر راهنمایی بشن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال . . .
این مدل ، خوبه ، شما بودجتون چقدره ؟ شاید مدل های بهتری هم باشه .نقل قول:
سلام دوستان
من مهندس نقشه برداری هستم و بیشترین کار رو با اتو کد و لند دسکتاپ انجام میدم حالا سوال من این هست که مدل k43sv با مشخصات زیر :
CPU :Core i5 2410
RAM:4G DDR3
HDD:640
VGA:GFORCE GT520 2 G و گارانتی مادیران .
برای من مناسب هست ؟ در ضمن لپ تاپ ویندوز نداره و از جایی که میخام بخرم فقط دستگاه رو اک به من تحویل میده . آیا شرکت مادیران برای من ویندوز و درایوهای اون رو می ریزه یا باید برم جای دیگه ؟ سوال آخر آیا این مدل خوب هست یا نه و داغ میکنه ؟
بعید میدونم شرکت مادیران برات ویندوز بریزه ، حالا میخوایی یه تیری تو تاریکی بزن .
روش ویندوز ریختن لپ تاپ با PC هیچ فرقی نداره ، چرا خودت نمیریزی ؟
دوستان به ما هم یه نگاه بندازید، ثواب داره بخدا :31: والله تاپیک هم زدیم اما کسی توجه نکرد :31:
n53 به نظر دوستان چطوره؟ dell 3450 چطور؟ راستی U41 هم خوبه؟ لطفا نظر بدید مزایا و معایب این مدلها چیه؟ (همه Ci 5)
دوستان اگر حالا مشكل مالي نداشته باشيم آيا لپ تاپ اپل با مشخصات زير خوبه؟؟؟؟ لپ تاپ زير قيمتش 3 ميليون و 800 هزار هستش در صورتي كه كش 8 مگ داره ولي رم همون 4 گيگ هست در تمام لپ تاپ هاش رم 4 گيگ هست چرا بالاتر نميبره؟؟ 3 ميليون پول لپ تاپ با رم 4 گيگ؟؟ آيا با برند ديگه كه رم 8 گيگ داره مثل دل و اچ پي برابري ميكنه؟؟؟ چون من ديدم سرعت بالا اومدن اپل خيلي عاليه. كش بالاتر باشه بهتره يا رم؟؟؟ اپل بخريم همونجا ويندوز ميريزن روش يا خودمون به راحتي ميتونيم بريزيم مشكلي نداره؟؟
MD035Intel Core i7
(2.3GHz 8MB L3 Cache)
15.4", 4GB, 750GB (5400rpm), AMD Radeon HD 6750M
Mac OS X Server Snow Leopard
لپ تاپ با مشخصات بالا رو سايت نقش دات نت زده 3 ميليون و 800 هزار در صورتي كه سايت دي جي كالا لپ تاپ با مشخصات زير رو كه به نظرم بهتر از بالايي هست زده 2 ميليون 160 هزار. در ضمن لپ تاپ مشخصاتي زيري مانيتورش 13 اينچ هست و بالايي 15 در صورتي كه 13 گرون تر بايد باشه.
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع سبک وزن - وزن 2,04 کیلوگرم - ساخت چین
پردازنده: Intel Core i7 2.7 GHz - Cache 4 MB - BUS 1333 MHzحافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 500 GB Serial ATA - 5400rpm کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo Intel HD Graphics 3000 - DDR3 SDRAM Shared With Main Memory MBصفحه نمایش: 13.3" - Bright LED امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Apple Mac OS
این دفعه بزن قول میدیم بهت نگاه کنیم . :27:نقل قول:
دوستان به ما هم یه نگاه بندازید، ثواب داره بخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والله تاپیک هم زدیم اما کسی توجه نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پست قبلیت مدل N43 رو گفتی ولی تو این پست N53 رو !!!!!!!!!!:13:نقل قول:
n53 به نظر دوستان چطوره؟ dell 3450 چطور؟ راستی U41 هم خوبه؟ لطفا نظر بدید مزایا و معایب این مدلها چیه؟ (همه Ci 5)
شما کاربرد دقیق + بودجتون رو بگید تا بهتر راهنمایی بشید .
همه ی این مدل هایی که گفتی کیفیت خوبی دارن .
اگر میخوایی مک بخری برو تو این تاپیک بپرس :نقل قول:
در ضمن مدل MD035 گرافیک خیلی خوبی داره ولی مدل 13 اینچی گرافیک اینتل داره که ضعیفه و . . .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384784
آره اولش اون مدل رو گفتم اما چون keypad نداره یه کم دلمو زده D-:نقل قول:
یه چیزی میخوام که برام 3 سال حداقل راحت جواب بده. مالتیمدیا و گرافیک هم برام مهمه. بودجه ام الان 1.25 است اما تا هفته دیگه احتمالا بتونم تا 1.35 هم برسونمش.
مدل های پیشنهادی من ایناس :نقل قول:
از برند hp مدل های 6080 و 6177
عکساشون :
,کد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6008eg-Notebook.56672.0.html
از برند ایسوس مدل های N53 SV .
نظر من رو مدل های hp هست .کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html
راستی شما که هفته ای 100 تومن بودجت افزایش پیدا میکنه ، میگم یه دو هفته دیگه وایسا مدل N55 SF رو بخر .:31:
1- لطفا چند مدل با کانفیگ و قیمت برای برنامه نویسی تا 700 تومن معرفی کنید.
2- از نظر کیفیت و دوام کدام بهتر است :
lenovo thinkpad edge 14
lenovo b460
asus k42f
البته ايسوس مدل N53SN با N55 SF هيچ فرقي نداره جز هاردشون كه تفاوت اندگي داره و قيمتش هم ارزون تر هست. برتري ديگه اي به هم دارن؟؟؟نقل قول:
دیزاینش کلا فرق داره و تفاوت محسوسی که بین این دو مدل هست توصفحه نمایششونه که صفحه نمایش N55 SF بهتره و HD+ هست و. ..نقل قول:
راستش یه کم نسبت به HP بد بینم :31: جنس بدنه اش مخصوصا فکر کنم زیاد جالب نیست :41: قیافه اش خیلی به نظرم قشنگه اما روی هم رفته میترسم بخرم و بعدش نقص هاش بزنه بیرون :13:پرفورمنس خوبی هم داده طبق اون تست، اما واقعا بدبینم... :41: من خودم واقعا از قیافه HP خوشم میاد اما نمیدونم چرا حس نگران کننده ای دارم.. میشه یه کم بیشتر در مورد HP توضیح بدید؟ میخوام بدونم واقعا انتخاب خوبی هست که بخوام از N53SV دست بکشم. آیا شما خودتون با هر دوی اینا (HP و N53) کار کردید؟ توی اون بررسی که توی اون لینکا بود N53 بهتر جواب داده بود (rating: 81) :11:نقل قول:
کیبورد و موسش رو شنیده بودم بعضی ها باهاش مشکل دارن اما من فکر نکنم این موضوع اذیتم کنه، اتفاقا از این نوع خوشمم میاد. به نظرم کیبورد و موس بیشتر به خود طرف بستگی داره که چه جوری عادت کرده باشه. در مورد وزن فکر کنم تقریبا منصفانه نمره داده. البته اختلاف نمره صفحه نمایششون یه کم رو اعصابه. یعنی واقعا اینقدر اختلاف دارن؟ :41: گیم پرفورمنسشونم اختلاف متوسطی دارن که البته این دلیل نمیشه بدم بیاد ازش. اختلاف باتریشونم یه کم زیاده :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا احتمالش زیاده بودجه N55 SF هم تامین بشه اما دیگه خیلی زیاده، فکر نکنم این لپتاپ غول به کارم بیاد :31:
سلام ............یه سوال : چرا کسی دل رو پیشنهاد نمی کنه .؟
منم دنبال یه لپ تاپ خوب 1 تا 1.5 تومن واسه کارای
برنامه نویسی ، گرافیکی می خوام در ضمن ظاهرشم قشنگ باشه
هارد 700 ، core i7 ., ram 8 , ,ویندوز هم داشته باشه ......مشکی هم باشه
چون خودم سری dell vostro 3550 رو خیلی دوس داشتم اما نقره ای بود
سری latitude یا vostro
اگه سونی هم چیز خوب بود خبرم کنید
یه لپ تاپ در حد 1300 1400 چی پیشنهاد می کنین؟ از بین گزینه های مثل MSI ge620 یا asus n55sf یا acer 5750?
راستی، حالا اگه خواستم HP بگیرم، غیر از اون 6080، مشخصات 6090 چطوره؟ اصلا خوب هست یا نه؟ وزنش چقدره؟
سلام
مشخصات کمی وکیفی hp 4530 رو مخواستم کدوم کانفیگ بهتره
لطفا کسی اگه آدرس جایی رو داره که HP رو با گارانتی خوب میده بگه. شاید همین 6080 رو خریدم. دوشنبه میخوام برم بخرم. لطفا زودتر بهم بگید.
مرسی.
سلامنقل قول:
همون 6080 بهتره .، چون سری 6090 مشکل هارد داشتن و قیمتشون بالاتره .
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
نمایندگیهای فالنیک رو در بیار و از همونا بخر .نقل قول:
الان حدودا چقدره قیمتش با گارانتی فالنیک؟ من از یه جا لیست قیمت گرفتم اما زیر برگه اش نوشته گارانتی لپتاپهای ما "گاما" و "آساک" هستن..
HP DV6 6080 رو گذاشته 1.220.000 چطوره؟ گارانتیش چرته نه؟
نمیدونم قیمتش چنده ، چون تو لیست خودشم نزده ، باید از خود نماینگیهاشون بپرسی ، شاید تکوتوک داشته باشن .نقل قول:
چون الان تو لیتستش بیشتر سری 61xx هست ، پس معلومه این سری روجایگزین سری 60xx کرده .
قیمت های دیگه رو هم برات پ . خ میکنم .
اون گارانتی هارو هم تا بحال نشنیدم و خودت باید بری بازار دفترشونو ببینی ، چون بعضی ها با گارانتی مغازشون که اصلا ارزش هم نداره میفروشن ، سعی کن شرکت باشه ، اون هم از نوع معتبرش :31:.
کانفیگ دقیق مدل 6080 رو بگو ؟
توی سایت فالنیک اصلا 6080 رو موجود نداره!! 6050 رو داره با مشخصات و قیمتهای زیر (دو نوع قیمت):
HP Pavilion DV6-6050 Dark Umber Intel Core i5-2410M 2.3 up to 2.9 GHz 3 MB 4 GB 500+ GB 15.6" 7 H.P DVD Write AMD
Radeon HD6770 1024MB up to 2714MB(DDR5) 2.9 cam-bt-hdmi-wifi-reader-FP-Usb3 10,650,000 11,400,000
فرق 6080 با 6050 فقط CPU است؟
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
ایناهاش، کانفیگ 6080:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 6050 هم مدل خوبیه ولی cpuش core i5 هست .نقل قول:
بله ، کلا خانواده 6050 و 6070 و 6080 تو رم و cpu و هارد با هم فرق دارن . اگر یکی ازمدل های 6070 و یا 6080 رو پیدا کردی خریدش توصیه میشه .
محتوای مخفی: مشخصات کامل
توی این لیست قیمتی که از اون مغازه گرفتم توی پاساژ پارسیان، قیمت و کانفیگ 6080 رو البته با اون گارانتی ( :31: )اینه:
ci 7 2.0, ram 6 gb, hdd 750 gb, vga amd 6770, 15.6", usb3, finger print, blu-ray, win7 قیمت 1.220
توی این لیست قیمتی که از اون مغازه گرفتم توی پاساژ پارسیان، قیمت و کانفیگ 6080 رو البته با اون گارانتی ( :31: )اینه:
ci 7 2.0, ram 6 gb, hdd 750 gb, vga amd 6770, 15.6", usb3, finger print, blu-ray, win7 قیمت 1.220
رفیق من مشخصات 6080 رو میدونم ، میخواستم مشخصاتی که بهتون گفتن 1220 رو بدونم !!!
گارانتی آساک فکر کنم نسبت به گاما!! معتبرتر باشه. یه سرچ زدم دیدم اسم اصلیشم شرکت آمال سازان آیین کهنه. آدرسشم اینه:
تهران - منطقه ۶ - فلسطین شمالی - نبش کوچه غزایی عتیق - ساختمان یکتا - ط. چهارم - واحد ۵۰
البته این آدرس جدیدتره انگار:
خیابان انقلاب ،خیابان بهار جنوبی ، برج تجاری اداری بهار ،طبقه 1 ،واحد 284
تلفکس : 77617438
سلام!
دوستان ازبين asus k52f و hp 4530s کدوم يکي رو پيشنهاد ميکنين؟
کانفيگ i3 اچ پي 4گيگ رم داره ولي ايسوس 3 گيگ داره. ولي طراحي و ظاهر ايسوس خيلي از اچ پي تميزتره!
سلامنقل قول:
عضویتتون رو تبریک میگم :11:
بهتره یه تاپیک مجزا بزنید و نیاز ها + بودجه دقیقتون رو اعلام کنید تا بهترین مدل ها پیشنهاد بشه .
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
نقل قول:من در مورد اینا اطلاعات ندارم ولی به نظر من زیاد درگیر این جور چیزا نشو ، چون خیلی از بچه هایی که HP میخرن یا بدون گارانتی میخرن و یا با همین گارانتی ها متفرقه .نقل قول:
بهتره برای گارانتی از بچه های خود hp بپرسی :
وکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6564162#post6564162
که مثل اینکه تو تاپیک hp خودت پرسیدی :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254227&page=385
دیگه دل رو زدم به دریا :31: میرم دوشنبه میخرم. امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد. خداییش مدل خوبی رو معرفی کردی. کلا از n43 و n53 دل کندم اومدم سمت این مدل. خیلی مرسی :31:
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
راستی با این مشخصاتی که اون فروشنده توی لیستش بهم داده، قیمت 1.220 خوب هست اصلا:نقل قول:
Ci 7s 2630, 6 gb ddr3 ram, hdd 750 gb, vga amd 6770 1 gb ddr5, 15.6", usb3, finger print, blu-ray, win7
آره ، قیمت خوبی داده .نقل قول:
راستی با این مشخصاتی که اون فروشنده توی لیستش بهم داده، قیمت 1.220 خوب هست اصلا:
Ci 7s 2630, 6 gb ddr3 ram, hdd 750 gb, vga amd 6770 1 gb ddr5, 15.6", usb3, finger print, blu-ray, win7
راستی موقع خرید تنهایی نرو ، سعی کن 2 نفری و یا . . . بری بخری .
چرا دونفری؟:18:نقل قول:
آهان ، این دلیل روانشناسی داره ، اگر 2 نفری بری هم دلت قرص تره (مخصوصا برای کسی که برای اولین بار داره لپ تاپ میخره ) و هم تصمیم گیریت راحت تر و بهتر انجام میشه و . . .نقل قول:
مزاح : تازه من میخواستم بگم هیئتی برو لپ تاپ بخر :27:
رو این مدل هم فکر کنیدنقل قول:
نوتبوک Acer Aspire 5742 با گارانتی سازگار که روش 46 تومن تخفیف داده
یک تماس داره می فروشتش که هدیه هم انتی ویروس اورجینال نود32 میده
قیمتش هم 573 تومنه
ارسال هم رایگان
دیروز رفتم پاساژ پارسیان قیمتها بدجوری رو مخ رفته بود:31: خیلی از مدل ها که تا همین هفته ی پیش در پاساژ رضا و پارسیان موجود بود حالادیگه یا نیست یا اینکه قیمتش خیلی بالارفته
Asus N43 که دیگه اصلا پیدا نمیشه. طرف گفت ما که اصلا دیگه هیچ مدلی فروش نمی کنم
HP 6080 هم که دیگه پیدا نمیشه و جای اون باید 6177 با یه قیمت نجومی گرفت. فروشنده HP میگفت کلی از جنسها توی گمرک مونده و ترخیص نشده :19: فعلا مجبورم به 6070 فکر کنم که اونم البته فعلا موجود نبود و گفت تا چهارشنبه میاریم...