این لینکو ببین یکی از بچه ها K53 SV خریده .نقل قول:
کاربر smith206کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6465039&posted=1#post6465039
راستی برای چی انقدر usb 3 برات مهمه ؟
Printable View
این لینکو ببین یکی از بچه ها K53 SV خریده .نقل قول:
کاربر smith206کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6465039&posted=1#post6465039
راستی برای چی انقدر usb 3 برات مهمه ؟
خیلی خیلی متشکرمنقل قول:
این که قیمتش خیلی خوبه !
گارانتی مادیران چطوره ؟ اتفاقا توی نیشابور هم نمایندگی داره . می تونم ازشون قیمت بگیرم :))
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.
یک بار یک هاید یک ترابایت USB2 همه فایلاش پاک شد ... پدرم در اومد Recover کردمش :19:
راستی ... خیلی خیلی ازتون متشکرم ... انشاالله یه زمانی جبران می کنم :)
گارانتی مادیران گارانتی معتبریه و خوبیش اینه که تو همه جا نمایندگی داره .نقل قول:
گارانتی مادیران چطوره ؟
سرعتش میگن 10 برابر usb 2 هست ولی وقتی هارد لپ تاپ سرعت رایتش پایین باشه فرق آنچنان زیادی با usb 2 نداره .نقل قول:
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.
مثلا یکی از بچه ها هارد usb 3 داشت و میگفت با سرعت 40 مگ داشت اطلاعات ردو بدل میکرد سرعت usb 2 رو دقیق نمیدونم . (الان هارد اکسترنال ندارم امتحان کنم باید ببینیم بچه ها حرف منو تایید میکنن یا نه ؟ )
به نظر من بین کیبورد خوب و usb 3 بهترین کار اینه که کیبور انتخاب بشه یعنی مدل K53 SV .
راستی این ارتباط این دوتا جملتو با هم متوجه نمیشم .
جمله 1 :
جمله 2 :نقل قول:
چه ربطی به usb 3 داره ؟نقل قول:
یک بار یک هاید یک ترابایت USB2 همه فایلاش پاک شد ... پدرم در اومد Recover کردمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که خیلی بد گفتم ... اونم با غلط املایی زیاد ! (آخه کی بردم حدوف فارسی نداره :31: )نقل قول:
سرعت هارد یو اس بی 2 خیلی که باشه 20MB/s هست ولی هارد Western Passport USB3 حدود 60-70 هست که فرقش خیلیه !
ارتباط اون دو جمله اینه که یک دفعه یک ترابایت داده از روی هارد اکسترنال USB2 که دارم پاک شد ... برای برگردوندن فایل ها ی هارد اکسترنال دیگه قرض کردم تا روی اون ریکاور کنم... یکی دو شبانه روز طول کشید آخرشم فکر کنم همه فایل ها رو بر نگردوندم :18:کد:http://www.cnet.com.au/western-digital-my-passport-essential-usb-30-1tb-339307392.htm
سرعت 20 واقعا محدودیت بزرگیه ... ولی شاید اونقدرام مهم نباشه که من بهش اهمیت می دم ... ولی هاردم رو USB3 می خرم :20:
فکر می کنید اگه تا مهر صبر کنم و قیمت ها هم بیاد پایین پقدر پایین بیاد ؟ اگه در حد 30 - 40 تومن باشه ارزش صبر کردن نداره
سال های قبل چطور بوده ؟
بازم ازتون متشکرم :10:
خیالت راحت کیفیت ساخت hp واقعا خوب شدهنقل قول:
اما در مورد usb
usb 2 بیشترین سرعتش 60 مگابایت هست و هارد شما نهایت سرعتش 20 بوده وگرنه usb 2 براحتی تا 60 تا میتونه اطلاعات را انتقال بده
هارد هم که سرعت خواندن و نوشتنش بیشتر از 60 باشه و usb بخوره خیلی کم هست
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Usb
این که شما میگی تئوری هست. عملا سرعت کم ترهنقل قول:
این سرعت هارد پاسپورت وسترن هست با USB 2 .همینطور که مشخصه سقف خاصی داره :
در ضورتی که خیلی بعید به نظر می رسه این محدودیت به هارد مربوط بشه ... آخه سرعت 24 برای هاید خیلی کمه !کد:http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/wd-passport_3.html#sect0
خب اون مثالی که من زدم هم از همین مدل هارد بود ولی سرعت writeش 40 بود . چرا ؟ چون سرعت write هارد لپ تاپ پایین بود .نقل قول:
سرعت هارد یو اس بی 2 خیلی که باشه 20MB/s هست ولی هارد Western Passport USB3 حدود 60-70 هست که فرقش خیلیه !
نمیدونم منظورمو تونستم خوب برسونم یا نه ؟ این سرعت هایی که میگن در صورتی واقعی هست که تمام Device هامون usb3 باشه . شما برای 15 الی 20 تا سرعت بالاتر میخوایی قید کیبوردو بزنی ؟
2 شبانه روز recoverش طول کشید ؟نقل قول:
ارتباط اون دو جمله اینه که یک دفعه یک ترابایت داده از روی هارد اکسترنال USB2 که دارم پاک شد ... برای برگردوندن فایل ها ی هارد اکسترنال دیگه قرض کردم تا روی اون ریکاور کنم... یکی دو شبانه روز طول کشید آخرشم فکر کنم همه فایل ها رو بر نگردوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا انتقالش به هارد دیگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر می کنید اگه تا مهر صبر کنم و قیمت ها هم بیاد پایین پقدر پایین بیاد ؟ اگه در حد 30 - 40 تومن باشه ارزش صبر کردن نداره
عمرا انقدر افت داشته باشه .
نمیدونم ، من 6 ماهه زدم تو خط لپ تاپ .:31:نقل قول:
سال های قبل چطور بوده ؟
کی بوردش هم اونقدرا بد نیستا
باید امتحان کنن شاید دیدن مشکلی ندارن
شما این مدل رو داری؟نقل قول:
باید برم از نزدیک ببینم ...
مشکل کی بردش چطوریه ؟
کلا سرعت تایپ رو کم می کنه یا با عادت کردن درست میشه ؟ چون مثلا کسایی که به کی برد نرم عادت دارند اگه یک کی برد سفت بخرن مدتی باهاش نمی تونن کار کنن ولی وقتی عادت کنن دیگه مشکلی ندارن
اگه این لپ تاپ رو دارید یا مدتی باهاش کار کردید بگید مشکل این کی برد اینجوریه یا نه ؟ چون توی مغازه نمی تومن کلی با هر کر برد ور برم ... اونم توی حالت خاموش !
متشکرم
نه ولی باهاش کار کردم ولی نه زیادنقل قول:
حتما برو از نزدیک ببین
کیبردش منعطف هست
دکمه های سفت نداره
سطح دکمه ها پایینه نسبتا
بعضی دکمه هاشو هم که فشار میدی فرو میره دلیلش هم اینه که ما عادت کردیم به کیبورد سخت تر
عادت کنی که دست میشه
ولی من کلا از کیبورد خود لپ تاپ استفاده نمیکنم که بگم میشه یا نه
از دوستان تو بخش تبادل نظر بپرسید چون خودشون دارن مشخصا عادت کردن میتونن جوابتونو بدن
نه ولی باهاش کار کردم ولی نه زیادنقل قول:
حتما برو از نزدیک ببین
کیبردش منعطف هست
دکمه های سفت نداره
سطح دکمه ها پایینه نسبتا
بعضی دکمه هاشو هم که فشار میدی فرو میره دلیلش هم اینه که ما عادت کردیم به کیبورد سخت تر
عادت کنی که دست میشه
ولی من کلا از کیبورد خود لپ تاپ استفاده نمیکنم که بگم میشه یا نه
از دوستان تو بخش تبادل نظر بپرسید چون خودشون دارن مشخصا عادت کردن میتونن جوابتونو بدن
یک فیلم از کی برد N53SV مدل پیدا کردم ... ظاهرا اصلا مشکلی نداره !
از نزدیک هم تست می کنم ... ولی ظاهرا خوبه
هر کس خواست می تونه این فیلم چند ثانیه ای رو ببینه :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Es43sHg-u4U
تو این فیلم داره کلید H رو فشار میده و تا کلید P هر چی کلید این وسطه فرو میره . (تازه دوربین تا این قسمتو گرفته وگرنه اگه کلیدهای کناری رو هم میگرفت شاید اینا هم فرو میرفت :27:)نقل قول:
این مشکل نیست ؟
فاصله کلید هارو دیدی ؟ خیلی به هم نزدیک بود .
فرو رفتن که ظاهرا مشکلی نداره ... چون فقط وقتی زیادی فشار بدی فرو می ره .منم که عادت ندارم زیاد فشار بدم... ولی در مورد فاصله دکمه ها حق با شماست ... شاید کمی طول بکشه تا عادت کنم ... ولی تازه میشه شبیه Acer که دکمه های تخت و نزدیک به هم داره. خیلی مساله ای نیست ... کی برد K53SV رو بیشتر دوست دارم ولی اگه قیمتشون یکی باشه N53 رو می خرم ... :)نقل قول:
تجربه یک نفر دیگه رو هم در مورد این لپ تاپ دیدم که یک هفته ای از لپ تاپ استفاده کرده و اتفاقا خیلی هم تایپ می کرد. می گفت قبل خرید به دلیل مطالبی که توی اینترنت دیده بوده در مورد کی بردش نگران بوده ولی الآن اصلا مشکلی باهاش نداره . اینم ریویوویی که آماده کرده :
به هر حال همه چی بستگی به قیمت داره. انقدر قیمت های عجیب غریب توی اینترنت دیدم که واقعا نمی دونم با چه قیمتی این مدل ها رو پیدا می کنم !کد:http://www.youtube.com/watch?v=prChh5Lv8lw
متشکرم :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی تازه میشه شبیه Acer که دکمه های تخت و نزدیک به هم داره.
کدوم مدل ؟ کجاش نزدیک به همه ؟
قیمتشون یکی نیست . شاید حدود 50 تومن بالاتر باشه .نقل قول:
کی برد K53SV رو بیشتر دوست دارم ولی اگه قیمتشون یکی باشه N53 رو می خرم ... :)
اینترنتو ول کن . تو شهر خودتون نمایندگی مادیران رفتی ؟ قیمت چند دادن ؟ مشهد چی ؟نقل قول:
به هر حال همه چی بستگی به قیمت داره. انقدر قیمت های عجیب غریب توی اینترنت دیدم که واقعا نمی دونم با چه قیمتی این مدل ها رو پیدا می کنم !
تخت بودن دکمه هاش شبیه مدل های Acer هست. چون Acer رو دیدم و مشکلی باهاش نداشتم اونو مثال زدم.در نهایت باید از نزدیک ببینم چطورهنقل قول:
کدوم مدل ؟ کجاش نزدیک به همه ؟
منظورم از اینترنت digionline و mihanmarket بود که قیمت فروشنده های تهران رو دارهنقل قول:
اینترنتو ول کن . تو شهر خودتون نمایندگی مادیران رفتی ؟ قیمت چند دادن ؟ مشهد چی ؟
دنبال نمایندگی مادیران هم رفتم ولی ظاهرا اونا مانیتور های ال جی رو از مادیران می گیرند و نمایندگی سازگار ارقام هم هستند و لپ تاپ های سازگار رو میارند ...
پول جور شد و فردا می خوام برم مشهد
شکر خدا امروز تبلیغ یک فروشگاه کامپیوتر رو انداختند توی خونه. رفتم اونجا گفتند N53SV رو با گارانتی مادیران میارند و مدل i7 رو 1,080,000 تومان می فروشند :31:
به هر حال فردا میرم مشهد ... اگه گارانتی مادیران مطمئن هست از همین گارانتی می خرم. چرا اینقدر ارزون تره ؟ آدم به شک می افته :13:
سلام
اول از همه ببخشید که دیر شد می خواستم زود تر از این نتیجه رو بنویسم... بیشتر هفته مشهد بودم و بعدشم سرم شلوغ بود
چهارشنبه هفته قبل هر جایی رو که میشناختم گشتم ولی نتونستم N53SV i7 بخرم .کم ترین قیمت 1150 بود که تا یه گشتی زدم و برگشتم مغازه بسته بود و بعد از ظهر هم گفت فروختم ! نمایندگی ASUS هم می گفت تا هفته دیگه جنس جدید میاد ولی احتمالا قیمتش دور و بر 1270 باشه :41: .چند جا گفتند داریم یا گیر میاریم ولی یه مدت اینور اونور زنگ زدن بعد گفتند اصلا توی مشهد نیست :41:
K53SV هم زیر 1400 توی بازار نبود
آخرش خدا یک راهی گزاشت سر راه ما و همینجوری از پاساژ تابان رد می شدم رفتم ببینم چه خبره. اونم N53SV نداشت ولی بعد که مدل ها رو نگاه کرد گفت ASUS X5MSV داریم .همون N53SV هست فقط بدنش فلز نداره و بدون USB3 هست قیمتش هم 1190 هست با گارانتی سازگار
بالاخره با کلی اینور اونور کردن و چک و چونه به قیمت 1165 خریدیم
یک کیف هم داره با یک ماوس Logitech با لوگوی ASUS :31:
کانفیگ :
Intel Core i7 2630QM@2.0GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 6MB L3 Cache
DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard Disk Capacity 640GB SATA 5400RPM
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo)
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
Intel HD Graphics
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Atheros AR9285 Wireless Network Adapter
Realtek PCIe GBE Family Ethernet
Camera
Bluetooth BT-270
Kensington Lock
4 x USB 2.0 ports
HDMI
Multi Card Reader
Keyboard: Farsi, Num-Pad
Multi-Touch Touchpad
Mouse
Bag
2.7 Kg
6Cell 48Wh (Up to 3 hours)
Grey
Operating System N/A
کی برد خوبی داره .مساله خم شدن رو اول متوجه نشدم واقعا توی اینترنت مشکل رو بزرگ کردند ولی نبودن فاصله بین کلید ها مخصوصا کلید های جهت رو زیاد دوست ندارم ولی فکر می کنم بهش عادت کنم و اصلا مشکی نباشه
لپ تاپ رو توی سایت ایسوز رجیستر کردم .این مدل توی سایت نیست ولی توی ساپورت سایت وجود داره ولی بدون عکس:31: .ولی توی سایت سازگار ثبت نشد !
اگه مدل رو بدون سیستم عامل خریدید و خواستید Express Gate رو نصب کنید ،این برنامه توی سایت ایسوز هست و به راحتی قابل نصبه (ولی من کاربردی براش پیدا نکردم :20:)
برچسب New Revision هم داره
ولی چند تا مشکل که به نظرم رسید :
1.دی وی دی درایور ها رو که گزاشتن بو درایو بلو ری شروع کرد به لرزش و صدای زیاد .اونقدر که مجبور شدم دستمو روی در درایو فشار بدم که شب کسی رو بیدار نکنه ... ولی خوشبختانه مشکل از درایو نبود. چون وقتی این دی وی دی رو توی سیستم خونه گزاشتم اونم لرزش گرفت :31:
2.وقتی لپ تاپ شارژ میشه بدنه کمی برق داره مخصوصا اسپیکر ... ولی این مشکل لپ تاپ نیست. مشکل پریز ماست . امیدوارم پریز شما اتصال به زمین داشته باشه تا مشکلی نداشته باشید.
3.اگه در لپ تاپ رو از گوشه بگیرید و باز کنید کمی تاب بر می داره .کاش درش محکم تر بود ! ظاهرا N53SV هم همین مشکل رو داره
4.اگه Touch Pad بهتری داشت بهتر بود.مشکل خاصی نداره ولی اگه دستتون مثل دست من کمی عرق کنه استکاکش زیادتر میشه .ترجیح میدادم اینقدر صاف نبود !
ولی در کل راضیم:20:
از همگی دوستان که کمک کردند به این سرعت لپ تاپم رو انتخاب کنم و بخرم خیلی خیلی متشکرم
اگه سوالی داشتید حتما بپرسید
متشکرم :10:
سلام
مبارک باشه .
چند تا عکس ازش بذار . از زیرو پشت و جلو و عقبو . . . :31:
دوست عزیز موقع رجیستر کردن کشور رو ایران زدی؟ واسه رجیستر؟ یکی از دلایل عدم ثبت نام شاید همین باشه
اکسپرس گیت فناوری جالبی هست که اسوس هم رو لپ هاش داره هم مین بورد هاش
حال و حوصله توضیح دادن ندارم ولی بگردید پیدا کنید در موردش بخونید شاید بدردتون بخوره
بلوری درایوها روی لپتاپ حتی تا قیمت 1.5 نسبتا ضعیف هستن
شما حتی ممکنه با مشکل نخوندن DVD مواجه بشید پس ناامید نشید
مشکل 3 و 4 هم تو بیشتر لپ ها عادیه
زیاد نگران نباشید
ولی در لپتاپ رو هیچوقت از کنار باز نکنید
متشکرمنقل قول:
تا جایی که یادمه توی سایت ASUS ایران رو انتخاب کردم و ثبت هم شد ! توی سای سازگار ثبت نشد !
یک مشکل دیگه که توی N53SV هم بود برق دار بودن بدنه به دلیل موجود نبودن اتصال به زمین در پریز هست.آیای ممکنه این قضیه به دستگاه صدمه بزنه ؟
در ضمن ... وقتی برگشتم نیشابور انشاالله چند تا عکس ازش می زارم :)
سلام.من لپ تاپ dell مدل 5110 را بهت سفارش میکنم.چون هم dell قیمت مناسب و ارزانی دارد و هم میتوان با قیمت پایین یه لپ تاپ با مشخصات بالا را خرید کرد .البته باید گارنتی معتبری مثل زیگورات باشد .چون نمایندگی رسمی تو ایران را دارد . به نظرم یه کم بیشتر هزینه کن .در حد 930 هزار تومان.lاگه هم قیمتش بالاست برو تو سایت زیگورات قیمت ها رو هم نگاه کن .
cpu:
(i5-2410M) 2.3 ~ 2.9
ram :4G
hdd : 640
vga:
1G d NVIDIA Geforce 525M
سلام .
بر چه معیاری میگید dell بده؟:41:
اتفاقا من dell دارم خیلی ازش راضیم .البته باید با گارنتی اصلیش که شرکت زیگوراته بخرید .چون گارانتی واقعا خوبی داره .حتی نوسانات برق رو هم جزء گارنتیش هست.خرکار هم هست
من لپ تاپ dell رو سفارش میکنم.مدل 5110.قیمتش مناسبه .گارانتی شرکت زیگوراته که نماینده اصلی dell هست.خرکاره:46:
برو داخل این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرم لپ تاپ dell بگیرید .قیمت مناسب.کارایی عالی.گارنتی فوق العاده شرکت زیگورات.
لیست قیمتاش هم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قیمت پایین میتونید لپ تاپ ایده آل خود را بخرید