سلام به همه منم 6199 دارم خیلی راحت وفتی میزارم رو high performance سویجچ میکنه رو کارت گرافیک کافیه رو دسکتاپ کلیک راسن کنین یعد گزینه graphics properties رو انتخاب کنین بعد تو گزینه power بعد هم رو سوییچ
Printable View
سلام به همه منم 6199 دارم خیلی راحت وفتی میزارم رو high performance سویجچ میکنه رو کارت گرافیک کافیه رو دسکتاپ کلیک راسن کنین یعد گزینه graphics properties رو انتخاب کنین بعد تو گزینه power بعد هم رو سوییچ
از دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟
سلام دوست من نرم افزار hp assisstant خودش اگه نیاز باشه دانلود میکنه اگه 6199 خریدی bios ره f1a اپدیت کننقل قول:
این hp assisstant از کجا دانلود کنم؟
assisstant دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده مشکل چیه؟
[QUOTE=s a j j a d;6632307]این hp assisstant از کجا دانلود کنم؟[/QUOTE
این برنامه رو سیستمت نصب هست
از سایت hp
این واس 6199ee هستکد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=emea_middle_east&dlc=en&sw_lang=&product=5116523#N1265
من اینو دانلود کردم ولی نصب نمی شه موقع نصب پیغام خطا میده
من اینو دانلود کردم ولی نصب نمی شه موقع نصب پیغام خطا میده
مدل لب تاپ چی هست؟نقل قول:
این ati catalyst اینجوری دانلود میشه ؟
hp support assist سپس amd high defination graghic driver
یک سوال دیگه من این catalyst رو چند روز پیش داشتم ولی پاکش کردم ولی دیویدی های ریکاوری رو دارم بازم میشه برگردون با ریکاوری؟
مدل لپ تاپ من 6199ee hp
سلام وقتی کارت گرافیک درایوشو اپدیت کنی رو دسکتاپ کلیک راست کن بعد graphic properties وارد catalyst میشه البته2 تا اپشن داره یکی واس intelنقل قول:
میگردم اگه پیدا کردم برنامشو ادرسشو میزارم
داداش فکر کنم این باشه خودمم دارم دانلودش میکتم انگار ورزن جدیدنقل قول:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2
داداش اینی که گزاشتی تو کد کدوم هست اینتله یا ati ?نقل قول:
داداش فکر کنم این باشه خودمم دارم دانلودش میکتم انگار ورزن جدید
خود شما تونستی واقعا سوییچ کنی ؟ چون انگار سوییچ من الکی هست
pes12 رو تو setting زده gpu بد هست و زده Mobile Intel(R) HD Graphics (PS3.0/VS3.0) میگم اگه سویچ بشه که باید بزنه radeon
نه Mobile Intel(R) HD Graphics (PS3.0/VS3.0)
اینم عکس ccc من هست که تو خود ویندوز اورجینال م هست
[کد:http://up4.--------.com/images/6l2brzl4d2vxtrzvj7.png
اره داداش راحت شوییچ میشه بهترین کار اینکه اول بازی رو اجرا کنی یعنی بازی رو باز کن بعد خارج شو بعد برو تو کاتالیست ببینی رو high performance هست اگه نیست بزار رو high performanceنقل قول:
منم با pes اتفاقا همین کاررو کردم و تو pes هم تو high performence هستنقل قول:
اره داداش راحت شوییچ میشه بهترین کار اینکه اول بازی رو اجرا کنی یعنی بازی رو باز کن بعد خارج شو بعد برو تو کاتالیست ببینی رو high performance هست اگه نیست بزار رو high performance
ولی وقتی تو setting بازی میری gpu رو زدهMobile Intel(R) HD Graphics (PS3.0/VS3.0) bad
در حالیکه به نظر من باید radeon بزنه به نظر شما منطقی هست ؟
چطوری از بازی میبینی من بازی crysis رو گذاشتم رو اینتل لک میزد اما وقتی گذاشتم رو high performance خوب شدنقل قول:
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
داداش باید نصب بشه چه اروری میده؟نقل قول:
شما ویندوزتون اصل هست ؟ لب تابتون چیه؟ این بازی pes 2012 رو شما دارید؟
داداش این لینکی که تو کد دادی خود کار آپدیت میشه ؟
من hp 6199 دارم کدوکم لینک داداش من لینک زیادگذاشتم من crysis2 بازی میکنمنقل قول:
ویندوزهم اورجینال هست:31:
اگه لینک مربوط به catalyst control منظورته باید دانلودش کنی و بعد نصب خودم نصبش کردم
همین لینک رو میگم
این لینک بالا خود کار آپدیت میشه؟ میخوام لینک رو یک جا ذخیره کنم و هروقت خواستم درایور آپدیت کنم از همون لینک دانلود کنمکد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2
راستی این rate من رو زده 4.5 از اینجا میشه فهمید که intel هست یا ati ?
کاشکی pes2012 رو داشتی میدیدی:20:
فکر نکنم بهتره این لینک رو داشته باشه که با دادن مشخصات گرافیکت بهت جدیدترین ورزن برنامه رو نشون میده:31:نقل قول:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
آقا شما بازی میکنید این عکس مانیتور Inter(R) hd graphic این پاییین نزدیک ساعت میاد ؟
میومد من برداشتمش کافی کلیک راست کنی روشexit tray رو بزنی حتما این گزینه رو تیک زدی تو اپشنش enable کردینقل قول:
داداش برای شما بازی تو کل صفحه نشون میده ؟
برای من یک تیکه کوچیک از راست و چپ سیاه هست
................................
این تنظیمات Catalyst control center
تو قسمت power play رو چی باید بزار م؟
maximum perdormence
maximum battry life?
سلام واسه تمام صفحه باید تنظیمات خود بازی رو full screen بزاری تو خود بازی رزولوشن بزار رو*1366*768نقل قول:
power play ربطی به بازی نداره رو دسکتاپ کلیک راست کن بعد configure switchble graphic رو بزن بعدم بازی رو بزار رو high performance
داداش چرا دیگه نمیشه تو POWER SAVING گذاشت؟
منم الان همین مشکلو پیذاکردم ببینم تو بایوس رو اپدیت کردی؟یا فقط کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟نقل قول:
فقط کارت گرافیک مگه بایوس هم آپدیت میشه؟!
ارهنقل قول:
من الان هرهمه کارکردم بازم گرافیک قبلیو نصب کردم درست نشد ای بابا عجب کاری شد
میگم شاید باید این لینکی که دادی
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxستا مورد رو برای دانلود میاره شاید باید همش رو دانلود کنیم
oprical / indivisial / amd catalyst package
همشو تست کردم نشداین ایدی مننقل قول:
اد کن فکرامونو رو هم بزاریم ببینیم چی میشه کردظاهرا بچه ها قبلا این مشکلو داشتن صفحانت اول رو نگاه گکنی متوجه میشی:31:
دوستان این مشکل سوییچ کردن گرافیک چطور حل میشه و چرا به وجود میاد؟بایوس رو dynamic اهست
خودم حلش کردم با تکنسین شرکت اچ پی چت کردم راه حلش رو گفتنقل قول:
اول از قسمت device manager کارت گرافیک رو uninstall میکنین بعد جدیدترین ورزن گرافیک دانلود میکنین و نصب میکنین مشکل سو ییچ کردن برطرف میشه اینم لینک جدیدترین گرافیک برای 6199ee
کد:ftp://ftp.hp.com/../pub/softpaq/sp55001-55500/sp55092.exe
آقا خودت تست کردی دیگه ؟
این id تکنسین hp رو هم بده من ادش کنم ؟:31:کارش دارم
برو تو برنامه hp assistant بعد get assisstand بعد هم تو قسمت chat wwith........نقل قول:
برا من بدتر شد تو not assignet میمونه و هیچ کاریش نمیشه کرد
نگران نباشنقل قول:
اول از device manager کارت گرافیک uninstall کن بعد اخرین درایو رو نسب کن خوب میشه:31:
اتفاقا من این ورژن رو نصب کردم تو بعضی بازی ها مشکل دارم .نقل قول:
تیک داره تو بازی شدید .
کسی مشکل من رو نداره ؟
راستی من hp support assistance رو آپدیت کردم این سریال دستگاه و ... رو نشون نمیده .
رو loading... هنگ می کنه .
سویچ کن رو 6770 دیکه نباید لک بزنهنقل قول: