اندکی صبر . تا قیمت ها متعادل شوند !
اندکی صبر . تا قیمت ها متعادل شوند !
سلام
در مورد این گوشی اگه کسی دیده و داره اطلاعات بده ممنون میشم
(:
تصمیم دارم بگیرم هرچند مردد هستم هنوز !
گویا کم هم هست توی بازار
واقعا باتریش یه روزه خــالی میشه ؟ !!!
تاچ خوبی داره ؟
ازونجا که گوشی جمع ُ جور دوس دارم و سونی اریکسون این نظرم رو جلب کرده ; )
دیروز یعنی 4 شنبه 27 مهر قیمت در علاالدین : 320 هزار تومن
گوشی خوب و خوش دستی بود. دوربین 5 و کیفیت فیلمبرداری 720p
دوتا بلندگوی استریو هم پشتش داره. آندروید 3.2 و پردازنده 1 گیگ
هنوز 1 هفته ست که بازار اومده و نمیشه بطور قطع در مورد هنگ کردنش یا عمر باطریش نظر داد.
قیافه اش به نظرم خیلی خوشگله
اینکه اسپیکر استریو داره هم نکته ی مثبتیه
ولی در کل به نظرم هیچ برتری به Mini pro نداره
در حالی که کیبورد Mini pro خودش یک مزیت بزرگه
ضمن اینکه این سری گوشی ها معمولا ساپورت کمتری ازشون می شه... چه ساپورت رسمی... چه از طرف کوکرها
با این حال که ظاهرش و پخش موزیکش واقعا وسوسه کننده ست برام، ولی هنوز Mini pro رو در این رنج قیمت برای خریدن ترجیح میدم
یه نکته هم در مورد گوشی های سونی اریکسون وجود داره اینه که تراز مالی شرکت امسال صفر بوده و سال گذشته با چند صد میلیون دلار تراز مالی منفی!!!
به خاطر همین فعلا خیلی ریسک نمی کنه و وارد بازار رقابت High end نمی شه. و در مسیر میانه حرکت می کنه و سعی می کنه با قیمت مناسب گوشی ( با توجه به سخت افزار) و همینطور ساپورت مناسب، کمی بازار خودش رو گسترش بده
البته باید دید با جدا شدن شرکت اریکسون داستان چه جوری پیش میره
این گوشی ها همه چینی هستن دیگه؟ کشورای دیگه تولید نمیکنن؟
من چند روز پیش یه دونه برای خانومم خریدم ... گوشی جمع و جور و خشکلی هست ... از لحاظ سرعت به خاطر اینکه پردازندش نسبت به رزلوشن و ابعاد صفحش قوی هست خیلی خوبه و اصلا هنگ نمی کنه .. الان با کلی widget تو صفحه هاش و یه لایو وال پیپر سنگین اصلا مشکلی نداره و کاملا رون هست . صداش تو اسپیکر بسیار خوبه ولی تو هندسفری معمولیه و عالی نیست ... همه ی بازی هایی که واسه arc , play هست رو اجرا می کنه ... تو اینترنت باید برای این گوشی ها دنبال برنامه و بازی بگردی چون خودش اصلا معروف نیست ... همین ..نقل قول:
سلام...
یک هفته ای بود با دوستام امده بودم تهران که هوس خرید موبایل به سرم زد....
گوشی قبلیم یعنی تروفی رو به یکی از دوستان در اینترنت فروختم و قصد خرید نوکیا 500 رو داشتم.
ولی وقتی این گوشی رو دیدم نظرم رو جلب کرد..
ظاهر خیلی زیباش و اسپرت و صدای بلند و سخت افزار قوی...
من 315 تومان از علائدین خریدم... رنگ مشکی.
از مطعلقاتش هم:
شارژر دو تیکه یعنی کابل و دوشاخش.
هندسفری.
مموری 2گیگ.
از سخت افزارش باید یگم این گوشی هانطور که میدونید سی پی یو 1ghz از نوع armv7 هست...
فکر میکردم فاقد چیپ گرافیکی هست و بعد از نصب نرم افزار اطلاعتشو نگاه کردم دیدم که چیپ گرافیکی این گوشی adreno 205 هست.....
اخرین ورژن angry birds رو به دون کوچیکترین لگ اجرا کرد. در صورتی که در galaxy ace دوستم لگ داشت..
این گوشی 320 MB حافظه داخلی و 512 MB فضای رم این گوشی هست..
این برای روشن شدن مشخصات سخت افزاری این گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این گوشی از لحاظ قدرت سخت افزاری در بین رده بالاها حساب میاد..
بازی samuraivengeance رو به راحتی روی این گوشی اجرا کردم.. این بازی در ace اجرا نمیشد.
ورژن اندرویدش 2.3.4 هست و فارسی رو ساپورت میکنه.
یک چیزی خیلی عجیب نمره بنچمارک این گوشی هست که میتونید مشاهده کنید:
در ضمن تا 2020 هم امده.
خود گوشی به طور پیشفرض اسکرین شات میتونه بگیره و به برنامه ای احتیا نیست.
در مورد ال سی دی:
خوشبختانه مثل xperia mini کوچیک نیست.. اخه اونو که دو دست میگرفتم یکطوری بود.. خیلی کوچیک بود.
البته بازم ال سی دی اینم بزرگ نیست ولی فکر میکنم 3.2 اینچ نسبت به 3 اینچ خیلی بهتر هست...
کیفیت ال سی دیش خیلی خوبه .
رزولیشن hvga داره . فقط نورش خیلی زیاد نیست.. متوسط هست...
کیفیت ال سی دی خیلی خوبه. به خصوص رنگهای مشکی رو خیلی خوب نشون میده و دیگر رنگها رو خیلی زنده نشون میده...
در کل کیفیت خیلی خوبی داره و اصلا نمیشه از ال سی دیش ایرادی گرفت.
زیر نور خورشید هم خوب عمل میکنه ولی عالی نیست....
در مورد صدا که مهمترین ورژگی این گوشی هست.
دو اسپیکر استریو وجود داره در این گوشی که فقط میتونم بگم از لحاظ بلند و کیفیت واقعا عالیه.. به خصوص بلندی صداش واقعا بلند و با کیفیت هست...
دوربین این گوشی یکی دیگه از ویژگی های مهمش هست.
یک دوربین 5 مگاپیکسل فوکوس خودکار. تاچ فوکوس و فلش LED همراه با فیلم برداری 720 P با سرعت 30 فرم..
کیفیت عکساش واقعا بالاست و عالی فقط فلش LED در این گوشی واقعا ضعیف هست و در محیط های تاریک زیاد تاثیر گذار نیست..
فیلم برداری هم که مشخص هست..
باطری این گوشی برای موزیک خیلی خوب عمل میکنه ولی اگه مثل بنده زیاد چت. وبگردی و بازی کنید فقط یک روز میتونه براتون شارژ نگه داره. مثل همه گوشی های اندرویدی..
در کل از لحاظ باطری میشه گفت در حد متوسط هست.
به نظر من که 315 تومان واقعا ارزش داره...
سلام..
الان کلی بازی HD روی این گوشی تست کردم.
به راحتی اجرا میشه.
حتی بازی هایی که برای ARC و NEO بود رو اجرا میکنه.
مگر اینکه اون بازی از رزولیشن HVGA پشتیبانی نکنه..
خوبختانه جز بازی کیشیش قاتل همه بازی ها با رزولیشن سازگاری رو داشتن.
دوستان من بین sumsung 5830 و Sony Ericsson Live with Walkman سخت گیر کردم. نظر دوستان چیه؟؟
Sony Ericsson Live with Walkman بهتره
سلام...نقل قول:
من خودم ace داشتم...
تنها برتری که GALAXY ACE نسبت به Walkman داره اینکه که ال سی دی 0.3 اینچ بزرگتره..
ace سی پی یو 800mhz از نوع armv6 و چیپ گرافیکی adreno 200 و 278mb رم و 150 mb حافظه داخلیش هست..
ولی walkman سی پی یو 1ghz از نوع armv7 و چیپ گرافیکی adreno 205 و 512 mb رم و 320 mb حافظه داخلی داره...
یعنی این گوشی از لحاظ سخت افزاری مثل و neo و ray هست. تنها تفاوتش در رزولیشن و سایز ال سی دی هست..
angry birds در galaxy ace با لگ هست کمی ولی در واکمن راحت اجرا میشه..
یا بازی سامورایی 2 اصلا روی گوشی های armv6 اجرا نمیشه ولی روی واکمن راحت اجرا شد.
در ضمن دوتا اسپیکر استریو با صدای بلند داره که ace نداره..
فیلم برداری 720p یا HD با سرعت 30 فرم داره که ACE نداره. دوربینش هم 5 مگاپیکسل هست . فوکوس خودکار. تاچ فوکوس. قابلیت تشخیص لبخند و چهره و فلش LED
در ضمن یک دوربین vga برای وب دادن موقع چت هم داره.
ال سی دی 3.2 اینچ هست مال ace ولی 3.5 هست. رزولیشن جفتشون یکی هست یعنی HVGA ولی کیفیت واکمن خیلی بیشتر هست به خصوص رنگهای تیره در ACE کم تو ذوق میزنه.
پس حتما اریکسون رو میگیرم. ممنون از راهنماییتون.
تو این قیمت فکر کنم این یکی از بهتریناست.
فقط یه چیز دیگه . نور صفحه و حساسیت تاچ چطوره ؟
رنگ سیاه این گوشی هم هست تو بازار یا فقط سفیده ؟
سلام..نقل قول:
قویترین گوشی داخل این رتج xperia mini .pro و live with walkman هست..
که البته واکمن ال سی دی بزرگتر و دوتا اسپیکر استریو داره....
نور صفحه خیلی زیاد نیست.. کلا مناسبه. کیفیت ال سی دیش حرف نداره.
تاچش خازنی هست... مثل همه گوشی های موجود در بازار..
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
سلام..نقل قول:
بله دوست عزیز هر دو رنگ مشکلی و سفید موجوده. مال من مشکی هست
سلام دوست عزیز
شما قبلا x8 داشتید میشه صداشو با x8 مقایسه کنید؟
میشه دوربینشو با یه گوشی دیگه مقایسه کنید؟
راستی از نظر cpu و gpu کاملا مانند xperia mini هست؟
ممنون
سلام.نقل قول:
بله من x8 داشتم...
x8 واقعا صداش عالی بود.. به خصوص کیفیتش..
این صداش از x8 خیلی بلندتر هست ولی کیفیتش هامون اندازه میشه...در کل صداش عالیه...
کیفیت عکساش خیلی خوبه.. به خصوص که قابلیت تشخیص چهره خیلی حساس هست و خوب عمل میکنه.
تاچ فوکوس هم داره. کیفیت عکساش واقعا بالاست... ولی فلش LED واقعا ضعیفه.. یعنی فقط تا فاصله کم تاثیر داره. اصلا در محیط های تاریک روش حساب نکنید. قدرت فلشش جوابگو نیست.
فیلم بردارشیم که 720P یا HD با سرعت 30 فرم هست.
بله این گوشی سی پی یو 1GHZ با 512 MB رم و چیپ گرافیکی Adreno 205 و 320 mb حافظه داخلی بهره میگیره.
بچه ها معذرت ميخوام شايد سوالم مزخرف باشه اماميخوام بدونم چيپ گرافيكي چيه و به چه دردي ميخوره؟ اخه تواين تاپيك خيلي رو چيپ گرافيكي اين گوشي مانور دادين!
اگه اشتباه نکنم معادل همون کارت گرافیک توی کامپیوتر هست.
مثل سی پی یو که پردازنده کل هستن جی پی یو هم پردازنده گرافیکی هست.
برای بازی و این چیزا به کار میاد
دوست عزیز خیلی ممنون بابت جوابهای کامل شما دو تا سوال دیگه دارم:نقل قول:
آندروید ICS برای این هم میاد؟
کلا میشه یه مقایسه کامل با x8 بکنی؟میدونم تو یه رده نیستند ولی من x8 دارم و میخوام اینو بگیرم.gsmarena خیلی از lcdش ایراد گرفته.sony bravia engine نداره؟
سلام..نقل قول:
خود این گوشی اندروید 2.3.4 رو داره در حال حاظر وطبق گفته های سونی اریکسون بله این گوشی به اندروید 4 هم اپدیت میشه..
خب نسب به x8 میدونی من ظاهر x8 رو خیلی دوست دارم... واقعا خیلی خوشگله.. البته live with walkman هم خیلی خوشگل و شیک هست. ولی به نظر من x8 خوشگلتره...
ولی خب x8 دوربین 3 مگاپیکسل داشت بدون فوکوس و فلش LED در صورتی که واکمن دوربین 5 همراه با فوکوس خودکار. قابلیت تشخیص چهره . تاچ فوکوس و فلش LED هست البته فلش LED ضعیفه و زیاد قدرت نداره.
X8 از سی پی یو 600 MHZ از نوع ARMv6 و چیپ گرافیکی Adreno 200 و 168mb فضای رم استفاده میکرد.
ولی واکمن از سی پی یو 1ghz از نوع ARMv7 و چیپ گرافیکی Adreno 205 و 512 mb رم و 320 mb حافظه داخلی استفاده میکنه..
ال سی دی x8 سایزش 3 اینچ هست و رزولیشن HVGA داره بعنی 320 در 480 هست و توانایی نشان دادن 16 میلیون رنگ رو داره
ال سی دی واکن یک ال سی دی 3.2 اینچ رزولیشن HVGA یعنی 320 480 و توانایی نشان دادن 16 میلیون رنگ رو داره..
X8 صداش فوق العاده با کیفیت بود ولی این گوشی از دو اسپیکر استریو بهره میگیره که صدای خیلی بلندی داره ولی کیفیتش از X8 بیشتر نیست تقریبا در هامون حد هست.
یک دوربین VGA برای ویدیو چت هم در جلو در نظر گرفته شده.
دکمه مخصوص موزیک و هندسفری خیلی عالی هم روش هست.
در مورد ال سی دی اره من نمیدونم چرا الکی این همه ایرد گرفته.... ال سی دی خیلی با کیفیت و عالی هست..
GALAXY ACE داشتم کیفیتش تعریفی نداشت ولی GSMARIA اصلا ازش ایراد نگرفته بود این که کیفیت و رنگهاش خیلی از ACE بهتره ایراد گرفته..
از لحاظ ال سی دی به نظر من که خیلی خوبه و اصلا مشکلی نداره بر عکس کیفیتش عالیه.
سلام..نقل قول:
چیپ گرافیکی هامون کارت گرافیک هست..
در گوشی هایی که فاقد چیپ گرافیکی هستند خود سی پی یو این کارو انجام میده..
ولی وجود یک چیپ گرافیکی مجزا باعث میشه که گوشی قدرت اجرا بازی ها با گرافیک بالا رو داشته باشه...
چیز خیلی عجیبی نیست.. x8 هم چیپ گرافیکی adreno 200 داره:31::31::40::40:
آقا خلاصه ما گرفتیمش.خوبه فعلا.
340 گرفتم تو اصفهان. فکر کنم عجله کردم پایینتر احتمالا میتونستم بگیرم
فقط مدل هنذفری شما همینه یا مال من تقلبیه؟
لینک چک کردن سریال رو هم میخواستم
سلام.نقل قول:
یکم گرون گرفتی.. من 315 خریدم.
ولی جدیدا هرجا قیمت گرفتم کمتر از 330 نیست...
هندسفری منم همین جوری هست.. عالیه.
جالبه توی مشخصاتش نوشته USB On-the-go support !!!
کابلش جزو محتویات جعبه هست؟
سلام..نقل قول:
خیلی جاها اینو نوشته ولی من تست نکردم.
کابل نیست روش.
c6-01 هم ساپورت میکرد این قابلیت رو ولی کابل رو رو خودش نداشت.
با آپدیت 2.3.5 حتما بهش اضافه میشه:)
سلام.
این گوشی با فریمور پیش فرض خودش و بدون هیچ آپدیتی از زبان فارسی کاملا پشتیبانی می کنه؟ برای تایپ ، sms و وبگردی.
هنگام خرید، محتویات داخل جعبه اش چیا باید باشه!؟ در کل چه نکاتی را باید مد نظر داشته باشیم!؟
ممنون از دوستان.
میخواستم ببینم صفحه نمایش این گوشی برای استفاده از کیبورد و تایپ کردن زیاد کوچیک نیست؟ میترسم بگیرم مشکل پیدا کنم. این گوشی کیبور فارسی داره؟
سلام...نقل قول:
مال بنده که به طور پیشفرض ساپورت میکرد.
مموری 2گیگ/گوشی/ هندسفری/ شارژر
سلام
آیا این گوشی به آندروید 4 آپدیت میشه ؟
اگه میشه چرا تو لیست گوشی های با قابلیت آپدیت به آندروید 4 نیست؟
یه منبع ذکر کنید
سلامنقل قول:
طبق گفته ی سونی تمام اندروید های 2011 ــش ( حداقل تمام Xperia ها ) ب ICS آپدیت خواهند شد ! ( راست و دروغش پای خود سونی : دی )
کد:http://androidandme.com/2011/10/news/sony-ericsson-will-bring-ice-cream-sandwich-to-all-2011-devices/
فک نکنم آپدیت بشهنقل قول:
نقل قول:
The Swedish-Japanese handset makers said [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , hinting us even the devices with a single-core 1GHz processor can handle the Ice Cream Sandwich. However, if I had to pick phones that are “capable enough” to handle the new version of Android, my choice would stop at Sony Ericsson Xperia arc S, which is the only phone one with a 1.4GHz processor. On the other hand, it’s safe to assume both Sony tablets, Tablet S and Tablet P, will also find their way on the update list.
[PHP]http://www.intomobile.com/2011/10/24/all-sony-ericsson-smartphones-announced-year-get-android-40/[/PHP]نقل قول:
Sony Ericsson
[PHP][/PHP]
دوستان با یه منبع معتبر بگین این گوشی بالاخره به اندروید 4 آپدیت میشه یا نه ؟ اگه نمی شه نگیرم !!! فقط خواهشا یکم سریعتر
این گوشی تو لیست آپدیت سونی نیست متاسفانه :41::41::41:نقل قول:
البته هیچ منبع معتبری نه تایید کرده نه تکذیب !
سونی اریکسون امروز به صورت رسمی اعلام کرد که با 4.0 آپدیت میشه ...
نقل قول:
There have been a few questions here on the blog and in our support forums regarding our upgrade plans beyond Gingerbread. We can today confirm that we plan to upgrade the entire 2011 Xperia™ portfolio* to the next version of Android known as Android 4.0 or Ice Cream Sandwich. We are working on merging our current Xperia™ experience with the new features in Android 4.0. More detailed information regarding this upgrade, timing and global availability will be communicated in due course here on the blog.
* “2011 Xperia™ Portfolio” refers to the following products: Xperia™ arc and arc S, Xperia™ PLAY, Xperia™ neo and neo V, Xperia™ mini and mini pro, Xperia™ pro, Xperia™ active, Xperia™ ray as well as Sony Ericsson Live with Walkman™
کد:http://blogs.sonyericsson.com/products/2011/11/15/ice-cream-sandwich-for-sony-ericsson-2011-xperia%E2%84%A2-portfolio/
من دیروز از طبقه 6 علاءالدین یه گوشی sony ericsson - live with walkman خریدم که همونجا گوشی رو روشن کردم و یه مقدار باهاش ور رفتم که مشکلی ندیدم. بهم مهلت تست 24 ساعته داد. دیشب داشتم باهاش کار میکردم . بعد از نیم ساعت که گذاشتمش کنار ، دیدم دیگه LCD ش بالا نمیاد.امروز که گوشی رو بردم پیشش گفت خرابی LCD رو قبول نمیکنیم.گفت حتی اونایی که گارانتی میکنن ، LCD رو جزو گارانتی حساب نمیکنن!!
چون گوشیم جدیده و تازه تو بازار اومده ، هنوز LCDش تو بازار نیومده و باید حدود 1 ماه صبر کنم! (البته گفت وقتی اومد نصفِ قیمتِ بازار، برات عوضش میکنم.مثلا خواست مرام بزاره!)
میشه منو راهنمایی کنین که الان باید چیکار کنم؟ بنظرتون میتونم به تعزیرات شکایت کنم؟ نتیجه ای میده؟
به نظر من حتما دنبالشو بگیر.نقل قول:
من دیروز از طبقه 6 علاءالدین یه گوشی sony ericsson - live with walkman خریدم که همونجا گوشی رو روشن کردم و یه مقدار باهاش ور رفتم که مشکلی ندیدم. بهم مهلت تست 24 ساعته داد. دیشب داشتم باهاش کار میکردم . بعد از نیم ساعت که گذاشتمش کنار ، دیدم دیگه LCD ش بالا نمیاد.امروز که گوشی رو بردم پیشش گفت خرابی LCD رو قبول نمیکنیم.گفت حتی اونایی که گارانتی میکنن ، LCD رو جزو گارانتی حساب نمیکنن!!
چون گوشیم جدیده و تازه تو بازار اومده ، هنوز LCDش تو بازار نیومده و باید حدود 1 ماه صبر کنم! (البته گفت وقتی اومد نصفِ قیمتِ بازار، برات عوضش میکنم.مثلا خواست مرام بزاره!)
میشه منو راهنمایی کنین که الان باید چیکار کنم؟ بنظرتون میتونم به تعزیرات شکایت کنم؟ نتیجه ای میده؟
چون مهلت 24 ساعته داده باید تعویض کنه.
یه زنگ هم به 124 بزن از اونجا هم شاید تونستی پیگیری کنی .
سلام
من می خواستم این گوشی رو بخرم
از دوستانی که این گوشیرو دارن دو تا سوال داشتم
می تونیم فلش مموری به این گوشی وصل کنیم ؟ ( اگه بعد از اپدیت میشه این کارو کرد چه قدر باید صبر کنیم تا اپدیتش بیاد )
من بین دو گوشی سامسونگ ایس و این گوشی موند کدومو بگیرم لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
لطفا جواب بدیدنقل قول: