آقا به تاریخ خودمون کی میاد به بازار این بازی ؟؟؟؟!!!!
Printable View
آقا به تاریخ خودمون کی میاد به بازار این بازی ؟؟؟؟!!!!
November 2012 برابر با آبان ماه 91 که حدودا وسطاش بازی در میاد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:مجله هنر بازی شماره 20
FARCRY 3 Co-Op Walkthrough Gamplay
Far Cry 3 | Official Island Survival Guide: Welcome to the Rook Islands
15 دقیقه از گیم پلی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.youtube.com/watch?v=vgA_j8wSQGY&feature=player_embedded
هر چی تریلر این بازی میده من خوشم اومد! : دی
گرافیک بازی که حرف نداشت واقعا نورپردازی و تکسچر ها و اینا همه عالی! بیشتر نمایش ها تازه رو کنسول هست و اینکه جزئیات گرافیکی به نظرم عالی شده همینطور اگر در مقایسه با قبل در نظر بگیریم گرافیک به صورت کلی عمق بیشتری گرفته به خودش , چه در نورپردازی و رنگ ها و چه در بزرگ بودن محیط ها و تنوعی که داره با اون کیفیت بالا!
گیم پلی هم چالش بیشتری داره اینبار حیوانات مختلف تو محیط هستن که میتونید ازشون به عنوان سلاح برا حمله به دشمن استفاده کنین و تا اینجا من دیدم تنوع اسلحه ها به نظرم عالی همینطور طراحیشون حرف نداشت! استفاده از ماشین و قایق هم بخشی از جذابیت های بازیه که اونم واقعا زیبا کرده بازی رو... یه جا نشون داد میشه حیوانات رو شکار کرد بعد گویا میشه فروختشون نمیدونم دقیقا چطوری بود ولی جالب بود در هر صورت !
صدا و بقیه موارد هم تا بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد ولی با شناختی که از یوبی سافت دارم و نسخه دوم این بازی, صدا یکی از بهترین کار های این بازی میتونه حساب بشه در کل نمایش ها تا اینجا عالی بوده!
من بخوام بهش یه نمره پیش نمایشی بدم 9 فکر کنم خوب باشه!:31:
تریلرشـو فردا تونستم دانلود میکنم ، ولی شماره دومــش که اصلا جالب نبود ، کل تعریـفاش الکی بود .
خداکنه مثل مس افکت 3 نشه که هرچی گفتم بیمزه هست ، گفتن کلی فرق کرده آخرم عین همون بود .
ان شاالله که فارکرای واقعا فرق کرده باشه و قشنگ باشه .
جون هر کی که دوست دارید فارکرای رو با بقیه عناوین مقایسه نکنید که خدای فارکرای با بقیه فرق داره چه فارکرای 1 که دنیای گیمینگ رو اینجوری:18: کرد با اون گرافیک و گیم پلی خفنش و چه فارکرای 2 که تا همین پارسال سنگ محک سیستم های سخت افزاری مثل گرافیک و آدیو بود واقعا جزو عناوین آس بودن دیگه تریلرای این شماره 3 هم از 10 فرسنگی داد می زنه یه عنوان شاخ خواهد بود. نمی دونم والا فارکرای 3 از اون بازیا میشه که باید بگیریش بازی کنیش و فقط بری تو بحرش... ممنونم از بچه های گل و فعال انجمن که خبر رسانی می کنن... دست بوس همه تونم... موفق باشید
از لحاظ فیزیک بازی و طبیعی بودن فقط 2تا بازی هستند که هیچ بازی ای به گرد پاشون نمیرسه. یکی gta iv و یکی هم فار کرای 2.
واقعا فیزیک و تخریب پذیری فارکرای 2 هنوز که هنوزه هیچ بازی بهش نرسیده حتی عنوان بزرگی مثل کرایسس 2
واقعا 90 درصد به واقعیت نزدیک بود فیزیک بازی و تخریبب پذیری محیط ها. فقط سیستم حمل و نقلش و دوری مسیرها بسیار رو اعصاب بود
شما red faction رو بازی کردین؟نقل قول:
اگه بازی کرده باشید که میفهمید فیزیکو باید چجوری توی یه بازی ارایه کرد!
منم چنتا تریلر دیدم و لذت بردم!
آمممااا بچه ها به خودتون بیاین،چرا جوگیر شدین؟این بود آرمان های ما؟ :biggrin:
فارکرای 3 چی داره که اینجور ازش تعریف میکنید؟
نه گیم پلی،نه داستان،نه نوآوری
کسایی که خاطر بازیو میخوان بیان جلو کل بندازیم!(فقط به شرطی که سیاست برد،برد رعایت شه ها :thumbsup:)
ref faction که بابا مسخره بود. درسته ایده خراب کردن خونه ها جالب بود اما اون چیزی که شما میگید فیزیک نیست. هرنوع تخریب پذیری که فیزیک بازی نیست. قارچ خور هم میزد خونه های آجری رو خراب میکرد :23:نقل قول:
توی red faction مکانی رو که خراب میکردی نصف بنای خراب شده میرفت توی زمین و فقط دوتا آهنش میموند که مثلا خراب شده.
اصلا فیزیک نداشت و تخریب پذیری محیطش اصلا فیزیک واقعی نداشت و کلا سبک بازیش این بود. سه تا از پایه های خونه ای رو خراب میکردی بازهم خونه خراب نمیشد (وزن خونه اصلا کشک بود اونجا)
واقعا فیزیک به معنای واقعی فقط 2تا بازی هستند GTA IV و فارکرای 2
و مطمئنا فارکرای 3هم فیزیکی خارق العاده ارائه میکنه
البرز وارد می شود ! (: ( البرز با دسته پر اومدیا ! اصرار های حامد مث اینکه جواب داده D: )
+
محسن جون دادا شما حتما نتونستین سری RF رو درست بازی کنین ! فیزیک بازی بی نظیره ! قطعا جزئ بهترین فیزیک های این نسل !
+
البته در این نسل بازی هایی مثله BF3 یا حتی Uncharted 3 هم فیزیک بی نظیری داشتن ( بخصوص انچارتد صحنه ی ریختن قلعه تو فرانسه ( اگه اشتباه نکنم ) بی نظیر بود ) ، اما مشکل این دو بازی این بود که تخریب ها از پیش برنامه ریزی شده بودن . اما این red faction تخریباش همگی تو بازی ریل تایم اتفاق میفتادن که خوب خیلی خیلی جالب هسته ( به قول این دوستمون D: )
در مورد فیزیک بازی ها به نظرم توی این نسل BF3(قسمت مولتی پلیر،توی سینگل اکثر ساختمون ها قابل تخریب نبودن) بهترین فیزیک رو داشته.کافیه یه بار برید توی مپ Seine Crossing،تمامی ساختمون ها قابل تخریب هستن،و تخریب پذیری هم کاملا real time بود.....
و در کل توی مپ هایی که ساختمون زیاد دارن فیزیک BF3 خیلی عالی عمل میکنه........
آرمین اشتباه نکن :31: اون صحنه تو آنچارتد همون طور که گفتی اسکریپت شده بوده، مثل همون صحنه تخریب پل تو کرایسیس 2. ولی تخریب پذیری BF3 ریل تایم هست!نقل قول:
علی هم اشاره کرد بهش، واقعاً تخریب پذیری مپ های مولتی پلیر بتلفیلد عالیه! بیشترین مپی هم که این تخریب پذیری توش بیشتر به چشم میاد همین مپ Seine Crossing هست
بعدش مپ های دیگه مثل مترو، Tehran Highway و ...
نبینم رو حرف من حرف بزنیا ! هر چی من میگم بگو چشم :31:نقل قول:
علی هم اشاره کرد بهش، واقعاً تخریب پذیری مپ های مولتی پلیر بتلفیلد عالیه! بیشترین مپی هم که این تخریب پذیری توش بیشتر به چشم میاد همین مپ Seine Crossing هست
بعدش مپ های دیگه مثل مترو، Tehran Highway و ...
ولی خارج از شوخی حق با ارین و علی هستش مپ های مولتی BF3 ( مثله همون سینگل BAD COMPANY 2 ) تخریب پذیری عالی داشتن ، اما من در مورد بخش های کمپین صحبت میکردم که در BF3 فقط یه تخریب ساختمون تو تهران داشتیم که اونم اسکریپت شده بود .
اوهوم!!!
در مورد فیزیک بازی که عمدتا منظور تخریب پذیریه و RF تو این بخش حکمرانی میکنه(هرچند خود بازیش چنگی به دل نمیزنه)
تو فارکرای یا بقیه بازیها کجاش میشد یه ستون رو خراب کرد و دویدو از دور صحنه خراب شدنه ساختمون رو دید؟؟؟کلا فیزیک دست این بازیه!
+
حالا موضوع بحث عوض نشه بچه ها:دی بحث سر فارکرای 3 هست.
در مورد فیزیک این بازی کسی نظری نداره؟
من که چنتا تریلر دیدم.این آخری که ساختمون آتیش گرفته و یه دختر گیر افتاده و از جیسن کمک میخواد و شما باید برید نجاتش بدید.این تریلر یه فیلم سینمایی
کوتاه و هالیوودی بود،چرخش ها و حرکات دوربین کارگردانی شده هست و فقط باید آنالوگو بگیریدو برید جلو.خلاقیت شما نقشی تو سرنوشت بازی نداره
یه سناریو از پیش تعیین شده هست که به شما تحمیل میشه.بحث فیزیکیش هم وقتی از ساختمون فرار میکنید،ساختمون فرو میریزه.که اونم سینمایی و
اگه ده بار بازیو برید این ساختمون همونجور خراب میشه...
گرافیک این سری هم که از بهترین هاست و نیازی به تعریف ندارد.آخیش..این بود انشای من.(با لحن اون یارو که تو خنده بازار انشا میگه بخونیدD)
تخریب پذیری یکی از بخشهای فیزیکه
فیزیک بخش های زیادی داره و بسیار تخصصیه
من اینجا بعضی از مواردش رو میگم و مثال هم از بهترین بازی در هربخش (از لحاظ خودم) می زنم
-یکی از موارد فیزیک حجم داشتن اشیاء هست. یعنی اجسام از داخل هم رد نشن. GTA IV در این زمینه واقعا عالی کار کرده
-یکی ایجاد حالت طبیعی در حالت موها و بخصوص پارچه هست که شبیه سازی خوبی بشه. بازیهایی مثل تیکن و یا مافیا 2 عالی هستند دراین بخش
-یکی از موارد دیگه تاثیر متقابل اجسام در برخورد به همه. بازهم GTA IV که بسیار عالی بود و هر جسمی پس از برخورد به جسم دیگر تاثی میذاشت (مثل افتادن تیر چراغبرق روی ماشن که باعث خش افتادن رنگ ماشین میشد)
-یکی شبیه سازی آب هست. GTA IV و کرایسس در این زمینه بهترینن. البته فارکرای 2هم خیلی عالی بود
- شبیه سازی آتش هم جزو موارد فیزیک هست. در این بخش برنده بی چون و چرا فارکرای 2 هست. البته بتلفیلد3 هم عالی بود
- سیستم ذرات معلق . کرایسس 2 و فارکرای 2 عالی بودن.
- شبیه سازی گلوله. مکس پین 3 بهترینه
- شبیه سازی دود. فارکرای 2 و مافیا
- شبیه سازی انفجار. GTA IV و MODERN WARARE عالی هستن
و کلی بخش های تکنیکی که همه باهم فیزیک رو تشکیل میده.
فیزیک فقط تخریب پذیری نیست
واسه همین میگم بازی RED FACTION اصلا فیزیکی نداشت
در مجموع هنوز که هنوزه بالاترین فیزیک رو GTA IV داره که بسیار فیزیک خوب و قابل قبولی داره و بیشتر به واقعیت نزدیکه.
و بازیهای مثل Mirror edge - farcry 2- crysis 2- battlefield 3- mafia 2 - tekken و خیلی های دیگه از لحاظ فیزیک بسیار در سطح بالایی هستند
اومدم یه مورد رو مطرح کنم که دیدم کاربر گرامی "kingmohsen" زحمتش رو کشیده.
دقیقا همین طوره، تخریب پذیری تنها یکی از بخش های فیزیک یک بازی هست و همون تخریب پذیری هم زیر شاخه داره، میزان تخریب پذیری، کیفیت و جزییاتش و غیره. اگه بخوایم بهترین فیزیک رو در بین بازی ها انتخاب کنیم قطعا عنوان های PC که از تکنولوژی Nvidia PhysX بهره میبرن جزو بهترین ها هستند. اما مثلا همین Batman:AC با اون فیزیک قدرتمند، حرفی در زمینه تخریب پذیری نداره!
FarCry 2 از نظر تخریب پذیری تا جایی که یادم میاد عنوان خوبی بود، آلونک هایی در بازی بودن که با انفجار نارنجک و... کاملا منهدم میشدن. این مورد قطعا توی FC3 پیشرفت کرده، و FC3 مطمئنا فیزیک و تخریب پذیری ضعیفی نخواهد داشت. ولی جدا از این مسئله، تریلر های بازی زیاد به دلِ من نمیشینن :دی نمیدونم احساس منه یا بقیه هم همین طورین...؟! این بازی از انجین خیلی قدرتمندی بهره میبره و انتظار ها از گرافیکش هم نسبتا بالاست، اما توی تریلر ها نکته آنچنانی چشم من رو نگرفته. البته تریلری از نسخه PC منتشر نشده و ممکنه برنامه هایی برای اون نسخه داشته باشن(عمرا! PC، Ubisoft، برنامه؟ :دی)
مگه بازیش کردی البرز جان؟ اینکه نیومده هنوز!نقل قول:
نه گیم پلی،نه داستان،نه نوآوری
فارکرای 3 نمیگیم چیزی داره به نظرم پیشینه قوی سازنده شاخ (یوبی جونم) و ویدیو های جذابی که برا FC3 داده کافیه که حداقل واسه اومدنش روزشماری کنیم... چشم بازی می کنیم اگه دیدیم نه گیم پلی داره نه داستانش خوبه و نه نوآوری داره مییاییم می زنیم می کوبیمش... ولی از الان گیر دادن به برخی فاکتور ها زیاد جالب نیست...
حرفه محسن و عرفان کاملا منطقیه و شاید بهتر بود از کلمه تخریب استفاده می کردیم . البته حرف محسن درباره اینکه بهترین فیزیک رو GTA داره رو قبول ندارم و بنظرم بهترین فیزیک ( نه تخریب پذیری ! ) در کنسول ها UC3 ( حرکت لباس های نیت یا حرکت موهاش ، حجم دار بودن دود ، فیزیک عالی اب (بنظر من در این بخش حتی از بعضی بازی های PC هم سرتره ) اتش و سرایتش به محیط های دیگه و ... ) و در PC هم همون جور که عرفان گفت تکنولوژی Physx در هر بازیی باشه بسیار عالیه و تصمیم گیری در مورد بهترین بسیار سخته !!! ( همین Mafia II هم حرکت لباس ها یا حتی تخریب اون ساختمون چوبی بسیار عالی بود یا تریلر های جدید borderlands 2 رو نگاه کنید اون جا هم سیستم فیزیک و ذرات غوغا میکنه )
اسپانیولی جان در اینکه این بازی کوچکترین نواوری نداره که شکی نیست ! نکته اینجاست که نداشتن نوآوری به خودی خود نکته بدی حساب میشه یا نه .نقل قول:
مگه بازیش کردی البرز جان؟ اینکه نیومده هنوز!
فارکرای 3 نمیگیم چیزی داره به نظرم پیشینه قوی سازنده شاخ (یوبی جونم) و ویدیو های جذابی که برا FC3 داده کافیه که حداقل واسه اومدنش روزشماری کنیم... چشم بازی می کنیم اگه دیدیم نه گیم پلی داره نه داستانش خوبه و نه نوآوری داره مییاییم می زنیم می کوبیمش... ولی از الان گیر دادن به برخی فاکتور ها زیاد جالب نیست...
بنظر من که اگه یه بازی از المان های موفق بقیه بازی ها استفاده کنه اصلا بد نیست و نکته منفی حساب نمیشه .این Far Cry هم همینه ! سراسر تقلیده ولی بازی بسیار عالی هستش و قطعا میتونه با بسیاری از اول شخص های امسال رقابت کنه (البته HALO و bioshock رو بزارین کنار )
+
البته یوبی جان همون قدر که بازی های عالی زیاد داره بازی های افتضاح هم بسیار بسیار زیاد داره و متخصص از بین بردن IP هم هستش !
دوست عزیز عرض کردم عمدتا تخریب پذیری رو به عنوان فیزیک میشناسن.تو نقدهایی که سایتای بزرگ مثه گیم اسپاتو IGN میکنن تخریب پدیری رو به عنوان فیزیک معرفی میکنن نه تعداد موهای کله شون!!!نقل قول:
لپ کلوم: فیزیک=تخریب پذیری.چیزی که عرفه تو دنیای گیم اینه والا مباحث تئوریکو مدرسه ای چیزای دیگس!!
همه ی اینایی که گفتین مثه دود،آب و...مربوط میشه به گرافیک فنی بازی!!که آره این بازیا قدرت اولن که فرمودین.ولی تو تخریب پذیری نه!
آرمین،گلم من بازیش نکردم!!!نقل قول:
ولی جوری که تو تعریف میکنی انگار بازیش کردیD
منم به همون دلایلی که خودت پاراگراف بعدیه پستت دادی میگم چیز خاصی نداره منتها از یه زاویه دیگه(البته از طرفدارای بازی ام و حتما بازیش میکنم)
هرکسی یه جور فکر میکنه.قرار نیست یه تاپیک همش به به و چه چه و وای نفسم بند اومد باشه!
به نظرم حتی اگه طرفدار یه بازی باشی باید نقدش کنی و به چالش بکشیش.در این صورته که خیلی بهتر حتی به قدرتها و نکات قوت و صد البته ضعفای بازی پی میبری نه با تعریف و تمجید.
من که گیر ندادم!!!داریم در مورد بازی صحبت میکینم!!!طبیعیه که بحث باید از یه جایی شروع بشه و طبیعی تر اینکه باید یه مخالف و موافقی باشه.
گیر دادن اینه که بگم: اه این قیافه واس چرا اینجوره؟صداش چرا انقد خزه؟و از اینجور چیزا...
و دیگه اینکه با این روش (بحث کردن) به اطلاعات همدیگه اضافه میکنیم و یه تاپیک بار فنی و حداقل جذابیتش بالا میره.
كلا اگه تعريف فيزيك رو در تمامي شاخه ها بسط بديم(از تخريب پذيري گرفته تا موها و آب و آتش.........)كه كاري ندارم اين دسته بندي درسته يا نه ..... بايد آنچارتد رو نه بين يكي از بهترين ها بلكه گلچينترين ها ترينها قرار داد
يعني درسته كه شايد مثلا افكت آتش و آب و ....در حد بازيهاي dx11 و انويديا فيزيكس نبوده ولي نكته جالب توجهش اين بوده كه از هر نوع افكتي در سطح بسيار خوبي در خودش داشت از تاثيرات فيزيكي آب گرفته تا تاثيرات خوب آتش و شن و حتي تاثيرات جا پاهاي نيتن تو شماره ٢ و......... ولي خوب تخريب پذيري خيلي قوي نداشت و بيشتر اسكريپ شده بود
ولي تو بازيهاي ديگه اكثرا شما اينجور تنوع بالايي نمي بيني و بيشتر يا روي تخريپ پذيري يا افكت آتش يا آب و.......تاكيد ميشه(مثلا تاكيد gears تو فيزيك تركيدن انسانهاس:31: از هرجايي مواد منفجره يا شاتگان بهشون بخوره يه جور ميتركن)
البته جا داره اينجا كه بحث فيزيك شد هم يادي از HAlf life 2 بكنيم كه با اينكه نسل قبل عرضه شده هنوز بعضي موارد فيزيكيش تك......
+
در مورد اين بازي هم من فعلا بيشتر با البرز موافقم .......يعني بيشتر از لحاظ فان ميشه مد نظر قرارش داد(مخصوصا با اضافه كردن مدهاي coop پر و پيمون)تا اينكه مثلا بگيم يه بازي خيلي مولف يا سطح بالا مثلا مثل bioshock يا halo يا halflife تو راه
كلا farcry 1 يك بازي كاملا عالي و سطح بالا بود كه نه شماره ٢ تونست راهش رو ادامه بده و نه فكر كنم شماره ٣ هم بتونه اينكارو بكنه(البته بايد منتظر موند و ديد)
.
با توجه به این که من به قسمت سوم این بازی خیلی امیدوار شدم اما اشتباهات یوبی واقعا شاهکاره بازی رو فرستاده نوامبر کنار هیلو :27: فک کنم سال ها این حرکتشون یادشون نره موقعی که ببینن بازیشون زیر سایه فروش هیلو مونده :27:نقل قول:
نقل قول:
منم یک بازی به این عناوینی که نام بردی اضافه کنم که چند برابر بیشتر از عناوینی که نام بردی دقت فیزیکی داشت که اونم انچارتد بودنقل قول:
من کنسول ندارم و آنچارتد رو ندیدم. اما توی بازیهای pc و تعداد بسیار محدودی که از بازیهای کنسول هار و دیدم اینها بهترین ها بودن به نظرمنقل قول:
تریلر جدید از بازی:
قسمت هایی جدید از گیم پلی و قابلیت بمب گذاری توسط میمون ها ! در بخش چند نفره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نیازی یه فیلـتر شکن نیست)
لینک یوتـیوب:
کد:www.youtube.com/watch?v=S-4ZdzO4Y5w
بخش خبری 21:30
سرخط خبرها:
- داستان {1}
- گیم پلی {2}
{1} بازی در یک جزیره گرمسیری جریان داره.حدودای مابین اقیانوس آرام و هند،با این تفاسیر آب و هوا باید خیلی گرم باشه که تو لباس پوشیدن شخصیت ها هم قابل لمسه.همه شلوارک و رکابی تنشونه.نسخه سوم برخلاف نسخه دوم دوباره محیط بازی رو به یک جزیره استوایی برده.در مورد ساکنین این جزیره هم کلا حرفای خوبی پشت سرشون زده نمیشه و میگن که همه یه تختشون کمه و دیوونه هستن.شخصیت اصلی "Jason Brody"هست که به عنوان یه توریست با دوست دخترش (بخوانید نامزدD) به این جزیره میره."واس" شخصیت منفی بازی با اون ظاهر عجیب غریبش رو که همه دیدین دیگه.توی دیالوگ هاش همش از جنون صحبت میکنه و کارای دیوونه وار(خرکیD)زیاد انجام میده.تو یه سکانس از بازی برمیگرده به جیسون میگه:معنی جنون رو بهت بگم؟!!هدف اول و خط مش اصلی داستان در اینه که شما دوست دخترتون رو که ازش جدا شدید پیدا کنید و از جزیره فرار کنید(به همین سادگی)کلا جزیره و آدماش تا حدود زیادی ناشناختن و در روند بازی باید بدست بیاریم که اوضاع از چه قراره.
{2} اولین نوآوری که در گیم پلی بازی میبیند امکان شلیک بدون هدف درحالت کاوره که بیشتر این قابلیت رو توی بازیهای سوم شخص دیدیم.یک سیستم مخفی کاری هم به بازی اضافه شده که در خفا میتونید به وسیله سلاح سردی که دارید(نمیدونم چیه!چاقوئه؟خنجره؟قمس؟ساتو ره؟شمشیره؟چیه؟D بچه ها شما بگید)دشمناتون رو سلاخی کنید(آخ که چه فازی بگیریم).همچنین یه سیستم امتیاز دهی(همون EX معروف) هم به بازی اضافه شده.یه سری ضربات تمام کننده (takedown) هم وجود داره که میتونید از بالای سر و یا از پشت سر انجام بدید.نقشه این نسخه حدود ده برابر از نسخه های قبلی بزرگتره که با آزادی عملی که دارید میتونید همه ی جزیره رو قدم بزنید!و این نکته ثابت میشه که بازی هنوز سندباکسه.یک دوربین عکاسی هم که میتونید باهاش عکس بگیرید ولی کاربرد این عکسارو نمیدونم!
سیستم پیشنهادی و حداقل سیستم برای اجرای بازی اعلام شد:
حداقل سیستم برای اجرا:
- Processor: 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
- RAM: 4 GB
- Video Card: 512 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
سیستم پیشنهادی:
- Processor: Intel Core i3-530 or AMD Phenom II X2 565 or better
- RAM: 6 GB
- Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
سیستم برای بهترین کیفیت :
- Processor: Intel Core i7-2600K or AMD FX-4150 or better
- RAM: 8 GB
- Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)
کارت های گرافیک پشتیبانی کننده:
- ATI Radeon HD 2900 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
- Nvidia GeForce GTX 8800 / GTX 9000 / GT 200 / GT 400 / GT 500 / GT 600 series
این بازی اوایل دسامبر 2012 برای هر سه پلتفرم منتشر میشود...
اگه واقعا همین باشه...شاخ ترین سیستم تا به الان رو میخواد ! فقط میتونم بگم WTF!
تفاوت نسخه PC با کنسولا تو این گیم دیدنی میشه!
Minimum Specs
- CPU: Intel Core2 Duo E6700/AMD Athlon64 X2 6000+ or equivalent dual-core
- Video: Nvidia GTX8800/AMD Radeon HD2900 or equivalent 512MB DirectX 9c card
- Memory: 4GB
Recommended Specs
- CPU: Intel Core i3-530/AMD Phenom II X2 565 or equivalent quad-core
- Video: Nvidia GTX480/AMD Radeon HD5770 or equivalent 1024MB DirectX 11 card
- Memory: 4GB
Hi-Performance Specs
- Video: Nvidia GTX680/AMD Radeon HD7970 or equivalent shiny new DirectX 11 card
- CPU: Intel Core i7-2600K/AMD Bulldozer FX4150 or equivalent quad-core
- Memory: 8GB
Hi-Performance Specs
Latest DirectX11 graphics card
Latest quad core CPU
8GB Memory
- Example hi-performance (NVidia/Intel)
- NVidia GTX680
- Intel Core i7-2600K
- Example hi-performance (AMD)
- AMD Radeon HD7970
- AMD Bulldozer FX4150
Antialiasing میخواد بازم فریم بیاره پایین...سیستم نجومی آخری هم بیشتر برا اون میشه!
پول الکی ندادیم که سیستم الکی بگیریمنقل قول:
:دی
منظرم بیاد
تریلر از گیم پلی بازی دیدم خاطرات قدیم رو زنده کرد بازی بسیار عالی کار شده مخصوصا محیط بازی خیلی جذاب هستش بازی در 10 آذر امسال برای هر سه پلتفرم منتشر میشه :sq_25:
مشخصات سیستم من اینه
به نظرتون میشه با گرافیک کامل این بازی رو اجرا کنم؟؟
تا حالا که هیچ بازی رو کم نیاورده
AMD Athlon II X4 631 Quad-Core Processor 2.6
Ram 8 gig - DDR3 - bus 1333
Graphic nvidia Gforce 9800GT - DDR3- 256bit
نه نمیتونی...! عمرن اگه رو آخرین جزئیات بزنینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خیلی دلم میخواد زودتر بیاد سیستمم یه تستی بخوره
تا حالا که تمامی بازیها رو با بالاترین جزئیات و بدون هیچ افت فرمی اجرا کرده
اینم بیاد ببینیم چی میشه
البته متاسفانه متاسفانه گرافیکم دایرکت ایکس 10.1 رو ساپورت میکنه نه 11 :37:
والا منم همین 9800gt دارم و تا حالا تو بازی کم نیوورده و خیلی راحت بازی ها رو اجرا کرده البته در حالت ultra نه
من که همه بازی هارو براحتی روی ultra بازی میکنمنقل قول:
احتمالا دلیلش هم cpu و ram بالاتر سیستم من نسبت به سیستم شماست
خب ما بحثمون سر همون Ultra هسش ! DX11 رو سپرت نمیکنه خب همین یه ضعف بزرگ برا کارت گرافیک هسش ! رو رزولوشن های بالا کم میاره مطمئنننقل قول:
شما این بازیارو رو ULTRA زدید :نقل قول:
من که همه بازی هارو براحتی روی ultra بازی میکنم
Max Payne 3
B-AC
CRYSIS 2 -DX11
WITCHER 2
Sleeping Dogz
BF3
???????
امکان نداره اگه 9800 بتونه اینارو رو ULTRA بیاره ! الان یه نگاه به بنچمارک ایی ک با این کارت انجام شده بندازید به حرف من میرسید
حمید درست میگه... اگر میخوایین جزئیات واقعا بالا و dx11 رو داشته باشین با این نوع کارت ها نمیشه. با یه گرافیکی که dx11 هم پشتیبانی نمیکنه با وجود این بازی ها نمیشه اخرین جزئیات رو دید... چون ultra اونم با dx11 واقعا شاهکاره!نقل قول:
+
درباره این بازی هم بگم که انجین این بازی کلا یه چیز واقعا شاهکاره, بهینه شده و کیفیت بالا رو همه سیستم ها میشه راحت بازیش کرد(همین fc2 ) و البته far cry 3 کیفیت بالایی در بخش گرافیک داره واقعا عالی شده... یکی از بازی های خوب 2012 همین عنوان هست!
نقل قول:
آره تنها نقطه ضعقش ساپورت نکردن دایرکت ایکس 11 هست
من تمامی بازیهایی رو که نام بردید بجز sleeping dogs که بازیش نکردم رو روی ultra و بدون کوچکترین افت فرمی بازی کردم- البته اینم توی پرانتز بگم که چون مانیتورم crt هست و بهترین رزولیشن برای مانیتورم 1024 در 768 هست بازیها رو روی این رزولیشن بازی میکنم و میشه گفت یک امتیاز بزرگ هست این مانیتورم :sq_2:
اما حقیقتش فقط وقتی توی بتلفیلید antiasiling رو روی 16 میزاشتم بازی کمی کند میشد
اما در حالت 8x هیچ مشکلی نداشت
کرایسس 2 رو که مثل ماریو قارچ خور اجرا میکرد
حتی LA Noire با اون سنگینی رو مثل هلو و با بالاترین تنظیمات ممکن اجرا میکنم
اما چیزی که مطمئنا توی اجرای این بازی من رو آزار میده ساپورت نکردن دایرکت ایکس 11 هست که واقعا خیلی تفاوتش با 10 مشهوده.