شاراپووا پدر سونی رو سوزونده : دی کافیه پیج فیس بوکشو یه نگاه بندازین :|
شاراپووا پدر سونی رو سوزونده : دی کافیه پیج فیس بوکشو یه نگاه بندازین :|
حالا این خانومه کی هست؟
چه ربطی داره به سونی اریکسون؟
تنیسور هست ...نقل قول:
ربطش هم اینجاس که 4 ماه بخاطر مینی پرو گفته خواب و خوراک نداشته :27:کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%BE%D9%88%D9%88%D8%A7
سونی کلا از مسابقات تنیس و تنیسور ها خوب حمایت میکنه... اسپانسر همشون هست این وسط : دی
یه جورایی سفیر سونی اریکسون هست.اولین گوشی های تولیدی رو میدن بهش که ملت دستش ببینن برن بخرن:دینقل قول:
حالا این خانومه کی هست؟
چه ربطی داره به سونی اریکسون؟
به جان خودم این جور تبلیغات خیلی تاثیر داره : دی یه گوشی GLX بده دست این عکسشو منتشر کن ، همه میرن میخرن :-ال : دی
سلام
من می خوام این گوشی رو بدون گارانتی تهیه کنم.
به نظر شما خرید گوشی با این کیفیت بدون گارانتی مشکلی نداره؟
من صبر و حوصله ندارم چون خیلی وقت دنبال گوشی بودم و توی انتخاب سیستم عامل مشکل داشتم. حالا به نظر شما تا اول مهر قیمتش پایین تر میاد؟ (چون حوصله ندارم 2 ماه دیگه صبر کنم).
به نظر شما، 2 ماه دیگه که احتمالاً قیمت گوشی پایین میاد پشیمان نمیشم؟
X10 mini pro بعد از یکی دو ماه با کیبورد فارسی یا عربی (لیبل) اومد، کیبورد فارسی یا عربی (با لیبل فارسی) تا چند وقت دیگه برای این گوشی (New Mini Pro) میاد؟
سلام دوستان فروشگاه خارجی welectronics.com که تا پیش از این این گوشی و مدل کیبرد دارش رو به ترتیب 250 و 260 دلار میفروخت بعد از گذشت یک ماه از عرضه قیمتش هاشون رو حدود 20 دلار دیگه کاهش داده یعنی
XPERIA MINI رو به قیمت 230 ولار و XPERIA MINI PRO رو به قیمت 248 دلار میفروشه!!!!!!
با این تفاسیر پس از افت قیمت تو ایران تا چند ماه دیگه قیمت این گوشی احتمالا به 220 هزار تومن هم برسه که حکم خریدش واجب و نخریدنش حرام میشه! البته اینم بگم بهترین زمان واسه خرید گوشی و کلا لوازم صوتی تصویری در ایران حد فاصل اوسط خرداد تا اوایل مرداد هر ساله که قیمت همه چیز تا کف افت میکنه و پس از این مدت دوباره بالا میره. مثلا همین گوشی X8 رو یکی از دوستانم 22 تیر امسال بدون گارانتی از طبقه پنجم علائدین 157 تومن خرید ولی دوباره بالا کشیده و داره 210 تومن به فروش میرسه!!!! (پارسال هم 5800 رو چک کردم قیمتش یه همچین وضعیتی داشت!) پس اگه میخواین هیچ جوره ضرر نکنین تا خرداد سال دیگه صبر کنین چون من مطمئنم قیمتش یه افت اساسی میکنه تا اون موقع میگین نه؟؟؟؟ نگا کنین
راستی آخرین قیمت xperia mini تو طبقه پنج علائدین بدون گارانتی 305 و با گارانتی اصلی کامتل 325 تومن
مدل xperia mini pro هم فقط بدون گارانتیش هست که 370 میدن
یا علی
:18:نقل قول:
اوف / من گفتم میاد رو 250 حالا میشنوم 370 .
باید بیخیالش شمو برم همین x10 mini pro رو بگیرم /
اشتباه بزرگی می کنی ...نقل قول:
من در صفحه اول هم اشاره کردم که حداقل 2 ماه زمان می خواد که قیمت یه گوشی تو بازار ایران حداقل نزدیک به قیمت واقعی برسه ..
الان فقط 1 ماه از عرضه گوشی تو کشور گذشته .. از طرفی انتظارات شما هم کمی بیش از حد معمول هست ..
قیمت این 2 مدل گوشی تو بازار جهانی بین 240 تا 270 دلار هست ... دلار هم ماشاالله گرون شده ! الان به 1250 تومان رسیده !
قیمت های نسبی رو من تو صفحه اول و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهشون اشاره کردم . عجله نکنید ... 30 الی 40 روز دیگه هم صبر کنید ...
الان آخرین قیمت گوشی Sony Ericsson XPERIA Mini Pro هست 355 هزار تومان.
البته بدون گارانتی.
منبع : Mobile [dot] ir ---- فروشگاه علاءالدین - هرمزگان
دلار توی بانک مرکزی 10686 ریال می باشد.نقل قول:
قیمت گوشی توی سایت Amazon و چندتا سایت دیگه، بدون گارانتی، بدون سیم کارت و اینترنت از 251.22 تا 274.72 دلار آ.م.ر.ی.ک.ا.س.ت.
سلام
می خوام این گوشی رو بگیرم mini pro
به نظرتون هنوز هم زوده برا خریدنش ؟
چرا تو هیچ فروشگاه اینتدنتی معتبری نیست ؟
با تشکر
کسی از بچه ها قیمت جدید نداره ازین گوشی؟
فروشگاه آل دیجیتال گرون فروشه وقیمتاش معولا بالاست ولی به نظر میاد که معتبره. البته من ازش گوشی نخریدم. ولی احتمالا به زودی، زود خواهم خرید.نقل قول:
آل دیجیتال زده 374 بدون گارانتی و با گارانتی 376. (دو هزار تومان تفاوت!)
ولی من قیمت دارم از هرمزگان : 355 هزار تومان
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
توی آل دیجیتال هست. وی من از اعتبار این شرکت مطمئن نیستم. با این وجود به زودی ازشون گوشی میخرم.نقل قول:
دی جی کالا داره
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-Xperia-Mini-Pro
البته نمی دونم قیمت ها چرا رفته بالا! 10 تومن گرونتر شده نسبت به هفته قبل!!کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-Xperia-Mini
شاید به خاطر اعلام خبر سونی اریکسون مبنی بر دریافت آندورید Ice Cream Sandwich برای تمامی گوشی های Xperia 2011
کمترین قیمتی که میتونم مینی رو بگیرم چقدر هست اخه میخوام گلکسی ایسم رو رد کنم اصلا به نظر شما این کار درسته
نقل قول:
آره دادش ارزش داره فقط صفحش یه ذره کوچک به نظر میرسه ولی در عوض دوربین 5 فیلمبرداری hd (که تو گوشی خوت cif هست!!!!!) و پردازنده و چیپ گرافیکی گوشی قدرتمند desire hd که روشه دیگه جای هیچ شکی باقی نمیزاره.
رزولوشن هم که دقیقا مثل گوشی خودته ولی تصاویر شفاف تره (به خاطر موتور براویا)
تازه سونی اریکسون تا ماه اکتبر میخواد این دو گوشی رو به ساندویچ بستنی (آندروید 4) هم بروز کنه.
الان واسه فروش بهترین وقته با توجه به افزایش قیمت دلار تا 1300 تومن گوشیت نوش الان به 370 هزار هم رسیده راحت میتونی 300 ردش کنی بره
قیمت هم امروز تو علائدین معمولیش 315 بود و کیبرد دارش 355
یا حق
من مشکلم فقط صفحش هست اذیت نمیکنه یا مثلا برنامه ای اجرا نشه تو وب گردی چطور
سلام.
امروز Sony Ericsson Xperia™ mini pro رو از طریق سایت "آل دیجیتال" خریدم. خیلی وقت بود منتظرش بودم و همش مشکل پیش میومد و نمی تونستم بخرمش. ولی بالاخره خریدمش... . :thumbsup: :39: :22:
سلام..نقل قول:
صفحه شاید برای تایپ و وبگردی کوچیک باشه و کار کردن باهاش کمی سخت باشه به خصوص اونایی که یکم انگشتاشون بزرگ هست...
ولی رزولیشن این گوشی HVGA و همه نرم افزار ها مولتی رزولیشن هستند. فقط بازی های هستند که رزولیشن خاصی دارند.
برای HVGA هم بازی های HD زیادی هست...
به نظر من نسخه پرو رو بگیر چون با این ال سی دی کوچیک وود یک صفحه کلید خیلی در راحتر کار کردن و وبگردی راحتر تاثیر داره..
سلام..نقل قول:
تایید میشه...
ولی بستگی به انتظارتت داره..
هر دو این گوشی ها رزولیشن HVGA دارند یعنی همه نرم افزار و بازی های HD که روی ACE نصب میشه روی MINI هم نصب میشه ولی به دلیل داشتن سی پی یو و چیپ گرافیکی قویتر نسبت به ACE در اجرا بازی های سنگین بهتر عمل میکنه..
البته الان رام های کاست.م خیلی قوی برای ACE امده که قدرتش کمتر از MINI نیست... یادمه در رام ULTIMATE بنچمارک این گوشی حدود 1800 هم رسید.. !
از لحاظ عکاسی فکر میکنم در یک حد باشه ولی فیلم برداری MINI بالاتر هست چون فیلم برداریش 720P هست با سرعت 30 فرم یعنی HD.. البته ACE هم در اندورید 2.3 فیلم برداریش به VGA با 25 فرم تبدیل شده .
اگه میتونی با ال سی دی کوچیک کنار بیای MINI رو بگیر.. چون ال سی دی کوچیکتره تراکم پیکسل بیشتری رو داره موتور پردازشی جدید سونی اریکسون هم هست که باعث میشه کیفیت ال سی دی این گوشی از ACE بالاتر باشه..
البته در عوض ACE ال سی دی 3.5 اینچ داره که وبگردی و تایپ به راحتی باهاش انجام میگیره
سلام.
خدایی، خدارو خوش نمی یاد به خاطر نیم اینچ هی بزنید تو سر 3 اینچی بودن mini pro. این صفحه خیلی هم کوچک نیست و خیلی شمارو توی وب اذیت نمیکنه. به نظرم کوچک بودن گوشی خودش یه مزیت در نظر گرفته میشه.
الان قیمت Xperia mini pro توی آل دیجیتال 350 هزار تومان (بدون گارانتی) هست و من بعید بدون این قیمت باقی بمونه و ممکن دوباره بالا بره. (به علت سفر حجاج) الان بهترین موقع خرید هست. دقیقا از پلیروز تا حالا 26 هزار تومان ارزون تر شده. فقط آل دیجیتال "سفید" بدون گارانتی نداره. فقط مشکی و فکر کنم صورتی. البته از مشکی مطمئن هستم.
دوست عزیز یه علت ارزونی این گوشی و بقیه گوشی ها اینه که چند روزی میشه که قیمت دلار کشیده پایین
پس بالاخره خریدی :20: مبارک باشه دوست من :10:نقل قول:
سلام..نقل قول:
دوست عزیز هچکی تو سر گوشی نمیزنه.
چون هر گوشی مزیا و معایب خودشو داره.. بستگی به انتظارت شخص داره که با توجه به انتظارتش یک گوشی رو انتخاب میکنه.
دوست عزیز همین 5 اینچ خیلی هست.. شما برو 3.2 اینچ رو با 3.5 ماقایسه کن تفاوتشو میبینی... دگه 3 رو با 3.5..
حتما یکبار از نزدیک تست کن ببین چهقدر به 3.5 راحته.....
البته قابلیت های بالای این گوشی مثل فیلم برداری hd و دوربین قوی . سخت افزار قوی. ال سی دی با کیفیت و سایز کوچیکش باعث میشه خیلی ها جذبش بشن..
به خصوص اندازه این گوشی واقعا مناسب هست......
یادمه Desire HD داشتم اینقدر بزرگ بود که همیشه مجبور بودم دست بگیرم.....
فکر میکنم این گوشی در بین گوشی های HVGA قویترین سخت افزار رو داره...:40::40:
به هر حال منم بهت بابت خرید گوشی تبریک میگم مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی..
سلام بچه ها
چه جوری میشه اون برنامه هایی که وقتی گوشی رو می خری روش نصبه رو پاک کرد؟
مرسی
سلام.نقل قول:
ممنون.
به نظر من mini pro گوشه ارزشمندیه.
به محض اینکه گوشی دستم برسه کل گوشی رو زیررو میکنم. و هرچی که به نظر مهم باشه تو تایپیک میزارم.
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
سلام.نقل قول:
ممنونم.
فقط بعضی از برنامه ها رو میشه پاک کرد.برای اونهایی که نمیشه نیاز به روت شدن گوشی هست.نقل قول:
چه جوری میشه اون برنامه هایی که وقتی گوشی رو می خری روش نصبه رو پاک کرد؟
کسی می تونه بگه فرق مدل SK17a با SK17i چیه؟
من Xperia mini pro گرفتم و پشت اون رو نگاه کردم، زده SK17i.
کسی می تونه بگه فرق مدل SK17a با SK17i چیه؟
من Xperia mini pro گرفتم و پشت اون رو نگاه کردم، زده SK17i.
i=international
a:america
اینه.همینی که شما گرفتی درسته.
نیازی به زدن تاپیک نبود.همون تاپیک خودش میپرسیدین به جواب میرسیدید.
i برای نسخه های بین المللی هست و a برای ناحیه آمریکا.امیدوارم اشتباه نکنم.
تقریبا 99 درصد گوشی های SE که یران میخرید i یا همون اینترنشنال هست.
من گوشی SK17i گرفتم. سرم کلا نرفته که؟
یه سوال دیگه من، به آندروید مارکت که میرم یه هو بسته میشه. آکانت google رو هم ثبت کردم تو گوشی و زدم هنگام سازیش کردم ولی باز آندروید مارکت یه هو میبنده! داستانش چیه؟
ممنون و بابت تایپیک هم باشه.
سلام.
بسیار عالی. پس Internation مال ماهاست درسته!
من یه چندتا سوال دیگه هم دارم.
من اکانت Google خودمو توی گوشی ثبت کردم و به هنگام سازیش هم کردم. ولی به آندروید مارکت دسترسی ندارم. به محض مشاهده آندروید مارکت (البته اصلا صفحه نمیاد!) بسته میشه، علتش چیه؟
من نمی تونم تنظیمات GPRS و MMS و ... بدم. از طریق سایت MCI . ir هم ازم خطا میگیره. چیکارش کنم؟
راستی من Xperia mini pro رو همین صبح از اینترنت تحویل گرفتم. گوشی فوق العاده ای هست و البته صفحه نمایشش از اونی که فکر میکردم بزرگتره و وب گری باهاش راحت.
راستی گوشی من چینی هست. آیا باید چینی باشه؟
سلام !
آقا می خواستم بدونم فرق این مدل mini با mini pro دقیقا چی هست ؟!
مر30
[QUOTE=atlas-m;6527604]سلام.
بسیار عالی. پس Internation مال ماهاست درسته!
من یه چندتا سوال دیگه هم دارم.
من اکانت Google خودمو توی گوشی ثبت کردم و به هنگام سازیش هم کردم. ولی به آندروید مارکت دسترسی ندارم. به محض مشاهده آندروید مارکت (البته اصلا صفحه نمیاد!) بسته میشه، علتش چیه؟
من نمی تونم تنظیمات GPRS و MMS و ... بدم. از طریق سایت MCI . ir هم ازم خطا میگیره. چیکارش کنم؟
راستی من Xperia mini pro رو همین صبح از اینترنت تحویل گرفتم. گوشی فوق العاده ای هست و البته صفحه نمایشش از اونی که فکر میکردم بزرگتره و وب گری باهاش راحت.
راستی گوشی من چینی هست. آیا باید چینی باشه؟[/QUOTE]
سلام دوست عزیز مبارک باشه:40:
اندروید مارکت کلا واسه ما ایرانیا فیل تر شده یعنی این بار خوده گوگل مارو فیل تر کرده داخل کم بددختی داریم از دست فیل ترینگ خاریجام مارو فیل می کنن
شما می تونید از برنامه های مختلفی استفاده کنید نمونش بازار هست
البته این یه نموننش هست بگیردید بازم پیدا میشهکد:http://getbazaar.com/fa/
بله دوست عزیز چه چیزی دیگه چینی نیست آیفون با اون همه کاربر و... تو چین تولید میشه حالا چه برسه به این گوشی ها (نمی خوام بگم این گوشی ها بدن بد برداشت نشه :دی )
سلام.نقل قول:
فرق دقیق xperia mini pro با xperia mini در پردازنده و کیبرد QWERTY آن است. یعنی mini پردازنده ای قوی تر داره و mini pro یک صفحه کلید QWERTY عالی داره که به صورت کشویی قابل دسترس هست.
فقط نظر من اینکه اگه قرار هست mini pro تهیه کنید، صفحه کلید اون رو بدون لیبل عربی بگیرد. چون دکمه ها بیش از حد شلوغ و رنگ با رنگ شده ( حروف عربی به یک رنگ، انگلیسی به رنگ دیگر و ...) و خیلی قشنگ نیست.
سلام و تشکر.نقل قول:
ببخشد، نرم افزار های آندرویدی که توی هارد کامپیوتر داریم و به کارت حافظه گوشی انتقال میدیم، چطور باید نصب کنیم؟
چرا آندروید یک Explorer مثل ویندوز نداره که بشه به مموری هم دسترسی داشت و نرم افزارهای کپی شده رو نصب و اجرا کرد یا اصلا فایله رو مدیریت کرد؟ آیا WP 7 هم به این شکل هست؟