ممنون از همه ولی آخرش .....
درسته از قدیم میگن شندین کی بود مانند دیدن
حالا فردا می رم بازار می گم روشن کنه تا تست کنم عکسش هم میگیرم میزارم همین جا!!!!
Printable View
ممنون از همه ولی آخرش .....
درسته از قدیم میگن شندین کی بود مانند دیدن
حالا فردا می رم بازار می گم روشن کنه تا تست کنم عکسش هم میگیرم میزارم همین جا!!!!
اول که کیفیت تصویر کاملآ یه چیزه تجربی هست و هر کسی برداشته خودش رو داره من خودم واسه دوستم یه hp 6099 خریدم واقعا از هم نظر نسبت به رغیبش asus n53sn بهتر بود من خودم میخواستم asus بخرم که منصرف شدم
کلآ زیاد درست نیست برند ها رو کلی با هم مقایسه کرد بهتره لپ تاپ های هم رده رو با هم مقایسه کرد اونجوری میشه نتیجه علمی و دقیق تری گرفت تا اینکه هر کسی رسید یه خوبی از یکی از لپ تاپ های اون برند رو بگه و سوقش بده به کل لپتاپ های اون برند!!
درسته خوب من هم گفتم که:
HP 3300
Asus X42jy
وقتی کسی با تعصب م پافشاری حرفی زد بهش اعتماد نکن!
بعضی ها توی این تاپیک خیلی عجیب و تامل برانگیز صحبت میکنند!
میشه واضح تر بگید!!!
خوب علتش چی میتونه باشه؟
نقل قول:
آخه دکتر جوت asus کارخونه بابام نیست !!
اگر یکم عقل تو کلت باشه می فهمی که وقتی کسی میاد اینجا سئوال می پرسته یعنی به این سایت و کاربراش اعتماد کرده پس نباید پرت جواب داد
اگر من می گفتم بیا از من بخر اونقت اینجوری باید حرف می زدی
من که هر2 رو دارم وقتی می بیینم Hp چقدر برگشتی داره چرا یه نفر دیگه هم رو شون اضافه کنم
HP 6080 هم بده؟:2::11:نقل قول:
N53SVنقل قول:
کسایی که خریدن در مورد کیبوردش میگفتن خیلی به هم نزدیکه وقتی یک کلید رو میزنی اون یکی هم میره پایین!! :13:
در هر حال اگر واقعا اینجوری باشه کسایی که نمیتونن با کیبورد جدا کار کنن و کار اصلیشون با کیبورده به مشکل بر میخورن.
mijios داداش اون فروشگاه اچ پی همون ا ی ر ا ن ا چ پ ی بود ؟ امروز زنگ میزدم دفترشون جواب نمیدادن تو پایتخت مغازه دارن ؟
اینکه دلیل نمیشه!نقل قول:
الان یعنی ایسر خیلی تکه سازگار آورده؟؟!!:31:
نقل قول:
منظور شما رو از تکه نمی فهمم از خوب یه سری از مدل های که acer رو گارانتی کرده واقعا مرغوبه
چرا 5252 رو گارانتی نکرده !!
حتما دوستان سازگار از منو شما خیلی بیشتر می فهمن دیگه نه ؟:27:
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
نقل قول:
والا من خودم n43sl دارم که دقیقا با 53 یکی هست از نظر ظاهر و شکل کیبرد تا حالا همچین موردی نداشتم و ندیدم !!
Acer Aspire 5750Gنقل قول:
الان این مدل جنس خوبه؟
نه "دل لتتیود" واسه یه قرن پیش!ولی مطمئنم اچ پی میگیرم ایندفعه.البته با یه نمایشگر عالی.نقل قول:
پوریا جان شما خودت HP داری؟
آخه اینکه عتیقه شده بااون پردازندش.بعدم 14 مناسب کار گرافیکی و برنامه نویسی نیست.نقل قول:
X42JY-VX153
2 سال گارانتی سازگار + کیف و ماوس
ببین این لپ تاپ فوق العاده stable عزیز از نظر روشن بودنم شک نکن که هیچ مشکلی نداره
روی این اصطلاحات بخصوص در مورد مانیتور نمیشه حساب کرد.هرکس یه تفسیری از جنس پنل میکنه.جنس مهم نیست،مهم نتیجست و کیفیت تصویر حالا هرچی باشه.نقل قول:
ملاک ریویو باشه بهتره.یا حتی بهتر ازون مقایسه چشمی که اون دوستمون گفت.
شما یه جوری صحبت می کنید انگاری تاحالا یه 30 40 تا لپ تاپ تولید کردیدو همه هم نامبر 1نقل قول:
:27:
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
عجب نمی دونستم مقایسه چشمی از تست های که توسط عینک های مخصوص توسط ماشین های دقیق انجام میشه دقیق تره بابا تروخدا این حرف ها رو نزنید p30world میره زیر سئوال !!نقل قول:
ایول بابا شما مثل اینکه 4 5 نسل جلوتر تر از بقیه یوزر های ایسوس هستید که به این مدل میگید قدیمی !!نقل قول:
آخه اینکه عتیقه شده بااون پردازندش.بعدم 14 مناسب کار گرافیکی و برنامه نویسی نیست.
اتفاقا با این حرفم دارم شما رو زیر سوال میبرم :16::25:نقل قول:
من فقط سوال پرسیدم که از تجربیات شما استفاده کنم!:34:
ایسر یکسال گارانتی دارهنقل قول:
پس بشین برای DELL خون گریه کن :دینقل قول:
نقل قول:
اگه مال بابات نیست پس چرا اینقدر حرص میخوری و سنگش را به سینه میزنی!
من یک کاربر فعال اچ پی هستم و اکثر محصولاتم اچ پی هست
تا حالا ازش بدی ندیدم که هیچ گاهی وقت ها به شوق اوردتم
ولی نیومدم هی بنویسم بیا HP بخر و asus خرابی داره و از این ....
همه ما میدونیم بازاری جماعت...!
اینجا دوستان می ایند و سوال میپرسند تا از تجربیات حقیقی همدیگر اشنا بشوند و نه اینکه متوجه بشوند کدام برند سود بیشتری واسه فروشنده داره!
دوست عزیز کل تاپیک و خوندم ولی داری اشتباه مقایسه میکنی اچ پی کجا ایسوس کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برو سرچ کن ببین از نظر خرابی کدوم برند اولویت داره ایسوس رتبه اول رو داره حتی از وایو و اپل هم درصد خرابیش کمتره
من کلن با اچ پی حال نمیکنم ولی ایسوس خداس
اصلن شما میخوای بری اچ پی بخری کدوم گارانتی معتبر پشتیبانیش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
ولی ایسوس رو داره سازگار ساپورت میکنه این خودش یه دلیل قانع کنندس واسه خرید ایسوس
اصولن من توی این تاپیکای لپ تاپ زیاد چرخیدم یوزر پوریا خان عادت داره همیشه کلکل و دعوا کنه نمونش زیاده
در کل من بهت ایسوس رو پیشنهاد میکنم اگه این حرف منو چشم بسته هم قبول کنی برد کردی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497084&page=2
اچ پی هم مدل بدی نیست یه تعدادی از دوستان میگن فلان مدلو ازش خریدم واسه اون دوست شاسگولم هنوز خرابش نکرده.
شما یه مدل 500 تومنی اچ پی هم بگیری یکی دو سال واست کار میکنه قرار نیست ظرف 1 سال لپ تاپ ناپدید بشه.
خود دانی درگیره دعواها و کل کل بقیه نشو و پولتو دور نریز
اچ پی هم اگه بخری واست کار میکنه ولی ایسوس یه چیزه دیگس
چرا خب عصبانی میشی و فحش میدی؟!نقل قول:
من به خودم مطمئنم
شما برو با تبلت های سود 700 هزارتومنی ایسوس حال کن و بیا بگو اچ پی بده
خدا خانوادتم برات حفظ کنه و یاد بگیر هرچی به ذهنت میرسه به زبون نیاری و توی اینترنت شیر نکنی
طرف با 4 تا لپ تاپ کار کرده کل کمپانی رو میبره زیر سوالنقل قول:
ولی باشه ارش چون دوست دارم:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
سود 700 هزار تومنی:18::18::18::27::27::27:نقل قول:
داریم کم کم با دستای پشت پرده واردات لپ تاپ اشنا میشیم من تنها حرفی که میتونم بگم اینه:
تو فقط یه دوربین دیجیتال داری ٫ معنیش این نیست که تو عکاسی!!!
الان شما چند چندین؟
کی به کی؟!!:31:
اول مشخص کنید طرفدار کدوم برندین!!
چون من الان که خودم دارم بحث رو پیگیری میکنم گیج شدم!
چه برسه کسی که بعدا بیاد!
کاملا تایید میشهنقل قول:
عجب تاپیکیه که یه روزه این همه پست توش زده شده .
حیف حال ندارم همه پست هارو بخونم وگرنه من هم تو بحثتون شرکت میکردم .
شرمنده :11:
آقا من که نفهمیدم بلاخره کی به کی؟؟!!!
چی بخرم؟؟؟؟ آخرش!!
استادید و بازاریها و دوستان گرامی!!! بجای دعوا (البته ببخشید ها) بگید من چه غلطی بکنم؟
ایسوس یا اچ پی؟
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک!
تو رو خدا با مدرکی چیزی بگید.الکی الکی از رو گارانتی نمیشه که.
اینجوری همه سر در گم میشن.:11:
آقا سامان شما که فروشنده اید نمیشه عکسی چیزی بگزاری از دوتاش تا صفحه نمایشش را ببینیم!
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
بعد هم میشه جنسقطعات را مقایسه کندید؟
نقل قول:
من فکر می کنم شما نیاز به تربیت بیشتری داری که الکی دهنتو باز نکنی ........
700 هزار تومن =))))))))))))
الحق که سجاد عزیز خوب میگه داستان همون دوربین دیجیتالست !!!
یه سئوال خدایی شما تاحالا 4 تا مدل لپ تاپ کنار هم دیدی ؟
تاحالا با چند مدل لپ تاپ بیشتر 10 دقیقه کار کردی ؟
ببین آقای از خود مطمئن قبل از اینکه دهنتو به کار بندازی اول عقلتو به کار بنداز این دوستمون اگر ایسوس بخره یا اچ پی یا هسی یا msi سودش تو جیب من نمیره
اما وقتی میاد اینجا سئوال میکنه یعنی به این سایت و کاربراش اعتماد داره پس نباید کاری کنیم که این سایت و کاربراش زیر سئوال بره
عالم و آدم می دونن که اچ پی تنوع محصول زیاد داره ولی از نظر کیفیت 1% ایوس هم نمیشه !! چون :
1. اگر درصد خرابی بالایی نداشت این همه ریفرش تو بازار نیود (البته اگر بدونی ریفر چیه )
2. یه شرکت میومد گارانتیش می کرد (معتیر نه از این مغازه ای ها)
3. این همه کاربرای که خرید کردن بعد از 1 هفته از مشکلاتی که تو هیچ قوطی عطاری پیدا نمیشه شکایت نمی کردند
4. و......
راستی آقا این تبلت کجان که 700 سود داره ماهم بریم بخریم دعات کنیم =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نقل قول:
دوست گلم آخه تو عکس که نمیشه کیفیت رو بسنجی فدات شم
اول از همه تشکر
دوما قصد توهین ندارم یا نمی خوام ابراز عم اطمینان به سخنان شما را بکنم! آقا سامان می شه این مشکلات که گفتید را چند نمونش را بگید!
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
درسته احه در کل یسری گفتند اچ پی یسری هم گفتند ایسوس من خیلی به شک افتادم و دوباره با فروشنده زنگ زدم و گفتم ولی هنوز به HP پافشاری می کند و می گه بهتره!1
اقا سامان من اکه بخوان تا 1000000 خرج کنم با اون کار هایی که گفتم هوز همون X42JY را پیشنهاد می کنید؟
COREi7 ایسوس چی داره برای کار هایی که گفتم با این قیمت؟
بچه ها شما واقعا سر چی دارید دعوا میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مقایسه هایی که شما انجام میدید اشتباهه
هیچ موقع نمیشه یه برند رو به صورت کلی زیر سوال برد . که بگیم ایسوس بهتر از hp هست و یا hp بهتر از ایسوسه .
مدل هارو بگید رو اونها بحث کنیم .
مدل ؟؟؟؟؟
نقل قول:
خوش به حال شما که 100 تا لپ تاپ کنار هم دیدی و 24 ساعته با لپ تاپ کار میکنی و چهار کلمه انگلیسی هم بلدی!
چه افتخار بزرگی
خدا شمارا با لپ تاپ هاتون محشور کنه!
همین صحبت هاتون باعث میشه دوستان به حرف هاتون اعتماد نکنند
توی همین تاپیک 1 نفر از اچ پی حمایت کرده و بقیه اش را شما و دوستانتون از ایسوس حمایت کردید ولی چرا هنوز کاربران نمیتونند اعتماد کنند و بروند سریع ایسوس بخرند ؟!!!
شما اگه به اعصابت مسلط بودی بهتر میشد بحث کرد
آقا تو را به خدا کوتاه بیایید!!!
از استادید چون شما بعیده بخدا!!111111111
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمای زیاد
مشکل smart hard و .....
یه سرچ کوچیک تو همین فرم کن ببین مردم با چه مشکلاتی سرو کله زدن خاطرت جمع میشه که hp چه فاجعه ایه
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
تو اصلا در حد نه من بلکه در حد یه بازاری هم نیستی که بخوای بحث کردنقل قول:
1. بحث کردم فهم می خواد
2. ادب می خواد
3. دانش می خواد
که متاسفانه شما در هر 3 این موارد بدجوری دچاره فقری
اخه این امار را منم میتونم بسازم
اصلا شاید درستش این باشه!
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نقل قول:
خیلی جالبه
از فهم حرف نزن که من یک پست میزنم شما میری یه چیز دیگه میگی
ادب هم که هیچی:توی پست های من یک بی ادبی شما دیدی؟! ولی خودت اصلا نمیدونی چی به چیه توی جواب اول هر چی لایق خودت بود تحویل دادی و شخصیت خودت را جار زدی
دانش هم که هیچی : فقط عین طوطی هر یک پست در میون میگی ایسوس!
نقل قول:
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
نقل قول:
من که گفتم کاربر سایت از نزدیکان نیستند دیگه !!!!!!
نمی دونم! اونجا کلا اچ پی داشت! شمارش 88777430 زنگ بزن بپرسنقل قول:
منم میخوام HP رو برای کسی بگیرم
ولی اون دوستی که میگه HP ها همشون ریفر هستن و گارانتی ندارن خواستم بپرسم مثلا گارانتی دل و ایسوز و ....... اونا گارانتی اصلی هستن یا چندتا شرکت اومدن گارانتیش کردن
وشمام به فروش برندم توجه داشته باشید
hp تو ایران نمایندگی نداره چون ایران تحریمه دلیل نمیشه که چون محصولاته بدی میده بیرون کسی گارانتیش نمیکنه
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
قیمتش 10 تومن از ایران اچ پی ارزون ترهنقل قول:
اون گارانتی 24 ماهه رو با یک کیف میده
HP ProBook 4530 Intel Core i3-2310M 2.1 GHz 3 MB 4 GB 320+ GB 15.6" 7 H.P DVD Write Intel HD 3000 up to 1536MB 2.4 cam-bt-hdmi-wifi-reader 6,600,000 7,250,000
اینم قیمت لب تاب های iran hp خدمت اون دوستی که قیمت میخواست
http://www.pic.iran-forum.ir/images/ssoeszuxhdf892zor423.pdf
دوستان بهتر نیست به جای جنگ و دعوا و توهین به هموطن هامون و شخصیت همدیگه، تاپیک رو از بحث اصلیش منحرف نکنیم و به این دوستمون کمک کنیم که انتخاب درستی داشته باشه؟! بالاخره هر کس یک نظری داره و باید به نظر همدیگه احترام بزاریم. قانون انجمن همینه. نه اینکه بیایم با هم دعوا کنیم و بگیم که نظر من درسته و نظر تو غلط و کل کل رو شروع کنیم. من اول گفتم Hp بهتر از Asus هست و دیدم آقا سامان دلیل منطقی آوردن ، منم به نظرشون احترام گذاشتم و حرفشون رو قبول کردم.
ما تو این انجمن دور هم جمع شدیم که با هم دوست باشیم و همدیگرو دوست داشته باشیم و به هم کمک کنیم نه اینکه با هم دشمن باشیم و بجنگیم.
اره درسته واقعا که دارم دیونه می شم!!!
تا من میام قبول کنم یکی دیگه میاد میگه به این دلیل نه و حسابی دو دل شدم!!!!
آقا این دلیل بر عدم اطمینان نیست که مثلا اقا سامان بگه ایسوس خوبه بعد من بگم دوستان دیگه ه نظری دارند! بلاخره مشورتی چیزی
من گفتم الا با بودجه 110000 توی اچ پی و ایسوس دوستان چی پیشنهاد می کنند؟
آقا سامان یعنی واقعا اچ پی اینقدر افتضاحه؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا مشکل همین جاس که یه عده میان اینجا و نظرات غیر کارشناسی و غیر واقعی میدن و این میشه ریشه همه مشکلات و دعواها:13:نقل قول:
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
اچ پی افتضاح نیست ولی مدلای ایسوس یه سر و گردن از نظر کیفیت ازش بالاترننقل قول:
شما با 1050 میتونی n53sv رو با گارانتی سازگار از تهران تهیه کنی.
البته گارانتی امرتات هم گارانتیه مناسبیه
مادایرن هم که دیگه یه شرکت معتبره و نام اشناس