دمت گرم ، کلی خندیدم :31:نقل قول:
یعنی آخر بد شانسی برای هر 4 تا تیم میتونه باشه :31: :31: :31:
فقط خدا کنه منچستر یونایتد به همچین گروهی نخوره :20:
Printable View
دمت گرم ، کلی خندیدم :31:نقل قول:
یعنی آخر بد شانسی برای هر 4 تا تیم میتونه باشه :31: :31: :31:
فقط خدا کنه منچستر یونایتد به همچین گروهی نخوره :20:
با این وضع به جز تیمایی مثل بارسا و رئال و چلسی و منچستر تیمای دیگه سید 1 اگه فرضا به گروهی که میلان و من سیتی توی اون هستن بخورن احتمال حذف شدنشون زیاده
به هر حال امیدوارم قرعه جوری بخوره که از همون اول حداقل یکی دو تا از تیمای بزرگ حذف بشن تا کار بعضی تیما برای قهرمانی حداقل یکمی راحتر بشه :دی
نوبتی هم باشه دیگه امسال قهرمانی نوبت چلسیه :دی
خب دوستان کمتر از 15 دقیقه دیگه به شروع مراسم قرعه کشی باقی مونده !
شبکه هایی که قرار شده مراسم رو زنده پخش کنن از این قرارند:
Aljazeera Sport 1 به صورت رایگان !
و
شبکه های پولی :
Aljazeera Sport +3
Aljazeera Sport +4
EuroSport
MEGA Channel
Nova Sports 1
SF zwei
EuroSport HD
DigitAlb HD4
این هم لینک برای تماشای زنده مراسم از سایت رسمی یوفا:
کد:http://video.uefa.com/video/Competitions/UCL/Season=2012/liveDraw_videoFlash.html
+
مراسم شروع شد!
به امید دیدن یه گروه مرگ توپ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول اجزیره یک . معمولا دو بازیها رو رایگان میزاشتنقل قول:
مسعود ، دست شما هم درد نکنه . کم کم می خواستم ازاینترنت ببینم!
مثل اینکه Rai Sport 1 هم داره رایگان میزاره.
JSC Sport 1 رو بخاطر پارا-زیت ندارم.
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
Champions League draw LIVE
...
5 07 PM BST Group F
Arsenal
5 06 PM BST Group H
Barcelona
5 06 PM BST Group B
Inter
5 05 PM BST Group A
Bayern Munich
5 04 PM BST Group E
Chelsea
5 04 PM BST Group D
Real Madrid
5 03 PM BST Group G
Porto
5 02 PM BST Group C
Manchester United
5 01 PM BST OK, the draw is about to start
کد:http://www.goal.com/en/live-update/362/champions-league-draw-live
و باز هم لیون و باز هم رئال !!! :دی
+
میلان هم افتاد تو گروه بارسا...!
+
آقا کسی این تیم باته رو میدونه مال کجاست؟؟؟؟! :31::31:
بارسا، میلان ، باته ، پلزن !!! :31:
گروه خوبیه...به جز میلان فکر نکنم هیچ کدوم بتونن واسه بارسا مشکل ساز بشن ...:46:
پیش به سوی فتح جام پنجم:5:
تا پات ۲ که گروه مرگ ، گروه H هست .
عجب بازی تماشایی بشه بارسلون - میلان .
ویارئال هم اومد تو گروه بایرن مونیخ .
+ باز هم بازی تکراری رئال -لیون .
بریم برا پات ۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
لعنت ... بایرن خورد به من ســـــ$$ـــیتی :13:.
.
چه صفایی میکنه پورتو :31:. با شاختار و زنیت و آپوئل همگروه شد . یعنی اگه قرار بود خود پرتویی ها هم یه گروه برا خودشون وردارن، روشون نمیشد همچین تیمای باقلوایی وردارن :27:.
بایرنِ ما هم خورد به ویارئال و من سیتی و ناپولی .
.
Group A
Bayern Munich
Villarreal
Manchester City
Napoli
Group B
Inter
CSKA Moscow
Lille
Trabzonspor
Group C
Manchester United
Benfica
FC Basel
Otelul Galati
Group D
Real Madrid
Lyon
Ajax
Dinamo Zagreb
Group E
Chelsea
Valencia
Bayer Leverkusen
KRC Genk
Group F
Arsenal
Marseille
Olympiakos
Dortmund
Group G
Porto
Shakhtar Donetsk
Zenit St Petersburg
APOEL Nicosia
Group H
Barcelona
AC Milan
BATE Borisov
Viktoria Plzen
پی نوشت: نشد به آژاکس، لیون یا ناپولی بخوریم. باید بریم بلاروس و چک. :19:
به نظرم گروه مرگ ، گروه بایرن هست.
و اما میلان نگون بخت ...:31: همیشه پای یک اسپانیایی در میان است.:5:
اگر اشتباه نکنم آخرین بازی که با میلان انجام دادیم همون فصلی بود که با رایکارد قهرمان چمپیونز شدیم.
یادش بخیر لودویک ژولی:40:
فینال دلخواه من ===> بارسا - بایرن:8:
دورتموندم که خورد به آرسنال ...حیف شد . کاش میفتاد تو گروه پورتو .
ولی گروه بایرن مونیخ و آرسنال گروه سختیه چون همه ی تیماش شناخته شدن . تو باقی گروها تیمای ناشناخته ای مثل خنک و آپوئل و اوتلل و پلزن و اینا هستن ولی تو این ۲ تا گروه همه ی ۸ تیم شناخته شده هستن .(صرفا منظورم اسم و رسم دار بودن تیم ها هست وگرنه بازی با تیمای ناشناخته هم سختی های خاص خودش رو داره).
به نظرم بزرگترین بازی گروهی مطمئنا بارسلونا - میلان هست . اما فکر میکردم گروهشون، گروه مرگ میشه که این اتفاق نیفتاد اصلا .
بنظرم گروه A با سرگروهی بایرن مونیخ گروه مرگ هست .
شما کدوم گروه رو بعنوان گروه مرگ انتخاب میکنین ؟؟
.
بهترین بازیکن اروپا هم انتخاب شد:
♥لیونل مسی♥
:5:
Lionel Messi wins the inaugural UEFA Best Player in Europe Award
"I still have some space at home to keep the trophies"- Messi
ژاوی♥ دوم شد...
رونالدو هم سوم ...
و این هم لیست 10 بازیکن برتر اروپا به ترتیب:
1Messi - 2 Xavi - 3 Ronaldo - 4 Iniesta - 5 Falcao - 6 Rooney - 7 Vidic - 8 Ibrahimovic - 9 Pique -10 Neuer
پ.ن:و حضور 4 بازیکن از بارسا + یک بارسایی سابق! :31:
واقعا گروه بایرن سخته....نقل قول:
بنظرم گروه A با سرگروهی بایرن مونیخ گروه مرگ هست .
خیلی انرژی بایرن رو برای صعود میگیره این گروه....
گروه منچستر از همه اسون تره:دی
خوش به حالمون:دی
مسلما گروه Aنقل قول:
بایرن که مشخصه
ویارئال بعد از میلان می تونه دومین تیم سخت پات دو باشه
من سیتی هم بهترین تیم پات 3
و ناپولی که با توجه به نخوردن بایرن و دورتموند به هم سخت ترین حریف توی این پات
اینم شانس ما(من) داریم!
:31::31:نقل قول:
+
گروه اینتر هم گروه اسونی می تونه باشه
پورتو هم هر سه تیم در یک سطح هستند
و اما بارسا و میلان از حالا به فکر اول دومی هستند . این شانس رو بارسا از کجا می اره؟!:31:
یونایتد هم مطابق معمول گروهش متوسط رو به اسون . یواش می ره یواش میاد!:31:
رئال هم مثل اینکه به لیون و اژاکس علاقه زیادی داره!
+
امیدوارم بایرن با اینکه گروه سختی داره ولی با اقتدار صعود کنه . هر چند معلوم نیست همه ی سرگروه ها اول بشند .
و همچنین ارسنال و دورتموند هم اول دوم بیان بالا .
از باقی بزرگها هم هر چی بیشتر حذف شن ، بهتر!!:31:
پ ن : بنده خدا سربابی چارتون ؛ توی این سن با این کهولت، المپیک لیون رو خوند المپیک مارسی!:31:
پ ن 2: به نظرم تقلب کردن کار سختی نبود ها! قشنگ میشه با چشم نگاه کرد که کی تو کدوم گروه باشه!
گروه A عجب گروهيه!! بيچاره ناپولي اين بارم كه اومد ليگ قهرمانان تو چه گروهي افتاد!!!:31:
امیدوارم از گروه A بایرن و ویارئال بیان بالا . چیه این من سیتی ...
تکراری ترین گروه D : زئال هر سال باید با لیون و آزاکس یا مرحله گروهی یا حذفی بازی کنه راه نداره : دی
به یارو گفتن آمریکا به ایران حمله کرده!
گفت:یا حضرت ابوالفضل(ع) کی میخواد جلوی آرنولد بگیره!
حکایت میلان هم همینه هرسال بدتر از پارسال!
======================================
ولی جدا از شوخی گروه نسبتا خوبیه!
بزار بازیها شروع بشه بعد کل کل کن!:31:نقل قول:
و اما میلان نگون بخت ... همیشه پای یک اسپانیایی در میان است.
اگر اشتباه نکنم آخرین بازی که با میلان انجام دادیم همون فصلی بود که با رایکارد قهرمان چمپیونز شدیم.
یادش بخیر لودویک ژولی
البته ما هم بعضی خاطرات خوش رو هم با بارسا داشتیم!:31:
امیدوارم ایبرا رکوردش رو حفظ کنه!
جون به تمام تیم های سابق الا بارسا گل زده!
یووه-آژاکس-اینتر
راستی قول ایبرا یادتون هست که؟؟:5::31:
آلمان بازم نشون داد که با شانس بیگانس !
آخه اینا گروهه ؟ مملکته داریم ؟ :31:
آره .. ما هم منتظریم با مشت بذاره تو صورت پپ:27:نقل قول:
راستی قول ایبرا یادتون هست که؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی میلان-اینتر رو که دیدم تنها به ناهماهنگی خط دفاعی میلان پی بردم.
البته خب اول فصل هست.این ناهماهنگی توی خط دفاعی بارسا هم توی سوپرکاپ مشهود بود.
اما چیزی که مشخصه سیدرف و زامبروتا (آمبروسینی + نستا) خیلی دیگه از سن-شون گذشته و شاید توانایی دویدن دنبال بازیکنان بارسا رو نداشته باشن:46:
جالب می شه اگر میلان تیم دوم بره بالا بعد توی حذفی بخوره به رئال:31:
نقل قول:
فك نكنم حضور ميلانم برا بارسا مشكل ساز باشه بارسا بارساست حالا هر تيمي ميخاد جلوش بازي كنه:5:
البته فکر کنم اونموقع این ترکیب محتمل تره: تایه وو,سیلوا, آباته, نستا (مکسس), فن بومل, بواتنگنقل قول:
سیدرف و زامبروتا (آمبروسینی + نستا) خیلی دیگه از سن-شون گذشته و شاید توانایی دویدن دنبال بازیکنان بارسا رو نداشته باشن
شاید بتونن !
ولی در کل من به عنوان یه میلانی در یک حالت خوشبینانه امیدوارم به تساوی خونگی و شکست خفیف تو نیوکمپ داشته باشیم.
این بارسا حداقل تا دو سه سال دیگه دست نیافتنیه.
از طرفی هم خوشحالم که دوباره اون بازی تکراری با رئال رو نمیبینم.
مسابقات از کی شروع میشه؟
کلا رئال باید با لیون بازی کنه دیگه! جز این بشه کفر هست!
احتمالا مرحله بعد هم میخوریم به میلان. حالا یوونتوس سهمیه نداشت، وگرنه اونم میشد پایه ثابت...
البته زوج نستا-سیلوا یکی از بهترین خط زوج های دفاعی جهانه..مکسس و یپس(همون بازیکن کلمبیا که بد جور جلوی مسی دراومد نزاشت گل بزنه:31::31:) هم روی نیمکت هستننقل قول:
سمت راست دفاع هم آباته رو داریم که با همکاری رینو بازی برگشت با رئال اشک کریس رو در اوردن!طوری که آقا کریس با دست یه ضربه ای بهش زد...
سمت چپ هم تایوو بهترین مدافع لیگ فرانسه بود که متاسفانه بمدت یه ماه مصدومه! و احتمالا به بازی رفت با بارسا نمیرسه!اما خیالی نیست توی اون پست به جز زامبرو-- انتونینی و دیداچ ویلا(بازیکن تیم ملی اسپانیا) هم هستن
توی هافبک های دفاعی هم با وجود فان بومل تقریبا خیالمون راحته فقط سنش بالاست که با توجه به قدرت بدنیش
زیاد مشکل ساز نیست..
بوآتنگ و شاید گرث بیل(امانوئلسون) هم بال های چپ و راست میلان رو تشکیل میدن . که جفتشون سرعت بسیار بالایی دارن
کاکا هم که برای بازگشت به سن سیرو نصف دستمزدش رو کم کرده:40:!
پاتو-ایبرا هم برای خط حمله! 2 مهاجم واقعا آماده!
البته بازم من توقع ندارم میلان با هر احتمالی تیم بارسا رو شکست بده
ولی اگر مصدوم یا محروم جدی نداشته باشیم ..میلان میتونه یه چنگ و دندونی به حریف نشون بده!
ولی در کل جدا از شوخی خیلی خوب شد با بارسا توی یه گروه آسون افتادیم!
================================================== ===============
ایبرا هم اگر بخواد بزنه مثل کریس که سوسولی نمیزنه..یه چیزی که تو مایه های ضربه ای که به ماتراتزی زد با اکسیژن از زمین بردنش بیرون..به قول عادل:مصدوم کردن ماته به اون شکل کار هر کسی نیست!:31::31:
گروه بندي ها همه نسبتا خوبه به جز گروه A كه 4 تا تيم خيلي خوب تو اون هستن :
بايرن مونيخ / ويارئال / ناپولي / منچستر سيتي
بعد از بايرن و منچستر ... ناپولي و ويارئال هم تيم هاي خوبي هستن انصافا ... مثلا اين 2 تا تيم رو مقايسه كنيد با 2 تيمي كه تو گروه بارسلونا و ميلان حضور دارن.
اما خب قرعه كشيه و هر از گاهي اين اتفاقات ميوفته. بازي هاي اون گروه فكر ميكنم خيلي جذاب باشه :20:
گروه 1 مرگه واقعیه:31: مرگ به معنای واقعی
4 تا تیم خوب افتادن به هم . اکثر گروها 2 تیم خوب و 2 تیم ضعیف داره . ولی گروه 1 بسیار جذاب هست امیدوارم روبری مصدوم نشن تا به عنوان سر گروه صعود کنیم
الگری: ما با قوی ترین تیم هم گروه شدیم
مربی میلان از قرعه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا گفته و ابراز امیدواری کرده که تیمش از مرحله گروهی به دور بعد راه یابد
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت بسیار هیجان زده است و درعین حال به این نکته اشاهر کرد که غلبه بر بارسایی که بهترین تیم این رقابتهاست کار آسانی نخواهد بود
میلان در گروه اچ رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با بارسلونا همگروه است وروز سیزدهم سپتامبر در اولین بازی مرحله گروهی شان درنوکمپ مقابل بارسا قرار خواهند گرفت.
باته بوریسوف و ویکتوریا بلژن دیگر همگروهی های بارسا و میلان هستند.
بعد از اعلام قرعه میلان، الگری به خبرنگاران گفت:« ما با قوی ترین تیم هم گروه شدیم ولی در گروهمان دو تیم دیگر هم هستند که قدرت غلبه برآنها را داریم. فکر می کنم راه یابی به دور بعدی رقابتها کاملا شدنی است.»
مربی میلان ادامه داد:« رقابت با بارسلونا واقعا جذاب است. فکر می کنم ما باید خودمان را آماده کنیم تا بازی بهتری را به نمایش بگذاریم.فکر می کنم این بازی خودش انگیزه های فراوانی به ما می دهد. قطعا دربهترین شرایط ممکن برای انجام این بازی هستیم.»
دیدار برگشت دوتیم در دور پنجم مرحله گروهی در روز 23 نوامبر در سن سیرو برگزار خواهد شد
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/08/26/2636793/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%87%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D9%85
2011/8/26
مدیر ورزشی بارسا: میلان تیم بسیار قدرتمندی است
مدافع عنوان قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان با تیم های میلان، باته و ویکتوریا پلژن هم گروه شده است و سوبی سارتا معتقد است میلان حریف بسیار قدرتمندی است
سایت گل - آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا معتقد است جدال با میلان یکی از سخت ترین دیدارهای بارسلونا در فصل جاری خواهد بود.
بارسا در قرعه کشی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با تیم های میلان، باته و ویکتوریا پلژن همگروه شده است.
بارسا که در دو دوره قبلی رقابت های چمپیونز لیگ عنوان قهرمانی را کسب کرده است با قوی ترین تیم سید دوم یعنی میلان همگروه شده است و برای اولین بار بعد از شکست مقابل اینتر در سال 2009 به ورزشگاه سن سیرو بازمی گردد.
سوبی سازتا در مورد قرعه بارسا می گوید:" میلان تیم بسیار بسیار قدرتمندی است و بازیکنان بزرگی مثل رلاتان را در اختیار دارد. بدون شک جدال سختی مقابل آنها خواهیم داشت."
سوبی سارتا در ادامه در مورد دو حریف دیگر بارسا در این گروه گفت:" شناخت چندانی از آنها ندارم اما بارسا در بازی با تیم های اروپای شرقی تجربه خوبی کسب می کند."
"یک تیم از جمهوری چک است و تیم دیگر از بلاروس. تیم های جدیدی هستند که بازی مقابل آنها تجربه جدیدی برای ما خواهد بود."
By Shervin Gilaniکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/08/25/2636379/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/8/25
خب یکی از بچه ها یه حرف نامربوط زد که باعث شد پست من هم پاک بشه!
امیدوارم جو رفاقتی اینجا رو کسی به هم نزنه!!
و بحث ها جنبه فنی داشته باشه نه اهانت به همدیگه!
خب اما شما دوست بارسایی-منچستری و اس رمی!:31:نقل قول:
مطمئنا زوج نستا و سیلوا یکی از بهترین زوج های دفاعی جهانه! در کنار این دو میلان مکسس رو هم داره
اما در مورد سیدروف-زامبرو و آمبرو
مطمئنا 2 تای اول توی ucl به هیچ وجه جزو ترکیب اصلی میلان نیستن!مگر مصدوم یا محروم شدید داشته باشه...کما اینکه میلان هم بازیکن سرعتی کم نداره آباته-تایوو و بواتنگ-پاتو بازیکن های سرعتی هستن!
اما امبروسینی احتمالا توی ترکیب باشه چون رینو به خاطر مسائل بازی با تاتنهام چند جلسه محرومه!
در ضمن توی فوتبال امروزی لازم نیست برای مهار یه تیم دنبال بازیکن بدویی!:31:
با جایگیری صحیح و اصولی و بستن فضا میشه کار رو برای حریف سخت کرد!
در کل با تمام تفاصییل بارسا از میلان قویتر-بهتر-سرحال تر هست!
توقع زیادی هم از میلان با توجه به بضاعت فعلیش نداریم خصوصا جلوی بارسا!
واااااااای....چقدر جذاب میشه امسال :دی
واقعا تعیین فینالیست خیلی سخته....اصلا مثل سال های قبل نیست :دی
ولی به هر حال فینالی که دوست دارم رخ بده : رئال-چلسی
+
من که فردا میرم کارت شبکه ی skysport رو میگیرم ...حال گزارش های خیابانی و کیفیت اشغال صداسیما رو ندارم :13:
نقل قول:
زيادم سخت نيس معلومه ديگه يه پاي فينال بارساست آره حدس زدن درباره تيم دوم يه كم سخته ولي احتمالش هس كه رئال باشه البته اگه مراحل قبلي به هم نخورن
قهرمانم كه مشخصه نيازي به گفتن نداره ديگه:39:
ای تو این شانس.
بدترین گروه ممکن بود
هر کدوم از تیما بازیکنای شاخ زیاد دارن
ناپولی که امثال همسیک و لاوتزی و کاوانی رو داره،ویارئال زوج روسی و نیلمار رو داره.سیتی هم که ادم نمیدونه اسم از کدومشون ببره.
12امتیاز ازین گروه بیاریم خیلی خوبه:دی
نبرد بوندسلیگا و لیگ برتر هم جذابه:دی
لورکوزن چلسی،آرسنال دورتموند،بایرن منچستر سیتی.
البته ما که نیاز به اثبات چیزی در مقابل انگلیسیا نداریم چون تو رده ملی ثابت کردیم کی بهتره
فوتبال باشگاهی هم همش بحث پول هست و سیتی و چلسی و آرسنال شباهتی به اینکه نماینده کشوری به اسم انگلیس باشن ندارن:دی
فکر کنم چلسی بتونه 4امتیاز از لورکوزن بگیره،دورتموند حریف آرسنال میتونه بشه و بازی بایرن و سیتی هم زیاد قابل پیشبینی نیستش:دی
دوستان بگردید به فایل خوشگل از برنامه بازی ها پیدا کنید!:31:
مایه داری ها!:31: جدا می خوای 2 تومان بدی اسکای اسپورت؟! خب 100 تا بده واسه الجزیره اونم لیگ قهرمانان رو می زاره!نقل قول:
قرعه جالبی بود و بازم یه تیم خوب تو گروهمون هست،ولی خداییش حتی اسم اون دو تیم دیگه رو هم تا حالا نشنیده بودم...
بدترین گروه هم گروه 1 هست که امیدوارم ناپولی از اون گروه بیاد بالا...
و منچستر که مثل همیشه تو گروه مرگ هستش!!!:31:
رئالم که باز با لیون افتاد...
در کل شانس قهرمانی بارسا که 100% بیشتر از بقیه هست ولی بعد از بارسا رئال(که امسال خیلی امادست)و منچستر(در صورتی که تو فینال نخوره به بارسا:31:)هم شانس قهرمانی دارن ولی برای بقیه تیمها کمی بعیده!!!
در مورد بازی با میلان هم خدا کنه امبروسینی و گتوزو تو ترکیب نباشن تا بارسا در پایان بازی تلافاتی نداشته باشه!!!:5:
یعنی دیگه قرعه کشی از این بهتر نمیشد .
اگه به خودم میدادن میگفتن بیا واسه یونایتد یه گروه ساده بچین هم دیگه از این راحت تر نمیتونستم بچینم :31:
ایشکالی داره توی هر لیگ یه تیم داریم:31:نقل قول:
البته تعلق خاطر خاصی نسبت به منچستر ندارم اما منچستری ها رو دوست دارم:5:
به نظرم یکی از دلایل خوب بازی کردن رئال توی سوپرکاپ (رفت و برگشت) دوندگی بازیکنان رئال و پرس شدید اونها بود .
البته من بازیکنانی که این فصل میلان گرفته رو زیاد شناخت ندارم. ولی خب مکسس رو خیلی خوب می شناسم:31:
تا 13 سپتامبر می تونیم صبر کنیم تا ببینیم چی پیش میاد ...
تنها چیزی که می تونه گریبان گیر بارسا بشه دسته کم شمردن حریفان هست... اتفاقاتی که در بازی های رفت فصل گذشته با هرکولس و آرسنال رخ داد.
بارسا میلان مطمئنا جذاب ترین بازی مرحله گروهی هست.
امیدوارم این بار همگروه شدن با یه میلانی برامون خوش یمن باشه:8:
گروه یک رو باید گفت که تقریبا هر 4 تیم به یه اندازه شانس دارن و مثلا نمیشه گفت که حتما صد در صد بایرن و سیتی میرن بالا
گروه H هم که بارسا و میلان هستن گروهیه که دیگه این دو تا تیم بدون مشکل ازش صعود می کنن ولی فقط با توجه به اینکه یکی از این دو تا تیم دوم میشن و دور بعد تیمای اول گروه ها به یکی از اونا می خورن یکمی کار رو برای اون تیمای اول سخت می کنه! در صورتی که مثلا میلان می تونست به گروه پورتو بخوره که اگه اونجوری بود صدرنشین شدن در اون گروه زیاد سخت نبود و انصافا هم گروه G گروه بی خودیه! :دی
از بد شانسی تیمای آلمانی بوده که همچین قرعه ای خوردن :دینقل قول:
پیش بینی می کنم بایرن و دورتموند دوم بشن و لورکوزن هم سوم بشه :دی
تا به حال میلان بازیکن خاصی نگرفتهنقل قول:
مکسس و تایوو دو تا مدافع به صورت آزاد اومدن
آکوئیلانی هافبک سابق لیورپول و آس رم به صورت قرضی جذب شد
و یه جوونک ایتالیایی که گفته میشه جانشین کاکا هست! برای پست هافبک تهاجمی خریداری شد
تا 3-4 روز دیگه بازیکنهای ستاره میلان جذب میشن
که احتمال بازگشت کاکا و یه بال چپ تهاجمی ( گرث بیل) خیلی زیاده
احتمال حضور مونتولیوو هافبک بازیساز تیم ملی ایتالیا در میلان هم خیلی زیاد هست(یا همین تابستون خریداری میشه یا ژانویه به صورت آزاد.از این 2 حالت خارج نیست)
و همچینین اگر اتفاق خاصی پیش نیاد--پائول هنریکه گانسو -هافبک تهاجمی تیم ملی برزیل هم احتمالا در ژانویه اضاف میشه!
بازم اگر توی این چند روز فقط کاکا برگرده معتقدم میلان توی نئوکمپ هم به آسونی به بارسا باج نمیده!:10:
فرگوسن: در گروه خوبی قرار گرفتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، از اینکه در لیگ قهرمانان با تیم هایی هم گروه نشدند که برای انجام دیدارهای خارج از خانه نیاز به سفرهای طولانی داشته باشند، ابراز رضایت کرد.
منچستریونایتد در مرحله گروهی لیگ قهرمانان باید با تیم های بنفیکا پرتغال، اتلول گالاتی رومانی و باسل سوئیس دیدار کند.
فرگوسن در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" گروه بندی بسیار جالب توجهی است و ما مشکلی برای سفرهای مان نخواهیم داشت. ما در انتظار این دیدارها هستیم.
ما قبلا هم مقابل بنفیکا قرار گرفتیم. آنها همیشه تیم بزرگی بوده اند.
باسل هم یک تیم سوئیسی است که همیشه خوب کار می کند. تیم های سوئیسی از بازیکنان جوان زیادی استفاده می کنند و این فوق العاده است. ما قبلا در فصل 03-2002 نیز با آنها در مرحله گروهی بازی کردیم.
ما واقعا چیزی در مورد اتلول گالاتی نمی دانیم اما این جز زیبایی های چمپیونزلیگ است. ممکن است همیشه با تیم های تازه نفسی روبرو شوید."
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/08/26/2637125/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DB%8C%D9%85
رئیس باشگاه لیون: می خواهم به خاطر هم گروهی دوباره با رئال به یوفا شکایت کنم
سایت گل- ژان میشل اولا، رئیس باشگاه لیون، از گروه تیمش در رقابت های لیگ قهرمانان راضی است و معتقد است می توانند یکی از تیم هایی صعودکننده از این گروه باشند.
تیم لیون در گروه چهارم رقابت ها با رئال، آژاکس و دینامو زاگرب هم گروه شد و اولا تاکید کرد به موفقیت تیمش و صعود از این گروه امیدوار است.
لیون و رئال در چند سال اخیر بارها مقابل هم قرار گرفتند و رئیس باشگاه فرانسوی به شوخی اعلام کرد که قصد دارد به این مسئله شکایت کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" می خواهم شکایتی به میشل پلاتینی بنویسم چون ما و رئال در 7 سال اخیر 5 بار مقابل هم قرار گرفتیم.
ما دینامو زاگرب را به خوبی می شناسیم. آنها خوب فوتبال بازی می کنند و با 17 امتیاز اختلاف قهرمان لیگ کرواسی شدند. بنابراین باید نگران آنها باشیم. آژاکس در حال تبدیل شدن به همان تیم قدرتمند قدیم است. گروه دشواری است اما من معتقدم که در پایان لیون به خوبی این گروه را پشت سر خواهد گذاشت."
لیون رقابت های لیگ قهرمانان را با دیدار خانگی مقابل آژاکس آغاز خواهد کرد و سپس میزبان دینامو خواهد بود. پس از آن، آنها باید در دو دیدار دشوار با رئال بازی کنند.
پی نوشت 1 : گربه سیاه اسبق ! : دیکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/08/26/2637006/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D9%87%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87
پی نوشت 2 : اگر دست یوفا بود تبصره ای وضع میشد که در صورت صعود لیون ، رئال و لیون هر طور شده در مرحله ی حذفی با هم بازی کنند ( توهم توطئه ی ناب!) :دی
پیشبینی میکنم آرسنال و سیتی حذف بشن و برن لیگ اروپا و چلسی به عنوان تیم اول صعود کنه:دینقل قول:
از بد شانسی تیمای آلمانی بوده که همچین قرعه ای خوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش بینی می کنم بایرن و دورتموند دوم بشن و لورکوزن هم سوم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]