خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
در باره كارت خيلي ديواراش نازكن 2 تكسچر ديوار كشيده شدس از بالا تا پايين
Printable View
خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
آره واسه مدلینگه ....اول اکسترود میکردم یه پلیگانو همین مشکلو داشت بعد از یهباکس جدا استفاده کردم دوباره همین مشکلو داره واس همین میخوام دیوارا رو با براش بزنم....نقل قول:
ویرایش شد...نقل قول:
چه كاري هر چي بشه تو تو مكس اگه بهش modife اين يارو چي بود اسمش اها UVWmap رو بدي برات تنظيم مكنه كه چه شكلي باشهنقل قول:
آره واسه مدلینگه ....اول اکسترود میکردم یه پلیگانو همین مشکلو داشت بعد از یهباکس جدا استفاده کردم دوباره همین مشکلو داره واس همین میخوام دیوارا رو با براش بزنم....
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
بزا سه چهارتا قلق توپ بهت ياد بدم مدلينگت آسون شه و با كيفيت
boolian ميدوني چيه ؟
UVWmap ميدوني چيه ؟
shell چطور ؟
vertex bake و texture bake چطور ؟
وقتی از بولین استفاده میکنم یه قسمتایی از مدل تو انجین مثل حذف کردن پولیگان میشه یعنی از اینور اونور معلوم میشه باید یه فکری به حالش بکنم....نقل قول:
boolian ميدوني چيه ؟
UVWmap ميدوني چيه ؟
shell چطور ؟
vertex bake و texture bake چطور ؟
UVWMAP رو بلدم ولی نیاز دارم یه چندتا لینک با حال بهم بدی ....باز کردن UV رو زیاد بلد نیستم...
shell و vertex bake و texture bake رو یه توضیحی بهم بدی ممنون دارت میشم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خوب حسین جان از Tow Sided استفاده کن،بعد من متوجه نشدم مشکلت با UVW Map چیه؟!:46::5:
مشکل خاصی نیست فقط بلد نیستم درست استفاده کنم...کی دوتا لینک درست و درمون برا یاد گیری میخوام.....:46:نقل قول:
متوجه نشدم مشکلت با UVW Map چیه؟!
راستی با بولین مشکلی ندارم فقط بعضی وقتا اونجوری میشه که گفتم....
نه عزيزم تو سايد نكن چون انگاري كه دو برابر كرده باشي ورتكساتو فشار مياره
بجاش مدلتو بعد از بولين كانورت تو پلي كن بعد برو تو موديفاي پليت بگرد دنبال اونجايي كه flip , inservertex اينارو داره
يه دوكمه داره retriangulate اونو كه بزني نرمال هاتو همرو فليپ ميكنه به سمت بيرون :40::40:
uvwmap كه نيازي به لينك نداره دو بار اگه رو مدويفايش كليك كني ( اسم موديفايت زرد بشه ) بعد تو ميتوني اسكيل رو انتخاب كني فك كنم با كليد R يا T انتخاب ميشه ميتوني ببيني كه چقدر كشيدگي داري تو تكسجرت تا دستش كني
shel رو كه انتخاب كني مدلاتو تپل ميكنه :31:
vertex bake تو ايران كسي بلد نيست ( انحساريه )
texture bake همون رندر تو تكسچر خودمونه
البطه حالا كه اسمشو ياد گرفتي ميتوني بري سرچ كني از انحسار درش بياري
کسی بلد نیست ؟! هه ! یادت نیست 2 سال پیش خودت بهم یاد دادی !:27:نقل قول:
vertex bake تو ايران كسي بلد نيست ( انحساريه )
راستی حسین من فکر نکنم وقت کنم واسه مسابقه بازی رو تموم کنم . تو لیست انصرافیام ! جایه نفره اول باز شد سعیتو بکن شاید شد :27:
راستی اگه برنده شدی باید 5 تومن منو برگردونی من اعصاب درست درمون ندارما :21:
راستی دادا احسان این شل هم مدلو دو لایه میکنه که تعداد پولی ها میره بالا واسه بازی خوب نیست . بیشتر جاهایی کاربرد داره که بخای یه جسم دو بعدی رو بهش حجم بدینقل قول:
shel رو كه انتخاب كني مدلاتو تپل ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخی چرا؟حالا که تو نیستی کی آخر میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی حسین من فکر نکنم وقت کنم واسه مسابقه بازی رو تموم کنم . تو لیست انصرافیام ! جایه نفره اول باز شد سعیتو بکن شاید شد
راستش منم شاید نتونم مسابقه رو ادامه بدم...از شهرداری و سازمان تبلیغات اسلامی شهرمون طلبکارم پولمو نمیدن الان تازه کارمون داره میکشه بالا شاید مجبور بشم یکی دو هفته ای برم تهران واس شکایت و این حرفا....ما که نباشیم میمونن سه نفر که دوتاشون فعالن و یکیشون داره بازیو تموم میکنه....حالا به نظرت کی اول میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش حالا که فکرشو میکنم میبینم نامردیه...من بازیو حتی مزخرفشو تموم میکنم.....
دوست عزیز یک دمو گوتاه قالبل بازی یا ترینر کوتاه از بازی بزار ببینیم چه طور شد!!!!!!!!!!!!!!!
لول زندانو تغییر دادم....
این بار دیگه آخرین باره که تغییرش میدم....همینو کامل میکنم.....
فقط یه چیزی کسی کاراکتر برای دشمنا سراغ داره بهم بده ممنون دارش میشم......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز رو طراحی لول با خودم کنار نیومدم اونوقت دموی قابل بازی بدم....اونم تریلر ه نه ترینر ....اونو چشم یکم که لولو بزرگتر کردم یه فیلم از لول میگیرم میزرم....نقل قول:
دوست عزیز یک دمو گوتاه قالبل بازی یا ترینر کوتاه از بازی بزار ببینیم چه طور شد!!!!!!!!!!!!!!!
من با اجازه یه حرف سیا30 بزنم .نقل قول:
تو ایران درسته که میشه شکایت کرد اما انقدر طولش میدن که کلا بی خیال بشی ! حتی اگه کلی مدرک داشته باشی و طرف مقابل 100% محکوم بشه بازم 3 سال یا بیشتر طول میکشه که پرونده رو بفرستن شورای اجرای احکام .
35 میلیون پول مارو خوردن طرف هم دستگیر شد و اعتراف کرد و هم دست هاشو لو داد و ... اما هنوز بعد از گذشت 3 سال و خورده ای پرونده رو نفرستان شورای اجرای احکام .
کلا فعلا تو کشور های جهان سومی قانون جنگله باید سعی کنی سرت کلاه نره . اگه رفت دیگه شکایت و این حرفها کمک زیادی نمیکنه ...
لوله زندانش خیلی باحال شده انصافا.
35 میلیون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من با اجازه یه حرف سیا30 بزنم .
تو ایران درسته که میشه شکایت کرد اما انقدر طولش میدن که کلا بی خیال بشی ! حتی اگه کلی مدرک داشته باشی و طرف مقابل 100% محکوم بشه بازم 3 سال یا بیشتر طول میکشه که پرونده رو بفرستن شورای اجرای احکام .
35 میلیون پول مارو خوردن طرف هم دستگیر شد و اعتراف کرد و هم دست هاشو لو داد و ... اما هنوز بعد از گذشت 3 سال و خورده ای پرونده رو نفرستان شورای اجرای احکام .
کلا فعلا تو کشور های جهان سومی قانون جنگله باید سعی کنی سرت کلاه نره . اگه رفت دیگه شکایت و این حرفها کمک زیادی نمیکنه ...
من 350 هزار تومن طلب دارم دارم میرم تهران از شهرداری شکایت کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باید این پولو از حلقوم اینا بکشم بیرون....خدایی بیشتر واس اینه که ماتحتم میسوزه اینا پولمو بخورن وگرنه پولو میشه یه کاری کرد....
سلام!
این کارکتر خوه اگر بد زیاد دارم رودرواسی نکن:46::46:
اگر خواستی لینک مدل ها را می زارم
دیزاین لول زندانت خیلی قشنگه... الان خیلی خوبه ولی اگه می خوای عالی شه اینا رو مد نظر داشته باش :
اون نوری که روی سقفه یکم تو ذوق می زنه ... یا از 1 جا بهش بتابه یا کلش نورانی... تیکه تیکه شده زشت شده...
سورس نورت کمه ولی محیط خیلی نورانیه... یا لامپ اضافه کن یا محیط رو تاریک تر کن...
نکته ی بعدی این که یکم محیط لخته... اون گونی ها خیلی قشنگ کردن محیط رو ولی یکم بیشتر آبجکت بده...
و آخرین نکته هم این که خیلی تکسچر ها تمیزن...عین این که تزاه جارو زدی زمین و دیوار هارو هم گرد گیری کردی... یا یکم رو تکسچر هاش ور برو درستش کن یا افکت گرد و غباری چیزی تو هوا اضافه کن...
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام!
این کارکتر خوه اگر بد زیاد دارم رودرواسی نکن
دمت گرم لینک بدی بدانلودم عالی میشه یکی دوتا دیگه باحال عین این داری برام بزار جبران میکنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم مخصوصا اینطوریش کردم فکر کردم انطوری جالب انگیز تره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون نوری که روی سقفه یکم تو ذوق می زنه ... یا از 1 جا بهش بتابه یا کلش نورانی... تیکه تیکه شده زشت شده...
آره درسته لامپ اضافه می کنم....:11:نقل قول:
سورس نورت کمه ولی محیط خیلی نورانیه... یا لامپ اضافه کن یا محیط رو تاریک تر کن...
برای حجم بازی محدودیت دارم...واس همین آبجکت کم میزارم ..... حالا ببینم چطوریا میشه......:46:نقل قول:
نکته ی بعدی این که یکم محیط لخته... اون گونی ها خیلی قشنگ کردن محیط رو ولی یکم بیشتر آبجکت بده...
متریالم درست میکنم....fog هم اضافه میکنم ببینم چطور میشه...ممنان بابت نظرات خوبت....نقل قول:
تکسچر ها تمیزن...عین این که تزاه جارو زدی زمین و دیوار هارو هم گرد گیری کردی... یا یکم رو تکسچر هاش ور برو درستش کن یا افکت گرد و غباری چیزی تو هوا اضافه کن...
خیلی زیاد هستن چند دقیقه صبر کن می زارم لون کندی و خانوم شیرزاد:31:نقل قول:
ولی جدی صبر کن
خوب سلام به همه....
حسن(silsin) و محمد (m.mehazin) بهم کمک میکنن کارو تموم کنیم....محمد کاراکتر زد ...به لول خون رو دیوار اضافه کردم که نظرتونو راجع به کیفیتش بدونم.....تکستچر decal از خون یا گل و گیاه واسه دیوار به پستتون خورد همینجا بزارین......
عالیه . خوبه دادا حسین . فقط فاصله زیاده نمیشه جزییاتو دید. قیافه کاراکتر هم همچین تو دل برو نیست :دی
پیرهنشم کنار گردنش سره شونه هاش کشیده شده به نظر میاد
ویرایش :
این خونها که رو دیواره خیلی ایده جالبه واسه قشنگ تر شدن. فقط یکم زیاده + بهتر بود یه جا یا بعضی جاها باشه اونم در کناره یه کاراکتره مرده
ولی در کل عالیه موفق باشی
آفرین حسین خیلی خوب داری جلو میری
عالیه
این کاراکتر ها هم دوستمون گزاشت با یکیشون حال کردم ، حتما دانلود میکنم
ممنون ;)
راستی چرا سایه وجود نداره ؟
گفتم مدل شبیه کاراکترای دیگران(them تو سریال لاست) مثل عکس زیر بشه ....خوبه وقت نداریم گیر نده تا همین الانشم هیچ کاری نکردیم....نقل قول:
یافه کاراکتر هم همچین تو دل برو نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیرهنشم کنار گردنش سره شونه هاش کشیده شده به نظر میاد
محتوای مخفی: لاست
فقط میخواستم ببینم کیفیتش خوبه؟ تکستچر decal از رنگ قرمز رو پلاستیک بود فکر کردم شاید جالب نباشه...نقل قول:
این خونها که رو دیواره خیلی ایده جالبه واسه قشنگ تر شدن. فقط یکم زیاده + بهتر بود یه جا یا بعضی جاها باشه اونم در کناره یه کاراکتره مرده
ممنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آفرین حسین خیلی خوب داری جلو میری
بیخیال ما هنوز در خم ابروی سرباز هخامنش شما موندیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این کاراکتر ها هم دوستمون گزاشت با یکیشون حال کردم ، حتما دانلود میکنم
ممنون
سربازه مگه چش بوده ؟ : دینقل قول:
بیخیال ما هنوز در خم ابروی سرباز هخامنش شما موندیم....
هیچی ....خیلی باحال بود....فقط یه سوال چندتا پلی داشت؟تو زیبراش رندر گرفته بودی؟نقل قول:
سربازه مگه چش بوده ؟
از تعداد پلی هاش سوال نکن : دینقل قول:
خیلی زیاد بود
آخه واسه تک فریم میخواست طرف
یه سری توی زیبراش بود اما اونا یی که رندر بود توی مکس بود
سلام ...
من این تاپیکو امروز دیدم .... ایول برو جلو داری خوب پیش میری ....
در مورد اون تکسچر خون که اون بالا عکس رو گذاشتی خیلی تکراریه بردار چند کدل دیگه هم اضافه کن....
دیوارت هم خیلی یکنواخت و تر و تمیز هستن برو سی جی تکسچر قسمت decals اونجا چیزای خوبی پیدا می کنی ....
آقایون الان یه سری چیزا اضافیدم....الان با برو بچ بریم مراسم واین حرفا بر گشتم بیشتر روش کار میکنم.....
عالی شده ولی اون گیاه تو ذوق میزنه تو زندون های لندن گیاه نیسته حالا...
حیلی بهتر شد ... ما رو هم دعا کن ....نقل قول:
عکسایی که میزاری خیلی سنگینه !
راحت میتونی با فتوشاپ حجمشو به 30 کیلوبایت برسونی !
آره اون گیاهه یکم ضایع هست... مثل گل های باغچه خانوم مارپل هست :دی کلا اینی که می بینی توی صحنه های فیلم ها یا بازی ها گل و گیاه در اومده واسه جایی هست که مثلا گل و گیاه اون جا بوده اومدن خونه زدن... اون گیاهه ترک داده سرامیک یا هر چیزو و زده بیرون... این که یک دسته گل اون بالا باشه بیشتر شبیه مراسم عروسی هست تا زندان مخوف... به نظر من چیزی نباشه بهتره ... یکم ذرات سیاه که مثلا کثیفی هست قشنگ تر می کنه... یا اگه می خوای گیاه بازی یکم خزه (خیلی کم ) رنگشم تیره کن...
به نظر من ضعیفه . یعنی از حالت قرار گیری آبجکت ها مثل نظم شدید قرار گرفتن سطل آشغال ها و اندازه غیر طبیعی کیسه ها
حالت قرار گرفتن درهای زندان و پنکه های روی سقف و ... یه جوری انگار باهم دیگه تناقض دارن !
مثلا وجود گیاه رو ستونی که تو یه محیط بسته هست و هیچ رطوبتی هم به چشم نمیخوره چرا باید باشه ؟
محیط پردازیت رو اگه قوی کن کارات خیلی عالی میشه ...
ممنون از همه بابت نظرات ارزشمندشون... امروز یه مقاله از طراح مرحله بازی crysis خوندم کلا متحول شدم.....از امروز دارم میزنم تو کار طراحی حرفه ای مرحله....لول زندانو هم ترکوندم....یعنی کلا عوضش کردم باز.....
این شات:
من دارم رو کاغذ فعلا لولو پیاده میکنم....کد:http://0000.2.-----.net/out.php/i21101_prison-desing.png
آها آفرین این شد یه چیزه خیلی طبیعی
این خوبه فقط پله های گرد خیلی بد شده !
زندان که ویلای شمالتون نیست داداش : دی
پله هاش باس صافو ساده باشه و البته فلزی
از اینا که پاگرد داره بزاری عالی میشه
فضا خیلی عالی ساخته شد
آفرین ;)
راست میگه پله هات خیلی بد جور شده به نظر من اسانسور بزاری بهتره:31:
پله ات چندان جالب نیست....ولی زندانت قشنگه....(دومنیک پارسل - وین فور میلیر - راب نپر در فرار زندان :31:)
خیلی عالی شده حسین . فقط واقعا پله ها بد شده . فیلم فرار از زندان رو دیدی ؟ خوب پله ها رو مستقیم ببر بالا دیگه احتیاجی نیست پیچ دار باشه !