خیلی قشنگ بود این قسمتش.....ولی به نظرم فقط زنها میتونن انقدر وفادار بمونن.....
Printable View
خیلی قشنگ بود این قسمتش.....ولی به نظرم فقط زنها میتونن انقدر وفادار بمونن.....
آن جایی که مرده دست زنش را بوسید کاری که زنش بعدش کرد خیلی جالب بود :31:
مگه زنش چیکار کرد؟
ولی خودمونیما..زنش قیافه ش از شوهرش خلاف تر بود :31:
مرده چه بشری بوده زمان خلافیش !!!..........
دیشب هی زنه میگفت شوهر من دزد و خلاف کار و قاچاقچی بوده مرده هم سر تکون میداد و میخندید!!!
من گفتم الان مرده میپره بغل زنه میگره میبوسه زنه رو ....
..
صحنه ورودشم بسی خنده دار بود...اونجا رو با تشک کشتی اشتباه گرفته بود...:31:
مسخره بازی بود به خدا
دیگه ببین کار ما به کجا رسیده که یه هفت خط روزگار با اون همه سابقه میاد تو تلویزیون درس زندگی میده به مردم
متاسفم برای صدا وسیما که اجازه پخش همچین برنامه ای رو دادن
احسان علیخانی هم که...
کسی هم شمارو مجبور نکرده چماق بکشی روی دوستانی که نظرشون رو میگننقل قول:
نبین آقا جون ... کسی که شما رو از روی زور وادار به دیدن برنامه نکرده ...
میبینی خلاف چهارچوب ها و قواعد ذهنیته ... ذهنت نمیتونه این موضوعاتو پردازش کنه ... خب ...
نبین ...
اون پستی که تو تاپیک ساختمان پزشکان دادی یادت هست ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
بنده هم نه از این برنامه خوشم میاد و نه از مجریش ولی تو دلایلم موردی از چماق نیست ...
افتاد رفیق ؟؟؟ ________________
اینجا تالار گفتمان پس همه جور عقیده و نظری هم وجود داره ، شما اجازه نداری به کسی توهین کنی
حالا افتاد رفیق ؟!!!!!!
ســـلام...با اینکه چند سالی هست این برنامه 1ساعت قبل از اذان در ماه رمضون پخش میشه ولی هیچوقت با رضایت نشستم ببینم این برنامه رو همش هم بخاطر مجری برنامه اس نمیدونم چرا عوضش نمیکنن...بالاخره هرکسی فرقی نمیکنه توی چه زمینه ایی وقتی مطرح میشه یه سری موافق داره یه سری مخالف....ولی من هرچی تلاض کردم که این مجری رو هضم کنم نتونستم چیزی جز مسخره کردنو لوس بودن و دخالت توی زندگی و بی ادبی چیزی ندیدم .....این نظر من بود دلیل نمیشه این آدم اینطور باشه...برداشتم بود ازش.....
ولی خوب همینطور که از مجری خوشم نمیاد انتخاب سوژه ها و مهمان ها هم نمیزاره برنامه رو نبینم......بعضی از موضوعاتش فوق العاده اس که البته بسته به حال و هوای آدم هم داره ...البته امسال هنوز برنامهشون رو ندیدن غیر از دیروزی که نصفه دیدم...
اره:31:....برنامه که شروع شد من گفتم این زنه چرا دستکش دستش کرده..بعد که از هنرنمایی های آقاشون میگفت ..گفتم پس حتما یه بلایی سرشون آورده...اما با ورود حاج غلام تازه فهمیدم برای چی بوده.....نقل قول:
من گفتم الان مرده میپره بغل زنه میگره میبوسه زنه رو ....
بالاخره دیگه..هرکسی یه جوره....:31:خواسته بنده خدا احترام بزاره.....نقل قول:
صحنه ورودشم بسی خنده دار بود...اونجا رو با تشک کشتی اشتباه گرفته بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحال بود یه کلیپ ازش نشون داد.....با کله رفت تو شیشه....فکر کنم کلانتریی...جایی بود اونجا....نقل قول:
مرده چه بشری بوده زمان خلافیش !!!..........
====
ولی اگه بازم نظر شخصیم رو بخوام بگم.....یک در هزار هست این اتفاق ها که طرف بعد از 28 سال بیاد ترک کنه و برگرده....باید همشون رو از دم بکشن اونوقت باید ببینی کی جرات میکنه دستش سیگار باشه چه برسه به چیزای دیگه......یه بار باید بهشون زمان بدن که طرف ترک کنه شد 2 بار باید بکشنش....نمیدونم معتاد بیمار هست و این چیزا خیلی مسخره اس....
کاری که انگلیس ها باچینی ها کردن فقط و فقط همون کاری که مائو (رهبر چین ) کرد جواب داد....وگرنه هیچوقت درست نمیشد......
منم خیلی از این احسان علیخانی خوشم نمی یاد! یه مدت خیلی تقلید فرزاد حسنی رو داشت!
الان خیلی بهتر شده!
نمیدونم چرا ما ایرانیا عادت کردیم که توی رنج و عذاب زندگی کنیم! یعنی حقمونه هااا! یارو توی خارج سه بار طلاق می گیره دوباره ازدواج می کنه! بدون حاشیه بدون دردسر.
انقدر راحت آزادی بیان و آزادی توی روش زندگی کردن داره! اونوقت این خانم نشسته به پای همچنین مردی! 20سال زندگی مگه شوخیه !!!
به نظرم گاهی ما عشق و خ*یت رو خیلی خوب نمی تونیم تشخیص بدیم
دوست عزیز انشاالله اون دنیا جواب صبرشو می گیره این خانم.....چنانچه الان تو همین دنیا هم گرفته.....عشق یعنی همین که متاسفانه شما بهش می گی خریت.....
چه مادر هایی که به خاطر عشق به فرزندشون پای یه جوون معتاد سوختند.....عشق :46:
موافقم !نقل قول:
نمیدونم چرا ما ایرانیا فقط دوست داریم ایراد بگیریم ! فقط منفی فکر میکنیم !
منم با این که احسان علیخانی ضعف مجری گری داره موافقم ولی مهموناشون تا اینجا خوب بودن :10:
یادداشت امیر قادری درباره ی برنامه ی دیشب:
کافه سینما-امیر قادری: ندیدهام دیگر قسمتهای برنامه تلویزیونی «ماه عسل» را. اما از تماشای برنامه امشب لذت برم. ریلتی شو یعنی این. شیوه نمایشی که دنیا را گرفته است (از آمریکن ایدول تا نمایش اپرا وینفری) و در آن مردم عادی؛ قهرمانهای اصلیاند. اما ما در کشورمان از داشتناش محرومایم. حالا مردم دنیا رسانهها را فتح کردهاند. که هر انسانی امکان ستاره شدن، لااقل در لحظات و دورانی کوتاه، را دارد. آدمهایی که مثل قهرمانهای داستانها، میتوانند با مشکلات و موانع رو به رو شوند، بر آن غلبه کنند یا شکست بخورند و در این سفر، همراهانی داشته باشند. مردم جهان چنین زندگی را در رسانهها تجربه میکنند، در کنار هم قرار میگیرند، سعی میکنند راستاش را بگویند، همدیگر را درک میکنند و دنیای آینده را میسازند. این درست همان جایی است که لحظهای واقعیت، قالبهای خشک رسمی را کنار میزند. و حالا چند ساعت پیش، در این برنامه «ماه عسل» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی، داستان «غلام کاردی» را تماشا کردم که کارد پشت کمرش قایم میکرده، دزدی و جنایت کرده و معتاد شده و زندان رفته، و همسرش پایش مانده، نجاتاش داده که اعتقاد داشت: «صابرین نخستین انسانهایی هستند که به بهشت میروند.» و این که: «زندهام برای غلام بود و مردهام برای خاک.»
پس داستان زندگی این دو تا آدم، گرفتاریهایشان، مبارزهای که برای حل مشکل کرده بودند و پیروز شدنشان (یا در شرایط دیگری، شکستشان!) مرا با خودش برد. این دو خانم و آقا، امشب مرا ساختند. مرا با دردها و سرمایهها و آرزوها و خاطراتشان سهیم کردند. که یک ریلتی شو درجه یک ساختند. که ایمان و صبر و همدردی را از شکل کهنهاش در رسانههای ما، خارج کردند و به دنیای واقعی آوردند. این کاری است که فقط «یک نمایش واقعی» میتواند در دنیای ما انجام دهد. حالا برنامههای بعدی «ماه عسل» را تماشا خواهم کرد. جای علیخانی بودم، همان طور که به احترام، به حرفهای آن خانم گوش میسپردم، دستام را بیشتر بر شانه مرد گناهکار و حالا به آغوش خانواده بازگشته میگذاشتم. اما عیبی ندارد. همین که دست ما را گرفت و به دنیای پر نقش و نگار دردها و گناهها و آرزوها و رستگاری ما مردم برد، مخلصاش هم هستم. این آینده دنیاست. چرا حال رسانههای ما نباشد؟
منبع:
کد:www.caffecinema.com
بچه ها لینک دانلود برنامه ی دیروزی رو ندارین؟
سایت boog.ir هنوز نذاشته؛ کُفرم داره در میاد :32:
کلیپ این صحنه رو کسی نداره؟ :31:نقل قول:
خیلی باحال بود یه کلیپ ازش نشون داد.....با کله رفت تو شیشه....فکر کنم کلانتریی...جایی بود اونجا....
الانم که میبینمش حس میکنم کلا داره فیلم در میکنه و ملتو سرکار میزاره و تو دلش داره به مردم میخنده :31:نقل قول:
منم خیلی از این احسان علیخانی خوشم نمی یاد! یه مدت خیلی تقلید فرزاد حسنی رو داشت!
الان خیلی بهتر شده
چقدر از این پسره امروز حالم به هم خورد.
اه اه
مهمون قحطیه؟
چقد این علیخانی امروز حرص منو در اورد !
آخرشم کانالو عوض کردم !
نمیزاره مهموناش حرف شونو بزنن هی میپره وسط حرف شون ...
اونا تو اوج حرف زدنشونن یه دفعه میاد وسط یه تیکه ی مسخره میندازه بهشون !
:13:
مهمون های امروز خوب بودن
ولی اون پسره مصطفی با زنش خیلی مسخره بازی دراورده بودن!!
خدایا با نام تو
سلام به همگی
برنامه ماه عسل واسه اینکه خودش رو از کلیشه دربیاره و مثلا یه برنامه ی شاخص و به دور از تقلید بشه، زیادی زیاده روی میکنه. نمونش دعوت مهمانایی مثل اون بنده خدایی که بعد از یه مدت چاقو کشی و گشت و گذار توی وادی خلاف آب توبه رو یه جا سر کشیده و زاهد شده!!!تا اینجاش درست. همه جی عادی و درسته. اما قصه از جایی رنگ و بوی مزخرف به خودش میگیره که یه بدبختی مثل همون بنده خدا رو میگیرن زیر باد متلک و تیکه و تعریض و به بهانه عاشقی از گذشته سیاهش میگن و میگن تا اثبات کنند که این طرف فزق کرده. حالا فکر نمیکنند که این بیچاره بعد از این توبه میکنه که دیگه توبه نکنه!!!
یا توی آخر برنامه یارو پسره! احسانِ، به اون دو تا میگه که فلانی یه سفر حج براتون درست کرده کرده. والا من یکی که توی کتم نمیره این حرکتای بسیار مسخره.
یا اون شبی که اون دخرته که مورد حمله اسید پاشی قرار گرفته بود، آخر برنامه گفت یه سری دیگه هزینه ها دارم که از مردم خواهش میکنم کمکم کنند. من با این قضیه هیچ مشکلی ندارم اما اینکه بیاد توی یه برنامه با مدیومی مانند ماه عسل که با تیتراژ اول و آخر احساس طرف رو به بازی میگیرن و بعدش یار برمیگرده میگه حالا یه کمکی هم بکنید بد نیستا!!!
دقیقاً مثل این میمونه که یه عده رو ببری مراسم عزا و زیر چشمشون اونقده اسپند دود کنی که به زور اشکشون دربیاد و گریه کنند. هم اسپند دود کردی هم اشک مردم رو به نفع خودت درآورید.
یکی از دوستان گفت که ما عادت داریم از هر چیزی ایراد بگیریم، من این حرف رو قبول دارم ولی بهتره که دلیلش هم بگیم!!! دلیلش چیزی جز این نیست که تاحالا به موضوعی بی نقص برنخوردیم که طرفی که باعث بانی اون برنامه یا موضوع بوده، زیر بار نقص کارش بره و قبول کنه که هر کاری با نقص همراهه!!!
در کل ماه عسل برنامه ای با جلدی خدا پسند و با درون مایه ای کاذب هستش.
در اخر هم امیدوارم که دوستان یه تیکه از نظراتمو رو انتخاب نکنند و روی اون اون توری که دوست دارن مانور بدن بلکه همه سطور رو بخونند و بی غرض قضاوت کنند.
حامد:11:
نقل قول:
مهمون های امروز خوب بودن
ولی اون پسره مصطفی با زنش خیلی مسخره بازی دراورده بودن!!
به نظر من خیلی هم خوب بودن....یکم منطقی برخورد کنین خواهشا.....نقل قول:
چقدر از این پسره امروز حالم به هم خورد.
اه اه
مهمون قحطیه؟
مهمــان امروز {مصطفــی } خیــلی جــالب بود
جدا" بمب روحیـــه بودش (:
چقد هم کوچیکــ می زد ...
ازین آدمــآ واقعا باید درس یاد گرفـــتـــ
هرچند گــاهی درکشون خیـــــــ ــلی سخـــتهــ
خوب اول سلام
به نظر ماه عسل امسال بهترین ماه عسل میتونه باشه !!
برای من تو این 5 روز اینطور بوده.کسانی رو که دعوت میکنند بهترین گزینه ها هستند .همین امروز اون خانومی که به علت سرطان 1 پاشو از دست داده بود.چطور میتونه یه انسان اینهمه بخشنده باشه؟؟واقعا چطور میتونه.تو بدترین شرایط همسرش اونو کنار گذاشت و رفت و این خانوم بخشیدش
مصطفی هم به نظرم یه مرد خوشبخت به تمام معناست.زنی داره که براش صبر کرده .زنی که میتونست بره دنبال یه نفر دیگه و شاید زندگی بهتری هم داشته باشه اما موند....صبر کرد...تحمل کرد....به خدا توکل کرد
نمیدونم چرا دارم اینارو مینویسم اما واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.من نمونه های این چنینی رو دیدم که طرف مقابل بدون لحظه ای فکر همه چیز رو رها کرد و رفـــت.حتی به این موضوع که میتونه صبر داشته باشه تا کسی رو که دوست داره به زندگی برگرده رو هم نکرد
ترسید.تعهد نداشت.مسئول نبود.صبر نداشت یا اینکه عاشق نبود ...یا اینکه خدا رو ندید
البته انسانها آزادند تا تصمیم بگیرند و انتخواب کنند ولی همیشه بهترین راه ساده ترین راه نیست
خانوم مصطفی شیرینترین زندگی رو خواهد داشت.مطومئن باشید.
دوستان برای سلامتی و خوشبختی امثالی چون مصطفی و مهمونهایی که تو این چند شب به ماه عسل اومدن دعا کنیم
دعـــــــــــــــــــــــ ــــــا
یا علی.................
علیخانی امشب اصلاً خوب نبود به نظرم ... به خصوص ابتدای برنامه .. مدام حرف میزد و نمیذاشت مهمون بیچاره رو جملاتش تمرکز کنه .. :دي
اما در مورد مهمونا .. به نظرم بهتره قضاوت نکنیم با دیدن یه گوشه از زندگی افراد تو یه برنامه تلویزیونی .. به خصوص در مورد اون خانوم که شوهرش ترکش کرده بود .. به نظرم نباید یه طرفه به قاضی رفت حتی اگه نتیجه ای که حاصل شده خوشایند نباشه برامون ..
یه تفاوتی که بین صبر خانوم مصطفی و خانوم غلام کاردی دیدم، تعهد بود ... شاید خانوم مصطفی هم عاشق شوهرش بود اما تعهدی که ازش حرف میزد خیلی برام قشنگ بود، تعهدی که خیلیا ندارن بعد از ازدواج .. خانوم غلام کاردی با عشقی که داشت و ایمانی که به اون عشق داشت (درست و غلطش به ما مربوط نیست) به هدفش رسید .. و خانوم مصطفی با تعهدی که نسبت به شوهرش قائل بود به هدفش رسید .. و مهم اینه که الان احساس خوشبختی می کنن هر دو زوج .. و خودشون راضی ان ..
پ.ن. ماه عسل شاید از خیلی جهات برنامه کامل و بی نقصی نباشه ولی از همینی هم که هست میشه خیلی چیزا یاد گرفت .. تا کی می خوایم نقاط ضعف رو ببینیم فقط؟! نمی دونم!
من آخرشو ندیدم ...
این مصطفی مگه سرطان نداشت چطوری حالش خوب شد ؟
برنامه "غلام کاردی" رو دیدم، محشر بود!!!
به نظرم قیافه خانومش هم خیلی با کلاس بود.
ولی خانواده هاشون مایه دار بودن، والا خیلی قضیه شون بغرنج می شد...
اون تیکه که این یارو علیخانی به زنه گفت توی کدوم محل به دنیا اومدی، اگه دم دستم بود می زدم له اش می کردم!!!!!!!!!!!
آخه به تو چه؟ شاید دوست نداره بگه....
اول هر برنامه هم روی صندلی، 10 دقیقه با کُتش ور میره و وقت برنامه رو الکی می کُشه :2::2::2:
اين احسان عليخاني نميدونم چه تحفه ايه هي مياد مجري اين برنامه ميشه 50 درصد قضيه رو خراب ميكنه!!!!!:19:
بنده خدا هيچي كه از خودش نداره همش سعي ميكنه از فرزاد تقليد كنه كه اونم عمرا بتونه.
نميدونم چه مشكلي داره كه به صورت ممتد هي ميپره وسط حرف اين و اون!!!!:41:
نميدونم از بي فرهنگيشه يا چيز ديگه كه فقط دوست داره به مردم تيكه بندازه و ضايعشون كنه. يادمه يه سال يكي از مهمونا يه
چيزي بهش گفت اين كم آورد نتونست چيزي بگه در نهايت بي ادبي به طرف گفت يكي طلب تو برات دارم و تا آخر برنامه به جاي
اينكه تمركزش رو مجري گريش باشه فقط فكر اين بود يه سوتي از طرف بگيره و يه تيكه بهش بندازه!:41: (بنده خدا عقده اي شده)
علیخانی یه فمنیسم به تمام معناست
/
بابا این علیخانی رو بیخیال شین - خیلی دیگه دارین بهش گیر میدین !
یک لحظه شاهکار سال قبل با اجرای جوهرچی رو بیاد بیارین بعد به علیخانی اینقد گیر بدین !
جـــــــــــــــــان!!!!!!!!نقل قول:
علیخانی یه فمنیسم به تمام معناست
به نظر من علیخانی بهترین گزینه برای ماه عسل میتونه باشه و خواهد بود
تجربه این چند سال اجرا باعث شده به چنان پختگی برسه که مخاطب رو تحت تاثیر قرار بده
سئوالات.حرکتها.تیکه ها....همش درسته و کمی بی انصافی میتونه باشه که زیادی ازش انتقاد کنیم
زمان برنامه کمه و مدیریت زمان هم سختنقل قول:
نميدونم چه مشكلي داره كه به صورت ممتد هي ميپره وسط حرف اين و اون!!!!
اگه قرار باشه همه مهمونها تا آخر حرفشون رو بزنن که به بقیه وقتی نمیرسه
قدیما اینجوری بود!!!!!!! اما حالا بهتر شده[COLOR="Silver"]نقل قول:
(بنده خدا عقده اي شده)
دیشب احسان علیخانی یه سوتی داد به نظر من
فکر کنم همسر مصطفی یه لحظه خواست صحبت کنه گفت آقای علیخانی...علیخانی هم تقریباً غلیظ گفت جووون
من که اینجا ترکیدم از خنده خودش هم سریع یه نگاه به پشت صحنه انداخت
نقل قول:
این دوستانی که ازش انتقاد میکنند یا برنامه پارسال و نیمه اول سال قبلش را ندیدند ویا توی جو اجرای فرزاد حسنی باقی موندند...!!!!
نقل قول:
حد اقل آدم با جوهر چي اينقدر اعصابش خرد نميشد نسبت به موقعي كه عليخاني هست.
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
نقل قول:
ما جز حقيقت چيزي نگفتيم. يعني شما اين خصلت هاي زشتي كه من گفتم تو عليخاني نديدي؟؟؟؟؟؟؟:13:
البته اين عليخاني به خاطر اين هي ميشه مجري اين برنامه كه ما اينجا مجري خوب به جز حسني كم داريم يا ميشه
بگي نداريم!!!:41:
مهمون امروزش خیلی آدم جالبی بود...
اگر سرمایه دارهای یه کشور اینجوری بشن فقر توی اون کشور ریشه کن میشه
بهترین سریال ماه رمضون... که کلی چیز میشه ازش یاد گرفت، چون همه چی واقعیه.
مصاحبه با بهترین شخصیت ها (از جنس مردم) نه یه عده بازیگر و خواننده و فوتبالیست که میان فقط یه مشت جفنگیات به درد نخور میگن و در مورد کار هاشون حرف می زنن: این کارو بازی کردم، قراره پخش بشه، اون کارو خوندم با تنظیم دوست بسیاربسیاربسیار عزیزم "مش ممبلی" و ....
امروز علیخانی هم با اقتدا به فرزاد حسنی، یه تیکه دولتی انداخت: جهیزیه دختران کوموری!
ولی در کل، ای کاش همه به هم کمک کنیم:40:
برنامه ی امشبش خیلی خوب بود آدمی که با میلیاردر شدن هم خودشو گم نکرده بود و گذشتشو یادش نرفته بود و نمیخواست دیگران گذشته ی اونو تجربه کنند....
مگر نه چیزی که امروز در تسلط توست ناچار روزی از دست تو خواهد رفت ؟ پس ، اکنون از ثروت خویش ببخش و بگذار فصل عطا یکی از فصلهای درخشان زندگی تو باشد . جبران خلیل جبران
با توجه به اشنایی با ایشون(همشهری) یه تبلیغ انتخاباتی برای مجلس بود :2:
همش من من میکرد
این علیخانی چرا انقدر رو نرو هست :31:
البته یه رفیق داشتم دقیق عین این علیخانی بود از اعتماد به نفس بیش از حد رنج میبرد :31: