منظورتون از مكالمه كار با نرم افزارهايي مثل skype هست ؟نقل قول:
منظورتون از مكالمه كار با نرم افزارهايي مثل skype هست ؟نقل قول:
skype یا oovoo
یا چیزی شبیه به این ها
موردي نداره تقريبا ميتونيد از تمامي اپليكيشن هاي اندرويد روي هاني كمب استفاده كنيدنقل قول:
با سلام
من تقریبا مجاب شدم اینو بگیرم ولی یه سری سوالات داشتم:
ساپورت فارسی تو word, pdf و اینترنت داره؟
یاهو مسنجر و ... روش نصب میشه؟
وی پی ان چطور؟
نرم افزارهای GPS داره؟
و اینکه با گارانتی قیمتش چنده بدون گارانتی چند؟ و از کجا بخرم.
ممنون
-بله ساپورت كامل ميشه فارسي حتي در منوهانقل قول:
-بله ياهو مسنجر اندرويد روش نصب ميشه
بله تنظيمات چيز پي ان هم داره
نرم افزراهي مختلفي كه براي گوشي هاي اندرويد هست ميتونيد استفاده كنيد
16 گيگ حدود 650-700
نمايندگي هاي رسمي داره براي فروش با گارانتي ويستا پخش فكر ميكنم
با سلام
من این تبلتو خریدم و واقعا ازش راضیم . فوق العادست.
همهچیش عالیه
فقط یه چنتا سوال؟
از دوستان خواهش میکنم یه چنتا سایت معرفی کنن تا بازی با حجم بالا داشته باشه که بشه دانلود کرد.
یاهو و اسکایپ و اوو روی تبلت نصب میشن اما video call اوو با اسکایپ کار نمیکنه . یاهو video call داره اما دوربینه پشت رو نمایش میده .
لطفا یه راهنمایی بکنید؟
-بيشتر سايت هاي ايراني موبايل كه معرف حضورتون هم هست بازي هاي اندرويد معرفي ميكنند كه مورد استفاده روي تبلت ها هم هستنقل قول:
در مورد ويدئو كال من چون استفاده نميكنم در جريان كامل موضوع نيستم عزيز
دوستان این تبلت کیفیت فیلم برداریش 720p هستش یا نه ضعیفتره ؟
دوربين با كيفيتي نداره ولي همون 720p هستنقل قول:
آقا قیمتش با داکش چنده تو بازار.من ایشالا تا ماه آینده اگه تبلت دیگه ای نظرمو عوض نکنه میخام بخرمش:دی
نزديك 700 با داك ميشه تهيه كردنقل قول:
درخواست قیمت فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گذشته قرار دادن لینک از دیگر فروم ها و سایت های خرید و فروش فارسی ممنوع می باشد
کسی این دانگل 3G رو تست کرده؟ چون من بعید می دونم کار کنه! ویندوز هم بزور میشناسش چه برسه به اندروید
-دقيق يكي از بچه ها تست كردن و جواب گرفتننقل قول:
من هم یه جستجویی کردم و به این نتیجه رسیدم که امکان داره اماباید دستگاه رو روت کرد و درایور هاشو (که موجود هست) توی یک جای خاص ریخت
-----------------------------------------
یه سوال:
شما تایپ فارسی/عربی رو با کیوبرد داک تست کردید؟ کار کرد؟
والا در سيتم عامل اندرويد كار خاصي نداره چه تنظيم چيز پي ان چه واي فاي و... شايد تنها مورد با ad-hoc باشه كه كمي دردسر داره البته اون هم بايد دستوران adb بدين كه سختي خاصي نداره از نظر مننقل قول:
متوجه منظورتون نميشم از تايپ فارسي ؟ خوب ميتونيد كيبورد رو فارسي بگزارين وتايپ كنيد
برای ad-hoc من خوندم با نصب فریمور کوک شده PRIME درست میشهنقل قول:
برای تایپ فارسی هم اینو پرسیدم چون توی symbian^3 که با وصل کردن کیبورد یو اس بی امتحان کردم فقط میشد انگلیسی تایپ کرد و به هیچ وجه نتونستم با کیبورد، فارسی تایپ کنم
------------------------------------------------------
ممنون
اوني كه شما عرض ميكنيد قابليت ad-hoc هست كه توي بعضي از ورژن هاي prime نبود وحذف شده بودنقل قول:
ايجاد ودرست كردنش مقداري دردسر داره (هر چند عرض كردم چيز خاصي نيست )
نه عزيز موردي نداره ( هر چند من تست نكردم )
سلام دوستان
یه ویدئو از طرف شرکت ASUS منتشر شده که داره ضد خش بودن صفحه نمایش رو نشون میده تو این تست از چاقو,دسته کلید,پیچ و سکه :دی واسه تست استفاده کردن
حتما ببینید
کد:http://www.youtube.com/watch?v=EUcJnwyCtes
:10:
با سلامنقل قول:
آیا 32 گیگ هم با گارانتی اصلی موجود هست؟
-دوست عزيز اصلا در ورژن هاي مختلف هاني كمب شما local فارسي دارين يعني ميتونيد منوها رو هم فارسي كنيد به صورت پيش فرضنقل قول:
براي كيبورد فارسي هم تا جايي كه دلتون بخواد كيبورد فارسي هست ميتونيد نصب كنيد
سلام دوستان چطور میشه از market دانلود کرد؟
مشابه بقيه ديوايس هاي اندرويد (گوشي ها و تبلت هاي ديگه )نقل قول:
اپليكيشن ماركت نصب هست وميتونيد با استفاده از اينترنت و البته مسيرهايي براي دور زدن ماركت براي اينكه محدوديت هاي ايران برداشته بشه ازش دانلود كنيد
ممنون از تمام کمک ها و راهنمایی هاتون من امروز پولش جور شد و تونستم یه ترنسفورمر با داک بگیرم 16 گیگ 720 تومن
قیمتش هم متعادل بود
تا الان روشن نکردم چون اصلا باطری نداشت و الانم تو شارژ هست
راستی اینو باید چطوری شارژ کرد تبلت جدا داک هم جدا ؟؟؟
اگه هردو وصل باشن ( تبلت به داک) و پورت شارژر رو بزنی به داک چی ؟ کدوم شارژ میشه
ممنون میشم اینم راهنمایی کنید و سایر نکته ها و .... رو
بازم ممنون از همگی مخصوصا t_tanhayam که دایم و تو سایر فروم ها هم زحمت میکشه
خوب مبارك باشه علي جان قيمت مناسبي هست با توجه به امكانات زياد اين تبلت :46:
خدمتتون عرض كردم نيازي نداره كه كار خاصي بكنيد باتري هاي ليتيومي استفاده ميكنه كه در مورد شارژ ودشارژ ميشه گفت اهميتي نداره (منتها بار اول كيبورد رو بگزارين فول شارژ بشه )
ميتونيد همزمان هر دو رو شارژ كنيد
لطف داريد بزرگوار :10:
چند تا سوال در مورد این تبلت داشتم :
1 - وضعیت پخش ویدئو های HD 720p به چه صورتی هست ؟ یعنی تمام فرمت ها را بدون لگ ساپورت میکنه ؟
2 - مشکلی بابت خوندن مموری میکرو اس دی نداره ؟ ( چون شنیده بودم مشکل داره )
3 - وضعیت نگه داری باتری به چه صورتی هست ؟ 0( تو حالت های ویدئو دیدن یا وب گردی یا استند بای )
4 - این تبلت هیچ تبدیلی نداره که بشه از محل اتصال داکت خروجی usb گرفت ( شبیه ipad 2 یا galaxy tab 10.1 ) ؟ منظورم اینه بدون اتصال داک ( به خاطر وزن زیادش میگم )
به جز mkv تقريبا تمامي فرمت ها رو مشكلي نداره اون هم بستگي به پلير وكدكي كه استفاده ميكنيد داره (البته من با لگ اجرا مي كردم)نقل قول:
- وضعیت پخش ویدئو های HD 720p به چه صورتی هست ؟ یعنی تمام فرمت ها را بدون لگ ساپورت میکنه ؟
بهيچ وجه مشكلي نداره مهدي جان (در نظر داشته باشين كه روي داك هم يك اسلات sd مجزا دارين )نقل قول:
مشکلی بابت خوندن مموری میکرو اس دی نداره ؟ ( چون شنیده بودم مشکل داره )
اون موردي كه شما شنيدين در مورد زوم و قبل از اپديت به 3.1 /3.2 بود
به صورت عمومي عرض ميكنم وضعيت باتري در تبلت هاي هاني كمب فوق تصور هست واقعا بي نظير هستندنقل قول:
3 - وضعیت نگه داری باتری به چه صورتی هست ؟ 0( تو حالت های ویدئو دیدن یا وب گردی یا استند بای )
چرا خيلي وقت تبديل هاي كوچيكش توي بازار جهاني وبا قيمت هاي بسيار پايين موجود هست نزديك 25.30 دلارنقل قول:
- این تبلت هیچ تبدیلی نداره که بشه از محل اتصال داکت خروجی usb گرفت ( شبیه ipad 2 یا galaxy tab 10.1 ) ؟ منظورم اینه بدون اتصال داک ( به خاطر وزن زیادش میگم )
خیلی ممنون بابت توضیحات کاملتون .نقل قول:
راستش با دیدن این تبدیل خیلی خوشحال شدم ، فقط دو تا سوال ئر موردش دارم :
1 - این تبدیل همه مدل فلش مموری ، هارد یا هر چیزه دیگه ایی را ساپورت میکنه ؟ ( مثلا تبدیل ایپد 2 همه مدل فلش مموری را ساپورت نمیکنه )
2 - تو بازار ایران هم پیدا میشه ؟
با تشکر
باتوجه به ساپورت usb خوب خود دستگاهها به نظرم محدوديتي نداشته باشه علاوه بر اين ها داك هاي خيلي كوچيك هم داره (لوازم جانبي خيلي زيادي دارند كه البته متاسفانه توي ايران هنوز نديدم و يا نيست)نقل قول:
یه سوال دیگه در مورد این تبلت :
فایل های آفیس مثل word و excel به چه صورتی نمایش داده میشه ؟ ( منظورم اینه مثل کامپیوتر میشه تغیرات روش داد یا مثل گوشی های آندرویدی فقط میشه نمایششون داد ؟ )
امكان ويرايش وجود دارهنقل قول:
توي گوشي هاي اندرويد هم همينطوره منظورتون دقيقا چيه ؟
آخه من گالکسی اس دارم و باهاش هم word هم اکسل باز کردم ولی هیچ کدوم مثل نسخه های اصلیش که تو کامپیوتر میبینیم نیست، مخصوصا word که فقط میشد متن را خوند نه تغییر داد .نقل قول:
حالا ترانسفورمرز هم به همین صورته ؟
خوب به هر صورت محدود تر هستند (بايد قبول كرد)نقل قول:
ولي شما از چه نرم افزارهايي استفاده كردين ؟ polaris ?document to go/guick office pro؟
من از think free استفاده میکنم . از polaris هم استفاده کردم ولی فایل های word را معمولا با مشکل نشون میداد .نقل قول:
یه سوال دیگه :
میشه بگید کدوم فرمت ویدئو 720p را بهتر نشون میده ؟ mp4 , mkv , avi و... ؟
نگران ويرايش فايل ها نباشيدنقل قول:
فرمت mp4 كه استاندارد هست وخيلي راحت اجرا ميكنه همينطور avi رو تنها mkv متفاوت هست
امروز یه ویدئو مقایسه از این تبلت و تبلت ایسر دیدم .
راستش وضعیت پخش فایل های تصویری خیلی داغون بود . 1080 p را که هر دو با مشکل پخش کردند .
720p را هم با فرمت mkv و mov هر دو مشکل دار پخش کردند . mp4 هم ایسوس خوب نشون میداد ولی ایسر با لگ نشون داد .
با این اوصاف اوضاع زیاد جالب نیست . راستش من 70 درصد نیازم برای خرید تبلت فقط دیدن فایل های تصویری هست و فایل های HD هم زیاد دارم .
ولی این شرایط کمی نگران کننده هست.
شما ویدئو های 720p با فرمت mkv را چی کار میکنید ؟ کانورت میکنید ؟
مهدي جان عرض شد كه اين مورد بر ميگرده به چيپست تگرا2 و نه مورد ديگه اينقل قول:
من كه با ريموت و استريم splashtop ميبينم از روي pc بدون كوچكترين مشكلي
دقيقا همين مسئله شما دغدغه من بود براي خريد تبلت
میشه در مورد این سیستمی که گفتی یه مقدار توضیح بدهید ؟نقل قول:
با تشکر
شما ميتونيد از طريق نرم افزاري كه گفتم ويك مودم واي فاي كه به صورت اكسس پوينت هست در واقع تمامي فايل هاي مورد نظرتون رو استريم كنيد از روي pcنقل قول:
اين نرم افزار دقيقا مونيتور pc شما رو روي تبلت مياره كه ميتونيد تمام امكانات يك سيستم قوي رو توي تبلت داشته باشين به عكس توجه كنيد :
یه سوال :
من کابل اتصال این تبلت به pc را دیدم ، میخواستم ببینم امکانش هست مثلا یک تبدیل دو سر مادگی usb درست کنیم و کابل اتصال به pc را به اون تبدیل بزنیم و بعد از سمت دیگه فلش مموری بهش وصل کنیم ؟
( یعنی به نوعی همون کار تبدیل رسمی ایسوس را منتها به صورت دست ساز انجام بدیم )