سلام بر همگی
ممنون از مطالب مفید
میخواستم ببینم کسی تورنتی از بازی های آیپد نداره؟
خودم یکی پیدا کردم اما قدیمین
سلام بر همگی
ممنون از مطالب مفید
میخواستم ببینم کسی تورنتی از بازی های آیپد نداره؟
خودم یکی پیدا کردم اما قدیمین
درود بر شمانقل قول:
یه سر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخیش بلاخره apptracker رو تموم کردم :31:
تو این اوضاع امتحانات آخه وقت جیلبریک ریلیز کردن بود ؟؟؟؟؟؟؟
:13:
تورنت با همه قدرتي كه داره تو زمينه ios به شدت ضعيفه
براي دانلود برنامه و بازي هاي ios از سايتهاي apptrackr و pandaapp (لينك مسقيم ميده) استفاده كن
سایت های ایرانیم هستن ...میتونید از iosapps.ir استفاده کنین ...!
اقا یه دیکشنری پدر مادر دار معرفی میکنین که افلاین هم باشه ؟
بعد اینکه این اپ Sygic iran : GPS Navigation رو من بنصبم میتونم رو ایپدم ازش استفاده کنم یعنی اینترنت میخواد یا satellite ؟
مدل من ipad2 wifi only هست .
ممنون
این سایت همون apptrackr ـه با پوسته فارسینقل قول:
سایت های ایرانیم هستن ...میتونید از iosapps.ir استفاده کنین ...!
تنها مزیتش اینه که میتونی بفهمی اپ های هیت شده تو ایران چیه
اگه میخوای دیکشنری رایگان باشه fastdicنقل قول:
اقا یه دیکشنری پدر مادر دار معرفی میکنین که افلاین هم باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در غیر اینصورت Advanced English <-> Persian Dictionary که 320 هزار لغت داره.10 دلار قیمتشه (!!!!) فقط تنها مشکلی که داره اینه که برنامه بسته به موقعیت ایپد نمیچرخه و ادم احساس میکنه عین سنگ به صفحه چسبیده.اینم لینک کرک شده اش
این برنامه نیاز به gps ندارهنقل قول:
بعد اینکه این اپ Sygic iran : GPS Navigation رو من بنصبم میتونم رو ایپدم ازش استفاده کنم یعنی اینترنت میخواد یا satellite ؟
مدل من ipad2 wifi only هست .
ممنون
از اینترنت هم استفاده نمیکنه چون نقشه هاش افلاینه.فقط اینجور که پیداست یه مقدار نقشه اش قدیمیه و مال سال 83 است
اگه اینطوریه پس چطور مکان منو پیدا میکنهنقل قول:
درود بر شمانقل قول:
دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورش gprs هست
این برنامه به وسیله GPS موقعیت شمارو پیدا میکنه و از اونجا که آفلاین هست و نقشه هاشوو در خودش داره به اینتر نت نیازی نداره
پس یعنی مال من gps نداره چون wifi only هست ؟نقل قول:
دوستان میشه یه app معرفی کنید که بشه هم راست چین تایپ کرد توش (یعنی با فارسی نویسی مشکلی نداشته باشه) هم اینکه صدارو record کنه . من هرچی میگردم یه app ندیدم این دوتا امکانات رو با هم داشته باشه . ممنون میشم معرفی کنید .
درود بر شمانقل قول:
این برنمه که اسمش Audio note pad هست از بهترین هاست و این امکانی رو که شما میخواهید رو هم داره
لینک دانلود ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:نه اتفاقا منظورم همونطور که نوشتم gpsنقل قول:
اگه میخواستم بگم gprs که اصلا جمله پایینم بی معنی میشه
برای اطلاع بیشتر این پست رو بخونید
در مورد اون برنامه هم من خودم نصب کردم
واقعا برنامه ی مضخرفیه
نقشه بشدت ناقصه (چه نقشه راهها و چه نقشه شهرها که فقط تهران رو داره)
اونجوری که تو خود برنامه گفته فقط برای یه سری کارها مثل ترافیک انلاین و ... به اینترنت نیاز داره
کلا من پیشنهاد نمیکنم دانلودش کنید (حداقل الان) البته شاید تو اپدیت های بعدی بهتر بشه
الان خودم چند وقتیه دنبال یه اپلیکیشن خوب برای مکانیابی میگردم که بشه از نقشه های گوگل هم توش استفاده کرد
هروقت به نتیجه رسیدم اینجا هم درمیون میذارم
درود بر شمانقل قول:
ابن صحبت آرمان عزیز که در مکواردی کاملا صحیح . صادق هست تو این برنامه درست نیست
چون این برنامه موقعیت شما رو به وسیله gps نشون میده
میتونید امتحان کنید.
من اول فرمایش شمارو قبول کردم و این احتمال رو دادم که چون با آیپدم به اینترنت وایرلس دانشگاه وصل شدم پس ممکنه موقعیت من رو روی وای فای پیدا کنه ولی بعد از یک بار ریست فکتوریه کامل دیدم باز منو پیدا کرد و علامت جی پی اس هم بالای صفحه به نمایش گذاشته میشه.
بعد آیپد دوستم رو که تازه خریده بود و خودم جیلبریک و پروگرامش کرده بودم و به هیچ وایرلسیهم وصل نشده بود رو امتحان کردم و سریع موقعیت اون رو هم پیدا کرد .
و خیلی راحت با نگاه کردن به بالای صفحه میتوان متوجه شد که داره از gps استفاده میکنه.
و همون اول که برنامه رو باز میکنید میگه که برنامه میخواد از موقعیت شما استفاده کنه آیا اجازه on شدن location servis رو به اون میدید؟
وقتی بله رو انتخاب میکنید اسم برنامه به قسمت location servis اضافه میشه.( برنامه هایی که در این قسمت هستند از gps استفاده میکنند *)
ولی تو معرفی برنامه هیچ نکته ای در مورد اینکه فقط روی ipad3g یا iphone اجرا میشه ننوشته
حتی تو نیازمندیهاش نوشته که روی ipod اجرا میشه
درضمن ipod که gps نداره ولی اونم برنامه maps رو داره و موقعیت شما رو پیدا میکنه
روی آیپد وایفای سرچ میکنم و نتیجه رو اعلام میکنمنقل قول:
برا من wifi only هست ببینید جواب میده الکی دانلود نکنیم حال گیری شه ممنون :)
رفیق من که گفتم برنامه اصلا بدرد نمیخوره بعد شما دوباره میخوای نصبش کنی>
نه من میخوام بدونم مدل wifi only امکان استفاده از gps رو داره یا نه حالا هر app ی شد مسئله ای نیسنقل قول:
مگه برنامه maps روی ایپد شما نیست؟ من روی ایپاد تاچ رفیقم دیدمش؟ برای اون که کار میکرد؟
البته maps فقط بصورت online کار میکنه؟
برنامه maps فقط online هست من میخوام ببینم از طریق satellite هم کار میده این wifi only ها ؟نقل قول:
نقل قول:دوستان برنامه در 99.999 درصد مواقع کاری نداره موقعیت شما چطوری بدست میاد و Location API ها فقط موقعیت رو از iOS می گیرن، و دستگاه شما تصمیم می گیره این موقعیت رو چطوری بدست بیاره (Network, GPS, WiFi, ...) و به برنامه اطلاع می ده.نقل قول:
برنامه ای وجود داره که تصویر رو ظبط کنه در حالی که توی یه App دیگه هستیم؟
مثلا وقتی داریم بازی می کنیم ازمون فیلمبرداری کنه!
یک برنامه هست که 3 ماه پیش دربارش توی پاندا بحث شد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز ولی من یه برنامه ای می خوام که موقعی که دارم با یک برنامه دیگه کار می کنم ازم فیلم برداری کنه!نقل قول:
دوست عزیز این دقیقا همین کار رو انجام میده !!!نقل قول:
:13:نقل قول:
آخه نوشته "ضبط کردن صفحه و کار هایی که در iDevice انجام میدهید و شیر کردن آن در YouTube و ذخیره کردن آن در کامپیوتر شخصی از امکانات این برنامه میباشد"
ببین من می خوام از من فیلم برداری کنه
یعنی مثلا دارم بازی می کنم دوربین آی پدم تصویر صورتم رو ظبط کنه!!!
!!!نقل قول:
فهمیدم ..! اما این کار یک ذره غیر عادی میاد ... فکر نمیکنم همچیت برنامه ای بتونید پیدا کنید !! چرا میخواید همچین کاری بکنید ؟؟:23:
خواهرم موقعی که Fruit Ninja بازی می کنه خیلی بامزه میشه می خواستم ازش فیلم بگیرم :31:نقل قول:
در هر صورت ممنون :20:
API دسترسی به خروجی دوربین در بکگراند وجود داره ولی اینکه اپ ای ازش استفاده کرده باشه یا نه نمی دونم... من ندیدم اپی این امکان رو داشته باشه.نقل قول:
ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم(هر چی گشتم تاپیک برای حل مشکل App های Ipad پیدا نکردم)
مشکل من با اپ ibooks هستش
من موقعی که کتاب می خونم نت برداری می کنم و Highlight می کنم و از این کارا
ولی برای بعضی از کتاب ها نمیدونم چرا نمیشه!!!
یعنی توی کامپیوتر که کتاب رو باز می کنم می تونم Text ها رو Select کنم ولی وقتی به epub تبدیل می کنم توی آی پدم نمیتونم این کارو بکنم
در ضمن به انگلیسی می خونم.
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
دروودنقل قول:
پیشنهاد میکنم از kindel استفاده کنید
گرچه من خودم استفاده نکردم ولی یکی از دوستان این راهنمایی ًو کرد
منظور شما اینه که من Ipad ام رو بندازم دور و Kindle بخرم ؟ :20:نقل قول:
یا اینکه Kindle اسم یه app هم هست؟
کیندل اسم یک app هست :))نقل قول:
بازی جذاب و فوق العاده ی پرندگان عصبانی به روز رسانی شد ! در این نسخه از بازی شاهد 10 مرحله جدید در سیستم عامل iOS و اندروید هستیم .
منبع لینک دانلود : i-Clarfied.ir
در این مطلب میخواهیم توییکی را به شما معرفی کنیم که به وسیله آن میتوانید تغییرات بسیاری در iDevice خودتون اعمال کنید . این تغییرات میتوانند تغییر نحوه چینش و افکت دادن و .... باشد . با نصب این توییک میتوانید شکلی جدید برای دستگاه خودتون به وجود بیارید .
برای دریافت ایت توییک میتوانید سورس : repo.i-os.ir استفاده کنید .
درود بر تمامی کاربران P30World !
چندی پیش مرورگر قدرتمند دلفین برای آیفون و آیپاد تاچ منتشر شد ! اما به تازگی شاهد به روز رسانی این مرورگر قدرتمند برای نمایشگر رتینای آیپد جدید نیز هستیم . این بدان معناست که شما میتوانید در آیپد جدید خود با بالاترین کیفیت به جستجو در اینترنت و P30World بپردازید ! این مرورگر کاملا رایگان می باشد .
مشخصات این نسخه :
- به کمک قابلیت Webzin شما میتوانید بدون تبلیغات مزاحم به جستجو در اینترنت بپردازید .
- قابلیت Speed Dial شما میتوانید با یک لمس به صفحه مورد علاقه خود بروید ( مسلما P30World )
- وجود قابلیت Tabbed Browsing وبگردی را برای شما بسیار آسان میکند و شما میتوانید همزمان چند Tab باز کنید .
- وجود حالت شب باعث می شود تا به صورت خودکار نور صفحه کاهش پیدا کرده و از آسیب رسانی به چشم های شما جلوگیری می کند .
- پشتیبانی از صفحه نمایش رتینای آیپد جدید
- نمایش جستجو های پیشین
- امکان وبگردی با قابلیت فول اسکرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چ
دوستان بنظرم تو اینجا فقط برنامه های سایدیا معرفی بشه بهتره
باقی برنامه ها که تو itunes هم هستن رو اینجا معرفی کنید:
پ.ن:البته این فقط پیشنهاد بود برای بهتر شدن نظم انجمن
پ.ن2:اپلیکیشن پست قبل مخصوص ایفونه برای گرفتن نسخه ایپدش برید لینک زیر
لینک Dolphin Browser 4.2 هم، برای آیپد در پست قرار دادم.نقل قول:
به نظر منم همینطور که شما گفتید بهتر باشه. اینجوری نظم تاپیک ها بیشتر رعایت میشه و جلوگیری میشه از شلوغ شدن بیش از حد اونها .
سلام دوستان من برنامه AVPlayer نسخه آیپد رو میخواستم یا اگر این نشد برنامه ای مشابه که بتونه فیلم ها رو با سرعت بالاتر پخش کنه (مثل 1.2 یا 1.4) و از انواع فرمت از جمله AVI و WMA پشتیبانی کنه اگر زیرنویس هم بگیره چه بهتر ولی خیلی مهم نیست
ممنون
نقل قول:
AVPlayer HD نام نرم افزار پلیری است که برای دستگاه های iPhone , iPod Touch ساخته شده است. شاید برای شما بار ها اتفاق افتاده باشد که بخواهید فایلی با فرمت AVI , WMV و … را در آیپاد خود وارد کنید و تماشا کنید ولی این امر بدون تبدیل طولانی و خسته کننده فرمت، به MP4 امکان پذیر نمی باشد و در مواقعی واقعا عین یک عذاب میماند! در اینجا نرم افزار AVPlayer به کمک شما می شتابد! این نرم افزار با پشتیبانی از فرمت های گسترده از جمله MKV , RMVB که امروزه بسیار مورد استفاده قرار میگیرند و حتی پشتیبانی از زیرنویس برای فیلما تغییر سرعت فیلم و… .این نرم افزار را به پلیر قدرتمندی تبدیل نموده که داشتنش میتواند کمک زیادی به شما کند و شما را از شر تبدیل های خسته کننده و وقت گیر خلاص نماید.
پسورد فایل: w w w . d o w n l o a d h a . c o m ( زمان نوشتن پسوورد فاصله ها را نزنید )
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]