نه نیومدن!!ولی میشه سفارش داد و اورد!!
من خودم از این کیس میس ها خوشم نمیاد!! وگرنه حتمی می خریدم!
30 تومنی که بدم به یه کیس،میدمش چارتا کتاب در مورد برنامه نویسی و اینجور چیزا میخرم!!
Printable View
نه نیومدن!!ولی میشه سفارش داد و اورد!!
من خودم از این کیس میس ها خوشم نمیاد!! وگرنه حتمی می خریدم!
30 تومنی که بدم به یه کیس،میدمش چارتا کتاب در مورد برنامه نویسی و اینجور چیزا میخرم!!
تو که کارت درسته کلاً!!
این هم یه مقایسه ی جالب از سایت سی نت بین چند تبلت آندرویدی از جمله گالکسی تب و زوم با آیپد!
اکثر مقایسه هایی که در مورد تبلت ها دیده ایم در مورد مشخصات سخت افزاری مانند قدرت پردازشگر و اندازه نمایشگر و سیستم عامل بوده است. حالا سایت سی نت چند فاکتور مهم دیگر را بین تبلت های موجود کنونی در عمل آزمایش کرده است که دیدین نتایج آن اطلاعات جالبی را در اختیارمان قرار میدهد.
در این بررسی تبلت ها ابتدا از نظر طول عمر باطری هنگام پخش ویدیو مورد بررسی قرار گرفته اند. روی هر کدام کارتون داستان اسباب بازی ۳ به صورت 720p با روشنایی نمایشگر یکسان پخش شده است. در این ازمایش ای پد برنده رقابت شده و توانسته ۱۲.۶ ساعت ویدیو پخش کند. رتبه دوم در طول عمر باطری را موتورولا زوم به دست اورده با ۹.۳ ساعت.
سپس سی نت سراغ تست مرورگرها رفته تا ببیند کدام تبلت صفحات وب را سریع تر باز می کند. این بار موتورولا زوم برنده بوده با زمان ۶ ثانیه و رتبه دوم در این رقابت به تبلت ۷ اینچی استریک دل رسیده است.
ازمایش سوم در مورد حداکثر میزان روشنایی نمایشگر بوده که با یک سنسور مخصوص اندازه گیری شده. در این بررسی ای پد با عدد ۳۸۸ برنده بوده و رتبه دوم گلکسی تب بوده با عدد ۳۶۴.
یک بررسی جالب دیگر محاسبه میزان contrast نمایشگرها بوده که در این آزمایش هم موتورولا زوم با کنتراست 1200:1 پیروز میدان بوده است.
با این جدول هم میتونید بقیه ی تبلتها رو با هم مقایسه کنید!
اولا گالکسی اس نه دوست عزیز , گالکسی تب , دوما همونطور که توو تاپیک بغلی گفتم این مقایسه اشتباهه , چون زوم رو نیومده با تبلت های جدید ساموسنگ و اپل مقایسه کنه و رفته سراغ قدیمی هاش , شاید موقع این مقایسه به اونا دسترسی نداشتن که جواب اینه باید صبر میکردن وگرنه این مقایسه ارزش چتدانی ندارهنقل قول:
ین هم یه مقایسه ی جالب از سایت سی نت بین چند تبلت آندرویدی از جمله گالکسی اس و زوم با آیپد!
اون که اشتباه تایپی بود شرمنده پیش میاد دیگه! تصحیح میکنم.
در مورد مقایسه هم اینکه اشتباهه یا نه بستگی به برداشتت داره سایت سی نت سایت غیر معتبری نیست اونها هم نگفتن که براساس این رده بندی شرکت موتورولا با تبلت زومش برتر از سامی یا اپل عمل کرده اونها فقط این تبلتها رو با هم مقایسه کردند.
البته از یه بابت هم نظر شما درسته چون که زوم تبلتیه که هنوز ریلیز نشده و باید با تبلتهایی مقایسه میشد که همزمان با عرضه ی خودش عرضه میشدند منتها شاید سی نت دلایل خودش رو برای این کار داشته
خوب پست من چرا پاک شد؟!
و این هم مقایسهای که منبعش سایت انگجته و در مورد طول عمر باتری در تبلت های مختلف انجام شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستهای من که الان چند روزه داره پاک میشه.
شما که تازه واردی
این میثم و که میبینی یه عمره اینجا خاک صحنه خورده باز پستاش پاک میشه
شما خیلی تو بهرش نرو
:5:نقل قول:
این میثم و که میبینی یه عمره اینجا خاک صحنه خورده باز پستاش پاک میشه
اقا این تایم بندی های انگجت هم چیزایی میگه ها...والا ما تا گلکسی تب رو داشتیم،همین یه هفته ی پیش،این جونش در میومد،به 5 ساعت کار کردن نمیرسید...من فقط باهاش موزیک گوش میکردم و کتاب میخوندم و حالا یه تویتی هم میکردم...
احتمالا مال تو جنس خوبش نبوده :31:
نه بابا...خودم با دستای خودم از دست دختره گرفتمش...نیم ساعت منت فروشنده رو کشیدم که تبلت رو خودش نیاره و بده دست دختره!فک کرد عقده ایم!!دو سه تا مغازه انداختنم بیرون، تا اخریش دیگه اصلا فروشنده یه خانوم خوشکل بود که باعث شد تبلت خیلی خوب هم کار کنه!نقل قول:
تو کلا فکر میکنی گجت ها وقتی خوب کار میکنند که دست یه دختر خوشگل بهشون خرده باشه درسته؟ :31:
آقا این هم یه مطلب دیگه درباره ی تبلتهای 8.9 و 10.1 اینچی سامی:
تبلت های جدید در سایز 8.9 و 10.1 اینچی هستند و اگه بهشون نگاه کنید متوجه میشید که از آی پد ۲ هم باریک ترند. هر دو تبلت از اندروید Honeycomb استفاده می کنند و سامسونگ یک رابط کاربری جدید به نام TouchWiz UX براشون ساخته.
ضخامت هر دوی این تبلتها 0.83 سانتیمتره در حالی که آی پد2 0.86 ضخامت دارد. و تفاوتشون در حد ۳ صدم سانتی متره. انگار که سامسونگ همه ی تلاشش رو کرده که تبلتهایی بسازه که در تبلیغاتش بتونه ادعا کنه از آیپد2 باریک ترند.
وزن مدل ۱۰ اینچی ۵۹۴ گرم و مدل کوچک تر ۴۶۷ گرمه. البته سامسونگ هنوز طراحی این دو تبلت را نهایی نکرده و ممکنه وزن اونها در انتها کمی تغییر کنه.
هر دو تبلت ورودی کارت حافظه میکرو SD و هدفون ۳.۵ میلیمتری دارن و هر دو قابلیت درج سیم کارت دارند. البته برای هر دو سایز مدل WiFi هم ارایه میشه که فاقد سیم کارته.
هر دو تبلت دوربین های مشابهی هم دارند. ۳ مگاپیکسلی با فلاش ال ای دی در عقب و یک ۲ مگاپیکسلی در جلو.
پردازنده این دو تبلت ۱ گیگاهرتزی از نوع ۲ هسته ای است و حدس زده می شه که تگرا ۲ باشند اما هنوز تایید نشده. سامسونگ ادعا می کند طول عمر باطری هر دو تبلت ۱۰ ساعت برای پخش ویدیوه. این تبلت ها با حافظه های ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی وارد بازار خواهند شد.
مدل WiFi از تبلت 10.1 اینچی سه ماه دیگه به بازار میاد. ۱۶ گیگابایتیش ۴۹۹ دلار و ۳۲ ، ۵۹۹ دلار قیمت خواهند داشت.
مدل ۸.۹ اینچی ۴۶۹ دلار برای ۱۶ گیگابایتی و ۵۶۹ دلار برای ۳۲ گیگابایته. اما از تاریخ عرضش هنوز خبری نیست.
خوب من قول داده بودم تبلتهای جنجالی Asus رو که با طراحی خاصشون طرفدارای زیادی پیدا کردن رو هم در این تاپیک نقد کنم.
این اولین تبلت از این سریه!
اسمش هم هست:
Eee Pad Slider
تبلت Eee Pad Slider که یک نمونه ۱۰٫۱ اینچیه مجهز به پردازنده Tegra 2 از انویدیاست.قطرش حدود ۱٫۲ سانتیمتر و با وزن کمتر از یک کیلوگرم فقط یه خورده از آی پد سنگین تره.
این تبلت مجهز به دو دوربین در جلو و عقبه یک دوربین ۱٫۲ مگاپیکسلی در جلو و یک ۵ مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار در عقبش قرار گرفته.
این تبلت یک پورت mini USB، یک پورت mini HDMI و یک اسلات کارت حافظه Micro SD هم داره.
Eee Pad اسلایدر با وجود کیبورد مخفی ای که داره باز هم خیلی باریک به نظر میرسه.
یعنی واقعا ایسوس فکر میکنه که کسی میاد با این کیبرد نیم ساعت مداوم بتایپه؟!!!
میثم کلید کردیا!
به خدا تبلت برای تایپ کردن متنهای دانشگاه ساخته نشده!
قبلا که میگفتی با کیبرد مجازی تایپ کردن حال نمیده و بیشتر از یه خط نمیشه باهاش تایپ کرد و این حرفها؛ این هم که حالا حل کردن باز گیر دادی!
ولی جدا از شوخی انصافا نظرت درباره ی این یکی چیه؟
انصافا فوق العاده نیست؟
به نظر من که هست!
آهان میثم یه ویدیو هم همین الان ازش دیدم اونقدر که فکر میکردم طراحیش فوق العاده نیست ولی باز هم فوق العادست.
شایدم این حرفاش یه دروغ باشه از سامی...نقل قول:
ضخامت هر دوی این تبلتها 0.83 سانتیمتره در حالی که آی پد2 0.86 ضخامت دارد. و تفاوتشون در حد ۳ صدم سانتی متره. انگار که سامسونگ همه ی تلاشش رو کرده که تبلتهایی بسازه که در تبلیغاتش بتونه ادعا کنه از آیپد2 باریک ترند.
مدرک:.
جریان چیه؟
مشکل از سامیه یا از منبع من؟
خوب! این هم تبلت دوم از سری تبلتهای Asus با نام:
Eee Pad Transformer
دومین تبلت اندرویدی ایسوس که همونطور که گفتم اسمش رو Eee Pad Transformer گذاشتند مثل Eee Pad Slider از آندروید3 استفاده می کنه. در ساخت این تبلت هم از پردازنده Tegra 2 استفاده شده و دو دوربین 5 و 1.2 مگاپیکسلی به ترتیب در جلو و عقبش تعبیه شدند.
این تبلت بر خلاف Eee Pad Slider که به یه کیبورد مخفی مجهزه، از دو قسمت تشکیل شده و بر روی یک کیبورد کامل سوار می شه که در صورت نصبش، با استفاده از باتریی که در قسمت کیبورده، تا 16 ساعت میشه ازش استفاده کرد. در ضمن این تبلت یه اس اس دی 32 گیگی و یک گیگابایت حافظه ی رم داره.
این هم یه خبر جدید دیگه:
طبق برخی گزارش های غیر رسمی، گوگل در حال کار با LG برای تولید یک دستگاه با برند مشترک است. البته این بار به جای اسمارت فون صحبت از یک تبلت است. بر روی Google Nexus Tablet (که نام احتمالی این گجت است) اندروید 3.0 نصب خواهد شد و صحبت از ارائه آن در میانه تابستان است.
درباره این پروژه هنوز همه چیز در حد شایعه است و چیزی هم درمورد مشخصات سخت افزاری دستگاه و یا شیوه فروش و ارائه آن اعلام نشده است. فقط می دانیم که احتمالا باید منتظر تبلتی با لوگوی Google باشیم.
این هم کیبورد داک سامسونگ برای تبلتاش.
ادعای نازک تر بودن Galaxy Tab 8.9 از iPad 2 یه دروغ از سامی بودشنقل قول:
جریان چیه؟
مشکل از سامیه یا از منبع من؟
البته چندان هم سخت نیست فهمیدنشنقل قول:
درباره این پروژه هنوز همه چیز در حد شایعه است و چیزی هم درمورد مشخصات سخت افزاری دستگاه و یا شیوه فروش و ارائه آن اعلام نشده است. فقط می دانیم که احتمالا باید منتظر تبلتی با لوگوی Google باشیم.
یه تبلت 8.9 اینچی 3D با Tegra 2
همه تبلت دادن حتی نکسوس تب رو هم میشه دید تا چند وقت دیگه،اونوقت سونی ...!!!
سونی اگه میدونست تو انقدر منتظر تبلتشی حتماً یه کاری برات میکرد!
سونی Ebook Reader های خوبی داره....درباره تبلت هم یه تبلت 2 صفحه ای 9.7 اینچی داره میزنه...
کمی صبر:دی
دوستان اگه تبلت من ورودی usb داشته باشه میشه گیرنده دیجیتال تی وی براش وصل کرد؟
ببین چون هنوز پورت USB در تبلتها فراگیر نشده نمیشه گفت با این پورت چه کارهایی میشه کرد و چه کارهایی امکان اعمال ندارند!
هنوز در مورد اینکه با این پورت میشه با IDSL کار کرد یا تی وی تماشا کرد اطلاعی نداریم!
یه خبر خوش برا خودم....
تا قبل تابستون،تبلت سونی میاد بیرون....خبر تایید شده هستش!
همه صف ببینیدن که شیرینی میدم!
قربونت من شیرینی خامه ای میخورم!
خوب داداش یه منبعی یه خبر کاملتری یه ...
کد:http://www.engadget.com/2011/04/04/sonys-howard-stringer-confirms-honeycomb-tablet-in-us-by-summer/
سایت انگجت خبر رو به روز کرده: قراره که تبلت سونی تا پایان سال میلادی جاری عرضه بشه.
اطلاعاتی که فعلا در موردش هست اینه که دارای سیستم عامل آندورید 3 ،نمایشگر 9.4 اینچی و پردازنده tegra 2 خواهد بودم.
کد:http://www.engadget.com/2011/04/04/sonys-howard-stringer-confirms-honeycomb-tablet-in-us-by-summer/
مگر اینکه سونی یه تبلت بزنه شاخ اپل رو بشکنه .
مثل همیشه آخرین برند در ارائه تکنولوژی پس از دیدن نتیجه ارائه اون به بازار و تثبیت شدن .
خوب شروع فروشش هم از آمریکاست!
از بقیه چیزاش خبر ندارین؟
اندازه صفحه؟
دوربین؟
پورتاش؟
قیمت؟
ولی اگه سونی تبلتشو با ندروید بده خیلی بد میشه
همون جوری که خبر دارید اندروید 3 خیلی برنامه و بازی کم تولید شده:2: که این می تونه واسش یه ضعف باشه
احمد جان آندروئیده ها :دی
اندکی صبر سحر نزدیک است :دی فعلاً فقط یه موتو زووم این سیستم عاملو داره
واستا 4 تا تبلت (ایسر و ایسوس و سامسونگ) بیان همچین برنامه میاد واسش :دی
هانی کوم فعلاً سورسش بستس !گوگل گفته وقتی ورژن بعدی بیاد سورسش رو باز میکنم (بستنی رو میگه :دی)
ضمن اینکه ورژن آیس کیریم (بستنی) میخاد همه ی ورژنهای آندو رو یکی کنه !
هم برای گوشی هست هم برای تبلت !
درسته که نوکیا کلا به آندروید ربط نداره ولی اینو درج میکنم که بدونید که نوکیا هم وارد بازار تبلتها شده!
شركت نوكيا براي بهبود حضور خود در بازار جهاني گوشيهاي هوشمند چندي پيش از انعقاد قراردادي با مايكروسافت خبر داد اما كارشناسان اعلام كردهاند كه اين شركت فنلاندي بدون حضور مايكروسافت نيز ميتواند وارد بازار جهاني رايانههاي لوحي شود و در آن به موفقيت برسد.
به گزارش فارس به نقل از رويترز، شركت نوكيا هماكنون در حال بررسي استراتژيهاي خود براي ورود به بازار جهاني رايانههاي لوحي است كه منابع آگاه اعلام كردهاند در اين استراتژيهاي جديد مايكروسافت نقشي ندارد و شركت مذكور قصد دارد به تنهايي اين عرصه را بپيمايد.
خبرگزاري رويترز به نقل از منبع آگاهي كه نخواست نامش فاش شود در گزارشي توضيح داد كه نوكيا اين روزها استراتژيهاي خود براي ورود به بازار جهاني رايانههاي لوحي را بسيار مورد بررسي قرار داده است و احتمال ميرود كه اين شركت به عنوان بزرگترين توليدكننده تلفنهمراه در جهان، در آينده نزديك نخستين رايانه لوحي خود را توليد كند.
اين منبع آگاه در اين خصوص توضيح داد: «ممكن است كه در اين اقدام نوكيا از مايكروسافت هم كمك بگيرد. اما آنچه كه از هماكنون مشخص شده اين است كه نوكيا تمايلي به همكاري با مايكروسافت براي توليد رايانه لوحي ندارد».
سيستمعامل اصلي كه نوكيا آن را براي رايانه لوحي خود مناسب ميداند MeeGo است. اين پلتفورم متنباز در شركت نوكيا به توليد رسيده و با همكاري شركت اينتل تكميل شده است.
هنوز به درستي مشخص نشده است كه نوكيا از چه زماني توليد نمونههاي اوليه از رايانه لوحي مذكور را آغاز ميكند و چه زمان آن را به توليد انبوه ميرساند.
به تازگی شرکت گوگل نتایج یک نظرسنجی را منتشر کرده است که نشان میدهد بازی کردن با تبلتها، محبوبترین کاربرد در این دستگاههای لمسی است.
به گزارش فارنت، موسسه AdMob که در سال ۲۰۰۹ از سوی گوگل خریداری شد با هدف درک بهتر اینکه کاربران از تبلتهای خود چگونه استفاده میکنند یک نظرسنجی در بین ۱۴۰۰ دارنده این گونه دستگاهها انجام داد و البته مهمترین دلیل آن این نکته میتواند باشد که استفاده کاربران از تبلت در شبکه این شرکت در طی ۶ ماه گذشته در حدود ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.
خلاصه نتایج این نظرسنجی به شرح ذیل است:
- ۴۳ درصد از پرسششوندگان، زمان بیشتری را با تبلت در قیاس با رایانه رومیزی یا لپتاپ خود میگذرانند.
- از هر ۳ پرسششونده، یک نفر از آنان، ترجیح میدهد تا بیشتر اوقات خود را با تبلت سپری کند تا اینکه بخواهد به تماشای تلویزیون بنشیند.
- محبوبترین فعالیت از دید کاربران در تبلت، بازیکردن (۸۴ درصد)، جستجو برای بدست آوردن اطلاعات (۷۸ درصد) و خواندن نامههای الکترونیکی (۷۴ درصد) است.
- پایینترین محبوبیت در میان کاربردهای تبلت از دید کاربران، خرید آنلاین (۴۲ درصد)، خواندن کتابهای الکترونیکی (۴۶ درصد) و سرگرمیهای متفرقه (۵۱ درصد) است.
- ۶۸ درصد از پرسششوندگان حداقل یک ساعت از اوقات خود در طی شبانهروز را با تبلت سپری میکنند.
- ۸۲ درصد از پاسخدهندگان اولویت کاری خود در منزل را استفاده از تبلت عنوان کردهاند.
- ۷۷ درصد از پرسششوندگان گزارش کردهاند که رایانه رومیزی و نوتبوک خود را بعد از خرید تبلت به فروش رسانده و یا اینکه دیگر گرد و غبار فراموشی بر سر و روی آنها نشسته است.
- ۲۸ درصد از پرسششوندگان نیز پاسخ دادهاند که استفاده از تبلت را بر استفاده از رایانه رومیزی و یا نوتبوک خود ترجیح میدهند.
به خوبی مشخص است که دیگر رفتهرفته رایانههای رومیزی و نوتبوکها به کلکسیونها پیوسته و تبلتها جای آنها را پرمیکند.
ما از نتایج این نظرسنجی که ۸۴ درصد از کاربران عاشق بازی کردن در تبلت خود هستند، شگفتزده نشدیم و به خوبی معلوم است که تولید بازی برای تبلتها نیز به یک صنعت سودآور تبدیل خواهد شد.