ویدئو لینک Watch اش بلاک شدس ( ف*یلتره)نقل قول:
Printable View
ویدئو لینک Watch اش بلاک شدس ( ف*یلتره)نقل قول:
با سلام
به نظر من گیم پلی و حسی که بازی god of War داره هیچ بازی ای دیگه نداره .
god of war گرافیکش خوبه - طراحی چهره ها هم عالیه و داستانش هم عالیه و مراحل عالی .:-d
مشکل من با گاد آف وار (البته 1 و 2 رو عرض می کنم چون 3 رو قسمت نشده بازی کنم فقط دیدم) و حتی کستلونیا دارم و داشتم دوربینشونه... دارکسایدرز این دوربینش منو کشته... من عاشق نسخه یک بازی بودم و هستم البته چون بازی رو 100 درصد کردم چیومنت هاشو دیگه بازی نمی کنم و الانم که می بینم نسخه دوش داره میاد بی صبرانه منتظرشم خیلی گیم پلی و نو آوری خوبی داره... در مورد GoW 3 اطلاعای ندارم که دوربنش رو پلیر می تونه با حرکت دادن استیک راست تغییر بده یا نه توی GoW 2 ,1 و کستلونیا که نمیشد...نقل قول:
سهیل بابت عکسا و تریلر ها ممنون جیگرم حال اومد
من God of War 3 روی توی LCD 30 Inch دیدم کیفیت و گرافیک عالی !
DarkSiders رو بازی نکردم ولی فکر کنم بازی خوبی باشه ولی نمیشه با God of War مقایسه کرد
Darksiders از همه نظر خوب بود و داستان حماسی البته با چاشنی مسیحیت داشت . فقط از نظر باس فایت ها یکم کم کاری شده بود . این نسخه هم مشکوک میزنه خدا کنه خوب از اب دربیاد
تو Gow 3 هم دوربین با تغییر انالوگ سمت راست حرکتی نمی کرد و مثل قبلی بود...نقل قول:
البته من هر دو دوربین رو دوس دارم :31:
نقل قول:دارکسایدرز و گاد آف تا حدودی هم ژانر هستند هر دوتاشون و میشه مقایسه کرد ولی به نظر من اگه می خواد مقایسه جز به جز بشه خیلی صحیح نیست دارکسایدرز با گاد آف وار مقایسه بشه درسته از لحاظ موضوعی و داشتن محتویات موجودات افسانه ای و نوع نبرد و گرفتن اسکیل و اینا مقایسه کرد ولی گیم پلی این دوتا فرق داره همون نوع دوربین و قرار گیری پلیر توی محیط خیلی متفاوت هست به نظرم کستللونیا رو بیشتر میشه با گاد آف وار مقایسه کرد من اصلا بازی نکردم 3 رو ولی اگه بنا باشه کستلونیا رو با گاد 1 و 2 مقایسه کنم کستلونیا رو در کل می پسندم ولی شنیدم که گاد آف 3 خیلی سرتر از این حرفاس به هر حال من معتقدم دارکسایدرز در عرصه گیم خیلی تک هست و برای خودش یه مسیر جدا داره روند داستان هم واقعا جالب و هیجان انگیز هست...نقل قول:
+
آرش جان با اینکه چاشنی مسیحیت داشت که موافق نیستم جون مایه داستان بر اساس موجودات اسطوره ای و اینا هست که بیشتر با عقاید سامری آمیخته هست... اتفاقا مسیحیت یه همچین عقایدی رو رد می کنه... یکی بره عزرائیل رو از بند نجات بده!!! به هر حال اینا برای ما و مسیحیان خیلی بعید هست...
در مورد بوس فایتینگ هاش بگم که کم کاری حالا نمی دونم منظورت چیه! بوس ها هر کدوم قلق خاصی داشتن نمیشه گفت کم کاری شده بود... من در کل بازی رو 100 درصد تموم کردم کل اچیومنتاشو هم گرفتم حتی یک ایراد هم توی بازی نتونستم ببینم هر ایرادی هم که گرفتم بعدا دیدم اشکال از خودم بوده و ایراد بازی نبوده
امیدوارم نسخه دوم خوب باشه براش برنامه ریزی کرده باشن نه اینکه به صرف اینکه نسخه اول استقبال خوبی شد ازش بیان یه نسخه دیگه بدن یه فروشی بزنن به جیب چیزی که مثال های زیادی هست خیلی از نسخه دومی ها آبکی از آب در میان امیدوارم در مورد این بازی این قضیه صادق نباشه
اره میدونم این حماسه مصنوع هستش ولی برپا شدن اخر زمان و اومدن چهار اسب سوار اخر زمانی توی افشاسازی یوحنا اومده . البته موافقم ازرایل یا ابادون رو اورده توی دین مسحیت نشانه های صریحی ازشون نیست ولی در کل مربوط به horseman هاست و از عقاید Goetia استفاده شده که مربوط فراماسون هاس . لپ مطلب رو که میدونی این چهار نفر ارتش بی طرفن و ...نقل قول:
سلام
توی تریلری که دیدم مثل اینکه بازم گرافیکش شبیه نسخه 1 هست
امیدوارم بهتر شده باشه هرچند که روی خود من گرافیک هیچ تاثیری نداشت و بیشتر داستان بازی منو جذب کرده بود و اون موقع اصلا به گرافیک فکر نمیکردم
THQ تاریخ انتشار بازی رو رسما اعلام کرد
بازی 26 ژوئن 2012 یعنی مصادف با 6 تیر 1391 منتشر خواهد شد...
اوهههههههههههههههه تا6تیر.....ماتا همین الانشم مردیم......نقل قول:
THQ تاریخ انتشار بازی رو رسما اعلام کرد
بازی 26 ژوئن 2012 یعنی مصادف با 6 تیر 1391 منتشر خواهد شد...
مگه قرار نبود سامر 2012بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم تو اردیبهشت اومده......تاخیرخورده ظاهراًحیف.....
از تاخیر که خبر ندارم ولی "سامر 2012" میشه همون تیر دیگه. اردیبهشت که سامر نیست!!!نقل قول:
شیطونه میگه بازم برم قبل قسمت دومش اولی رو یه بار دیگه برم....شخصیت جنگ همچین خیلی چسبید داستان بازی هم که کمی نداشت کلا انتظار این بازی هم سخته...: دی
ولی یه چیزی دوستان من کلا نمی تونم با جناب مرگ ارتباط برقرار کنم ...نمی دونم شاید موقع بازی نظرم عوض بشه ، کلا قیافش یه جوریه...تو دل برو نی : دی
تو تصویر اخریه باس فایترو ببینید خدا بده برکت به احترام به باس فایت های کریتوس با این کوچولو هم جنگی خواهیم داشت خفن بعد میگن کنترلر دکمه هاش کار نمی کنه : دی
..
.
.
نه حامد خان شیطونه بیخود میگه:31:نقل قول:
من هم مثل خودتم:27:
نسخه بعدی یه بازی که میخواد بیاد تا بیاد موهام سفید میشه و من هم میرم نسخه قبلیشو بازی میکنم
رو عکس آخری فکر کنم طرف حداقل 30 یا 40 برابر ما اندازشه :18:
بابا دیگه 20 برابر اینو کجاش بزنیم بمیره؟:31:
قیافش هم خیلی با حاله شاید در ضمن گنده بودن این ماق بودنشه که وسیله از بین رفتنشه:31:
برای همین موراد هست که هیچ بازی هیچ عنوان هیچ چیزی نمیتونه به کریتوس حتی نزدیک بشه! تو سبکش یکی هست کلا با اینکه همه ازش کپی کردن ولی بهترین نشدن که بهش برسن!نقل قول:
تو تصویر اخریه باس فایترو ببینید خدا بده برکت به احترام به باس فایت های کریتوس با این کوچولو هم جنگی خواهیم داشت خفن بعد میگن کنترلر دکمه هاش کار نمی کنه : دی
+
این شماره به نظر من بهتر شده هم طراحی های هنری بازی خیلی خوب روش کار شده هم گرافیک بازی...
البته محسن جان این که چیزی نیست...از اون گنده هاشو هم کنار زدیم...یه نگاه به کوچکترینش بنداز...نقل قول:
محتوای مخفی: .......
طبق خبری که جدیداً از طرف THQ اعلام شده، جسپر کید آهنگساز معروفی که در کارنامه او آهنگسازی برای سری بازی های Hitman و Assassin's Creed مشاهده می شود، اینبار مشغول ساخت آهنگ برای بازی DarkSiders II است.
جسپر کید نظر خودش را در مورد بازی اینگونه بیان می کند که " DarkSiders II جذاب ترین و خلاقانه ترین پروژه ای است که من برایش آهنگ میسازم"
Jesper Kyd پیش از این در ساخت آهنگ برای بازی های Borderlands, FM4, Kane & Lynch, Hitman series, Assassin's Creed Series و ... نقش داشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow!
از همین الان میگم ساندترک این بازی جزو بهترینا میشه ....جسپر میترکونه !:46:
اصلا فکرشو نمی کردم! بهترین خبر ممکن برای این بازی همین بود!
وقتی جسپر کید کار آهنگسازی یه بازی رو بر عهده بگیره دیگه اون بازی از نظر موسیقی عالی تضمین شده ست
امسال با Darksiders II و احتمالا Assassin's Creed III دوباره این آهنگساز می خواد هنرنمایی کنه
پ.ن: به خاطر همین خبر این بازی برای من خیلی جذابتر از قبل شد : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس منو یاد سلاح معروف بازی Dante's Inferno میندازه.
یه لینک سایتی چیزی اینجا یا هر جای دیگه میشه لطف کنید
پیام های این بازی و چیزایی که طی داستان باش مواجه میشیم و نکات پنهان این بازی داره رو واسم روشن کنه
البته بیشتر منظورم نسخه یک این بازی هست.
چون یه جا دیدم نوشته بودن به عقاید ما توهین شده و بحث ظهور رو برده زیر سوال:13:
کلا هر کی یه اطلاعات کاملی داره ممنون میشم:11:
کلا هر گوشه ای از این بازی ... ادمو یاد یه سری از بازی های هم سبک خودش میندازه !!:31:این یه نمونش بود که شما الان بهش اشاره کردی :31:نقل قول:
...
..
.فقط نیاز به شکننده هستش
واقعا که چقدر در انتظار بازی هستم من دارکسایدرز رو دقیقا 2 بار تموم کردم بار اول خیلی مبتدیانه تموم کردم روی آسون ترین درجه با کمترین اچیومنت ولی بار دوم روی سخت ترین درجه سختی و با گرفتن 100 ٪ اچیومنت فقط عشق به یک بازی می تونه آدم رو می تونه وادار کنه که بشینه یه بازی رو شخم بزنه... البته من نمی دونم گیم پلی و اینونچری دارکسایدرز روی این بازی هم هست یا نه ولی امیدوارم حتی بهتر هم باشه گرچه من کم و کسری ندیدم به قدری بازی جذاب و دوست داشتنی هست که گرافیک ساده بازی به چشم نمیاد البته گرافیک بازی یه طوری هست که شکل و شمایل ها و محیط خیلی ساده هست اتفاقا آبجکت ها خیلی مرتب و منظم هست باگ گرافیکی خیلی کم هست... با تمام گیم حال کردم هیچ چیزی من رو در طول بازی اذیت نکرد... خوشحالم که نسخه دوم بازی قراره بزودی بیاد
دست بچه های گل رو هم می بوسم بابت گذاشتن عکس و تریلر و اخبار بازی... موفق باشید
متاسفانه بازی تاخیر خورد.....
تاریخ انتشار بازی از June به August تغییر یافت و علت این امر هم رسیدن بازی برای انتشار روی کنسول Wii U هستش..
پ ن ..: باز هر چی باشه تاخیرش پیر کردنی نیستش..
آگوست تولد منه ایول شد دوتا جشن باهم!!!!!!!!!!!:دئ
مسیر اصلی،بیشتر از 25 ساعت
----------------------------------
Jeremy Greiner که creative manager شرکت Vigil به حساب می آید در مصاحبه ای با VG247 تأکید کرد که زمان لازم برای اتمام مسیر اصلی بازی بیش از 25 ساعت خواهد بود.
Greiner که در نمایش پیش از E3 شرکت THQ در لندن حاضر شده بود نتوانست توضیحی در مورد مدت زمانی که بازیباز باید به طور متوسط صرف یک playthrough کند ارائه دهد اما در عین حال مدعی شد از نقطه نظر محتوا،Darksiders II بازی بزرگتری نسبت به بازی قبلی به حساب می آید:"در حال حاضر سخت است که بگوییم دقیقاً چقدر زمان بازیباز به طور متوسط صرف اتمام یک دور بازی کردن بازی خواهد شد چراکه مشغول انجام کارهای نهایی بر روی بازی هستیم اما می توانم به راحتی به شما بگویم که برای اتمام مسیر اصلی بازی به بیش از 25 ساعت زمان نیاز دارید.در بازی حجم زیادی از محتوای فرعی وجود دارد.از چندین منظر،Darksiders II در مقایسه با شماره اول،بازی بزرگتری خواهد بود.مقیاس،در شماره دوم بزرگتر است،بازی دارای پایه محکمتری بوده و حماسی تر شده است.ما چیزهای زیادی به موتور بازی افزوده ایم تا از نقطه نظر گرافیکی به این مسئله دست یابیم.از نظر محتوا شماره دوم بزرگتر از عنوان قبلیست.در حال حاضر که با شما صحبت می کنم همگی مشغول این هستیم که به بهترین نحو بازی را پالیش کنیم تا بازی یک عنوان AAA باشد."
Darksiders II قرار بود در ماه ژوئن انتشار یابد اما عرضه بازی به ماه اوت موکول شد:"ما زمان بیشتری را برای پالیش بازی تقاضا کردیم.قبلاً هم اشاره کردم که بازی عنوان عظیمی خواهد بود و با این حجم محتوا،برطرف کردن نقائص و باگ ها زمان زیادی را می طلبد.اما حالا می خواهیم که در تاریخ مقرر بازی را عرضه کنیم و برای هر چه زودتر عرضه کردن بازی به شدت هیجان زده ایم."
Darksiders II در چهاردهم اوت(24 مرداد) در آمریکای شمالی و در هفدهم اوت(27 مرداد) در انگلستان بر روی پلتفرم های Xbox 360،PC و PS3 انتشار خواهد یافت.نسخه Wii U بازی که یکی از launch title های کنسول جدید نینتندو به حساب می آید بعد از عرضه نسخه های Xbox 360،PC و PS3 منتشر خواهد شد.
----------
منبع:
خوب موقعی بازی منتشر میشه بعد امتحانات یک مدت داریم تا بازی رو بزنیم تو رگ ..بنابراین اگر عنوانی مل Legend of zelda و God of war رو تجربه نکردید ترکیبی از این دو رو میشه به خوبی در این بازی دید که قسمت اول خیلی خوب نشون داد.
+
دوستان من تو تصاویر زیر گرافیک رو حداقل از لحاظ فنی خیلی سطح پایین میبینم....نمی دونم واقعا قراره بازی نهایی این مدلی باشه..؟
این موضوع باعث میشه که اون بخش وسیع فضای قسمت قبل رو نبینیم چون برخی موانع حتما خواهد بود..+
+
تو یکی از تصویر ها هم میبینیم که مرگ داره با جنگ رودرو میشه..؟ ولی به چهره جنگ دقت کنیم مثل این که خودش نیست چون نمیشه این دو با هم رودرو بشن..
+
یک موضوع دیگه این که برای من جای سوال بود که چرا اکثر لوکیشن های این بازی ابی تیره هستش...کمی تحقیق کردم که چون بازی با شخصیت مرگ دنبال میشه بنابراین طراح ها سعی کردن تا فضا رو سرد با تم خود شخصیت ستش کنن که ایده خیلی خوبی هستش..
+
....
.
اگه به چهره War نگاه کنی متوجه میشی که ماسک بهشتی همون که عزرائیل بهش داد رو گذاشته و هر وقت این ماسک رو بزنه بطن اون جسم یا موجود رو میبینه حتما در بطن Death یه بدی دیده که اینجوری مقابلش ایستادهنقل قول:
تو یکی از تصویر ها هم میبینیم که مرگ داره با جنگ رودرو میشه..؟ ولی به چهره جنگ دقت کنیم مثل این که خودش نیست چون نمیشه این دو با هم رودرو بشن..
تا اونجا که از حرفای تهیه کننده بازی تو مصاحبه میشه فهمید اینه که موتور پایه بازی رو تغییر ندادن حتی تو تریلرای گیم پلی بازی دقیقا همون گرافیک قبلیو داره ولی از لحاظ هنری غنی تر جلوه میدهنقل قول:
دوستان من تو تصاویر زیر گرافیک رو حداقل از لحاظ فنی خیلی سطح پایین میبینم....نمی دونم واقعا قراره بازی نهایی این مدلی باشه..؟
اگه تو تصویر دقت کنی میبینی که صورتش سیاهه و خبری هم از اون ماسک نیست.منم بعید میدونم وار باشه.
یه سر ویدئوهای بازی رو دیدم توجهم به این متن اول یکی از ویدئوها افتاد...
and there was a war in the heaven
where demon fought against angel
and angel fought against demon
Revelation 12:7
( و جنگ در اسمان بود که دران دیو ها علیه فرشتگان و فرشتگان علیه دیوها یا شیاطین مبارزه می کردند)
این سخن از تیکه ای کتاب مکاشفات یوحنا Book of Revelation (یکی از هواریون حضرت مسیح ) هستش که در خط 12:7 موجود هستش تو ویکی پدیا مطالب خیلی جالبی در مورد این کتاب و مکاشفات یوحنا وجود داره که در خطی که (12:7-12)این مطلب بودش ...
After a great fight, the Dragon and his angels are cast out of heaven for good, followed by praises of victory for God's kingdom.
Main article: Events of Revelation
این کتاب در مورد روز رستاخیز و دنیای خدایان سواران و این مباحث حرف های جالبی زده...
راستی شماره اولش ارزش داره بگیرم؟خوبه بازیش؟یا صبر کنم 2ش بیاد؟
ارزش داره.به من که فوق العاده چسبید.حتما بازی کن.
نسخه pc کی میاد؟
ما کلی با شخصیت وار حال می کردیم اما این ... اصلا به دل نمیشینه :41: ،خوشتیپ نیست هیچی ماسک هم زده.
البته می گن چند سال پیش شاهزاده پارسی آموزش دیده :31:....گذشته از شوخی کاملا آکروبات بازیهای شاهزاده رو انجام می ده.
به تاریخ خودمون میشه فکر کنم ششم شهریور امسال که تولد منه:دئنقل قول:
نسخه pc کی میاد؟
البته به نقل از دوستمون حامد خان(Lyken)
یک تریلر جدید از بازی که خیلی باحاله
حداقل برای اجرا:
OS – Windows XP, Windows Vista SP1 or Windows 7
Processor – ۲٫۰Ghz Intel® Core™۲ Duo Processor or AMD equivalent
RAM –۲GB
Hard Drive – ۲۰ GB space free 10 GB free after install
Video Card – NVIDIA 9800 GT 512 MB Video Card or AMD equivalent
Online Steam account
سیستم پیشنهادی برای بازی :
OS – Windows 7
Processor – Any Quad-core AMD or Intel Processor
RAM –۲GB
Hard Drive – ۲۰ GB space free 10 GB free after install
Video Card – NVIDIA GeForce GTX 260 512MB Video Card or AMD equivalent
منبع:
کد:http://www.gameranx.com/updates/id/8159/article/darksiders-2-pc-system-requirements-revealed/