فروشنده قصد دارن بهتون بندازن.این مادربرد قدیمی تر هست.گرچه مادربرد خوبیه ولی اصلا مال پردازنده های سندی بریج نیست.یعنی سوکتش 1366 هستنقل قول:
Printable View
فروشنده قصد دارن بهتون بندازن.این مادربرد قدیمی تر هست.گرچه مادربرد خوبیه ولی اصلا مال پردازنده های سندی بریج نیست.یعنی سوکتش 1366 هستنقل قول:
دوستان در شبکه آموزش (شبکه 7) برنامه صفر و یک یه مادربرد بدون ذکر کردن نام برندش معرفی کردند که دارای دارایو ssd بود به نام M Sata و بیان کردند که این مادربردها تازه به بازار آمده اند ، بعضی مادربردها فقط جای سوکتش را دارند ولی این مادربرد خود درایو ssd مانند هارد دیسک ایترنال توش قرار داده شده است. لطفا نام برند این مادربرها را ذکر کنید و به نظر شما مادربردی که تنها سوکت خالی ssd داشته باشه بهتره یا خودش درایو ssd داشته باشه؟ و من زمانی که شیراز بودم مادربردهای گیگابایت سری z68 خیلی بازار گرمی داشتند ولی مادربرد سری z68 asua اصلا نبود و آیا مادربرد Asus P8Z68 V دارای قابلیت Touch BIOS مثل مادر بردهای گیگابایت را دارد؟ و چون بازار گیگابایت تو شیراز گرم بود من رو به شک انداخت که شاید قابلیت مادربردAsus P8Z68 V کمتر از مادربردهای گیگابایت باشه لطفا راهنماییم کنید متشکرم
نقل قول:
منظور سری Z بوده و این امکاتنات مریوط به سری Z هست از نطر برند فرقی ندارن گیگا و ایسوس یکیه
کد:www.acpr.co/news/item/224-z68-and-z68-series-motherboards-with-the-worlds-first-taste-of-issus-virtu-virtu-technology-with-the-introduction-of
کد:http://sarbazesefr.blogsky.com/1390/03/09/post-2540/
این قابلیت ssd caghing سری z هست که می تونه با وصل کردن ssd بهش اون رو بع عنوان کش حافظه استفاده کنه و از hdd به عنوان حافظه قابل ذخیره سازی
این تبلیغاتی که گیگا می کنه اونقدر ها هم که میگه واقعی نیست جدی نگیر؟!!
نقل قول:
شرکت گیگابایت در طراحی برخی مادربردهای چیپست Z68 خود برای استفاده راحتر از تکنولوژی Smart Response Technology یا همان SSD caching اقدام به تعبیه رابط mSATA نموده. این درگاه توانایی پشتیبانی از درایوهای حالت جامد گروه 310 و 311 اینتل را دارد و در بعضی مدل ها مانند GA-Z68XP-UD3-iSSD یکی از این SSDها همراه مادربرد ارایه میشود.
سمت چپ تصویر زیر درگاه mSATA و در سمت راست اتصال یک SSD به آنرا نشان میدهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نمایی بازتر SSD 311 از اینتل:
و اتصال آن به mSATA :
بنظر شما آيا من مادربرد GA-Z68XP-UD3-iSSD بگيرم بهتر هست؟ چون بابك نقاش(متخصص كامپيوتر در برنامه صفر و يك ) ميگفت كه زماني كه از يك برنامه مثل فتوشاپ در اين مادربردها زياد استفاده ميكنيد خود مادر برد به صورت هوشمند برنامه فتوشاپ در ssd قرار ميده تا سرعت و اجراي برنامه فتوشاپ افزايش يابد
MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD=370نقل قول:
بودجه برای سیستم شما و خواسته هاتون کمه 2 میلیون بهتره میشه
اگر فقط قیمت مادربرد زیاد باشه مسئله ای نیست من فعلا (اسپیکر و مانیتور و موس )نمیخوام و مادربرد و cpu برام مهمتر لطفا درمورد سیستم زیر نظر بدید
CPU:Intel Core i5 2500K=260
MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD=370
RAM:Apacer Giant II 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=130
VGA:Sapphire 6870 1Gb=275
HDD:Samsung F3 1Tb (HD103SJ)=68
Power:Green GP635B-US=100
Case:Green Hunter=60
بسیار عالی خوبه ولی من به جای اینکار از SSD جدید و با بالاترین سرعت استفاده میکردم حجم هم برای ویندوز و برنامه ها خوبه سرعت بیشتر و حجم بیشتر نسبت به SSD مادربرد:نقل قول:
CPU=Intel Core i5 2500K=255
MB=GIGABYTE GA-Z68AP-D3=225
SSD= S511 ADATA 60GB R:550=195
RAM:Apacer Giant II 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=130
VGA:Sapphire 6870 1Gb=275
HDD:Samsung F3 1Tb (HD103SJ)=68
Power:Green GP635B-US=100
Case:GreenMagnum2=45
ALL=1293
SSD
60GB Performance
Read : Up to 550MB/S
Write : Up to 500MB/S
4K Random Write (Aligned): 60,000 IOPS
Maximum 4K Randdom Write : 80,000 IOPS
دوستمون راست می گه اگه از یه ssd با حجم بیشتر استفاده کنید و اون رو درایو ویندوز قرار بدید نتیجه بهتری می گیرید
واسه این کار سری 510 intel و ocz vertex3 خوبه
من متوجه نمیشم یعنی منظورتون این که دوتا هارد داشته باشم ؟یعنی سیستم عامل(ویندوز 7) رو توی ssd درایو 60 گیگ قرار بدم ؟و تمام نرم افزارها مثل برنامه های فتوشاپ رو توی هارد سامسونگ قرار بدم؟یا هم سیستم عامل و هم تمام نرم افزارها رو توی ssd اینستال کنم ؟ یا منظورتون اینه که ssd را داخل سوکت M-sata قرار بدم و قیمت و ظرفیتssd 510 intel و ocz vertex3 چند هست؟
نقل قول:
ویندوز و برنامه هارو در SSD که سرعت ویندوز و لود برنامه ها بسیار بهتر میشه وآرشیو و فیلم و... در هارد که نیاز به سرعت نداره و هارد SSD اینتل گیر نمیاد و دوتا هم گرون هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.techpowerup.com/reviews/AData/S511_120_GB_SSD/6.html
قیمت adata s511 هم با vrtex 3 یکیه البته تو ایران دوتاشون هم مدل 120 گیگشون 360 قیمتشونه
ولی vertex3 خیلی بهتره البته فعلا یه مشکل کوچولو نرم افزاری داره که اونم حل میشه تا چند روز دیگه
نقل قول:
بله حرفتون درسته ولی من 60 گیگ گفتم چون هزینه از این بیشتر نمیخوان
دوستان آيا به غير از يه درايو ssd 60g ، يه حافظه (ssd 60 gig يا 20g )ديگه براي پورت m sata بذارم بهتره ؟ يعني يه درايو ssd 60gig براي سسيتم عامل و برنامهها و يه حافظه (ssd 60 or 20 ) براي پورت M sata مادربرد GIGABYTE GA-Z68AP-D3 بذارم؟ و آيا سوكت M sata مادربرد GIGABYTE GA-Z68AP-D3 اصلا ظرفيت حافظه (ssd 60 or 20 ) ساپورت ميكنه؟
شما از این msata بگذر m sata عکس زیرهنقل قول:
و نمیشه SDD رو به msataوصل کرد SSD همون کار رو میکنه با سرعت بیشتر و هزینه به دوتاش نمیرسه
مشکلش البته خیلی هم کوچولو نیست:46:نقل قول:
قیمت adata s511 هم با vrtex 3 یکیه البته تو ایران دوتاشون هم مدل 120 گیگشون 360 قیمتشونه
ولی vertex3 خیلی بهتره البته فعلا یه مشکل کوچولو نرم افزاری داره که اونم حل میشه تا چند روز دیگه
براي دانش خودم ميخوام اگر ssd توي پورت Msata قرار نميگيره پس توي پورت msata چه وسيلهاي قرار ميگيره؟
نقل قول:
msata یک SSD کوچک شده هست فرقشمون در حجم هست و در سرعت SSD معرفی شده بیشتر هست در عکس msata میبینید و وقتی خود SSD هست نیازی به اون نیست
حوب ولی میشه ازش گذشت چون این برند حرف نداره بعدش هم ocz قول داده تا 1ماه دیگه مشکل رو برطرف کنهنقل قول:
نقل قول:
1navid جان در بالا اختلاف سرعت رو میبینید برای چند صدم ثانیه ارزش اینهمه مشکل رو نداره
دوستان این و بابک نقاش کارشناس کامپیوتر توضیح داده و در ضمن من تصمیم گرفتم که اصلا اورکلاک نکنم
بابک نقاش:"برای کاربردهای CAD یا DCC کلا کارتهای ATI پیشنهاد نمیشه چون قابلیت پردازش موازی برای محاسبات را ندارند اما کارتهای انویدیا به دلیل ساختار هسته های کودا توانایی بیشتری در این قسمت دارند بنابراین بهتر است از این کارتها استفاده کنید.
در متن سوال ذکر کردید که سیستم شما باید برای انجام چند حوزه کاری مشخص، توانایی داشته باشه. برای نرمافزارهای مايا و تريديمكس و افتر افكت که در رده ورکاستیشن هستند و برای بازی و گیم. این دو کاربرد کاملا از هم متمایز هستند و به همین دلیل برای کاربرد اول بهتر است از کارتهای گرافیکی رده کوادرو انویدیا یا رده فایرپرو ATI استفاده کنید. این کارتها با اینکه قیمت بالایی دارند اما به خوبی با نرمافزارهای تولید محتوا سازگار هستند. در این مواقع معمولا اولین گزینه برای مدیریت بار پردازش، کارت گرافیکی است و بعد از آن نوبت به پردازنده سیستم میرسد. بدیهی است که در هر شرایط رمها باید فرکانس و ظرفیت بالا داشته باشند. لازم به ذکر است این کارتها به رغم توانایی محاسبات سهبعدی، توانایی پردازش سهبعدی ندارند و برای بازی به هیچ عنوان مناسب نیستند. پس برای راهحل اول پیشنهاد میکنم اگر به صورت حرفهای کار تدوین یا تولید سهبعدی را انجام میدهید از بازی صرفنظر کنید یا نهایتا این امکان را از طریق کنسولها پیگیری کنید. اما اگر حرفه شما این نیست و صرفا به صورت موردی یا برای آموزش از این سیستم استفاده میکنید میتوان از راهحلهای میانه استفاده کرد. به عنوان مثال یک کارت گرافیکی جیفورس مدل GTX 560 میتواند علاوه بر پردازش گرافیکی، از طریق موتور فیزایکس هم به شما کمک کند تا برای اجرای نرمافزارهای گفته شده با مشکل زیادی روبرو نباشید. توجه داشته باشید که در نهایت سیستم شما حتی با کارت رادئون هم خواهد توانست این نرمافزارها را اجرا کند اما کارایی آن با هزینه آن متناسب نیست. توصیه من این است که مدلهای ضعیفتر از GTX 560 را هم انتخاب نکنید.
در حال حاضر تقریبا تمام مدلهای سری ششم AMD و سری پنج انویدیا دارای خروجی HDMIهستند. ضمن اینکه مادربوردهای سری z68 نیز اغلب از این خروجی پشتیبانی میکنند. این مادربوردها به دلیل وجود فناوری lucidlogix virtu میتوانند بین کارت گرافیکی و هسته گرافیکی پردازنده هم سوییچ کنند و وقتی که توان پردازش بالا مورد نیاز نیست با سوییچ روی پردازنده، مصرف انرژی را پایین و عمر کارت را افزایش دهند.
بین مادربوردهای چیپ Z68 از اسوس و گیگابایت تفاوت زیادی از نظر کارایی وجود ندارد و هر دو سری مناسب هستند. اما باز هم اختلاف کاربرد دراینجا باید مورد توجه باشد. برای گیم و نرمافزارهای گفته شده مادربورد گیگابایت Z68XP-UD3-Issd مناسب تر است زیرا با کمک ssd caching و درایو 20 گیگابایتی روی مادربورد میتواند سرعت بیشتری در انتقال دیتا داشته باشد. در این شرایط آنچه اهمیت دارد افزایش سرعت انتقال اطلاعات از هارد به رم است و درایو ssd روی این مادربورد مانند یک بافر، این سرعت را افزایش میدهد. در مقابل این مدل برای اورکلاک چندان مناسب نیست. زیرا تعداد فازهای توان، نوع قطعات و سیستم کولینگ مادربورد توان استرس را ندارند. برای اورکلاک میتوانید p8z68-v proاستفاده کنید. اگر اورکلاک حرفهای نمیکنید و قصد رکورد ندارید مدل گیگابایت برای اورکلاک پردازنده زیر 20 درصد مناسب است. اما برای مقادیر بالاتر حتما توصیه میکنم مادربورد اسوس را انتخاب کنید.
برای رم مدلهای corsair و جیاسکیل هم مناسب هستند.
اگر هارد مدل f3 سامسونگ را پیدا نکردید مدلهای سیاه وسترن دیجیتال هم مناسب هستند و اگر قصد هزینه پایینتر را دارید از مدلهای سبز وسترن استفاده کنید.
برای پاور توصیه میکنم با حدود 40 هزار تومان افزایش هزینه به سراغ مدلهای 775 وات یا 885 وات بروید که علاوه بر افزایش خروجیهای 6 و 8 پین دارای استاندارد 80 پلاس گلد هم هستند.
موفق باشید
بابک نقاش"
من برای نرمافزارهای مايا و تريديمكس و افتر افكت که در رده ورکاستیشن هستند کامپیوتر میخوام به نظر شما و با توجه به توضیحات آقای بابک نقاش چه چیزی تو لیست کامپیوترم باید تغییر دهم ( بدون توجه به قیمت )؟ و آیا میشه دوتا کارت گرافیک برای یه مادربرد که یکی برای رده ورکاستیشن (ساختن و ویرایش بازیهای سه بعدی) و یکی برای اجرای بازیهای سه بعدی قرار داد؟
دوست عزیز شما برای کار 3بعدی حرفه ای اگه میخواین سرعت و بازده عالی داشته باشین باید کارت گرافیک از سری کوادرو انویدیا بخرین.این سری مخصوص رندرینگ ساخته شده.نقل قول:
اگه مشکلی بابت بودجه ندارین میتونین یه کوادرو بخرین برای رندرینگ و یه کارت دیگه برای گیم.
CPU=Intel Core i5 2500=250
MB=Asus P8Z68=250
RAM= Corsair Vengeance 8Gb 1600 CL9 (2x4Gb)=160
VHDD:Samsung F3 1Tb (HD103SJ)=67
Power:Green GP635B=135
Case:GreenMagnum2=45
DVDRW= PLEXTOR=37
VGA= Gainward GTX 560=230
ALL=1174
این کیس حالا خودتون بر اساس بودجه و بر اساس مشخصات و توانایی در سایت (PNY) کارت کوادرو خودتون هم انتخاب کنید
PNY - NVIDIA Quadro FX 380=300
PNY NVIDIA Quadro 2000=875
PNY - NVIDIA Quadro 4000=2000000t
ما بر حسب بودجه شما کارت رو معرفی کردیم چون بودجتون کمه و نمیشه از قطعات دیگتون هم زد ارزونترین کار تو رده کودارو fx380
هست و اونقدر ها هم تاثیر بالایی نداره و اینم در نظر داشته باش که این کارت تو بازی ها کارایی خیلی پایینی داره(اید خواستی بازی کنی) ولی اگه Quadro 2000 بگیری تاثیر خوبی می گیری
اینم قوی ترین سری کوادرو
PNY - NVIDIA Quadro 6000=14000000t
ویا از شرکت amd
ATI Fire pro v9800
که قوی ترین کارت موجود هست
اینجا میتونی جزییات و بنچمارک رو ببینی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506694
دوستان من میخوام Cpu cor i7 بجای i5 بگیرم کدومش خوبه؟
خوب صد درصد i7 بهتره چون با 4 هسته شبیه سازی که می کنه میشه 8 هسته
منظورم کدوم نوع i7 که در حدود 300 تا 400 هزارتومن باشه خوبه ؟
CPU : Phenom2 X6 970 E0( Unlock to X6 1100) : 177t
Ram : 2 * 4 GB Corsair XMS3 1600 : 165t
MB : asrock 870 Extreme3 R2.0 : 145t
VGA : 2 * 6870 Sapphire CFX : 500t
Power : Green 885B : 166t
HDD : 2 * WD Black 500gb Raid0 : 147t
Case :Green Hunter : 63t
Mouse + Keyboard & etc : 25t
All ~= 1.500
دستتون رو واسه پردازنده های بلدوزر باز گذاشتم در صورت امکان حتما پردازنده بلدوزر بخرید که خودتون میدونین چی میشه !!
و اگه میتونین این سی پی یو رو با MP تا 3.6 OC کنین که دما تغییری نمیکنه . حیفه اگه CPU های BE اورکلاک نشن ...
دوست عزیز برای این کار به استپینگ خاصی نیاز هست مطمئنا... لطفا این هم ذکر بشه... ممنون!نقل قول:
CPU : Phenom2 X6 970 C3( Unlock to X6 1100) : 177t
شما جای ما ذکر کنین اگه من یادم میرهنقل قول:
stepping E0
سرم درد میکنه اشتباه نوشتم ! C3 نمیشه باید E0 باشه
کد:http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20970%20Black%20Edition%20-%20HDZ970FBK4DGR.html
دوست عزيز من i7 intel ميخوام
دوستان فکر کنم تاپیک من با تاپیک شخص دیگری قاطی (میکس) شده
چون اسمش رو شنیدی دیگه فکر میکنی خیلی خوبه !نقل قول:
I7 ها گرون هستن و قدرتی که 6 هسته واقعی در رندر داره هیچ وقت 4 هسته و 8 ترد نداره !
اگه رندر میخوای همینو بگیر در غیر این صورت دنبال I7 برو
اگه خیلی پول داری 1 تومن بده یه I7 980X بگیر !
البته نه سری Sandy Bridge...نقل قول:
I7 ها گرون هستن و قدرتی که 6 هسته واقعی در رندر داره هیچ وقت 4 هسته و 8 ترد نداره !
6هسته ای های amd تو رندر به هیچ وجه به sandy بریج نمی رسه خیلی تفاوت دارندنقل قول:
فکر کنم این قضیه خیلی وقته حل شده
قیمت فوق الاده گرون 2600k رو در نظر بگیری ارزش خریدش واسه کار های رندر کمی پایین تر میاد و همچنین مین های گرونش . الان به نظرم خرید یه پردازنده AMD سبک مثل 970 E0 ( آنلاک ) و صبر کردن واسه بلدوزر عاقلانه ترهنقل قول:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
چرا همتون هر چی دوست دارین میگین ؟ سندی 2600 وقتی 300 تومنه میای با پردازنده 200 تومنی مقایسش میکنی ؟ با دستکاری MP در AMD خیلی راحت بدون 1 درجه افزایش دما میشه با 2600 رسید و بقیه پول رو صرف گرافیک بهتر کرد !! و ساپورت بلدوزر رو هم داشت . کجاش خیلی تفاوت دارن ؟ تفاوت 1100 با 2600 در 3ds max معمولا توی کمتر از 1 ثانیه بوده که اگه رو 3.6 گیگاهرتز باشه از 2600 قویتر میشود !! شماها دیگه خدایی خیلی باحالین ...نقل قول:
آیا CPU AMD به مادر برد
MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD
میخوره؟