یعنی میکرو سیمکارت هم نمی خوره
پس چه جوری به اینترنت وصل می شه.
Printable View
یعنی میکرو سیمکارت هم نمی خوره
پس چه جوری به اینترنت وصل می شه.
دوست عزیز من هم مثل شما بودم...
اول قبل از خرید اسمارتفون تبلت خریدم ....
بعد فهمیدم که چرا اسمارتفون تا حالا نخریدم؟؟؟؟؟؟
شما اول سعی کن اسمارتفون رو تجربه کنی بعد دنبال تبلت باش...
آیفون۴ زو بهت پیشنهاد می کنم...
ممکنه بگی وقتی گلکسی اس ۲ هست چرا آیفون ۴؟؟؟
دلایل من اینهاست :
۱-طبق تست هایی کهدسایت معتبر GSMArena انجام داده باتری آیفون ۴ ۷ساعت نیم وبگردی دووم آورده ولی گلکسی اس ۲ ۴ساعت نیم...
۲-جنس بدنه آیفون ۴ بسیار با کیفیت تر از پلاستیک سامسونگ هست...
۳-طبق تجربه شخصی مارکت نرم افزار وبازی آیفون از آندروید غنی تره واین مطلب به طور محسوس وجود داره....
۴-تعداد برنامه نویس های ایرانی برای آیفون ییش تر از آندرویده وبرنامه نوشتن براش راحت تره....
۵-کیفیت برنامه ها وبازی هم بالاتره....
منظورم 3Gاست
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
صفحه ایفون 4 کوچک تر است usb on the go ندارد
دوست عزیز امروزه توجهان دیگه از سیمکارت برای اینترنت استفاده نمی کنن.از وایفایاوایرلس یا......استفاده می کنن.نقل قول:
بعد یه چیز دیگه سقف قیمت شماچقدره؟
باتشکر
نقل قول:
باید ببینم کدام بهترند تا700 تومان دارم می توانم تا یک میلیون تومان هم جور کنم
سامسونگ گالکسی tab p1000 بهتره یا ایپد کمکم کنید؟
نقل قول:
باسلام دوباره
خوب معلومه ای پد بهتره دیگه اندروید کجا ای او اس کجا!!!!
کمکم کنید
می خواهم تبلت گالکسی تب p1000 را بگیرم خوب است یا نه؟
اگر خوب نیست یک تبلت معرفی کنید که قابلیت مکالمه تلفنی داشته باشد.
دوست عزیز آخه ایپد اپل کجا گلکسی p1000سامسونگ کجافکرنکنم توبا یه میلیون بتونی ایپد بگیری ایپد یه چیز دیگه هست.ولی چون تو اهل نرم افزار نیستی همون گلکسیp1000 روبگیر برو این سایته مزایدهنقل قول:
کد:http://www.iranbids.com/
میزارن باقیمتای باور نکردنی همین گلکسی رومی تونی 200هزارتومن بگیری فقط باید بری نظربدی که چی می خوای خیلی باحاله!!!
نقل قول:
خودت گرفتی با گارانتی یا بدون گارانتی
خودم نگرفتم ولی قوانین شومیدونم اگه سالم نبود دوروز بعد می تونی پس بدی!نقل قول:
خیلی خوبه تخفیفاش بالای 70%هست میدونی باید ثبط نام کنی بعد بری تومزایده ها هرمزایده حق ورودی داره که باید بدی دو سه هزارتومنه بعد که رفتی توش هرقیمتی که پیشنهاد بدی 10تومن تک تومنی کم می شه.اخرم هرکی قیمت بالاتری داد می بره مثل این
کد:http://www.iranbids.com/news/view/46
راستی من هنذفری bt3030 جبرا دارم با این تبلت مشکلی ندارد؟.
اگه پورت استاندارد داشته باشه مشکلی نیست ولی فکرکنم خودش هنذفری داشته باشه!!نقل قول:
نقل قول:
نه این هنذفری بلوتوثی استریو است یعنی می شه باهاش آهنگ گوش کرد تو نوکیا جواب داد ولی تو سونی اریکسون می گن نمی تونی موسیقی گوش بدی تو سامسونگ چی؟
من فيلم زياد نگاه ميكنم با زيرنويس فارسي اين تبلتها با زيرنويس فارسي مشكلي ندارن؟
خوب از لحظ سرعت و صفحه نمایش چه طور است؟
این سایتی که می گید معتبر است کلاهبرداری که نمی کنه جنساش چینی و دزدی و... نیست خودتان خریدیدکد:http://www.iranbids.com
نقل قول:
دوست عزیز
من ازیکی از دوستام بااین سایت اشنا شدم. تاحالا هم ازش خرید نکردم ولی گفتم که جنسا اصله بعدشم اگه پست برات اورد.دیدی خرابه می تونی اونو براشون پس بدی سه یاچهار روز کاری هم طول می کشه که برات بیارن!ولی به نظرمن که برو ازیه جای خوب بخر چون ممکنه سرت کلابزارن!
من موندم بین سامسونگ گالکسی تب و اچ تی سی فلایر کمکم کنید؟
دوست عزیز من رفتم مشخصات این اچ تی سی رودیدم بدنبود ولی سیمکارت فقط برای وصل شدن به اینترنت می خوره یعنی نمی تونی باهاش زنگ بزنی که اصلا برای تو خوب نیست. پس برو همون گلکسی روبخر حالا میزارم توهم ببینی!نقل قول:
کد:http://www.-------------/default.aspx?Products=Tablet&Product=Mobile-HTC-Flyer
به جای خط تیره ها بنویس
digikala
دات کام
.com
موندم بین سه تبلت کمکم کنید؟
1-سامسونگ گالکسی تب p1000
2-اج تی سی فلایر
3-ویو سونیک
گلکسی پی1000
چون سیمکارت می خوره!
بقیه هم سیمکارت می خورند تازه دیدم که یک سایتی یک رام اروپایی روش نصب می کنی که قابلیت مکالمه هم دارد.
ویو سونیک رو اصلا بذار کنار.....
فلایر که قیمتش خیلی گرون تر از گلکسی تب هست....تبلت هایی بهتر از فلایر تو اون رنج قیمت هستن....
اگه این سه تا سیمکارت بخورند خوب فلایر ازهمه بهتره!
تبلت فقط آیپد ولی تو این 3 تا مدلی که شما گفتی سامسونگ بهتر هست
کسی می دونه با فلایر می شه مکالمه و اس ام اس زد.
کمکم کنید کدام را بخرم
کسی نیست جواب بنده را بدهد
متشکرم
گالکسی تب 8.9 اینچی آیا قابلیت مکالمه و پیامک را دارد؟
کسی نیست جوابم را بده ؟
سلام لطفا راهنمایی کنید
بین ipad2 و galaxy کدومو بگیرم؟ یا پیشنهاد بهتر؟
قیمتش مهم نیست
بیشتر برای برای خوندن کتاب و استفاده از اینترنت مجانی دانشگاه:20: و کارکردن با پاورپوینت های استادا و موسیقی میخوام!!:31:
روش میخوام اطلس آناتومی و دیکشنری پزشکی و ... بتونم بذارم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:46:
این جا کسی جواب منو نمیده؟:41:
رسم مهمان نوازی نیست ها!!!
دوستان من فقط می خواستم بگم که تبلت توی ایران اصلا جواب نمی ده چون بدون اینترنت 3g اصلا بدرد نمی خوره و اگه هم می خوای با wifi توی خونه یا اداره کار کنی فقط کافیه چند قدم بری و کامپیوترت رو روشن کنی . به همین راحتی . به نظر من لپ تاپ بگیرید یه عمل حال کنید :8:
به نظر من واسه خوندن كتاب و نت گردي و پاور پوينت آيپد بهتره ولي از طرفي گوش دادن آهنگ با هندزفري تو بيرون از خونه گوشي خيلي بهتره وآسون تره و حمل گلگسي هم آسون ترهنقل قول:
اگه با قيمت و حمل آيپد مشكلي نداري به نظر من آيپد بهتر و كاربردي تره:46::10: