اجرای دموی نسل بعدی Samaritan بر روی یک تراشه کپلر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجرای دموی نسل بعدی Samaritan بر روی یک کپلر - خوب درست شنیدید:
اگر یادتون باشه سال قبل Epic نسخه دمو samaritan که نسل اینده رو نوید میداد به نمایش گذاشت -این دمو که بر روی 3 عدد GTX580 در SLI اجرا میشد به گفته Epic نزدیک ترین چیز به نسل بعد بود.
حال در GDC امسال قرار این دمو بر روی یک عدد تراشه کپلر اجرا بشه(فوقولاده هست)
نکته اینجاست که کپلر در دستان Mark Rein بوده اما صحبتی در این مورد نکرده . در مورد مشخصات دمو اینه که برای صرفه جویی در حافظه انویدیا از تکنیکی fxaa برای انتی الازینگ دمو استفاده کرده که بر خلاف تکنیک های فعلی فضای رم کمتری رو اشغال میکنه و برای deferred renderers intensive ها بسیار عالیه.(روی تکنیک fxaa فعلا نمیخوام صحبت کنم چون ربطی به تاپیک نداره)
موفق باشید
GK104 باز هم کوچکتر از 320mm2 :تنها و تنها 300mm2
اگر به یاد داشته باشید در طی خبر های قبلی یک محاسبه نه چندان دقیق از روی بورد ها و ابعاد GDDR5 مموری ها و ابعاد hd7970- ابعاد GK104 حدود 320mm2 براورد شده بود.
اما با شات جدید که تصویر دقیق GK104 در مقایسه با G922b هست رو میشه دقیق براورد کرد- طبق این شات و مقایسه با ابعاد g92 میشه راحت اندازه GK104 رو براورد کنیم.
طبق اندازه گیری ابعاد GK104 تنها و تنها 300mm2 +5&-5 هست .بسیار بسیار کوچکتر از حریف ابر قدرت با 365mm2 .(ایا انودیا میخواد بلایی که در 3 نسل برسرش اورد رو جبران کنه؟؟)
.بیاید با نسل قدیم قیاس کنیم:
خوب این GK104 از همه اونها کوچیک تره(البته جز G92b و rv770)-بعد از همه دقت کنید این GK104 هست - نه GK100 انودیا ید طولایی در طراجی تراشه های بزرگ وبسیار قدرتمند داره.GK100 با این اوصاف احتمالا خیلی بزرگتر از 500mm2 نخواهد بود.
سوال اینجاست:
اگر GK104 با این ابعاد بتونه حتی نزدیک به 7970 باشه -رفقا شما برای GK100 چه پیش بینی میکنید؟???
ایا amd باید در بخش گرافیک خود را تخته 3 لایه کند؟؟؟(4 لایه هم بد نیست)
دوستان اگر خبری که در اینده میزارم حتی اندکی حقیقت داشته باشه جدا دیگه باید علاوه بر فاتحه - خرما و حلوای AMD رو در سطحی گسترده پخش کرد.(سطح جهانی هم بد نیست انصافا )
بایاس GTX670 TI رو به GTX680 فلش کنید و 40% افزایش کارایی رو در GK104 شاهد باشید:
بله دوستان خبر به این شکل هست- طبق شایعات تراشه 300mm2 برند nvidia یعنی GK104 کوچک با فلش بایاس به gtx680 روی همین تراشه که چند پست قبل به کوچکی نحیف بودن ان چندین بار اشاره شد 40% افزایش پرفورمنس رو به تست کنندگانش ارزانی داشته.
ایا این خبر میتونه صحت داشته باشه؟
طبق شایعات و خبر هایی که از چندین تست کننده کپلر در جای جای اینترنت پخش شده بود GTX670 TI که بر پایه GK104 هست تست کنندگان برتری 5% الی-10% رو برای GK104 منظور کرده بودن.
حال تستر ها GTX670 TI رو با بایاس GTX680 فلش کردن افزایش 40% کارایی رو برای کارت دیدن که به نظر من اگر چنین چیزی حتی 20% هم صحت داشته باشه -باید منجر به تخته کردن در بخش تحقیقات گرافیکی AMD بشه.
طبق صحبت تستر ها فرکانس پایه GK104 برای gTX670 TI برابر 705mhz بوده و با dynamic overclock نهایتا روی 950mhz میرفته.
بعد از بایاس کردن gtx680 روی gtx670 بد بخت فرکانس پایه روی 1GHZ رفته و قدرت کارت به شکل ددمنشانه ای بالا رفته و تستر ها میانگین 40% افزایش کارایی رو برای GK104 مد نظر قرار دادن البته نسبت به GTX670 TI (خوب به گفته تستر ها GTX670 TI حدود 5%-10% از 7970 سریعتر بوده جز در 3DMARK11)
گفته شده کارت با فلش بایاس GTX680 در 3DMARK11 نزدیک X3300 -X3200امتیاز میگرفته و نکته قابل توجه مصرف کارت بوده که حول و حوش 200W میچرخیده.
دوستان و برادران گرامی:
اگر GK104 تنها و تنها جاگزین GF104/114 هست این باشه به نظرتون GK100 چه گونه هیولایی میتونه باشه؟؟ به نظرتون حتی میشه اندکی هم تصویر کرد؟؟؟؟ :D من گمون نمیکنم.
جدا سوال قدیم پیش میاد اگر درصدی هم اینها درست باشه Nvidia hater های معظم چی دارن که بگن؟ خیلی دوس دارم توی کمپانی amd فن ها فروم techpowerup این nvidia hater ها که به ازای هر 1 nvidia fan بالای 1000 تا amd فن هست چی میخوان بگن.
دوست دارم نظر دوستان پر شمار اینجا رو هم بدونم.