اين صفحه كيلومتر چه ماشينيه؟!! چقدر جالبه! كاميونه؟؟نقل قول:
Printable View
اين صفحه كيلومتر چه ماشينيه؟!! چقدر جالبه! كاميونه؟؟نقل قول:
فکر کنم مال بیل مکانیکیه !
حالا چرا بیل مکانیکی!: دینقل قول:
فکر کنم مال بیل مکانیکیه !
تو انعکاس تصویر یک عدد فرمون مشخصه و یک رنگ زرد یا نارنجی هم مشخصه پس احتمالآ یا همون بیل مکانیکه(ولی بیل مکانیکی فرمونش اینجوری نستاا) و یا کمپرسیه!
شاید مال لودر باشه اصلا! شایدم بولدوزر! ولی لودر هم احتمالش زیاده!
یادمه سال 85 که سرباز بودم و در پلیس راه یزد - کرمان خدمت میکردم دوبار بنز یکی از راننده ها رو گرفتم. بار اول 160 تا رفتم و بار دوم 200 تا توی جاده یزد به کرمان. با اینکه بنزش 300000 کیلومتر راه رفته بود و داغون بود ولی خداییش خیلی خوب میرفت. یادش بخیر .......
احتمالا همون لودر يا يه وسيله راهسازيه كه نيازي به سرعت نداره و فقط به صورت رقم ديجيتالي روي اين صفحه نشون داده ميشه..خود بي باك بي بال هم نوشته كه از 20 تا بيشتر نميره پس حتما لودر باشه.. صبر كنيم خودش بياد بگه!
سلام
پورشه 911 توربو مدل فکر کنم 2004 یا 2005 گذر موقت
سرعت تست : من نتونستم ببینم چون اصلا شدنی نبود ولی صاحب اتومبیل که کنار دستم بود می گفت چیزی بین 280 تا 290
مکان تست : شیراز جاده شهرک صدرا ساعت بین 2 تا 3 بامداد
زمان تست اردیبهشت 1387
پ.ن : خودم هم نمی دونم چرا این کار را کردم ولی اون موقع خیلی عقل درست و راستی نداشتم و از این دیونه بازی ها زیاد در میاوردم:31:
دوستانی که در این مسیر تردد دارند می دونند که اولا کوهستانی هست دوما مسیر رفت شیب داره و سوما بجز لاین سبقت لاین دوم اصلا وضعیت آسفالت مناسبی نداره.البته 2و بار مسیر را آزمایشی اون موقع شب رفتیم و برگشتیم تا حساب کار دستم اومد
با وجود چراغ هایی که در مسیر بود هی چیز دیده نمی شد و فقط شمشاد های کنار جاده مثل دیوار از کنارم رد میشد و تیرهای چراغ هم خیلی سریع عبور می کرد.نکته بعد اینکه فرمون به شدت سفت بود و خیلی هم لگد و ضربه میزد و در بهترین شرایط مثل این بود که یک دریل را در حالت چکش استفاده کنید.
در مورد حسش هم چیز خاصی مد نظرم نمیرسه چون شب بود و اصلا چیز خاصی معلوم نبود شاید اگر روز این تست را انجام میدادم میشد چیزی حس کرد
این خودرو از امارات وارد شده بود و تا سرعت 220 شتاب عالی داشت و از 250 به بعد مثل اینکه داشت جون می کند
راستی حداکثر سرعت در مسیر رفت بدست آمد.
تجربه دوم :
خودرو تندر 90 خودم
مسیر : شیراز جاده شهرک صدرا (باز هم مسیر رفت در سراشیبی)
حداکثر سرعت : 185
ساعت : 13:38 دقیقه اردیبهشت 1390
امتحان کارشناسی ارشد داشتم
البته از بلوار چمران یک خوردو گشت نامحسوس دور و برم می چرخید :31: ولی زیر گذر صنایع رفتش
بیشترین سرعت های که با موتور سیکلت رفتم
125 cc (مونتاژ ایران هیرمن): 110 کیلومتر تازه دو ترک بودیم:31:
پالس200 : 140 کیلومتر سرازیری بود
روان rv : حدود 130 کیلومتر
هیوسانگ 250 : 175 کیلومتر (مال یکی ازدوستان بود وحشت کرده بود:27:)
:31:اینم یادم رفته بود با actros 1843=====>60km/h
جاده سمنان:31:
من بیشترین سرعتی که خودم رانندگی کردم 140 تا با پراید اون هم با گاز
دیوانه بودما
بيشترين سرعتي كه رفتم 160 بوده با سمند تو اتوبان همدان كرمانشاه
يه بار هم با پرايد تو همون اتوبان با 185 كه من راننده نبودم 3 نفر هم تو ماشين :18: چون اگه يه نفر تو ماشين بود از زمين بلند ميشد:31:
ولي ............
يه بار با سرعت 80 تا سر يه پيچ 90 اومدم بپيچم ماشينم كه همون سمند بود مثل يه توپ دور خودش پيچيد و بعدش افتاد رو جدول كنار جاده از اون به بعد اصلا سرعتم از 120 بالاتر نرفته
خواهشن نزارين يه تصادف براي شما بشه عبرت تو اون تصادف با همون سرعت كمي كه داشتم اگه كمربند نبسته بودم حالا اينجا نبودم
با 206 تیپ 5 200 تا
احساس هم والا چی بگم اصلا جالب نبود با این ماشین! کم کم داشتم احساس میکردم زندگی داره غروب میکنه:31:
با 206 اس دی 180 تا بدک نبود بهتر قبلی بود!
با پارس 185 تا با 405 هم همینقدر
با پراید هم 170 تا 175(البته دوستم پشتش بود) ولی کلا با پراید احساس های رمانتیک به سر آدم میزنه:31:
یبار هم با تویوتا وانت جدید ها 170 تا
درسته تند رفتن واقعا كار خطرناكيه بخصوص با جادهاي ايران كه اصلا استاندارد نيست..همون دست اندازهاي كوچك براي يه ماشين با سرعت بالا مثل يه ضربه محكم ميتونه تعادل اونو بهم بزنه..هرچي ماشين سبكتر باشه خطر هم بيشتر..توي سرعت بالا يه دفعه يه ماشين ميبيني با سرعت لاكپشت مياد توي خط سبقت و حسابي كار دست خودش و خودت ميده..
شنيدم توي اتوبانهاي آلمان( كه بالاترين فرهنگ رانندگي در دنيا رو دارن) بخاطر همين نبود سرعت مجاز سالانه تصادفات بسيار زيادي ميشه ..تازه اونجا كلي براي اين قضيه قائده و قانون دارن كه بهش اهميت ميدن..مثلا توي خط سبقت يه پورشه 911داره با 250 تا ميره اگر از توي آينه ببينه بفرض يه فراري F 40 با 300 تا داره مياد خيلي محترمانه و با دقت كنار ميره چون راه مال فراري هست..نه اينكه تازه كورس بگذاره..هر ماشيني با توان خودش حركت ميكنه و تلاش ميكنن سد راه بقيه نشن..يه جور زبان ايماء و اشاره با چراغ مخصوص خودشون دارن.... اما توي ايران..
باورتون نميشه وقتي كامارو ميديدن انگا ر بشدت جو گير ميشدن و يه جورايي ميخواستن كورس بگذارن..منم محل نميگذاشتم و راه خودمو با همون سرعت 80 يا 90 ميرفتم..چند كيلومتر بالاتر پليس راه همشونو گرفته بود و داشت جريمه ميكرد!! منم با آرامش از كنارشون رد شدم و لبخند زدم!!
يه بار هم يه ژيان هوس كرد با من كورس بگذاره!!! بهش راه دادم و گذاشتم بره تا دلش خوش بشه...اما خودم از خنده رودر بر شدم.....:31:
بله دوست عزيز . من هم قبلا عرض كردم كه سرعت بالا توي جاده هاي غير استاندارد ايران اصلا با عقل جور در نمياد ...نقل قول:
دور مورد فرمايش شما نه! بيشتر به خاطر مصرف مشروبات الكلي ( كه خوشبختانه در كشور ما كمتر ديده ميشه ) و خطاي محض راننده .
همون طور كه شما گفتيد بعضي از بزرگراه هاي آلمان هست كه حداكثر سر عت در اين اتوبان ها مجاز هست . جاده انقدر صاف و هموار هست كه حتي شما با سرعت 250 كيلومتر هم مي تونيد فرمان را ول كنيد ! البته فراموش نشه كه اكثر اتومبيلها در كشور آلمان از ايمني بالايي برخوردار هستند . در همين بزرگراه ها هم به فواصل كوتاه و معين پمپ بنزين تلفن و يا ساير وسايل ايمني و رفاهي وجود داره ...
و عجب داستان جالبي ! لبخند به لبم باز شد :20:
سالها پيش يه جيپ داشتم.از نوع ويليز آمريكايي 4 سيلندر..كروكي بود.مدل 1966
بازسازي كرده بودم و بدك نبود اما بيشترين سرعتي كه ميشد با اون رفت 60 بود ..در واقع 60 مرز بين كنترل كردن و نداشتن كنترل روي فرمان بود! با اينكه كل جلوبندي و كمكها و جعبه فرمان وترمز و..همه تعمير و بازسازي و نو شده بود اما كلا چرخها ي جلو در سرعت 50 كم كم ديگه براي خودشون هر سمتي ميخواستن ميرفتن و از دست اندازها و موانع و پستي بلنديهاي سطح جاده پيروي ميكردن تا فرماني كه در دست من بود! اين وضعيت در سرعت 60 به نهايت خودش ميرسيد و اگر از اين سرعت بيشتر ميرفتم ديگه معلوم نبود بشه كنترل كرد يا نه؟؟!! يه بار تا 80 باهاش رفتم اما واقعا بايد مدام فرمان رو به سمت چپ و راست حركت ميدادم تا بفهمم چرخها الان كدام سمت هستند و چه جهتي رو ميخوان برن؟؟!!
كلا خلاصي فرمان خيلي زياد بود و با هيچ تدبيري درست نشد..هيچوقت...
600 کیلومتر با هواپیما تو راه تهران - استکهلم!!!!!
:دی
نقل قول:
چند ماه پیش بی بی سی یه آماری از تصادفات توی آلمان پخش کرد .... جالبه بدونی خیــــلی ناچیز بود :)
شما از کجا از کجا میگی تو آلمان تصادف ریاد میشه؟ به شنیده ها توجهی نکن دوست عزیز. تو آلمان ماشینها و جاده ها اینقدر استانداردن که تصادف رخ نمیده ! مگر تو سریال کبرا11 ! دوستها و آشناهای ما هم که آلمان زندگی میکنن ، بارها به خودم من گفتن که حتی با پورشه هم بیشتر از 130-140 کیلومتر رانندگی نمیکنن ، چون جون خودشون رو دوست دارن !
170 تا با پراید
190 تا با سمند
300 تا با ژیان:thumbsup::39::39:
سرعت 380 با بوگاتی
داشتم سکته می کردم :18: اصلا ماشینارو نمی دیدم :21:
بیشترین سرعتی که رفتم 225 تا با C350 برادرم بود توی جاده ی تهران قم واقعا عالی بود یادش بخیر گشت نامحسوس و غیر رو هم پیچوندم
سلام دوستان
قبلا همچین تاپیک هایی داشتیم
به نتیجه ای هم نرسیدن
فقط و فقط جنبه پست زدن و شاید کل کل و.... داره و هیچ جنبه خاصه دیگه ای نداره
متاسفانه قفل شد
موفق باشین :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]