آقا ثبت نام ارشد کیه ؟ گذشته یا هنوز نیومده ؟
آقا ثبت نام ارشد کیه ؟ گذشته یا هنوز نیومده ؟
نقل قول:
سلام
ارشد تقریبا توی اسفتد هستش
توی ادرس زیر شمارتون را ثبت کنید موقع ثبت نام اسش میاد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام
تو دانشگاه ( مثلا ) امیر کبیر ... یه کد واسه رشته فیزیک هست که همون یه کد جلو رشته فیزیک نوشته گرایش هسته ای حالت جامد اتمی ... من اگه قبول شم...از کجا بدونم الان گرایشم چیه ؟
نقل قول:
دانشگاه ازاد نظورتون هستش دیگه؟
ببینید در ازاد اگر جلوی رشت هگرایش رو نزده باشید یعنی عمومی هستش مثل سراسری .... وشما برای ارشد گرایش تخصصی رو میزنید .....
اینجا تاپیک سراسری میگه نیست ؟ من منظورم داشنگاه سراسری بود.نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببینید اگر گرایشش در جلوی اون نوشته نشده باشد عمومی است وشما در امتحان ارشد گرایش خود میتوانید انتخواب کنید
موفق باشید...
آقا یه سوال. دانشگاه شما هم نهار و شام پنجشنبه رو حذف کردن؟ اراک این کار رو کردن آخه.
به هیچ وجه . کنکور سراسری چه ربطی داره به ارشد ؟ :18:نقل قول:
فیزیک دانشگاه سراسری طوریه که شما وارد دانشگاه که شدین ترم در اواسط دوره میتونین گرایشتون رو انتخاب کنین که این بستگی داره که دانشگاه شما چه گرایش هایی داشته باشه براتون. کل تفاوت گرایش های فیزیک توی 2-3 تا درس هست و مجموعا میشه کمتر از 10 واحدنقل قول:
حالا شما اگه توی دانشگاه مثلا در ترم 5 درس های رادیوایزوتوپ ها و ترمودینامیک هسته ای و ... رو بردارین گرایش شما میشه هسته ای و اگه درس های مربوط به بلورها و انتشار امواج در اونها و ... رو بردارین گرایشتون میشه حالت جامد , اگه هم درس های لیزر و ... رو بردارین میشه اتمی . فقط هم حق دارین که یکی از گرایش ها رو انتخاب کنین . گرایش های نجوم و هواشناسی هم داریم .
اونی هم که توی انتخاب رشته نوشته منظورش اینه که این دانشگاه اون گرایش ها رو براتون داره و میتونین درس هاش رو بردارین .
سلام
اصلاحیه کی ـه ؟
آقا من شهرستانم. یه کتاب میخوام.
سایتی هست که امکان جستجو در کتابخونه دانشکده های مختلف و یا کتابخونه مرکزی رو بده ؟
کتابخونه دانشکده های محتلف برای فروش که کتاب ارائه نمیدن چه بخوان که به شهرستان هم بفرستنشنقل قول:
تازه اینجور کتابخونه ها فقط اعضای خودشون ( دانشجوها ) حق دسترسی به کتابخونه رو دارن .
البته برخی دانشگاه ها اینطور نیستن اکثرا دانشگاه های علوم پزشکی هستن که کتابخونه چندتاشون تو سایتشون هست
شما چه کتابی میخواین و مال چه مقطعی هست ؟
نه منظورم این بود که اگر داشتند بیام تهران و دانشکده سابقم تا بگیرم. با استاد ها هنوز آشنام.نقل قول:
من کل ترجمه های فروغ به زبان آلمانی رو میخوام. همشون در انتشاراتی های آلمان چاپ شدند.
نقل قول:
یعنی چی کنکور سراسری چه ربطی داره به ارشد؟به هیچ جه چی؟
دوستمون گفت اگر مثلا نوشته باشه فیزیک گرایشش چی مشه
توضیح دادم که گرایش خاصی نداره مگر اینکه جلو کد رشته نوشته باشه
در غیر اینصورت گرایش تخصصی نداره .....
و برای رفتن به گرایش خاص اون فقط در ارشئ میتود انتخاب کند...
در جمع بندی حرف دوستان تو این مورد شما که یه کد رشته هست ولی دارای گرایش هم هست همون طور که گفته شد در حین تحصیل گرایش براتون مشخص میشهنقل قول:
اینکه کدوم گرایش هم بستگی به شرایط داره مثلا ممکنه یک گرایش بیشتر از ظرفیت تقاضا داشته باشه و براساس معدل کل اون چند ترمی که خوندین جذب گرایش خاص بشین ( تو دانشگاه های سطح بالا معمولا این طوریه) همین طور ممکنه خودتون بنا به علاقه سمت یکی از گرایش ها برید و درس های تخصصی اون گرایش رو بگذرونید
اما اگه در دفترچه فقط یک کد رشته باشه و گرایشی برای اون تعیین نشده باشه شما به طور عمومی از اون رشته فارغ التحصیل میشید یعنی تو مدرکتون فقط رشته فیزیک ( یا هر رشتۀ دیگه ای) ثبت میشه بدون گرایش خاص
که در این حالت در صورت تمایل در کنکور ارشد شرکت میکنید و تو یه گرایش خاص از رشتتون ادامه تحصیل میدین
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال:
آدرس دانشگاه امام حسین (ع) چیه؟
------------------------------------------------------------
نقل قول:
کدوم دانشگاه مد نظرتون هست؟
شما برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از قسمت جستجو در منابع کتاب خانه قسمت میهمانان رو انتخاب کن
اونجا امکان سرچ تو کتابخونه های مرکزی دانشگاههای شریف، تربیت مدرس، شهید بهشتی و یکی دوتای دیگه رو داره
سلام
دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری 88 رشته ریاضی رو میخواستم
شرط معدل فقط برای دانش اموزان فارغ التحصیل سالهای 84 به بعد هست که ازمون های اونها بصورت نهائی کشوری برگزار میشه.نقل قول:
در صورتی که از اتباع خارجی نیستید شرط معدل برای ورود به رشته ای برای شما منظور نخواهد شد. مگر واحدهای بین الملل که شرط معدل خودشون رو دارن.
نقل قول:
دفترچه سال 88 خب تغییرات زیادی با 89 و90 داشته
لینکش در سایت سنجش خب نیست
ولی شاید برخی سایت ها اون رو اپ کرده باشند
تونت یه سرچ بزنید شاید پیدا بشه ....
سلام دوستان!نماز و روزه هاتون قبول!یک سوال داشتم!دو تا از دوستان من با ۲۳ سال سن و دانشجوی ترم ۵ مهندسی تصمیم جالبی گرفتن و پا توی یه کفش کردن که میخوان امسال دوباره کنکور بدن و دانشگاه سراسری تهران قبول بشن!البته یکی از دو نفر قصد شرکت در رشته تجربی برای رشته های پزشکی و دیگری دوباره میخوان ریاضی شرکت کنن و قصد دارن مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات قبول بشن!آیا با توجه به این که از سال ۸۹ تا الان خیلی چیزها تغییر کردن این دو نفر میتونن موفق باشن؟به نظر شما کار کدام یک راحت تره؟راستی هردو ساکن تهران و سهمیه منطقه یک حساب میشن!قصد درس خوندن از مهرماه رو دارن!اصلاً باید از کی شروع کنن و چه کارهایی لازمه انجام بدن؟یه توضیحی بدین ممنون میشم
نکته 1: آیا این دو سراسری قبول شدند یا آزادنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته 2: اون دوستتون که می خواد تجربی شرکت کنه حتما بره آیین نامه کنکورو وزارت درمان و آموزش پزشکی رو بخونه و بپپرسه. مثل اینکه رشته های پزشکی یه قانونی داره که اگر مثلا مهندسی قبول شده باشی دیگه نمی شه پزشکی خوندو یه همچین چیزایی.
نکته 3: من فکر می کنم اینا آزادند (حالا اگه جفتشون خودت نباشی که داری برای آیندت تصمیم می گیری:20:) به هر حال می تونند از دانشگاه آزاد دو ترم مرخصی بگیرند البته خوب پولو باید خرج کنند یه آموزشگاه کنکور برند و خوب فکر کنم اگر تلاششونو بکنند حتما قبول می شند ولی خوب اون که دوباره مب خواد ریاضی قبول شه مطمئینا کارش آسون تره تا تجربیه حالا نمی دونم دیپلم تجربی داره یا نه و باید اونو بگیره یت نه.
نکته آخر: مهندسی کامپیوتر دانشگاههای تهران رتبه خوب می خواد حالا آیتی شاید یه مقدار وضعش از نظر رتبه پایین تر باشه ولی جفتشون نیاز به درس خوندن جدی و سخت داره. پزشکی که بماند اگر تهران بخواد قبول شه باید حسابی خر بزنه رتبه زیر 200 تا اونجایی که بچه ها می گند
ببین یه سیستمی هست به نام طرح غدیر که دانشجوها اگر دانشگاهشون عضو باشه می تونند عضوش بشند بعد از اون طریق بتونند به از کتابخونه های دانشگاههای دیگر این طزح استفاده کنند تا اونجایی که می دونم بیشتر دانشگاههای تهران عضوند و با کارت غدیر شما از امکانات کتابخونه ای اونا می تونید استفاده کنید فقط چون عضو نبودم نمب دونم که پایگاهی داره برای سرچ کردن با نه.نقل قول:
دوما که دانشگاهها سیستم بین دانشگاهی دارند که شما می تونید کتابی رو سفارش بدید براتون بیارند یا معرفیتون کنند برید استفاده کنید
سوما سرچ کتابخونه ها برای عموم بازه
این مثلا مال دانشگاه تهران
یه سرچ گوگل پیدا می کنی مثلا بزن کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران بعد می تونی دانشگاه به دانشگاه سرچ کنی
حالا برای شرایط طرح غدیر و ارتباطات بین کتابخونه ای بهتره بری کتابخونه مرکزی خودتون بپرسی خیلی بهتر راهنمایی می کنند
مهلت انتخاب رشته کنکور تا 25 مرداد تمدید شد
آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
اطلاعیه دوم سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با اصلاح کدرشتههای انتخابی کنکور منتشر شد، بنابراین چنانچه داوطلبان تاکنون اقدام به انتخاب رشته نکرده و یا نیاز به ویرایش رشتههای انتخابی خود دارند، میتوانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان در این باره اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، اصلاحیه دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با رشتههای تحصیلی جدید علاوه بر رشتههای تحصیلی مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) و همچنین ویرایش رشتههای انتخابی در فرم انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد.
بر این اساس، سازمان سنجش پیرو اطلاعیه منتشره 16 مرداد، بدینوسیله به اطلاع داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 1391، میرساند که با توجه به مکاتبات دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و همچنین مصوبات جدید شورای گسترش آموزش عالی که پس از تدوین دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون مذکور به این سازمان واصل شده، رشته محلهای جدید و یا اصلاحات رشتههای مندرج در دفترچه راهنمای شماره 2، طی اطلاعیهای امروز دوشنبه 23 مرداد بر روی سایت این سازمان قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان براساس ضوابط و شرایط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و همچنین براساس کدرشته محلهای اطلاعیه مذکور و اطلاعیه قبلی چنانچه تاکنون اقدام به انتخاب رشته ننمودهاند و یا انتخاب رشته نموده و نیاز به ویرایش رشتههای انتخابی خود دارند، میتوانند حداکثر تا پایان روز چهارشنبه 25 مرداد با مراجعه به سایت سازمان نسبت به انتخاب رشته و یا ویرایش رشتههای خود اقدام کنند.
سلام
در دانشگاههای دولتی این جمله زیاد به گوشتون خورده که « دانشجو در حین تحصیل نمیتونه کار کنه»
سوال من اینه که این قانون کجا نوشته شده؟ قانون کلیه یا دانشگاهها تصویب کردند؟
سلام؛ این چه حرفیه!نقل قول:
کم نیستن دانش آموزانی که دارن در حین تحصیل کار میکنن،دیگه دانشجو که جای خود دارد.
سلام
نمیدونم سوالمو جای مناسبی میپرسم یا خیر! پس پیشاپیش معذرت میخوام!!
من سال 83 کنکور شرکت کردم با استفاده از سهمیه خاتواده شهدا و دانشگاه دولتی قبول شدم ولی به دلیل یه سری مشکلات مجبور شدم انصراف بدم! الان بعد از 8سال مججد قصد شرکت دارم ! میخواستم بدونم میتونم باز هم از سهمیه استفاده کنم یا خیر؟
با تشکر
سلام دوست مننقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم تنها یکبار در هر مقطع هست
جهت اطمینان از طریق سازمان بنیاد شهید اقدام کنید
پیروز باشید
سلام. من جمله ای این طوری شنیدم::نقل قول:
کارمند دولت نمی تونه تو دانشگاه دولتی روزانه درس بخونه مگه با موافقت رئیسش و شرایط خاص.(چون ساعتش با ساعت کاری تداخل داره باید مرخصی بگیره یا ماموریت براش رد کنن) البته دانشگاه آزاد و پایم نور و... مشکل نداره.
سلام دوستان .....
من ترم آخر کارشناسی نا پیوسته ام ...
مدر کاردانی رو هم دارم ...
میخواستم بدونم امکانش هست که کاردانی یا کارشناسی سراسری رو شرکت کنم ؟ با توجه به اینکه مدرک هام از دانشگاه جامع علمی کاربردی اند و 22 سالمه و خدمت رو نرفتم ؟
ممنون میشم اگه بتونید لینکی رو هم بدید ..
سلام. ببخشيد من يه سوالي دارم. هركي ميدونه اگه جواب منو بده ممنون ميشم. تكميل ظرفيت سراسري چه جوريه؟ خود داوطلب بايد درخواست بده؟ براي چه رشته هايي ميشه تكميل ظرفيت شركت كرد؟ منظورم اينه كه فقط براي رشته هايي كه مردود شديم بايد تكميل ظرفيت شركت كنيم؟ يه اطلاعات كلي درباره تكميل ظرفيت سراسري به من بديد لطفا. ممنون دوستان
چرا می خواهید سراسرس شرکت کنید؟ بیشتر عمرتون هدر می ره!نقل قول:
برید خدمت خیلی بهتره.
سلامنقل قول:
تکمیل ظرفیت تقریبا در ابان ماه خواهد بود....
و جزئیات و رشته های اون از طرف سازمان سنجش اعلام خواهد شد ....
این که چه رشته ای باشه بستگی به دانشگاه-ظرفیت جدید-و افراد ورودی مهر اون دارد .
انتخاب ظرفیت برای همه افراد مجاز به انتخاب رشته ممکن است
موفق باشید
واسه کنکور دانشگاه سراسری رشته ی دیپلمت باید با رشته ای که کنکور میدی یکی باشه؟ مثلا دیپلمه ی ریاضی میتونه کنکور انسانی بده؟
سلامنقل قول:
در هر رشته ای که هستید میتونید در کنکور رشته دیگر ثبت نام کنید.
دیپلم رو که فنی ها دارند.برای شرکت در کنکور نظری ها باید یا کاردانی یا معادل پیش داشت هباشند
سلام
ثبت نام اینترنتی نکرده باشه کسی
میتونه الان انجام بده و مدارک رو حضوری بده.
چون اینترنتی فک کنم تا 30 بوده
سلام دوست من.نقل قول:
یک مقدار توضیحاتتون کم هست.
دانشگاه دولتی یا ازاد یا پیام نور؟
و کدوم شهر؟
بفرمایید تا بگم خدمتتون
حذف شود ....
من پارسال از رشته ی ریاضی و فیزیک مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ، برای کد عنوان دیپلم کدوم کد رو باید انتخاب کنم ؟ کد 10 یا کد 13 ؟ ( مدرک دیپلمم ریاضی فیزیک بوده )
نقل قول:
10 رو باید بزنی..13 رو اونایی باید بزنن که دیپلمشون فنی حرفه ای بوده پیش دانشگاهیشون ریاضی تجربی یا انسانی بوده
یه سوال درباره ی حذف ترم دارم..من امسال دانشگاه سراسری قبول شدم..ولی به دلایلی دارم ترم اول رو حذف می کنم..می خواستم بدونم برای ترم بعد می تونم درسای ترم اول رو انتخاب کنم؟؟ یا بستگی به گروه داره که ارائه کنه یا نه؟؟ مثلا فیزیک 1 و ریاضی 1 رو ترم دوم ارائه می کنن؟؟ خواهشا جواب بدید:33::33:
بستگی به گروه داره.گاهی این درسهارو میشه با گروههای دیگه هم گرفت مشروط بر اینکه سرفصلها مانند هم باشند البته اینو بگم همه چیز به گروه بستگی داره، اگه اونا بخوان همه کار میشه کرد!!!!!!!ولی اصولابیشتر درسها معمولا ترم زوج و فرد دارند که اگه این طوری باشه و درستون پیش نیاز باشه به مشکل برمیخورین.بنابراین اول با مدیر گروه صحبت کنیننقل قول:
ســــلام
درمورد حذف درس چطوریاست.
من با یکی از استادای دانشگاهمون مشکل پیدا کردم مطمئنم که این درس و میفتم چون نمره نمیده بهم.نا حالا هم درسی رو حذف نکردم با قانون ها هم آشنا نیستم.
فقط شنیدم اگه درس رو حذف کنم بهتر از این هست که برم سر جلسه و امتحان بدم ونمره نیارم.چون رو معدل تاثیر میزاره.
حذف کنم مشکلی نداره؟یا برم امتحان بدم فوقش میفتم دیگه.