سلامنقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
Printable View
سلامنقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.
با سلامنقل قول:
منظورتون رو واضح تر میشه بیان کنید؟
در قسمت حلقه ها شما دوستانتون رو میتونید مشاهده کنید.
کدوم عکس ها رو منظورتون هست پاک کنیم؟
موفق باشید.
سلام، اگـر ممکنـه برای منم دعوتنامـه ارسـال کنید.
نقل قول:
با سلام
اینجا مطرح کنید
دعوت نامه گوگل پلاس
جیمیل خودتون رو هم بگید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=498863
موفق باشید.
والا من كه بدون دعوتنامه ثبت نام كردم .
فعلن که قیلتره.
در ضمن دوستان تو گوگل پلاس میشه چت صوتی و تصویری کرد؟
نیاز به نصب نرم افزاری هست واسه اینکار؟
سلام دوستان
میشه در مورد اضافه کردن دوستان جدیدمون به سیرکل توضیح بدید؟
یکی به من درخواست دوستی داد ولی نمیخواستم تو سیرکلش باشم ..چیزی برای تایید نداشت تا درخواستشو رد کنم
حالا هم جزوء دوستانش اضافه شدم...
راهی هست که بخوام پاک کنم آیدیمو از لیست دوستاش؟
چطوری میتونم رد کنم درخواست ها رو تا به لیست دوستانشون اضافه نشم؟؟؟
آقا این گوگل پلاس دعوتنامه میخواد ؟؟؟؟ از کجا بگیریم دعوتنامه رو ؟؟؟؟ اون لینکی که واسه دعوتنامه گذاشتید بالا خیلی وقته بسته شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه آزاده، نمیخواد.نقل قول:
سلام
من از مرورگر google chrome استفاده میکنم از نسخه 6 که میخواستم برم g+ میرفت اما تصاویر رو نشون نمیداد که رفتم نسخه ی 14 رو دانلود کردم حالا هم که اصلا نمیره تو هر دو نسخه مشکلی با سایر سایت ها نداشتم این ارور پایینی رو میده لطفا راهنمایی کنید
This webpage is not available
The webpage atmight be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.کد:https://plus.google.com/up/start/?continue=https://plus.google.com/&type=st&gpcaz=e0f42a87
Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error.
با سلامنقل قول:
با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید ببینید همین مشکل رو دارید؟
به احتمال زیاد مشکل موقتی هست.
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید مشکل برطرف میشه
موفق باشید.
سلامی دوباره
فهمیدم به علت این بود که تاریخ سیستم تنظیم نبود به یه سایتی که تاریخ (میلادی )رو نشون میده برید بعد به طور دستی همین ساعت پایین گوشه رو باز کنید و تاریخ رو درست کنید ومشکل حله.
به نظر من گوگل خيلي محيط ش سالم تره !
و اين خيلي واسه يه كسي كه در يه شرايط اسيب پذيري مثل ايران افغانستان و.. !
هست بهتره و از نظر من گوگل پلاس در اينده رو دس فيسبوك رد ميزنه و خيلي محبوب تر ميشه !
:31:
راستش من تو اورکات و فیس و ... عضو بودم . + رو بیشتر پسندیدم .
شاید جو ناجوری که یسری کاربرای ایرانی تو فیس درست کردن دلیلش باشه ... شایدم علاقه من به خلااف آب شنا کردن یا هر چیز دیگه ! به هر حال زنده باد + !
:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من نمیتونم به گوگل+ برم.هیلتره؟
ISP ت چیه ؟ برا بعضیا شیلطره ولی کلا نه ...نقل قول:
حالا یه چند روز صبر کن اینترنتمون ملی شد کلا منفجر میشه راحت میشیم همه !!! :19:
سلام. لطفا توضیح بدید با "سیرکل"ها چطور باید کار کرد. این طور که فهمیدم برای اینست که هر چیزی از پروفایلمون برای هر کسی نشون داده نشه
تو فیس بوک یه فرندز داشتیم که مردم بودن و یه امکان دیگه که لایک کردن "پیج" ها بود . (مثلا میخواستیم فن ِ یه هنرمند بشیم پیجشو لایک میکردیم) اینجا این دو مورد به چه صورت هست؟ همش در قالب همون سیرکلهاست؟
و اینکه چطور افراد سیرکلها محدود میشن. مثلا من میتونم کاری کنم که فردی که از سیرکل فرندز میاد تو پروفایلم نتونه افراد داخل یه سیرکل دیگه رو ببینه؟
با تشکر
اینقدر کاربرای گوگل پلاس کمه؟! یا کسی پاسخم رو نمیدونه؟..
سلام
دوستان شما هم برای صحبت کردن با جی تاک و هنگ اوت گوگل پلاس مشکل دارید؟ یعنی هنگام برقراری تماس صدا بوق ازار دهنده ای میشنوید؟
سلام من چند ماهی است که از گوگل پلاس استفاده میکنم
ولی اینجوری که پیداس داره پهنای باند زیادی رو مصرف میکنه
اگر میشه توضیح بدید که چه جوری میشه گزینه شیر و
Notifications از اون بالا برداشت و فقط در خود آدرس گوگل پلاس باشه نه در همه جای گوگل مخصوصا در صفحه اصلی و صفحه جیمیل
دوست عزیز شما وقتی سیرکل داری موقع شیر کردن مطلب برای یه سیرکل میتونی شیر کنی یا برای یکی نکنی.نقل قول:
در واقع دسته بندی دوستان هست ...
که یوقت مطالب سیاسی برای دوستان فان سند نکنی و مطلب فان برای دوستان پو.ر. ن سند نکنی و قاطی پاتی نشه ! :31:
یا Public سند کنی که همه ببینن .
کلا امکانات خوب دیگه ای هم داره که واضح تر از فیسبوق هست .
...
دوستان آیا ما تو ایران میتونیم با جیمیل چت تصویری داشته داشته باشیم؟
سلام
صفحه گوگل پلاس برای من درست بعد از اتمام لود شدن صفحه ناپدید میشه و فقط صفحه سفید نشون میده
اگر قبل از پایان لود شدن صفحه رو استاپ کنم مشکلی نداره و همه چی درست کار میکنه!
راهی هست که این مشکل بر طرف بشه؟
** ویرایش:
مثل اینکه یکی از رول های adblock plus باعث مشکل میشد. با غیر فعال کردنش همه چی درست شد :)
دوستان من پروفایلی به اسم سایت خودم توی گوگل پلاس ساختم اما گویا خلاف قوانین هست و اجازه نمی دن که مثلا همچین اسمی ساخته بشه .
راهی وجود نداره که این مشکل رو برطرف کنم ؟؟ من یه page هم دارم که به اون page اخطار داده نشده ولی پروفایلم رو مسدود کردن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفيد ميشه؟ يعني سايت اول باز ميشه بعد همه چيز سفيد ميشه؟ چون بخش اعلان ها كه كامنت ها و پلاس ها رو بهتون نشون ميده وقتي هست كه كامل صفحه لود بشه!نقل قول:
من همچين مشكلي رو ندارم .البته اينم بگم. بعضي بخشهاي گوگل پلاس هيتلر شده!
بعضي وقتا از يه طريقي كه اورد ميشي به هيتلر بر نميخوري ولي بعضي وقتا با صفحه ي ورود غير مجاز بر ميخوري. چون كلا بعضي از پيج ها و صفحه ها (ادرس ها ) ي زير مجموعه گوگل ----- شده يا اينكه از طرف خود سايت تحريم شده!
شما با يه مرورگر ديگه امتحان كن اگه نشد يه شيلترفكن استفاده كن ببين باز صفحه سفيد ميشه يا نه! چون كلا رابط زيادي واسه كار باهاش لازم نداري كد اسكريپت هم خيلي نداره!
اسمي كه گذاشتي چي بوده؟ يه اسمي گذاشتي كه خلاف قانون بوده حتما؟نقل قول:
بعدش از طريق خود جي ميل ساختيد؟ يعني با اكانت جي ميل وارد پلاس شدي؟
اسمش دقیقا اسم سایتمه . فرض کن گذاشتم p30 world . دقیقا اسم سایتم رو به دو بخش تقسیم کردم .نقل قول:
اسمي كه گذاشتي چي بوده؟ يه اسمي گذاشتي كه خلاف قانون بوده حتما؟
بعدش از طريق خود جي ميل ساختيد؟ يعني با اكانت جي ميل وارد پلاس شدي؟
اسم سایتم هم هیچ مشکلی نداره :دی
جالب اینجاست pageم که تهِ اسمم .com گذاشتم گیر نداده .
آره با جیمیل وارد می شم .
به نظر میرسه که پلاس هم به جمع فــــیلتر شده ها پیوست.
دلیلش هم طبق اعلام دوستان محترم جاسوسی و انجام عملایات خرابکارانه بوده.
ولی کلی داریم پیام میفرستیم گروهی که اگه بشه رفع فیلتر بشه چون واقعا حیفه سایت به این خوبی از دسترس خارج بشه .
برای من که فیلتر نیست...نقل قول:
سرویس اینترنتتون چیه؟؟؟ از کجا کانکت میشین و آدرسی که بعد قبل از ورود واستون میزنه چیه؟؟
بعضی ها میگن چون نمیشه HTTPS رو فیلتر کرد ( که کلا این حرف چرتی هست) نمیتونن پلاس رو فیلتر کنن ولی واسه من فیلتر شده و درصد خطرناکیش فعلا 1-1 هست. بعضی سایت ها 1-5 هست مثل بی بی سی یا فیس بوک 8-1
با پارس آنلاين فيلتره... با ايرانسل تست كردم مشكلي نبود ولي..
پلاس با پارس هم مشکلی نداره راحت باز میشه !نقل قول:
من هم پارسآنلاین هستم و فیلتر نیست برام...نقل قول:
سلام
جی میل برای من باز میشه ، اما پلاس باز نمیشه .
با س ا ک س کار میکنم .
دلیلش چیه ؟
پلاس واسه خيلي ها مشكل داره يه راه حل ميذارم اينجا اگه كسي مشكل داره مشگلش حل بشه!نقل قول:
گوگلپلاس رو چهطور باز کنیم؟
چند روزی هست که خیلیها به مشكل خوردن.
راه حلش اينه :
در درایو C که ویندوزتون روی اون نصبه، این مسیر رو قدمرو برین:
system32\drivers\etc
به پوشهی ets که رسیدین، تو این پوشه یک فایل هست به نام hosts.
این فایل رو باز کنین و اگه باز نشد، از یه برنامه مثل notepad استفاده کنید.
این یه خط رو از اینجا کپی کنین و برین تهِ تهِ این فایل بذارین:
74.125.227.133 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گوگلکروم برای باز کردن گوگلپلاس استفاده کنین.
منبع: پلاس
برای باز کردن من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم تو ی مرورگر موزیلا و E8 , اپرا ایراد گرفت که ففففییییلللتتتتررررر بود ولی کروم هیچ ایراد ندارم دارم باهاش راحت کار می کنم . ولی دوستانی که مطلب میزارن تو پلاس یک ایمیل هم به من میاد که بیچاره کرده چی کار کنم که دیگر به من ایمیل ندن از بس ایمسل پاک کرده ام خسته شده ام
سلام
قبلا یه ایمیل و گوگل پلاس ساختم آیدی و پسورد رو فراموش کردم چه جوری حذفش کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
گوگل + هر چه به روز می کنند به من ایمیل می یاد چی کار کنم دیگر برام ایمیل نیاید
سلام. یه سوال: چطور میشه در گوگل پلاس تاریخ تولد رو (به خصوص سال) تغییر داد؟