به نظر من اگه اینطوریه باید خونه کاملا عایق بندی شده باشه.اگر هم عایق نیست تعویض پنجره ها با دو جداره خیلی خیلی فرق میکنه.الان بدون تخریب تعویض میکنن.نقل قول:
اگه همه چی استاندارد باشه اون اعدادی که نوشتم جواب میده که هیچ زیاد هم میاد.:31:
به نظر من اگه اینطوریه باید خونه کاملا عایق بندی شده باشه.اگر هم عایق نیست تعویض پنجره ها با دو جداره خیلی خیلی فرق میکنه.الان بدون تخریب تعویض میکنن.نقل قول:
اگه همه چی استاندارد باشه اون اعدادی که نوشتم جواب میده که هیچ زیاد هم میاد.:31:
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه اسپلیت کم مصرف با برچسب انرژی A میخواستم که ازنظر سرمایشی خیلی خوب باشه و فضای خونه خنک بمونه نه اینکه بعد از اینکه خاموشش کردیم بلافاصله خونه گرم بشه ، خونمون زیاد بزرگ نیست و کلا 90 متره ، قیمتش هم تا یک و پونصد ، اگه میشه راهنمایی کنید
برچسب انرژی الان روی بیشتر کولرها هست. موقع خرید خودتون ببینید کدومشون برچسب A دارند.
متاسفانه اگر خونتون عایق بندی نشده باشه بعد از حدود نیم ساعت باید کولر را دوباره روشن کنید.
سلام دوستان
تهران هستیم حدود 80 متر آپارتمان رو میخوام خنک کنم و اصرار به ال جی هم دارم !!:18:
چی پیشنهاد میکنین و قیمت چنده؟ آیا این برند خوبه (تقریبا میخوام همه چی رو از این برند بگیرم، تی وی و یخچال و ماشین لباسشویی و ...) نظرتون چیه؟
با تشکر
فرهاد
سلام تو رو خدا نخندینا کسی در مورد این دستگاه اطلاعاتی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصفیه کننده هوا و تولید کننده یون منفی هست.(با این سایز فسقلیش هوای مورد نیاز یه کبوتر رو تصفیه میکنه:27:)نقل قول:
ممنون ازتون حالا واقعا کار میکنه؟؟؟؟؟نقل قول:
یون منفی چیه؟
نه بابا.برای تصفیه هوا چند لایه فیلتر به کار میره که حتی یک لایش تو این جا نمیشه.:27:البته اینم بگم که بعضی لپ تاپ های ASUS تو خودشون تصفیه کننده دارن ولی به نظر من یه چیز کاملا تبلیغاتی و بی کاربرده.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در مورد یون منفی و کاربردش به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Air_ionizer
مرسی ازتون اما من واقعا موندم دستگاه های حرفه ای با اون قیمت و این چیز کوچولو...!!!!
ممنون از راهنماییتون !!!
یعنی هیچکی نیست جواب بده!!!
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
یعنی کسی نیست جواب بده !!!:23:نقل قول:
سلام بچه ها :31: کلی استفاده بردیم
من میخوام یه اسپلیت سرد و گرم بگیرم البته خریدم فقط به خاطر گرامادهیش هست ! چون مشکل لوله بخاری دارم اومدم سراغ اسپلیت .
به نظرتون چی بگیرم برا یه خونه ۷۰ متری ؟ فکر کنم باید ۱۸۰۰۰ بگیرم !؟ بعد گرما رو فقط تو اتاقی که نصب هست میده ؟ یا اگر محیط مناسب نصب بشه اتاقا رو هم ملایم میکنه ؟
همشون ۲ تیکه هستن ؟ یعنی نوعی نداریم که گرامایش داشته باشه و فقط داخل نصب بشه ؟
ظاهرا گرما دهیشون خوب نیست ! من امروز رفتم یکم گشتم نمایندگی های : سامسونگ ٬ ال جی ٬ اسنوا گفتن گرمادهی خوبی تداره و اصلا نمیشه باهاش خونه رو گرم کرد .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
کولر میخای از گرمادهیش استفاده کنی؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
اصلا به صرفه نیست. میدونی پول برق چقدر میاد!!!!! تعرفه برق تو زمستون 110 تومنه تو تابستون 24 تومن!!!
کولرها اونچنان گرمای خوبی ندارند که بخاین برای خونه نصب کنین. ولی به هر حال من بین کولرهایی که دیدم اصلا ال جی و سامسونگ مال نبودند و اصلا ارزش خرید ندارند.
من برای خونه تراست گرفتم که بادش خیلی گرمتر از این الجی و سامسونگ هست.
اوجنرال نمیدونم گرمادهیش چطوره ولی سرمایشیش عالیه!
ممنون بابت لطفت .
آره ٫ مجبورم آخه ... چون خونه جدیدم یه جوریه که نمیشه لوله بخاری گذاشت باد میزنه نمیزاره گاز حاصل از سوخت خارج بشه و میده داخل جوری که لوله بخاری سرد میشه !
کلا چیز به درد بخورد برا گرمایش سراغ ندارید ؟
بخاری برقی فن دار هم میتونی بگیری.ولی فکر نمیکنم تو ایران سایزهای بزرگش رو بشه پیدا کرد.نقل قول:
گرمایش اسپلیت خوبه ولی اونقدر نیست که بتونه همه خونه رو گرم کنه و بیشتر برای خونه های خارجی که از پنجره های دو یا سه جداره استفاده میکنن و کف و سقف و دیواراش کلا عایق بندی شده جواب میده ولی برای خونه های ایرانی نه.تو نیمه شمالی ایران حداکثر تا اواسط آبان جواب میده.
برق هم که به کنار.4000 وات 24 ساعته روشن باشه کنتور هر هفته یه بار صفر میشه.:27:
یکی از آشناهام الان بانه هستش.
کولر گازی اسپلیت اجنرال 18000 قیمت زده میگه 1.050.000 تومان.
تو بازار فک کنم 1.500.000 باشه.
میخوام بگم یکی واسم بگیره
میخوام فقط فقط کم مصرف باشه.
کسی اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟
کدوم برند کم مصرفه؟؟؟؟؟؟؟
برچسب b داره
با سلام ببخشید بهترین مارک کولر گازی موجود در بازار چیست؟
با سلام منم یک کولر گازی واسه خنک کردن یک فضای 40 50 متری تو منطقه معتدل میخوام لطفا راهنمایی کنید ممنون
کولر 18000 گزینه مناسبی هستنقل قول:
اگر بتونید گرید انرژی A بگیرید (اینورتر) صرفه جویی نسبتا بالایی تو هزینه هاتون ( منظورم هزینه برق هست ) صورت میگیره
اگر فقط برای گرم کردن اتاق خواب میخوای بخاری برقی فن دار بگیر.نقل قول:
ما خونمون 60 متره ولی شوفاژش خرابه
برای اتاق خواب بخاری برقی فن دار گذاشتیم عالیه
برای پذیرایی هم که کلا گرمه.چون اشپزخانه اوپنه گرمای پخت و پز خونه رو گرم میکنه
سلام:n18:
تمی دونم اما شاید سوالم یکم بی ربط باشه من یه کولر اسپیلت سامسونگ سال فبل خریدم موقع خرید فروشنده گفت هروقت خواستی نصبش کنی با یه شماره که الان یادم نمیاد و 4رقمی بود تماس بگیر و بگو میان رایگان نصب میکنن
حالا بعد یه سال آکبند بودن تازه می خوام نصبش کنم،آیا الان سامسونگ خدماتی برام داره؟اصلا کلا برای نصب خدماتی داره؟
اینم بگم الان حتی شهری که توش هستم هم عوض شدهمرسییییی
سلام پرتاب باد کدوم مار از کولر های دو تیکه بیشتره...
دوستان شما با محاسبه بار حرارتی ساختمونتون میتونی بهترین انتخاب رو داشته باشید.از رو تجربه نمیشه زیاد انتخاب درستی کرد
دوستان کولر گازی دو پنله رو پیشنهاد می کنید؟برای دو تا از اتاقا میخوام
سلام، من دیروز یه کولر 12000 هایسنس خریدم، مدل HI-12HVL، الان یک روزه بعد از نصب خیلی نوسان برق دارم، لامپها خاموش روشن میشن، حتی دو بار هم PC خاموش کرد، نمیدونم، گفتن کم مصرفه Inverter، ولی از کجا میتونم مطمئن بشم که کم مصرفه؟
فیوز برق خونتون چند آمپره؟باید بالای 15 باشه ها.
از اونجایی که خریدی مشکلتو بگو.فروشنده منظورمه
سلام دوست عزیزنقل قول:
قاعدتا یه کولر تو این رنج نباید مشکلی ایجاد کنه اما به هر حال میتونید این موارد رو چک کنید :
1. کابل برق کولرتون رو از کجا انشعاب گرفتید؟ اگر از پریز اتاق و امثال آن گرفته اید آنرا قطع کنید و انشعاب آن را درست از قبل از فیوز کنتور بگیرید. (کولر باید فیوز جداگانه داشته باشه)
2. انشعاب خونتون رو ببینید چند آمپر هست؟ ( ربطی به فیوز نداره .منظور قطر کابلی هست که وارد کنتور خونه میشه) . این مورد در قبض برق درج میشه.
مثلا نوشته تکفاز 25 آمپر
اگر 25 آمپر هست که هیچی ولی اگر 15 آمپر هست باید درخواست 25 آمپر کنید.
امید وارم که با مورد اول مشکلتون حل بشه و کار به مورد دوم نکشه!!
بهر حال هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتیم...
سلام
کسی با کولرهای آبی پرتابل کار کرده؟؟
مثل مدل زیر
سلام من با مدل زیر کار کردم...نقل قول:
برای محیط مثل مغازه خوبه...محیط داخل خونه رو هم خنک می کنه منتها برای مکان هایی با درجه زیر 40 خوبه...مثلا برای شهری مثل یزد در اوج گرمای تیر ماه که هوا بالای 40 می رسه کارایی نداره...
اجنرالنقل قول:
توشیبا
پاناسونیک
میتسوبیشی
هیتاچی
ال جی
سامسونگ
سلام به همه دوستان ، آقا یه سوال؟؟
کولر آبی پرتابل برای مغازه داخل استان گیلان ، (لاهیجان) کارایی داره؟
میگن کولر آبی بدرد شمال نمیخوره ، ولی موقعیت مغازه طوری هست که امکان استفاده از اسپیلیت وجود نداره ، یه مدل مد نظرم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون مغازه هست گفتم شاید بدردم بخوره ، چون مکان برای خواب نیست که رطوبتش ادمو اذیت کنه
کلا سوالم اینه که اصن خنک میکنه؟ بعد رطوبتش اذیت میکنه؟
ممنون دوستان
فامیل ما که تو بندرعباس هستش میگه که اونجا فقط اجنرال استفاده میکنند
چون اون یکی ها نمیتوننند دوام بیارند و زود خراب میشوند