خیلی ممنوننقل قول:
دوستان برای آشنایی با محیط کار این دستگاه پیشنهاد میکنم حتما این ویدیو رو ببینید (خصوصا با بالاترین کیفیت)
بیصبرانه منتظر ورود این دستگاه به ایران هستم
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
دوستان برای آشنایی با محیط کار این دستگاه پیشنهاد میکنم حتما این ویدیو رو ببینید (خصوصا با بالاترین کیفیت)
بیصبرانه منتظر ورود این دستگاه به ایران هستم
نقل قول:
بعد از دريافت نمونه هاي هر دو دستگاه A.C Ryan HD2 و Xtreamer و تست آنها به دليل برتري سخت افزار و نرم افزار و پخش بالاتريت رفريم و بيت ريت فايل هاي MKV توسط Xtreamer از واردات پلير A.C Ryan HD2 منصرف شديم .
در تست انجام شده A.C Ryan HD2 نتوانست فيلم The Last Samurai و مستند BBC Planet Earth كه بالاترين رفريم را در بين فايل هاي MKV ديگر داشتند پخش نمايد ولي Xtreamer مشكلي نداشت
این دستگاه به عنوان گیرنده دیجیتال هم استفاده میشه؟؟
تاریخ عرضه این دستگاه عقب افتاده ؟ قبلا 15 آگوست بود الان زده 1 سپتامبر .
خیر این پلیر فقط پخش استنقل قول:
دوستان طبق آخرین خبرها از دهم شهریور میتونن این دستگاه رو تهیه کنن
دست خودتون رسید ، بازم تستش میکنید؟نقل قول:
مثلا از نظر اینکه گفته شده همه نوع فونت فارسی رو برای زیرنویس میخونه!!؟
فقط امیدوارم که قیمتش مناسب باشه که منم بتونم بخرمش .
فعلا tv رو خریدیم اینم بگیریم که تکمیل شه .
همون طور که قبلا stb2xxx گفته بود قیمتش احتمالا بین 170تا 190 هست . کاش بشه به عدد کمتره نزدیک تر
باشه:31: . کاش یکم ارزونترهم میدادن اخه تو سایتش زده 99 دلار .
راستی تو جعبش HDMI داره یا برو بخرم ؟؟؟
قيمتش براي خريد 100 دستگاه، توي سايت 99 يورو اعلام شده. كه ايشالا وارد كننده هم ادم با انصافي باشه و زياد روش نكشه
جناب stb2xxx لطفا تفاوتهای دو مدل Prodigy و این SW2 را بفرمایید. متشکرم
اینکه usb 3 این دستگاه slave هست یعنی نمیشه یه hard که usb 3 هست رو از این پورت به دستگاه وصل کرد ؟؟؟
و از سرعت بیشتر usb 3 بهره برد ؟؟؟؟
یعنی کشک !!!!!!!!!
stb عزیز دستگاه وارد ایران نشد؟نقل قول:
شركت سازنده مشغول انجام تغييراتي بر روي نرم افزار دستگاه است و زمان عرضه به بازار را تقريبا اين هفته اعلام نمودهنقل قول:
اين دو دستگاه تقريبا از نظر نرم افزار يكسان هستند و بدليل بعضي ويژيگي هاي سخت افزاري Prodigy از قبيل :نقل قول:
HDMI 1.4 ,CPU 750 MHZ,RAM 512 امكانات بيشتر به نرم افزار اضافه شده كه از مهم ترين آنها پخش منابع سه بعدي هستش
مدل سايد ويندر و پرو و آي اكستريمر نمونه هاش موجوده و كاملا با زيرنويس ها و فونت هاي فارسي سازگار هستشنقل قول:
آقاي stb2xxx
شما قبلا تبليغ AC Ryan مي كرديد و حالا اين دستگاه...
چه تضميني هست كه دوباره همين كارو نكنيد
چون در مورد دستگاه قبلي همه چيزو ول كرديد و ديگه هيچ آپديتي براش نيومد
جناب shahrashoob :نقل قول:
دوست عزيز به نظر شما وقتي دستگاه ديگه رو وارد مي كنيم بايد چيكار كنيم اگر تبليغ كنيم اشتباهه؟ يا شركت سازنده دستگاه قبلي پشتيباني اون دستگاه قطع ميكنه ؟انجمن وسايت رسمي acryan بسته شده؟ به سايت hdmedia.ir مراجعه كنيد ميبنيد آخرين فريمور acryan كه 2 هفته هم نيست عرضه شده قرار گرفته سعي بنده و همكارانم براي وارد نمودن دستگاه هاي جديد با امكانات بيشتر و پشتيباني در حد توان از كليه محصولات هستش
موفق باشيد
اگه ممکن هست راجب دستگاه هیوندا هم اطلات کامل بدید و فرقش با این دستگاه بغیر از dvbt چیه؟
جناب آقاي Stbxxx آخرين فريمور موجود در سايت براي دستگاه Essential مربوط به عيد امسال هست.نقل قول:
در ضمن يك سوال
اين دستگاه Essential فايلهاي TS راپخش مي كرد ..
من جايي ديدم كه پخش نمي كند ..
در تاپیک acryan دنبال شودنقل قول:
ريموت كنترل مجاني براي اندرويد قابليت ها :
ريموت كنترل كامل
جستجوي فايل هاي تصويري در گوش يا تبلت شما
دنلود :
کد:https://market.android.com/details?id=se.northdivision.android.xtreamote&rdid=se.northdivision.android.xtreamote&rdot=1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
side winder 2 اومد ؟؟؟ از کجا بخریم ؟؟ چند ؟؟
سلام دوست عزیز
میشه یکم در مورد Xtreamer ultra که قابلیت پخش بلوری های سه بعدی رو داره توضیح بدید؟
وایا این مدل در بازار ایران موجود ؟ اگه هست کجا و با چه قیمتی قابل تهیه هست ؟
کلا من دنبال مدلی هستم که قابلیت پخش 3 بعدی رو داره میشه بگید بجز این مدل مدل دیگه هم هست یا نه ؟
شركت سازنده ارسال كرده و تا 20 شهريور آماده فروش ميشهنقل قول:
شما این دستگاه رو امتحان کردید دیگه ؟ تو اجرای فایل های NO flag rec.709 که اکثر فایل های ما تو ایران رو شامل میشه ( rip دانلود شده !!) مشکلی نداره ؟؟نقل قول:
یادمه wd tv live تو اجرای این فایل ها سوتی میداد و با استاندارد های قبلی play می کرد . یعنی یه مقدار از دامنه رنگ از دست می رفت !!
سیاوش جان سلام
من سایت شما رو بازدید کردم قصد خریذ یه دستگاه با مشخصات زیر رو دارم اگه کالای داری که به این مشخصات نزدیک باشه ممنون میشم راهنمایی کنی
1- می خوام دستگاه قابلیت پخش 3D داشته باشه سورس فیلم های من هم روی هارد و بیشتر ایمیج از دیسک بلوری مثلا اوتار سه بعدی
2- قابلیت خوندن فایل از طریق درایو بلوری اکسترنال هم داشته باشه
3- مشکلی با فایل های زیرنویس ُSRT به زبان فارسی نداشته باشه
ممنون میشم یه دستگاه بهم معرفی کنی
از این فایل ندارمنقل قول:
نقل قول:
1-در مورد ایمیج بلوری sidewinder2 مشکلی نداره اما در مورد بلوری 3D فقط مدل Prodigy پخش میکنه
2- Prodigy و sidewinder2 مشکلی با بلوری اکسترنال نداره و میتونه دی وی دی و بلوری رو پخش کنه
3- Prodigy و sidewinder2 مشکلی با زیر نویس SRT نداره و قابلیت تعویض فونت رو داره
ممنون که سریع جواب دادی این مدل که گفتی Prodigy موجود هست ؟ قیمت چند ؟نقل قول:
احتمالا 5 نا می خوام
نقل قول:
این دستگاه یک HTPC بهینه شده هستش که با سی پی یو اتم و کارت گرافیکی یون عرضه شده
به دلیل قیمت بالا این مدل فعلا وارد نشده ولی قابل سفارش هستش
مدل Prodigy هم 3D پخش میکنه و حدود 3 ماه دیگه آماده میشه
این چه وضعشه اقا . الان نزدیک 2-3 ماه هست تو سایت زدین به زودی ...
اگه قصد وارد کردن ندارین بگین خودتون را راحت کنین . اگه شما میدونستی ک توی شهریور ممکنه وارد کنید دلیلی نداره 2 ماه زودتر اعلام کنید ب زودی این دستگاه را خواهیم داشت ...
نقل قول:
برای Prodigy حداقل 3 الی 4 ماه باید صبر کنید قیمت بعد از رسیدن دستگاه اعلام خواهد شد
نقل قول:
ایشون میگن 3-4 ماه دیگه اما شما روی سال اینده حساب کن !!!
ایشون که از پول گرفتن بدش نمیاد، حتما یه مشکلی هست که دیر شده دیگه!نقل قول:
پلیرها در ایران هست و به زودی وارد بازار میشه
نقل قول:
قیمت چقدر در امده داداش ؟ یعنی ما چقدر باید بدیم ؟
lمدلی که 3D هم پخش میکنه وارد شده ؟؟؟نقل قول:
نه عزیز اگه پست های قبلی را میخوندی متوجه میشدی ک گفتن مدل 3D حداقل 3-4 ماه دیگه وارد میشهنقل قول:
بسیار اندک!!.. این هفته عرض میکنمنقل قول: