بهتره اسم تاپیک به اسم بازی تغییر کنه.
دوستان باحاله دانلود کنیم؟
پلیر ها در چه حدی هستند؟
پینگ چطوره؟
Printable View
بهتره اسم تاپیک به اسم بازی تغییر کنه.
دوستان باحاله دانلود کنیم؟
پلیر ها در چه حدی هستند؟
پینگ چطوره؟
بازی خوبیهنقل قول:
اگه کانتر که بازی کرده باشی تغریبا اونجوریه
پینگ هم تو سرورهای خارجی واسه من 266 بود. میشه گفت خوبه لگ نداره.اگه سرور بزنم پینگ زیر 100 میاد.
دوستان اینم لینک دانلود بازی.لینک هیچ مشکلی نداره.
لینک دانلود بازی:
بعد از بالا اومدن صفحه روی Zum Download کلیک کنید و بعد گزینه ی Download-Server CHIP Online کلیک کنید بعد از چند لحظه دانلود شروع می شود.کد:http://www.chip.de/downloads/AssaultCube_23931962.html
لینک قابلیت Resume هم دارد.
سرعت دانلود هم عالیه.
به پست اول اضافه شود.
عنوان تاپیک رو هم به عنوان بازی تغییر بدید.
باید مدیر بخش تغیر بده من نمیتونم.
دوستان از اون لینکی که بالا گذاشتم دانلود کردم و شما هم از اون لینک دانلود کنید که ف ی ل ت ر نیست و هم Resume داره هم سرعتش خوبه.
بازی جالبی هم به نظر میاد.
کسی هاست خوب سراغ نداره تا سرور بزنیم.
مجبورم خودم سرور بشم البته 3 ساعت بیشتر نمیشم.
اینجا همه چیز رو توضیح داده.اگر کسی سرعت نت بالایی داره بگه تا او سرور بشه.
[PHP]http://assault.cubers.net/docs/[/PHP]
سلام دوستان.
بازيرو از لينكي كه آرين داد دانلود كردم ! (اين سالم بود ولي اون يكي كه چند صفحه قبل هست خراب بود:31:!)
بنظرم جالب نيومد :31:! بيشتر شبيه قارچ خور هست :31:!!
طرز راه رفتن آدم هاش هم خيلي خوب نيست ! (انگار پاشون اسكيت هست و سر ميخورن :31:!)
تنها نكته خوبش اينه كه سرگرم كننده هست :31:! همين :31:!
بهرحال اسم من توي بازي Sajad TNT [IR]l هست ! هروقت سرور زدين به منم بگيد تا بيام :31:!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
بهترین مد بازی اون مد حذفی است.خیلی باحاله.اسم مد Survivor است.اگه سرور زدید حتما با این مد باشه.
بازی 16 مد مختلف داره.
یک دفعه منو یکی دیگه باقی مونده بودیم.من اومدم یک جا ثابت منتظر ایستاده بودم.هی کسایی که حذف شده بودن (تماشاگران) می گفتند حرکت کن.حرکت کردیمو حذف شدیم از مسابقه:31:.
نه مد Death Match بهتره. اون مد خیلی وقت کشی داره!
osk و tosk بهترین مود ها هستن
osk : one shot kill
tosk:team one shot kill
بچه ها من می خواستم دانلودش کنم اما تا 60% میره و گیر می کنه میشه یکی توی 4shader اینا آپلود کنه
که منم دانلود کنم
ممنون میشوم کسی این کار را بکنه:40:
آره مد هایی که گفتی از همه بهتره
شما از لینکی که صفحه ی قبل گذاشتم دانلود کردی؟نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرار بازی:
دوستان از این به بعد اگر خواستین با بقیه قرار بازی بزارید هر شب ساعت 22:30 به سرور زیر با روش زیر بیایید.
برای اولین قرار هم دوستان امشب ساعت 22:30 بیایین تو سرور با آی پی:94.23.219.79:28769
که روش وصل شدنش اینطور است:
برای اینکه تو سروری که گفتم بیاد این مراحل رو انجام بدید.
روی multi که انتخاب کردید میرید روی گزینه سوم custom connect عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عد باید ip سرور رو وارد کنید. شماره پورت رو پایین وارد کنید عکس زیر.
بعد دکمه connect وصل میشید به سرور.
ساعت ده و نیم تا کی؟
میشه ساعت یازدهش کنین؟
ساعت ده و نیم وسط سریال دیدن منه
بله از همون لینک دانلود کردم ولی بازم به مشکل برخوردم حالا نمیشه یکی توی فورشیدر آپلودش کنهنقل قول:
ما هم دانلود کنیم و با هاتون بازی کنیم:20:
بازی آشغال تر از این پیدا نکردید؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ نست به حجمشم مفت نمیارزه به نظرم برید TeeWorlds رو dll کنید اگه حجم بالا حال ندارید سرور ایرانم که تو تی ورلدز 5 تا فعال داریم
کی بود گفت این در حد cs هست؟؟؟؟ برید counter strike source را بگیرید نصب کنید پچ هاشم از نت بگیرید بریزید ( واسه آنلاین )
بازی کنید اون وقت به برتری کامل css پی میبرید .
نظرم در باره ی ای بازی : ماریو اگه آنلاین میشد حقیقتا جذاب تر از این بود :27:
گذاشتم رو دانلود 30% پر شده
فقط اینترنت 128 باید سرعت دانلودش چند باشه؟؟ :31:
سر 80% ارور داد لینکش خراب بود :2:
سگ تو این شانس idm من هم از حالت free دار اومده میگه سربال میخواد حالا من از کجا گیر بیارم؟؟
از اين لينك چرا دانلود نميكنين؟ رزيوم هم داره
کد:http://ovh.dl.sourceforge.net/project/actiongame/AssaultCube%20Version%201.1.0.4/AssaultCube_v1.1.0.4.exe
نقل قول:
از این سایت دانلود کن (کاربرایی که از این سایت دانلود کردن هم گفتن هیچ مشکلی با سریال نداشتن):
کد:http://www.sibdownload.com
من الان از لینک صفحه اول دانلود کردم هیج مشکلی نداشت:46:
من اگه سرور بزنم اما چند تا مشکل داره
ای پی valid ندارم . داینامیک دارم که اگه dc بشم باید دوباره سرور بزنم
hd \d استاتیک هم اگه داشتم عالی میشد سرور دائمی میزدم.
امشب ساعت 9 اگه زدم همه رو خبر میکنم
ای پی رو هم اینجا وارد میکنم.
حالا کسی میاد ؟
3vs3 یا 4vs4؟
من میام
ساعت 9 امشب
فقط لطفا مشخصات سرور رو بگین و در ضمن بهتره که رمز هم داشته باشه و طوری اون رو در این پست بنویسین که فقط افرادی که ثبت نام کردند بتونند ببینن
باید برم سایتش اسکریپت سرور با مدها و مپ ها رو بگیرم وارد کنم بعد پسورد رو بزارم [PHP]p30[/PHP]
آقا من از این لینک دان کردم درست است ---- سرور ایرانی هست ip سرور تو بده ماهم بیاهیم اونجا lag نشیم
http://ovh.dl.sourceforge.net/project/actiongame/AssaultCube%20Version%201.1.0.4/AssaultCube_v1.1.0.4.exe
نقل قول:
فکر کنم تو هر سروری بشه مد و مپ های مختلف رو انتخاب کرد.پس چرا میگی چه مدی باشه؟
من با نت خودم نمیتونم سرور بزنم همش رو مودم ست میکنه و ارور میده باید از خود مودم به اینترنت وصل بشم.نقل قول:
مودم رو ریسارت کردم و دوباره کانفینگ کردم چراغ لن هی چشمک میزنه و صفحه سایتو هم باز نمیکنه.
با جی پی ار اس ساختم درست شد.
اینم سرور با پینگ پایین(زیر50)
IP سرور چیه؟نقل قول:
اینم از سرور من
ای پی:
79.132.209.242
شماره پورت:
28769
پسورد: p30
یه ربع منتظر میمونم کسی اومد که هیچی اگه نیومد سرور رو بر میدارم.
2 نفر بیشتر نبودیم . ارین رفت 8 دقیقه دیگه بیاد منم رفتم شام اومدم دیدم دیسکانکت شدم.
باید اول هماهنگ کنی بعد سرور بزنی.بعدا دوباره سرور بزن قبلش تو تاپیک هماهنگ کن.
عجب بازی!!
خیلی حال داد!
چی شدین؟ دیگه کسی نمیاد بازی؟
من که به شدت از این بازی خوشم اومد ولی بعضی ها میگن کانتر بهتره! ولی من که توی کل عمرم هیچ کانتری بازی نکردم. :)
دوستان یه لینک درست و حسابی بدین...مستقیم باشه لطفا...ماهم بازی کنیم ببنیم چیه...
آره منم توی این لینک پیدا کردن خیلی مشکل داشتم!نقل قول:
یا فیلتر بود یا ماله نسخه قبلی بود.توی چند صفحه قبل هم یکی مستقیم قرار داده بود ولی قابلیت resume نمیشد! با اینی که میگفت میشد! فقط یکی بود که میگفت اجازه به کشورتون نمیدیم :31: همین سایت زیر!
اگه بجز این لینکی که پایین دادم از جای دیگه همین سایت بگیری نمیتونی دانلود کنی و ارور میده!
لینک مستقیم با قابلیت ادامه دار و همچنین آخرین نسخه بازی
کد:http://space.dl.sourceforge.net/project/actiongame/AssaultCube%20Version%201.1.0.4/AssaultCube_v1.1.0.4.exe
دوستان حالا خوبه یا نه؟
من که زدم دانلود.تا 35 درصد هم رفته.
میام ببینم چه طوریه.
--------------------------------------------------------
خوب بود.نه سخته نه آسون.لطفا قرار بزارید یه دست بازی کنیم.
این پست رو چند صفحه پیش داده بودم.اگر خواستین Resume کنید ارور داد دوباره این کار رو انجام بدید دانلود ادامه پیدا می کنه.
دوستان اینم لینک دانلود بازی.لینک هیچ مشکلی نداره.
لینک دانلود بازی:
کد:
http://www.chip.de/downloads/AssaultCube_23931962.html
بعد از بالا اومدن صفحه روی Zum Download کلیک کنید و بعد گزینه ی Download-Server CHIP Online کلیک کنید بعد از چند لحظه دانلود شروع می شود.
لینک قابلیت Resume هم دارد.
سرعت دانلود هم عالیه.
به پست اول اضافه شود.
عنوان تاپیک رو هم به عنوان بازی تغییر بدید.
بازیش همچین مال نیست اما به خاطر کم حجمیش که طرفدار داره