البته جاهایی که نور نیوفتاده که نباید کامل و واضح دیده بشن
Printable View
البته جاهایی که نور نیوفتاده که نباید کامل و واضح دیده بشن
چشم حتما تایرو که باید بذارم. عروسکم میذارم (باربی خوبه؟:31:) نورم بهتر تنظیم میکنم. هنوز وقت زیادی برای نورپردازی نذاشتم. حتما روش کار میکنم
نه از اون عروسك پارچه اي كاموايي هابزار باربي گرونه! (-:
راستي من فكر ميكنم تكسچرات خوب نشده يعني خوده تكسچرات زيادي رنگاي تندي دارن انگار غير واقعين من يه بار همچين پروژه اي رو انجام دادم كه البته اون يه انبار بود برا تكسچرينگ اون رفتم از چنتا ديوار واقعي عكس گرفتم با فتوشاپ تكسچرشون كردم گزاشتم رو كار خيلي نتيجه ي بهتري گرفتم
باشه حتما درستش میکنم دوست من. خوشحالم که اشکالاتمو میگی.:10:
خوبه دوست عزیز رو نورم بیشتر کار کن
یا حق..
ممنون دوست من.چشم حتما کار میکنم. فعلا 3 تا رندر دیگه گرفتم گفتم بذارم ببینید چجوریه...
نظر!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه ولی DOF رو به شدت خراب کردی :دی
آفرین خیلی خوب شده
به نظرم افکت dof خیلی خوب شده !
و کلا از کارت خیلی خوشم اومد
بلاخره خوب شده دوستان یا بد؟؟؟:24::9:
تغییرش بدم یا بذارم همینجوری باشه؟؟؟؟
رو تکسچرات بامپ و دیسپلیس منت هم بزار برجسته بشن طبیعی تر میشه
راستی dof رو راست میگن
برا استفاده ی درست از این باید یکم فیزیک دوربین عکاسی رو بشناسی (هر چی اندازه ی دیافراگم دوربین نسبت به جسم اصلیت بزرکتر باشه این حالت بیشتر میشه و برعکس هر چقدر کوچیکتر باشه عمق میدان بیشتری رو در اختیار داری حالا هرچ از چیزه کوچیکتری عکس بگیری این عمق میدان کمتر میشه و تاری بیشتری داری حالا شما این تاری یا همون dof ای که ایجاد کردی برا یه چیزیه اندازه ی 1 لیوان
DOF حتما درست میکنم. ولی تو کارم یه Daylight گذاشتم که مثلا تو روز رندر کنم ولی این کامپیوتر ما نمیکشه. سه ساعت طول میکشه برسه به 100% بعد تو رندر نهاییش ارور میده که مموری کم آورده.. دیگه نمیدونم چکارش کنم. فک کنم باید بیخیال نور پردازیش بشم... شما ها راه حلی ندارین؟؟؟؟:41:
بابا 3 ساعت که چیزی نیست من قبل از انکه سیستمم رو ارتقا بدم برا هر رندر بالای 15 ساعت وقت می زاشتم
آقا ناامید نشو خدابخواد موفق میشی
یاحق...........
چی شد پس آقا؟؟؟!!!
آقا ما یک رندر ساده کردیم. البته از اون پیش فرض ها بجای Mental Ray Dayliighting high اینو انتخاب کردم: Mental ray daylaghting که فقط بتونم یک رندر کنم و عکس بزارم.
(در ضمن حمید تو خوبه بعد 15 ساعت حداقل ارور نمیده که حالتو بگیره:46:)
خیلی عالی در اومده...
فقط سطل آشغال و بکگراند آسمون ضد حالن... آسمون نباید واس این نور این رنگی باشه + سطل آشغال زیاده واس این صحنه تر تمیزه + پلاستیکاش خیلی ضایعن...
بکگراند رو درست میکنم. در مورد سطل آشغال باهاتون کاملا موافقم. باید دوباره مدلسازی کنم و بذارم. یه چیز داغون میذارم حال کنین:31:
سلام!
آسمونت خوبه، فقط یکم کم نوره... اگه glow رو زیاد کنی باحال میشه.
پلاستیک سطل آشغال هم عجیب غریبه... یکم نویز مدلش کمه و smooth نشده،
تخته های رو زمین رو من جایی ندیده بودم تاحالا! :27:
بلوکت خیلی خوب شده یکم جزئیات میخواد.
میله هات هم خیلی خلاقانه و خوب درست کردی ولی سطحش bump نداره.
جعبه هات خیلی قشنگ شده بودن،
ربان ها یکم twist میخواد که سایه بیوفته روشون و قشنگ تر بشه،
سایه های داخل تصویر اول خیلی تیرست! با skylight درست میشه.
دیوار روبرویی تصویر اول هم فوق العاده طبیعی شده؛ باریکلا! :40:
زمین هم یکم bump بزاری خوب میشه...
دستت درد نکنه، خیلی خوب درستش کردی، موفق باشی. :11:
رندر اولی قبل از ادیت بهتر بود... توی این یکی سایه زیادی تاریکه...
ممنون دوستای خوبم:10:
دارم یه سطل آشغال رو مدلسازی میکنم + یه نردبون. که یکم شلوغش کنم. بعدش این نکاتی رو که گفتین حتما انجام میدم و یه رندر جدید میذارم واستون.:11:
سلام دوباره دوستان. من یه سری تغییرات دادم و دو سه تا رندر جدید گرفتم. نظرتون چیه؟؟؟؟
ب ب به به
خیلی بهتر شد برا زمینش بامپ گزاشتی؟
من یه کار زدم نورش در حد افتضاح شده میزارم دور همی بخندیم
ممنون. نه هنوز واسه زمین بامپ نذاشتم. ولی حتما این کارو انجام میدم. به نظر خودم اون سیمی که به آنتن وصله جالب نشده. آخه اون قسمتو عجله ای زدم که بعد درستش کنم ولی گفتم یه رندرم بذارم دیگه.
حالا کارتو بذار ولی من که فک نمی کنم از کار من خنده دار تر باشه:31:
خیلی خوبه .
ولی یکی اینکه آسمون تو ذوق می زنه . هم رنگش . هم اینکه به هوای ظهر نمیاد .
یکی هم نورش خوب نیست . نمی دونم باید چیکار کنی بهتر شه .
من با Daylightimg System کار کردم و بکگراند آسمون مال خودشه. نمیدونم مشکل از چیه راستش نورپردازی زیاد کار نکردم و ممکنه بخاطر همین کارم تو ذوق میزنه. من با پارامتر ها هم زیاد کار نکردم. حالا اگه راهی چیزی سراغ دارین تا طبیعی ترش کنم راهنماییم کنید تا انجام بدم:10:
خب بچه ها. من یه چند تا رندر گرفتم که کارو تموم کنم دیگه. هرچند نو رندرگیری سیستمم کم آورد و بهم اجازه نداد که اونجوری که میخوام تصویر نهایی رو بگیرم. به هر حال گفتم آخرین رنور ها رو بذارم و این کار رو به پایان برسونم... از همتون بخاطر کمکایی که تو ساخت این محیط بهم کردین خیلی متشکرم. میشه گفت این اولین کار جدی من با مکس بود:40::11:
----------------