بله انترنت پر سرعت میخواد حداقل 512نقل قول:
تو اموزش واضع توضیح داده شده عکس هم ضمیمه شده
Printable View
بله انترنت پر سرعت میخواد حداقل 512نقل قول:
تو اموزش واضع توضیح داده شده عکس هم ضمیمه شده
اگر به نتیجه رسیدی اطلاع رسانی کننقل قول:
هی میگن بانه بانه!
رفتم اونجا سامسونگ ua46d5000pr ساخت مالزی رو طرف گفت کانالهای دیجیتال رو میگیره حتی منو هم بهم نشون داد.خلاصه بهم انداختند
اومدم خونه میبینم هیچ کانال دیجیتالی رو نمیگیره!حالا هم تو این دنیا کسی نیست که بدونه این چرا نمیگیره!
لطفا راهنمایی کنید که با این نرم افزار 40" و 46" مدل D5000 هم گیرنده دیجیتالش فعال میشه یا نه؟
سلام
آیا این نرم افزار روی مدل D5000 هم کار میکنه؟
یعنی گیرنده دیجیتالش فعال میشه یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.:42::42:
salam
لطفا بگین با این نرم افزار گیرنده دیجیتال D5000 هم فعال میشه یا نه؟
دوست عزیز م یک توضیعنقل قول:
در سری های قدیم x 2010-c+2009-b +2008-a باریموت کنترول خود پنل میتونستی وارد سرویس منو پنل بشی و همه آپشنهایش فعال کنی
ولی در سریهای جدید(D-2011) این سرویسها را مسدود کرده بودند فقط با این نرم افزار میتونی فعالشان کنی
در ِ پنل شما هم فعال میشه حالا داره یا نداره از دوستانی که d5000 دارند سوال کنید راهنمایت می کنند
سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعات tv من d585 هستش تیونرش فعاله زبان فارسی هم داره ایا با روشی که گفتید امکان pvr و رفتن با سایت های اینترنتی به tv اضافه میشهنقل قول:
با تشکر
من smart سامسونگ مدلd5500 از بانه خریدم تو سرویس مود برق رفت الان دیگه روشن نمیشه اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بهم pm بده یا پست بزنه ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوند تمامین بیماران دنیا را شفا بخشد.......................................... ...............................آمیننقل قول:
1. اگر سخت افزاری pvr داشته باشه با این روش فعال میشه وکار میکنه چون بعضی از پنلها سخت افزارشونا دارند ولی در سرویس منو غیرفعالند با فعال کردن را می افتند
2. اگر web browser داره میتونی در انترنت گشت بزنی در غیر اینصورت نه چونweb browser چیزی نیست که نصبش کنی ولی با تعقیر info contery به استرالیا نرم افزارها زیادی بش اضافه میشه میتونی نصب وازشون لذت ببری
سلام خدمت دوستان محترم
بالاخره در D5000 ساخت بانه میشه از دیجیتال استفاده کرد؟
دوستان امتحان کردن یا نه؟
اگر درست شد منم برم درست کنم.
ما موندیم چکار کنیم.
خواهشن یکی امتحان کنه یا از دوستان محترم که سابقه و تجربه بیشتری دارن یکی کمک کنه بگه به ما؟
در مورد ورود به منو مخفی با نرم افزارruSamsungTVCommunicator_V0.0.4.15.zip
دوستان ویندوز من xp است ولی از ip تلوزیون خطا میگره ip درسته چون allshare فعال شد
انتی ویروس و فایروال هم غیر فعال کردم
saeed جاننقل قول:
آموزش را درست بری حتما درست می شه کاری با حالشیر نداشته باش تو آموزش به گزینه 3 و 4 توجه کنید
از دوستان خوبم یه سوال داشتم..بچه هایی که از بانه گرفتن..کسی تونسته با وایرلس وصل بشه اینترنت؟الان من به دو تا led دسترسی دارم یه d7000 و یه d6600 ....هر دوشونم از بانه خریدیم..حالا وقتی میخوام تو تی وی مودم وایرلس و سرچ کنم..هیچی پیدا نمی کنه.با یه مودم دیگه هم تست کردم بازم جواب نداد.....رفتم تو منو مخفی هم دیدم..دانگل داخلی ست شده برای وایرلس...حالا مشکل کجاست؟ تنظیمات خاصی داره؟ بچه های که تونستن وصل بشن راهنمایی کنن مرسی
soheil جاننقل قول:
من خودم d6600 دارم که وایرلس داخلی داره و با وایرلسش به انترنت وصلم و حالش میبرم ساخت مالزیه از دبی گرفتم فقط زبان فارسی + رکورد+ انترنت تی وی و دیجتال تی وی از طریق اموزشی که گذاشته ام از سرویس منو فعال کردم و بخوبی کار میکنند
و d7000 هم وایرلس داره ولا نمی دونم طرف چی بهتون قالب کرده اخه یکی دوتا از بچهامون همین مشکلا دارند
سلام
وقتی این نرم افزار رو اجرا می کنم چندتا پنجره باز می شه. دو تا گزینه داره yes و no!
کدامش رو باید بزنم؟
یه سوال دیگه
info country در کدام قسمت منوی سرویس قرار داره؟
من همه را yes زدمنقل قول:
دوستان برا من در local set خیلی از کشورها هست اما استرالیا نیست من رویED-esraeel قرار دادم اما google earth هنوز ندارم
نقل قول:
دوست عزیز
توی local set دنبال استرالیا نگرد باید استرالیا را در info contery وارد کنی در local set باید ED iran را وارد کنی
\نقل قول:
info contery در کدام قسمت استled6600
دوست عزيز اين IP مر بوط به چي هست TV ،كامپيوتر يا مودم ؟ من هر چي سعي كردم IP رو نتونستم پيدا كنم در منوي NETWORK در قسمت تنظيمات دو گزينه وجود دارد يكي AUTO و MAUAL كه فقط در گزينه Manual ميشه ip مودم رو وارد كني . اگه عكسي از منوي Network بزاريد ممنون ميشم .
نقل قول:
دوست عزيز در آموزش چيزي مربوط به اينترنت گفته نشده .لطفا" بيشتر توضيح دهيد .
نقل قول:
وقتی اموزش را بخوبی پیشرفتی خیلی اپشنها بهش اضافه میشه (info link country )
برو به control>sub opcion>info link country
توضیح نمی خواد اموزش فقط پنل تونا -- میکنه که داخل سرویس منو تان بتونی مانور بدی و هر اپشنی خاستی تعقیر بدی در غیر اینصورت نمیتونینقل قول:
شما با تعقیر دادن info link country به استرالیا دسترسی به همه نرم افزارا پیدا کرده با دانلود انها داخل پنل حالش ببری وسلام
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
نقل قول:
تو آموزش به گزینه 3 و 4 توجه کنید
دوست عزیزنقل قول:
من اینگونه وصل شدم
مراحل زیر را در تلوزیون دنبال کن
Network>network settings>start>wired>next
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد.
(اگر پیدا نکرد یا اشتباه پیدا کرد در همین صقحه بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت auto باشد. اکنون بر روی خط آخر رفته ok کنید
بعداز حدود 30 ثانیه به شما یک ip address در خط دوم میدهد)
گوشه ای یاد داشت کن
فقط خط اول –دوم-سوم شامل عدد میباشد و خط اخری تا اینجا صفر است
مثلا برا من 169.254.174.205 است
خط سوم هم 255.255.000.000
حالا در کامپیوتر در xp
در Network Connections
بر روی Local Area Connection راست کلیک کنید وارد properties شوید در تب general
برروی internet protocol(tcp/ip) دبل کلیک کنید در صفحه باز شده
گزینه use the following ip address را تیک دار کنید تا بتوانید در سه خط پایین اعداد را وارد کنید
در خط اول باید همان ip تلوزیون گرفتید فقط با تغییر اخرین عدد یعنی مثلا برا من بجای 205 عدد 10 را وارد کنید که میشود 169.254.174.10
البته برا شما شاید عدد دیگری باشه ولی به هر صورت فقط گزینه اخر را چند عدد بالا یا پایین کنید واین عدد را هم در جایی یادداشت کنید
در خط دوم در اولین خانه اگر کلیک کنید خودش پر میشه وعین خط سوم تلوزیون میشه
اما در خط سوم default geteway همان ip تلوزیون را وارد کنید
و در جلوی preferred DNS server
عدد 4.2.2.4 را وارد کنید
به بقیه چیز ها دست نزنید
تا اینجا تنظیمات کامپیوتر تمام شده حالا میریم سر تنظیمات تلوزیون
Network>network settings>start>wired>next
بعد از یافتن اعداد قیلی بر روی گزینه ip setting رفته ok کرده ودر صفحه جدید دقت شود خط اول ip mode برروی حالت manual قرار میدهیم
Ip address همان ip تلوزیون میباشد و در سری قبل در گوشه ای یادداشت شده در این قسمت وارد میکنیم
خط زیرش را هم به همان صورت قبلی وارد میکنیم
اما مهم خط زیرش یعنی Gateway میباشد که همان عددی که برا ip کامپیوتر با توجه ip تلوزیون ساختیم را وارد میکنیم
یعنی تلوزیون باید به این ip وصل شود
آخرین خط هم DNS Server باید همان عدد 4.2.2.4 باشد
حالا نرم افزار ruSamsungTVCommunicator.exe را اجرا میکنیم اگر پیغام یا خطایی داد ok میکنیم
نرم افزار بالا که اومد میبندیم و طبق آموزش جناب emok22 عمل میکنیم در پست 18 همین تاپیک
آقا جان کسی google earth در tv خود دارد من همه کار کردم نشد
saeed جان تشکرنقل قول:
من google map نصب کردم . اگر info link country را استرالیا بزاری گوگل مپ در نرم افزارهاش میاد در اینصورت نه
نقل قول:
بچه هایی که مثل من مشکل نشناختن وایرلس و دارن ...فکر کنم فهمیدم مشکل از کجاست..ببینید الان من وقتی وارد منوی مخفی میشم همون اول یه پنجره پاپ آپ عمودی باز میشه در مورد موقعیت فعلی تلویزیون هست..قسمت پایین نوشته
wired mac success
wireless mac fail
یعنی اصلا نمیتونه آدرس مک ماژول وایرلس شناسایی کنه...حالا به هر نحوی..یا از توش در آوردن..یا اون تی وی هایی که وایرلس داخلیشون مشکل داره ارزون تر میخرن و با همون قیمت میندازن به ملت...چون من خیلی دقت کردم اونجا همه چیشم تست کردم ..ولی وایرلس نه..فکر کنم بیشتر ماها وایرلس و تست نکرده باشیم..
حالا اونایی که با وایرلس جواب گرفتن بیان بگن تو منو مخفی جلوی wireless mac شون چی نوشته..مرسی
دوستان سلام هر کسی بتواند منو راهنمایی کند ممنون می شوم من یک ال ای دی سامسونک d6600wr ساخت مالزی 46 اینچ خریدم که با نرم افزار معرفی شده برای تغییر منو ها طبق اموزش گذاشته شده در سایت جلو رفتم ولی نتوانستم منوها را تعویض کنم منظورم لوکال ست می باشد واین منوها غیر فعالند تنها گزینه ای که کار کرد mute بود که قطع و وصل شد به نظر می رسد این نرم افزار با تمامی مدلهای سری d سازگار نیست آیا کسی از دوستان تاکنون با این نرم افزار روی این سری مدلها لوکال ست را تغییر داده است
من با همین نرم افزار لوکال ست دو مدل d7000 , d6600 تغییر دادم...حتما اشتباهی کردی..اول تو حالت عادی ببین میتونی با این نرم افزار مثلا صدا رو کم و زیاد کنی..بعد وارد منو مخفی شو و دوباره کانکت شو....factory , 3 speed ...نقل قول:
راستی دوستان یکی از آپشن ها در منو مخفی در منوی اصلی سمت چپ گزینه 185= Bluetooth است به نظر شما در مورد هدفون بلوتوث کاربرد دارد لطفا یکی راهنمایی کنه
آخه من یک هدفون بلوتوثی خریدم و مونده رو دستم
دوستان 6920 رکوردش فعال میشه یا نه ؟
بله میشه فقط میتوانی از تلوزیون دیجیتال ظبط کنینقل قول:
ممنون دوست عزیز من کانالام دیجیتاله
میشه راهنمائی بکنید چجوری میتونم امکان ضبطو فعال بکنم؟
البته منو مخفی رو رفتم اما کدوم گزینه باید تغییر بکنه؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
دوستان راستی یه سوال دیگه هم دارم
نور کل صفحه توی صحنه های تاریک کم میشه
این برام مطلوب نیست چطور میتونم اینو غیر فعال بکنم که نور همیشه یکنواخت باشه ؟
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicatorنقل قول:
با سلام دوستان خوب
تقدیم دوستان آموزش را با نام خدا شروع میکنیم
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................
کد:
http://samsung.rainerullrich.de
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید
4.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنل من لوکل ستش روی ua arab و info contery روی no بود
با تعغیر لوکل ست به ed iran زبانش فارسی ودیجیتال تی وی اش فعال
با تعغیر دادن info contery از no به استرالیا انترنت تی وی کلیه اپلیکیشنهاش facebook-youtube-bigpondTV- Skype-SocialTV-googleTalk-googleMaps وهزارا نرم افزار دیگه که قبلا دسترسی نداشتم
و TV Recorded و Guide بطور اتومات فعال شدند
اگر pvr خاموش است روشنش کن{ off >on }
دوستان توی منوهای مخفی با وارد کردن کد بودن استفاده از این نرم افزار گزینه pvr ندارم
میخوام بدونم مدل 6920 اصلا برای ضبط این امکان توی امکانات مخفیش هست یا نه
دوستان این خطا رو میگیرم از نرم افزار موضوع چیه؟
---------------------------
Fehler
RC-Anmeldung-Fehler
TCPConnect fehlgeschlagen
Extended error: 1
OK
دوستان با اجازتون توی سرویس منو دستم خورد به وایت بالانس تم تیره گرفته قسمت ورودی av
:31:
دوستان مرجعی سراغ دارن برای تنظیم دستی مقادیر sub brightnedd و sub contrast و بقیه چیزا ؟
بهر حال تجربه شد :46:
راستی اون نرم افزار هم خطای بالائی رو میده و هیچکدوم از دکمه ها کار نمیکنه
تنظیمات شبکم درسته دوتاشون تو یک رنج هستن و نرم افزار هم تلویزیون رو میبینه
ولی مثل اینکه یه چیز دیگه مشکل داره
راستی کابل شبکه مورد استفاده باید کراس باشه یا معمولی ؟
دوست عزیز نرم افزار مشکل نداره خیلی از دوستان کار کردن و جواب هم گرفتندنقل قول:
در باره وایت بالانس دوستانی که مدل شمارا دارند طبق انها تنظیم کنید
کابل هم کابل لن معمولی ..کراس نباشه {همرا مودمهای ای دی سی ال میباشد}
کار با نرم افزار در سرویس منو اپشنهای بیشتری اضافه و فعال میشه مثل pvr با on کردنش را می افته
شما فقط با چند اپشن کار داری 1.لوکل ست 2.انفو کانتری 3.pvr
به اپشنهای دیگر که اطلاعات نداری دست نزنید
نقل قول:
دوستان تنظیمات رو کی داره؟
تنظیمات وایت بالانسو میخوام برای 6920
بعد اینکه پیغام خطائی که در بالا من نوشتم جریانش چیه؟
ترجمه اون متن ارور به انگلیسی اینجوری شد :
error
RC-registration error
TCPConnect failed
Extended error: 1
دوستان کل تنظیمات وایت بالانسو نیاز دارم
کسی میتونه از 6920 توی منو مخفی عکس بگیره آپلود بکنه؟
این سامسونگ این وایت بالانسو بد جائی گذاشته وقتی وارد میشی بهترین گزینه برای بهم خوردنه :31:
دوستان کسی تنظیماتشو داشت زحمت بکشه ممنون میشم :10:
کل تنظیمات :
adc target
adc result
white balance