میشه به من بگید دینی از چه کتابی بخونم بهتره؟نقل قول:
Printable View
میشه به من بگید دینی از چه کتابی بخونم بهتره؟نقل قول:
قبل از عید باید عمومی هارو خونده باشی بعد از عید دوران جمع بندی و مرور که می کنی خیلی چیزا تو ذهنت fresh می مونه برای کنکور اونوقتنقل قول:
دینی هم کتابش اول در کنارشم گاج سفیدنقل قول:
یه سوال در مورد عربی :
من عربی رو از روی فوت وفن میخونم تا 2 3 روز دیگه کتاب تموم میشه ، 20 صفحه هم ازش خلاصه برداری کردم ، بعد این کتاب میخوام گاج سفید رو بخونم
به نظرتون لازمه ایاد فیلی هم بخونم؟
جبر و احتمال:
برای جبر کتاب آبی کانون رو طول سال یه دور خوندم ، الان همین کتابو یه بار دیگه بخونم یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
به نظرم جبر خوندم الان فقط تلف کردنه وقته ! سعی کن گسسته بخونی + مجموعه جبرنقل قول:
برای جبر کتاب آبی کانون رو طول سال یه دور خوندم ، الان همین کتابو یه بار دیگه بخونم یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
اینا همش تو یه سال ؟!نقل قول:
(نگين وقت ندارم نمي رسم و.... بخوايد مي تونيد)
30 سال كنكور رياضي(آبي قلم چي)
ديفرانسيل خوشخوان
ديفرانسيل رمزينه
ديفرانسيل انديشه سازان(مبتكران)
ديفرانسيل ده استاد
شما هفته ای چقدر میخوندید ؟ + توی هر ساعت چقدر تست میزدید ؟
+ توصیه ای برای افزایش سرعت تست زنی ؟ :دی
خیلی ها میگن اگر از تابستون عمومی ها رو شروع کنی تا عید همه یادت میره.. راسته یا نه!؟ من الان میخوام ادبیات رو شروع کنم ولی شک دارم
آخه من گسسته کلاس نمیرم، یعنی خودم بخونمش ؟ از چی ؟ گاج خوبه ؟نقل قول:
نقل قول:
ولی من به نظرم اگه دینی رو یه دور بخونید ( حتی شده درحد روخونی ) واستون خوبه :46:
ولی ادبیات رو اگه درطول سال یا حتی بعد عید بخونید مشکلی پیش نمیاد :27:
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
نقل قول:
دینی فقط و فقط و فقط کتاب و درمرحله ی دوم آیات روایات گاج
ادبیات یه چیزاییش مثل لغت و معنی شک نکن یادت میرهنقل قول:
خیلی ها میگن اگر از تابستون عمومی ها رو شروع کنی تا عید همه یادت میره.. راسته یا نه!؟ من الان میخوام ادبیات رو شروع کنم ولی شک دارم
اما یه چیزایی مثل آرایه ها رو الان بخونی خیلیم خوبه
کلاس مهم نیست بابا ! ما مثلا مدرسمون کلاس داره نصف وقتم صرف این میشه حواسم باشه که معلمه چیز غلط نپرونه ! من ادعای فضلم نمیاد ولی چیزایی که معلممون میگه کاملا با کتابای دیگه تضاد داره ! پس کلاس کلا خیلی نمیشه بش اعتماد کرد .نقل قول:
آخه من گسسته کلاس نمیرم، یعنی خودم بخونمش ؟ از چی ؟ گاج خوبه ؟
کتاب هم گاج خوبه ! فار هم کتاب گسسته ی خیلی خوبی داره !! فقط برای دوتا درس تحلیلی و گسسته باید حواست باشه که این درسا به خصوص گسسته عمق ندارن ! یعنی دنبال این نباشی که برسی به جایی که هر سوال ترکیبیات بت میدن جواب بدی . هر چی بیشتر بخوای برسی به عمقش بیشتر به مباحثی میخوری که اصلا ربطی به کنکور ندارن پس باید حواست باشه در سطح کنکور بخونی ! در نتیجه اصلا و ابدا طرف کتاب هایی که مولف هاشون مولف کتب المپیادین نرو !
نقل قول:
اگر فوت و فن رو خوندید به نظرم دیگه لازم نیست ایاد فیلی بخونید ...
جبر زیاد روش وقت نذار ... مهم احتمالشه که توی گسسته تکرار میشه ... البته این نظر شخصی منه ...
دوستان برای خوندن فیزیک پایه چه کتابی بخرم!؟
مثلا برای فیزیک 1 مشخص شده که فقط فصل آینه ها میاد.. همچین چیزی برای هندسه 1 و 2 و جبر نیست!؟
نقل قول:
نه اصلا اینجوری نیس ... اگه مداوم بخونی ملکه ی ذهنت میشه و هیچوقت یادت نمیره ... به نظر من شروع کن
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
نقل قول:
فیزیک پایه و پیش جفتش گاج سفید به نظرم ... اگه مث من بیحوصله اید و تعداد زیادی نمیخواید تست بزنید 10 سال کنکور رو بگیرید
آره گاج سفید خوبه ... این کتاب نشر الگو تموم بشه میرم سراغ اون:5:نقل قول:
پس گسسته رو شروع میکنم از فردا... چون کتاب هیچی ندارم باید برم یکی تهیه کنم...
دوستان این سایت استاد ماست.. توش جزوه های خوبی پیدا میشه.. مخصوصا جمع بندی هاش :
کد:http://sahlamooz.ir/
خب درسته کیفیت مهمه ولی کمیت هم باید در نظر داشت دیگه ...نقل قول:
من آخر نفهمیدم کدوم دروس از عمومیا رو بخونم ...
1- عمومیا رو تو تابستون بخونم ؟
مثلا ادبیات ، زبان فارسی ، دین و زندگی و زبان Eng ( بجز عربی که ختما خونده میشه )
2- اختصاصی ها تاکید ( فهمیدن و تست زدن ) روی کدوم دروس باشه ؟
خواهشا یکی زودتر به این سوالام جواب بده ... ( بخصوص جناب Samba )
چون اگه ببینم اشباهه برنامم ، از شنبه تغییر ش بدم
و با توجه به اینکه مدرسمون 1 شهرویر شروع میشه ...
نقل قول:
نظر من اینه که از عمومیا عربی و دینی رو بخونی حتما ...
از اختصاصیا چندتا کتاب رو انتخاب کن کامل متوجه بشو چی میگن ... تستشم بزن ... خود من شیمی 2 و فیزیک 1 و 3 با ریاضی پایه ( ریاضی 2 و حسابان ) رو خوندم
شما مگه آزمون تابستان شركت نمي كنيد(منظورم قلم چيه) توي اين آزمونا درساي عمومي پايه يه دور ميشه به نظرم كافيه در كنارش هم تستاي كتاب زرد عمومي رو هم مي زنيد و تا حد قابل قبولي به آمادگي مي رسيدنقل قول:
تو ايام مدرسه هم تو هر درسي از عموميا كه ضعف داريد برنامه ويژه اي روش بزاريد
براي مثال شما تو مبحث آيه هاي دين وزندگي مشكل داريد تو برنامتون بزاريد مثلا هر دو روز يه بار 6 در ديني رو با آياتش بخوني
تو اختصاصي ها هم بستگي به خودتون داره تو هر درسي ضعيفين تابستون رو واسه اون بذاريد و اونو تبديل كنيد به نقطه قوتتون
اميدوارم جوابم گنگ نبوده باشه
موفق باشيد
نقل قول:
كاملا 220درصد !! مخالفم
جبر رو خوب بخونيد من جبر حالمو گرفت!!!!
3تا غلط و 1سفيد تو سوالاي جبر داشتم!!!!
البته اين نظر كاملا شخصيه
مگه توی گسسته تکرار نمیشه ، بجز مجموعه هاش؟؟نقل قول:
خب گسسته رو میخونیم... ؟
سوال های غلط جبرت درباره چه مطلبی بود؟
گفتم كهنقل قول:
اون يه نظر كاملا شخصي بود
دقيق يادم نيس
يه احتمال بود و يه استدلال و و....
نقل قول:
اون قسمت اولو نفهميدم ... يعني عموميا رو هماهنگ با کانون بخونم ( بجز عربي ) و فعلا اختصاصي بخونم ؟ ( اولين آزمون کانون 7 مرداده )
بعد يه چي ديگرم نفهميدم ... همه ي اختصاصي هارو بخونم يا نه ؟ ( خوندن کامل + تست )
بعد بقيه ي کتابايي که نخوندين رو کي خوندين ؟ ( مثه ادبياتا و فيزيک 2 و ... )نقل قول:
يه چيز ديگه ... چند ساعت در هفته تو تابستون مطالعه ميکرديد ؟
واقعا ممنونمممم .....:11:
من اين كارو كردم(عالي نبود ولي خوب بود)نقل قول:
قطعا اگه كامل هم بخوني باز هم 100% مسلط نميشي در طول مدرسه تسلطت بالا ميره
حالا اگه وقت كردي بخون چه بهتر وگرنه بعضي كتابا تستاي نشان دار دارن ميتوني اونا رو فعلا بزني برا آمادگي
خب پس فکر کنم به این نتیجه رسیدم که اختصاصی های پایه + عربی رو تو این تابستون فول بخونم و اون عمومی هارو هم چند روز قبل آزمون کانون یه روخوانی داشته باشم ...نقل قول:
پس من این برنامه رو از شنبه بریزم ؟ دیگه اندرزی ، پندی ، توصیه ای چیزی نبود ؟ :20:
واقعا ممنونم ...
یه نکته :
با اینکه اعتقاد همه اینه که دینی خوندنیه و حفظی , ولی مطمئن باشید که بدون نگاه کردن و تحلیل مختصر تستهای سراسری (که وقتی هم نمیگیره) در درس دینی نمیشه زیاد موفق بود . کلا نمیخوام بگم که تستها رو نگاه نکردن مساوی موفق نشدنه (چون خیلیها با خوندن از روی کتاب موفقیت خوبی رو کسب کردن) ولی مطالعه تستهای سراسری خیلی به آدم کمک میکنه
کاملا تائید میشه!نقل قول:
این کارو برای همه ی دروس باید انجام بدید!
چون اصولا کنکوری خوندن با امتحانی خوندن فرق داره
آقا الان من چیکار کنم ! والا گیج شدم کامنتارو خوندم !
یه چکیده موسیر دار ( اوه ، اشتباه شد ) ! یه چکیده از این همه کامنت میخوام ! دست گلتون درد نکنه ! :10::40:
شما سال سومی ؟نقل قول:
آقا الان من چیکار کنم ! والا گیج شدم کامنتارو خوندم !
یه چکیده موسیر دار ( اوه ، اشتباه شد ) ! یه چکیده از این همه کامنت میخوام ! دست گلتون درد نکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مدرسه تون برنامه نداره بشین و تو تابستون اختصاصی های پایه + عربی رو کامل بخون !
اگه کلاس میزاره مدرسه مجبوری در کنارش پیش رو هم بخونی اما هدف اصلیت پایه باشه !
دوستان من نمی دونم دقیق باید چیکار کنم
از یه طرف مدرسه کلاس می رم و درس های جدید پیش مثل گسسته و تحلیلی اضافه شده از یه طرف هم باید پایه رو بخونم حالا به نظرتون باید برای پیش بیشتر وقت بزارم تو تابستون یا پایه؟؟؟
در ضمن الان کتاب دیفرانسیل تحت تالیف هستش منبع کنکور این کتاب تحت تالیف هستش یا کتاب سال پیش؟؟؟؟؟؟
قرار شده که یه مطلب درست و درمون و مختصر و مفید بنویسیم که شما هم از سر درگمی در بیاین. یکیش منم ( معمولی ) یکیش lohrasbi ( زرنگ ) و یکیش هم Samba ( فوق زرنگ ) و همراه هم برای سطوح مختلف بنویسیم. البته اگه ashjaee که یکی از دانش آموزای زرنگ فروم هستن(دانش آموز که حالا بهتره نگیم و دو روز دیگه دانشجو میشن به سلامتی )، همکاری کنن، میشه مطلبی نوشت که دیگه گیج نشین چیکار کنین.نقل قول:
مثلا ببینید samba برا دیفرانسیل چند تا کتاب خونده:
در حالی که من میشه گفت فقط ده استاد رو خوندم و کمی رمزینه ( خیلی کم ) و کنکورای سال های قبل. ولی خب برای یکی مثل من خوبه ولی برای یکی مثل Samba که برا تک رقمی شدن زحمت کشیده کافی نبوده. پس انشالله یه جمع بندی برای تمام داوطلبا باشه و هرکسی اونی که نیاز داره رو با قطعیت انتخاب کنه.نقل قول:
30 سال كنكور رياضي(آبي قلم چي)
ديفرانسيل خوشخوان
ديفرانسيل رمزينه
ديفرانسيل انديشه سازان(مبتكران)
ديفرانسيل ده استاد
حالا برای اینکار میشه بگید ریاضیتون چه تغییراتی کرده؟ دقیق لطفا. خودمم سعی می کنم پیدا کنم.
من به این نتیجه رسیدم که مشکل اساسی من در درس شیمی 3 و پیش دیفرانسیل و حسابان و عربی است لازم به ذکر است خیلی تحقیق کردم تا به این نتیجه رسیدم(الکی):31:جدای از شوخی من رو راهنمایی کنین!من چکار کنم؟این کتاب تحت تالیف (دیفرانسیل و انتگرال)( من معادلات انتگرالی بلدم حل کنم مشتق و حد و پیوستگی هم بلدم ولی تست ها یه جورین اسون نیستن:13:)چطوریاست حسابان که به نظرم بهتر شده از قبلی در مورد عربی و شیمی هم راهنمایی کنید من عربی معنی لغات رو از عربی 1 شروع کردم!(شدت ضعف رو!)
کتاب دیفرانسیل جدید 80 % همون قبلیس.
مطالب همونه. تو سایت گروه ریاضی زدن. یه خلاصه ای هم از مباحث فصل 1. کلا تغییراتش زیاد نیست.
من که در خدمتم آقا وحید.
درضمن من برای دیفرانسیل اندیشه فایق رو خوندم اما حالا که کتابا عوض شده به نظرم بهتره از معلماتون مشورت بگیرین.
البته به شرط اینکه معلمتون مثل من ما نباشه که تا دهنتونو باز کنید بگه فقططط جزوه ی خودم !نقل قول:
درضمن من برای دیفرانسیل اندیشه فایق رو خوندم اما حالا که کتابا عوض شده به نظرم بهتره از معلماتون مشورت بگیرین.
کتابا هم چندان تغییر نمیکنن . سر فصلا که یکیه . تستا هم زیاد عوض نمیشه
درسایی که موند رو در طول سال میخوندم ...نقل قول:
یه چیزی بگم ... ساعت مطالعه واستون مهم نباشه ... شاید خنده دار باشه اما من تو اوج درس خوندنم 4 ساعت میخوندم ... وقتی که دیگه خیلی میخوندم ... پس اصلا به ساعت توجه نکن ... به این فکر کن که مثلا تو با 3 ساعت یه درسو میفهمی و یکی دیگه با 10 ساعت ... پس مقایسه نکنید :46:
بزارید کنکور پزشکی تموم بشه تمام تجربیاتم می زارم
ولی یه چیزی بگم که تا بهمن
از ادبیات فقط قرابت و زبان فارسی را به طور حرفه ای بخونید باقی را نمی خواد به طور حرفه ای بخونید از رو کتاب که بخونید کافیه
زبان از همین الان شروع کنید رهاش نکنید اگر از الان زبان بخونید تا بهمن فول فولید و هیچی یادتون نمی ره
عربی را تست تست تست تست از همین الان از هز مبحثی برای خودتون خلاصه داشته باشید حتما حتما
بیشتر وقتتون را رو درسایی که ضعیفید بزارید حداقل تو تابستون مثل ریاضی و یا فیزیک
زیست را هیچ وقت رها نکنید فقط تست کافی نیست خوندن کتاب خیلی خیلی مهم تره چون بعد از تست تازه می تنید روابط را با خوندن کتاب پیدا کنید و با تست ثبتشون کنید
من امروز پنج تا آزمون عربی از خودم گرفتم ( کنکور های گذشته ) ، تو چهارتاشون هر کدوم یه غلط درک مطلب و تو پنجمی هم یه نزده معطل داشتم
این ریدینگ های عربی رو چیکار کنم ؟؟؟؟؟ بعضیاشون خیلی گنگن!!!!:2:
این 40 نکته خلاصه شده 1700 پست اول تاپیک کنکور 89 هستش این رو برای چند دلیل براتون میزارم :
-جواب خیلی از سوالاتون رو بگیرید
-اینو بدونید که روش های موفقیت در کنکور مشخص هستند پس به دنبال کارها و روش عجیب و غریب نگردید
تا اونجاکه میتونید و به درست ترین شیوه که به نظرتون هستش با تمام توان درس بخونید. همین
-دلیل آخر شما امسال تلاشتون رو میکنید و به هر حال سال دیگه یه رتبه ای رو به دست میارید بعد از کنکور
می بینید که اگر مثلا فلان نکته رو تو کارتون رعایت میکردین چقدر میتونستید بهتر نتیجه بگیرید.
از یه بزرگی پرسیدند : علم بهتر است یا ثروت ؟؟؟ گفت : تجربه از هر دو مهم تر است.
پس تا اونجا که میتونید از تجربه دوستان که امسال کنکور دادن استفاده کنید.
(یه پیشنهاد : هر چی سوال دارین لیست کنین و یک جا برای بچه های کنکوری 90 بفرستین , پشیمون نمیشین )
اینم 40 نکته خدمت شما :
1 *** آزمون قلم چی برای اونایی که واقعا میخوان درس بخونن خوبه اما اگه نتونی خوب بدی باعث ناامیدی میشه و 3 آزمون نهایی سنجش هم خوبه.
02 *** حتما برنامه درسی داشته باشید و دل بخواهی درس نخوانید و اگر نتوانستید برنامه بنویسید از کانون استفاده کنید و حداقل برنامه آموزش هایش را بگیرید.
03 *** استراحت و تفریح هم باید در برنامه باشه تا درس خسته کننده نشود وشروع برنامه هر روز با درسهای مورد علاقه باشه.
04 *** در برنامه خود حتما جایی برای مطالعه درسهای عقب مانده خود در پایان هفته یا روز در نظر بگیرید تا اگر عقب افتادین ناامید نشوید و شکست نخورید.
05 *** همیشه به خدا توکل کنید و به او اعتقاد داشته باشید و اطمینان داشته باشید که حتما به شما کمک خواهد کرد.
06 *** 1- برنامه را هر طور راحت هستید بنویسید.
2- حتما در برنامه زمانی برای جبران عقب افتاده ها در نظر بگیرید.
3- اول صبح و آخر شب برای درسهای حفظی مناسبتر هستند.
4- طبق ضرایب هر درس برای اون درس زمان در نظر بگیرید.
ادبیات 4 - عربی 2 - بینش 3 - زبان 2 - ریاضی 12 - فیزیک 9 - شیمی 6 = کل 38
یعنی در یک هفته 4/38 زمان کل را برای ادبیات و 12/38 را برای ریاضی و ... در نظر بگیرید.
5- در یک روز چند درس بخوانید.
6- به خاطر هدفتان هم شده به درس علاقه نشان دهید.
07 *** کتاب زیاد نخرید و همانهایی که دارید رو خوب و کامل بخونید.
08 *** خواندن کتاب کمک آموزشی خیلی بهتر از رفتن به کلاس کنکور است. اما باز به خود فرد مربوط میشود. یعنی برخیها باید یه محرک داشته باشن تا درس بخونن !!!
09 *** کتاب های درسی را حتما خوب و مفهومی بخونید و مرور کنید و کلیه تمرینات را کامل انجام بدهید و نه اینکه همه کتاب رو حفظ کنید حتی در درس ریاضی و اول خود کتاب درسی را بخوانید بعد از کمک درسی استفاده کنید. در ریاضی و قسمت های غیر حفظی فیزیک و قواعد عربی و گرامر زبان میتوانید اول کمک درسی را بخوانید. همیشه آهسته و پیوسته بخوانید.
10 *** هرگز اصل کنکور را رها و به حاشیه نپردازید.
11 *** تلاش + امید + اراده قوی + توکل به خدا = موفقیت
12 *** 1- روزنامه واری بخوانید و نکات مهم را علامت بزنید.
2- خواندن عمقی و یاداشت برداری.
3- مرور نکات مهم و یاداشتها.
4- تست زدن در پایان
5- زدن تست بعد از 2 یا 3 روز.
6- اگر مطلبی را فراموش کردید آن را با رنگ دیگری در کتاب علامت بزنید.
13 *** تمرکز:
1- ما آن چیزی هستیم که به آن فکر کرده ایم و آن چیزی خواهیم شد که به آن فکر میکنیم.
2- تفکر قبل و بعد از خواب در باره هدف.
3- تصویر و صدا سازی در ذهن و خیال در مورد هدف و بسط دادن آن.
4- به خدا توکل کنید و با او حرف بزنید.
5- هرگز به رتبه فکر نکنید و فقط به رشته و شهر مورد علاقه خود فکر کنید.
6- همیشه به یاد داشته باشید که همه در این دنیا مشکل دارند و نه شما.
14 *** خواندن تمامی کتابها (عمومی و تخصصی با هم) تا قبل از عید و مرور آنها بعد از عید چون بعد از عید استرس مانع یادگیری درس جدید میشود
15 *** در هر روز 3 یا 4 درس و هر درس 2 ساعت خوانده شود تا ذهنتان بتواند در کنکور از یک درس یه درس دیگر سویچ کند و هرگز یک درس در روز نخوانید چون حتما فراموش میکنید و فایده ای نخواهد داشت
16 *** 1- قبل عید 25% عمومی و 75% تخصصی و بعد عید 40% عمومی و 60% تخصصی خوانده شود.
2- درسهایی را که خوب خوانده اید تمرین کنید تا کاملا مسلط شوید و نباید کمتر آن درس را بخوانید یعنی مثل همه درسها باشد.
3- هیچ درسی را کنار نگذارید و حداقل قسمت های راحت آن را بخوانید.
4- تا جایی که شاداب هستید درس بخوانید و سپس کم کم رمان مطالعه را افزایش دهید.
5- یادگیری مفهمومی و تمرین تشریحی و سپس تمرین تستی روش مطالعه است.
6- در درسهای تخصصی قبل از تست زدن حتما تمرین تشریحی داشته باشد ولی در عمومی ها فرق نمیکند.
7- از روش دوخودکار دو رنگ در تست زدن استفاده کنی.(بار اول با یک رنگ و در زمان مشخص و استاندارد تست بزنید و بار دوم بدون زمان با خودکار دیگر همان تست ها را بزنید در آخر نتیجه را در هر دو با هم مقایسه کنید و اشکالات خود را بر طرف کنید)"
17 *** تست زدن بعد از یادگیری کامل درس انجام شود. زدن 50 درصد در فیزیک و عربی بهتر از زدن 70% در فیزیک و 30% در عربی است. سرعت تست زنی خیلی مهم است پس باید بیشتر تمرین کرد.
18 *** تراز در هر درس مهمتر از درصد در هر درس است.
19 *** مقدار زمان مطالعه مهم نیست بلکه کیفیت (داشتن تمرکز کامل هنگام مطالعه) در خواندن مهم است و همیشه به یاد داشته باشد کم خواندن ولی همیشه خواندن بهتر از زیاد خواندن در ابتدا و ناامید شدن و رها کردن درس در آینده است. یعنی هفته اول 14 ساعت دوم 21 ساعت سوم 28 ساعت چهارم 35 ساعت تا بعدا راحت بتوانید 70 ساعت در هفته بخوانید. در غیر این صورت شکستتان حتمی است. و 5 ساعت با بازدهی 90% خیلی بهتر از 10 ساعت با بازدهی 40% است.
20 *** اگر شبها راحتتر مطالعه میکنید این کار را انجام دهید ولی هرگز از خواب برای درس نزنید ولی نزدیک کنکور حتما سعی کنید شب ها سر وقت بخوابید.
21 *** باید به خود تلقین کرد که راحت میتوانید همه درسها را 100% بزنید و هدفتان را این قرار دهید چون اگر هدفتان 50% باشد حتما کمتر ا آن خواهید زد و امیدی نخواهید داشت.
22 *** اگر دارای پایه ضعیفی هستین و میترسید باید ترس را کنار بگذارید و از پایه شروع کنید. یعنی در هیچ کاری نباید از خود ترس نشان دهید.
23 *** خواستن به تنهایی کافی نیست بلکه باید خواسته را عملی کرد. (گوته)
24 *** از همین حالا درس را شروع کنید تا بعدا نگویید ای کاش زمان بیشتری داشتم.
25 *** یکی از راههای خلاصه نویس نوشتن در ورق جداگانه و قرار دادن در کنار هر فصل از کتاب درسی است به یاد داشته باشید که خلاصه نویسی تبدیل به حاشیه نشود و اگر بلد نیستید خلاصه نویسی کنید بهتر است این کار را انجام ندهید و از کتب جمع بندی و خلاصه موجود در بازار استفاده کنید.
26 *** حتما از مطالب خوانده شده یاداشت برداری کنید تا در روزهای نزدیک کنکور مرور کنید و سپس تست های کنکوری سالها قبل را بزنید. این رو حتما انجام بدین وگرنه بدبخت میشین ها....
27 *** عوامل موفقیت:
1- مشخص کردن هدف.
2- تلاش به اندازه بزرگی هدف.
3- توکل به خدا.
4- باور موفق شدن.
همه این موارد مکمل هم هستند اگر یکی نباشد موفق نمیشوید.
28 *** راه موفقیت همیشه در دست ساختن است. موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه پایان رسیدن.
29 *** داشتن هدف باعث ایجاد انگیزه میشود اگر از درس خسته شدید کافی است به هدف خود فکر کنید (بهتر است قبلا اهداف خود را در یک کاغذ بنویسید)
30 *** اگر از یک درس خوشتان نمیاید به این فکر کنید که همین درس میتواند باعث افزایش تراز و عامل موفقیت شما و در یک کلمه باعث نجات شما شود.
31 *** وسواس در درس خواندن را کنار بگذارید چون کنکور سال بعد است و نه هفته بعد پس زمان کافی دارید و نترسید که زمان کم است و خوب نخوانده اید.
32 *** خیلی خیلی صبور باشید و ناامید نشوید و به هدفتان فکر کنید.
33 *** در روز کنکور کسی موفق است که خودش را نبازد و به خدا توکل کند نه آن کسی که خرخوانی کرده و سر جلسه خودش رو گم کرده!
34 *** تست را بار اول برای یادگیری و بار دوم برای به دست اول درصد خوب و بار سوم برای زدن در زمان مشخص بزنید.
35 *** هرگز نگویید خدا شما را فراموش کرده یا تنها گذاشته. هرگز فکر نکنید او مراقب شما نیست. همیشه به یاد داشته باشید او شما را با دست خود نگه داشته است(مثال کوهنورد) و او هرگز نخواهد گذاشت که زحمات شما به هدر رود.
36 *** فکر نکنید هر چی میخوانید فایده ندارد و 4 ماه بعد از یادتان خواهد رفت بلکه با جمع بندی درست میتوانید موفق شوید و نیز بدانید این حرفها همگی تلقین به خود است و باید به خود اعتماد کنید و بگویید من همه چی را بلد هستم و از یاد نخواهم برد و درس را با نشاط بخوان.
37 *** عوامل موفقیت:
1- تلاش
2- اعماد به نفس
3- درک از درس
4- توکل به خدا
5- استعداد
6- منطقه و استانها"
38 *** از ساعت مطالعه برای رسیدن به هدف استفاده کنید و نه اینکه خود ساعت مطالعه هدف شود.
39 *** درس خواند اولش مثل همه چی سخت است ولی بعدا عاشق درس خواندن خواهید شد.
40 *** 1- از همین حالا تصمیمتان را بگیرید و شروع کنید چون بعدا دیر است.
2- تلاش زیاد و درست و با کیفیت مهمترین عامل موفقیت است.
3- ناامیدی حاصلی جز ازز دست دادن زمان ندارد(حتی اگر یک هفته به کنکور مانده باشد). فوق الهاده مهههههههههههههههههههم ...
4- اصلا به حاشیه (فلان کتاب-معلم-کلاس-آزمون-...) فکر نکنید چون همه چی دست خودتان است.
----------
تشکر شما نشانه ادب و شخصیت شماست.
---------
سعی می کنم باز هم براتون پست بزارم.
اینم کتابای معرفی شده:کتاب های توصیه شده در تاپیک "◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►► ":
ادبیات: کلک معلم و گاج سفید
قرابت معنایی: علی رضا عبدالمحمدی از انرژِی اتمی و دکتر سبطی از دریافت
زبان فارسی: رمزینه
بینش: کتاب دین و زندگی از خیلی سبز و میکروطبقه بندی سفید از گاج
آیات و نکات: گاج
عربی: عربی به زبان ساده ایاد فیلی از مبتکران
زبان: زبان کنکور رضا کیاسالار از شبقره
reading : کتاب Reading و Cloze Test از کانون + Tick8 از گاج
شیمی پایه و پیش: بهمن بازرگانی از مبتکران(اینو جدی بگیرین من خودم موقع کنکور وقتی فهمیدم اینجور کتابی هستش خیلی سوختم!)
فیزیک پایه: 1و2 محتشم از اندیشه سازان - 3 کمانگر و زاهدی از اندیشه سازان
فیزیک پیش: محمدرضا ونکاله از رمزینه
دیفرانسیل و حسابان: کتاب کلاس دیفرانسيل و حسابان و رياضي پايه دکتر مهربان از رمزینه و دیفرانسیل خوشخوان
آمار: گاج
جبر و احتمال و ریاضیات گسسته: رمزینه و خوشخوان
هندسه پایه و تحلیلی: رمزینه و خوشخوان و گاج و مبتکران
برای به دست آوردت اطلاعات بیشتر در مورد این کتب میتوانید از دو سایت زیر استفاده کنید:
pedrambook.ir و adinebook.com
نقل قول:
بچه ها یه توصیه کوچیک ... اول از همه مثل من هول نباشید برید زود کتابا رو بخرید ... از کتابخونه ای جایی حتما بگیرید یه کم بخونید اگه دیدید باهاش راحتید بعد بخرید ...
شیمی حتما مبتکران ... توی این شک نکنید ...
یه چیز دیگه هم اینکه اگه وقت و حوصله ی خلاصه نویسی ندارید خلاصه های فیزیک و شیمی رو حتما بگیرید ... من خودم خلاصه فیزیک کلک معلم رو داشتم که خیلی جامع بود ...
واسه شیمی هم معلممون نوشته بود الان انتشاراتشو یادم نمیاد ... البته شیمی اگه مبتکرانو خوب بخونید احتیاج به هیچ چیز دیگه ای ندارید ... این خلاصه واسه مرور سریعم بود :46:
آدرس گروه رياضی چيه؟نقل قول: