لطفا منطقه مخابراتی (پیش شمارتون رو بگید) و پینگتون رو هم ذکر کنین!نقل قول:
Printable View
لطفا منطقه مخابراتی (پیش شمارتون رو بگید) و پینگتون رو هم ذکر کنین!نقل قول:
شاتل بلوک میکنه من قبلا داشتم ولی بخاطر اینکه دل زیاد داشتم شب یوزر من شبا محدود کرد رو 1kbانداخت
بایت هم که فقط سرعت روزش خوبه که اینم سیاست هستش :13:
مبین نت هم که تو کاشان پیشرفتتون جواب نمیده
کلا کاشان و چه به ارتباطات
هی هم از مخابرات حالتون و میگیرن :31::31:
البته باید اشاره کنم که شاتل و بایت شب ها سرعت رو محدود نمی کنند بلکه دلیل کمی سرعت در شب برداشته شدن محدودیت حجمیه
شما تصور کن بخوای با سرعت 450 روزانه بایت دانلود کنی خوب چند ساعت نمی کشه که کل اعتبارت تموم می شه
برای همین دانلود نمی کنی
ولی یکیش خود من شب هایی که کاشونم نرسیده فیلم هام رو می گذارم تو دانلود!! معلومه با هجوم کاربران سرعت محدود می شه!!
دلیل اینی هم که سرعت توی شب ها کمتر از حد نامیش هست اینه که آی اس پی ها سرویسشون رو به بیش از ظرفیت می فروشند!!
تازه شما حساب کن کلی از مشتری ها سرویس رو برای مغازه هاشون گرفته اند وبعضی ها شون هم از سرویس شبانه استفاده نمی کنند!!
شاتل وبایت کاشان دو تانمایندگی هستن از دو شرکت بزرگ شاتل و پیشگامان ..سیاست کاریشون هم تقریبا یکیهنقل قول:
شما اگه به تاپیک اصلی شاتل وپیشگامان هم مراجعه کنید خیلیا ناراضی هستن
مبین نتم اکثر جاها مودم معمولی بعضی جاهام مودم گرونترشون جواب میده
فقط اگه روستاها خونه گرفتید ممکنه جواب نده
نقل قول:
پس کاشان روستاس :27:
مودم من wifa گرونترین مدم مبین نت
اونم مرکز قندی
من پیش شمارم 530 هست .هیچ شرکتی نمی تونه به ما اینترنت بده :13:بده به جز مخابرات
قبلا که بایت پشتیبانی می کرد واقعا عالی بود و الان کسی جوابمونو نمیده
این 2030 چیه؟
واقعا مسخره بازی من خونه دوستم بودم 530 امیرکبیر بیچاره چند روزه گرفته هنوز نتونسته یکبار پشتیبانی بشه از طرف مخابرات فقط می گن مجبورید از ما بگیرید واخه اینم شد حرف.....از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست
دوست عزیز این جا تاپیک بحث در مورد سرویس ای دی اس ال هست!نقل قول:
لطفا به تاپیک مربوط به مبین نت مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به كاشوني هاي عزيز... / ميخواستم ببينم كسي ميدونه وضعيت مبين نت كاشان چطوري ؟ /
من تا حالا از اينترنت مخابرات استفاده ميكنم .. اصلا راضي نيستم و سرويس شبانه هم نداره ...
ميخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه سرويس مبين نت چطوري ..../ سرعت دانلود بالا هست يا نه ؟
ممنون
من بین نت تو تهران گرفتم سرعتش توپه 1مگ 1 ماهه 10گیگ ترافیک از 1 تا 8 رایگان هست جمعه تمام ساعت رایگانه سرعت دل توپه اما تو کاشان اصلا جواب نمیده آنتن نمیده :31: تمام جا های کاشان هم دیدم 3 تا آنتن پر میکنه بعد :2:نقل قول:
مبین نت سرعت توپی داره
من تهران گرفتم اونجا توپ آنتن میداد سرعت دان توپه از 2 تا 8 صبح رایگانه جمعه ها هم کل روز رایگان هست
مودم هاش 16 کامپیوتر و جواب میده یعنی نت میده 14 تا وایرلس 2 تا کابل لن 2تا خط تلفن هم داره
اما تو روستای کاشان جواب نمیده انتن میپره افتضا هستش خلاصه :2:
روز مبین نت تا 60 -70 شب تا 40 تا شنیدم میره
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
من می گم همه شرکتا بیان پهنای باندشونو قاطی کنن با هم یک سرویس درست حسابی بدن بیرون:31:کیا این موضوع را لایک می کنن..........
چه سرويسي ؟512 يا128 ؟نقل قول:
سرعت 128.شنیدم باز دقیقش از شرکت بایت می تونید بپرسید
چقدرپولت تا حلا خوردهههههههههههه::31:نقل قول:
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
عزیزم تو برو از مخابرات بگیر راحت میشی همه چیشم تقریبا رایگان..شاتل که سرویسش یک مگ بیشتر نیست خودش میگه بعد تو چجوری می ره تا 250...
خیلی جالب بود که رنگین کمان با بایت مقایسه کردی حالا با شاتل یه چیزی:31:فدات شم یک سرویس 2030 بگیر از رنگین کمانم بهتر ارزوننننننننننننننقل قول:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
عزیز من تهزان با کاشان مقایسه می کنینقل قول:
دوست عزیز لطفاً به شهر ما توهین نکنید!!نقل قول:
سلام
اینجا چه خبره:31:بایت فروشه ویژه
از یکشنبه شروع می شود
********مودم بیلیون رایگان********
سرعت 4 مگ
شب سرویس خود مشترک 5 کیلو تا 6 کیلو کمتر از سرویس خود مشترک .
از 1 شب تا 7 صبح رایگان
پشتیبانی 24 ساعته
فقط یک مقایسه مفید و مختصر با مخابرات
مخابرات 2030
پشتیبانی در حد ترافیک ان هم شاید بعد از سالها تلاش و جوابگویی پشتیبانان اصفهان.در کل پشتیبانی خبری نیست می خواهید از 530-531 بپرسید
شب رایگان خبری نیست
روز هم سرویس 1 مگ تعریف شده است
فقط تبلیغات تلویزیون و رادیویی خوبی دارند ان هم چون خصوصی است عاشق تبلیغاتشونم:31:
یادتون نره فروش ویژه بایت از یکشنبه شروع می شود
سلامنقل قول:
بایت توی روز 4 مگ شب ترافیک رایگان
حالا خوش به حال شما بچه تهرانی اینترنتت شاخه حال میکنینقل قول:
اینجام یه سری تجربه رو میگیم دوستان استفاده کنن همیشه
احترامم خوب چیزیه
سلام به همه
دیشب تا صبح 800 مگ دانلود کردم
دیروز هواسم نبود خاک تو سرم شد- کمتر از یکساعت یک گیگ دانلود منیجر دانلود کرد- واقعا بایت 4 مگ عالی توپ
راستی اگر خواستید ارزون بگیرید و هیچ کس هم گوشی جواب نده می تونید ندا یا مخابرات بگیرید
بعد از یه مدتم جمع کنید برید از شاتل یا بایت بگیرید
خداییش هر دو تا شون شرکت ها خوبی هستند
:20:
نمی خواید برید از این شرکتای متفرقه مثل رنگین و ندا بگیرید- قیمت هاش خیلی خنده داره :31:
خواهر من از بایت سرویس داره ولی همیشه می نالید
یبار زنگ زد به پشتیبانیش سرو صدا کرد .. ولی معلوم شد که خطش مشکل داره اونا از مخابرات واسش درست کردند بعدش سرعتش خیلی خوب شد
اینو گفتم که اگه شما ها هم سرعتتون پایینه حالا از هر شرکتی که دارید زنگ بزنید پشتیبانیش شاید مشکله خط تونه اونوقت بی خودی به isp تون فحش ندید:27:
سرعت شب سه هفته است افزایش پیدا رده و فقط 5 کمتر از سرویس مشترک می دهد می تونید تست کنید:31:گاهی وقتام خوبه یکم به روز بشید:5:نقل قول:
فقط 5؟؟؟؟؟نقل قول:
به نظر شما براي يك سرويس 32 كيلوبايتي 5 كيلو كم نيست؟؟
گرچه من خودم از بايت استفاده مي كنم و توي گزينه هاي موجود ازش راضيم
اما واقعا نبايد سرعت شبانه اينقدر كم باشه
تازه اين كه خيلي وقت ها سرويس قطع مي شه و بايد مودم رو روشن و خاموش كرد تا سرويس دوباره وصل شه!!
كلي تو دانلود حال آدمرو مي گيره!!
بچه ها رنگین کمان سرویس 1 مگ میده دانلود شب رایگان؟
من تو این کاشان مردم جدی جدی
خدایی اصلا رسیدگی ندارن بچه های کاشانی با حرف من موافقین
سرعت دان شب :2:
کسی از سرویس مخابرات خبر داره که چه طور سرویس های هست ؟؟؟
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
مگه سرویس های مخابرات چه مشکلی داره
سرویس های رنگین کمان چه مشکلی داره
شنیدم ترافیک زیاد داره ولی شبای رایگان نداره درسته
راست میگی منم مشکل داشتم:41:اوردن روی 3 مگ خوب شدم :20:
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
خوب داداش تنظیمات روی روی ویندوز بساز و برنامه منجیر نصب کن بعد هر وقت که قطع میشی خودش اتوماتیک وصل بشه ولی شبها مشکل نداره چون منم مثل خودت دانلود می کنم شبها 800تا 900مگ دانلود دارم شاید بیشتر ولی قطعی ندارم
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
تلفنش برای چیه مگه فقط با انتن وصل نمیشه
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
همه قاطی کنی فکر کنم نصف بایت نمیشه میگن پهنای باند خیلی بالاست که به ما که مشترکاش هستیم 4 مگ میده
اونم بخاطره اینکه مال سپاه پاسدارن :20:
من اخرش بعد دو سال خاک خوردن مودم یک ماهه از رهیاب( رنگین کمان )گرفتم و واقعا خوبه برام
دانلود شبانه نداره منم کاری بهش ندارم فقط پینگ میخواستم
از ندا گستر (صبانت) میخواستم بگیرم با اینکه داخل دفترشون پینگ بد نبود گفت تضمینی برا پینگ نمیدم الان 270 هست شاید رفت 500 ولی گفت برا دانلود تضمین میکنم
ولی کلا کاشان پینگ 4.2.2.4 زیر240 ندیدم اونم تو پشتیبانیشون تابیاد .......
مبین نت میگن پینگش بهتره . اگه کسی تست کرده خبرشواینجا بده
2030 زنگ زدی خیلی با حاله با رفیقم زنگ زدیم یکم دست به سرشون کنیم 15 دقیقه پشت خط بودیم آخرش اعصابش خورد بود می خواست پشت تلفن بهم بزنه
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
من شنیدیم برای این ارزان کردن می خوان با دستگاه که کار گذاشتن بفهمن مردم چیکار کن یک چیزی تو مایه اینکه هرچی ما تو نت بزنیم برای اونا میره و اگه از جمله سیاه مثل حرف های سیاسی بزنیم فردا می برنمون جای که عرب نی .............
مرسی از راهنمایی به کاربران:31:یک توضیح ذیگم می دادید زنگ می زنند جیغ نکشن بگن باز قعطید بعد متوجه بشن کارت شبکه غیر فعال کردن یا اصلا بوق تلفن قطع شده:5:نقل قول:
شركت رنگين كمان تازه اومده ؟ ادرسش كجاست ؟نقل قول:
قعطی دلیل داره تماس بگیر پشتیبانی خط چک کنند دلیل قعطی معلوم می شه:46:اما شب هم به دلیل اینکه سرعت روی سرویس خودتون تنظیم می شه و ساعت ترافیک رایگان هست همه مشترکام اهل دانلود اینکه 5 کیلو کمتر می ده کاملا طبیعیه.هر کجا توی ایران سرویس بگیری همین مگر اینکه بیاید سرویس بدون share بگیرید که همه زمان ها همان سرعتی که خرید کردید را بده به شما که ان هم مبلغ بالای 200 هزار تومان تمام میشه :31:نقل قول:
سلام.ما هنوز قطع می شید یا قعطی داره مشترکت530-531 به ما زنگ می زنه می گه 2030 جواب نمی ده ..فکر کنم این شماره را مخابرات واسه کم نیاوردن پیش بقیه شرکتا اعلام کرده...واقعا انگیزه مخابرات از دادن سرویس معلوم بشه خوبه پشتیبانی که نداره دانلود رایگانم که نداره نصب حضوریم که نداره فقط اومده بگه منم هستم...اخه یکی نیست بگه بهش شما ها همان تلفن های معمولی که میدید مشترک درست کابل ریزی بکنید اینترنت دادن پیشکشتون:41:نقل قول:
خیابان شهید رجایی مجتمع گلستان طبقه اول واحد ده رهیاب نماینده رنگین کمانهنقل قول:
همون ساختمان بایت و فرا ارتباط تازه استارت کردن
منم تازه گرفتم فعلا خوبه تا ببینیم چطور جلو میره
شما که از اینترنت دانلود نمی خواهی دانلود پس از کجا فهمیدی قبلا 300 کیلو بوده الان تو 10 روز اوردن روی 100 کیلو...خیلی جالب بود این نکته .خواهش سعی کنید سوتی ندهید:31:فعلا که بایت داره 400 کیلو میده به مشترکاش نوش جونه همشون شبم که رایگان باز نوش جونه مشترکاش:31:نقل قول:
رهیاب نماینده فروش مثل مغازه سر چهار راه که نماینده فروش بایت هست رنگین کمان خودش باز فروشنده است papنیستنقل قول:
پینگتون چنده بهمن خان؟؟نقل قول:
خط من سالمه هم خودم که مدتی تو مخابرات بودم چک کردمنقل قول:
هم خودتون از توی شرکت!
این مشکل رو چند تا از دوستای من هم داشته اند. قبل از این که سرویس رو بگیرم بچه ها بهم گفتند خصوصیات بایت:
سرعت بالا-قطعی زیاد
من به خاطر مودم رایگان بین بایت و شاتل، بایت رو انتخاب کردم
اوایل قطعی زیاد بود و پینگ هم بالا بود
زنگ زدم شرکت برای پینگ داداشتون گفتند مودم رو روشن خاموش کن تا آی پیت عوض شه تا بالاخره پینگتون بیاد پایین
البته باید ذکر کنم این اواخر قطعی بسیار کم شده و پینگتون اومده رو 270 که خوبه
راستی در مورد سرعت دانلود شبانه باید خدمتتون عرض کنم که بسیاری از مشترکای شما مغازه دار هستند که از سرویس دانلود شبانه استفاده نمی کنند و عده ای هم مثل من ماهی چند روز بیشتر کاشون نیستند و دانلود شبانه ندارند. عده ای هم اصلا از اسکجوال بی اطلاعند و یا استفاده نمی کنند. با این وجود سرعت شما 5 تا پایین تر از سرعت نامیه!!
با توجه به صحبتها، یه سوال:
یه مشترک که سرعت 128 می گیره، سرعتش باید چقدر باشه؟
یعنی همیشه باید 256 باشه؟ یعنی 16 کیلو دانلود؟
اگر اینجوری هست پس چرا شرکتا (شاتل ) می گفت شما سرویس ای دی اس ال گرفتید و اشتراکی هست!!!
یکی از بچه ها هم می گفت مخابرات یه سرویس 128 غیر اشتراکی را صد هزارتومان به شرکتها می فروشه؟
یه نفر توضیح بده:31: تا همه بفهمیم چی خریدیم:31: