سلام دوستان:n18:
یراست برم سر اصل مطلب،من یه کتابی میخوام که تو مایه های داوینچی کُد باشه
پیشاپیش ممنونم:n16:
پ.ن:حالا که کسی جوابمو نداده،یه کتاب دیگه هم اضافه کنم:14:،یه کتاب هم بهم معرفی کنید که یجورایی کپ نایت ساید باشه،همین:n27::n27:
Printable View
سلام دوستان:n18:
یراست برم سر اصل مطلب،من یه کتابی میخوام که تو مایه های داوینچی کُد باشه
پیشاپیش ممنونم:n16:
پ.ن:حالا که کسی جوابمو نداده،یه کتاب دیگه هم اضافه کنم:14:،یه کتاب هم بهم معرفی کنید که یجورایی کپ نایت ساید باشه،همین:n27::n27:
برای دوره آموزشی خدمت سربازی چه کتابی رو توصیه میکنید
میدونید دیگه طولانی و قطور نباید باشه:n16:
سلام دوستان من دنبال یک کتاب مثل آدلف هستم. کتابی که در مورد احساسات یک پسری که عاشق زنی که 10 سال از خودش بزگتز است شده است.
دنبال همچین کتاب هایی هستم که در مورد احساسات پیچیده ی انسان هاست می گردم.
می تونید بهم کمکی کنید و یک کتاب معرفی کنید
نقل قول:
صد سال تنهایی رو اگه نخونده باشی بهت پیشنهاد میکنم،هم سرگرم کننده ست و هم حجمش کمه.دیگه لازم به گفتن نیس که یه اثر بزرگ هم هست:blush:
من کتاب آدلف رو نخوندم که شبیهشو بهت معرفی کنم،ولی سرخ و سیاه از استاندال،بنظرم بد نیس.راجع به یه پسر کشیش جوونه که وارد یه خونه میشه تا واسه بچه هاشون هم معلم باشه هم کشیش و ... که مادر بچه ها عاشقش میشه:n02:این عشقو عاشقی زیاد دووم نداره ولی داستان تاثیرگذاریه و آخرش خیلی تلخه:sad:.فقط یکم حجم کتاب زیاده:n22:نقل قول:
حالا یکی بیاد به درخواست های خودم جواب بده تا قاطی نکردم:n28:
دوستان سلام
روز خوش :n12:
در رابطه با چند تا کتاب راهنمایی می خواستم ، مجبور شدم زحمت شما رو زیاد کنم
متأسفانه ، تقریباً همیشه این مشکل بوده :|
چند تا کتاب می خوام تهئه کنم ، نمیدونم کدوم ترجمه و کدوم نشر بهتره ، می خواستم راهنماییم کنید که :
کتاب ادیسه و ایلیاد ـه هومر ، کدوم ترجمه و انتشارات بهترینه ؟
داستان های ژول درن کدوم ترجمه و انتشارات بهترینه ؟
و این که یه کتابی می خواستم با این مضمون : همه ی افسانه ها و اسطوره های جهان ، یعنی یه کتاب مرجعی باشه
ممنون می شم راهنماییم کنید
با تشکر فراوان
بقیه کتابهای دن براون تو همین سبک هستن! کلا کتاباش تو یه سبکه...شیاطین و فرشتگان می تونه نزدیک به اونی که می خوای باشه.نقل قول:
ولی توصیه من کتاب "حشاشین" از تامس گیفورد هست که خیلی خوشم اومد ازش.
کتابهای آگاتا کریستی رونقل قول:
سلام دوست عزیز من دنبال یک کتابی هستم که احساسات پیچیده ی این رابطه ها رو داشته باشه من این کتاب رو که گفتید سرعا تهیه می کنم و مطلالعه می کنم ممنون م یشوم یک کتاب خوب دیگر هم بهم معرفی کنید چون اینجوری که گفتید آخرش من فکر کنم از تلخی داستان خئدم دپرس می شوم :99
ممنون
کتابی که سرشار از احساس ولی در عین حال احساس پیچیده ای باشه بهترینی که خوندم "بازمانده روز" نوشته کازئو ایشیگورو و ترجمه استاد نجف دریابندری هست. تاکید می کنم با ترجمه استاد نجف بگیری.نقل قول:
کتاب "خزه" نوشته هربر لوپوریه و ترجمه استاد احمد شاملو رو هم در همین راستا توصیه می کنم.
سلام . چند سوال :
شروع کردم به خوندن کتاب 1984 . میخواستم ببینم از این نویسنده کتاب مزرعه حیواناتش آیا ترجمه خوبی داره ؟ منظورم اینه که مطالب کامل باشه و توش دست برده نشده باشه . ( اگه نه که باید بشینم انگلیسی بخونمش )
بعدشم این که از داستایوفسکی شما کدوم کتاب ها رو پیشنهاد میکنید ؟ به ترتیب البته . خودم بین این سه تا موندم : قمارباز , برادران کارامازوف و جنایت و مکافات .
سلام.
کتاب وضع بشر نوشته هانا آرنت رو کسی خونده ؟
راجع به چی هست؟
ارزش 16000 تومن رو داره؟
یکی از بچه ها توصیه کرد بخونمش
کتاب وضع بشر (Human Condition) نوشته هانا آرنتنقل قول:
نظریه عمل آرنت و احیای مفهومِ باستانیِ پراکسیس (Praxis) توسط وی، نمایانگرِ اصیل ترین خدمت او به اندیشه سیاسیِ قرن بیستم است. آرنت با تمییزِ عمل (پراکسیس) از سازندگی (پویئسیس/Poiesis)، با پیوند دادنِ آن به آزادی و تکثر، و با نشان دادنِ ارتباطِ آن با گفتار و یادآوری، قادر است درکی از سیاست را صورت بندی کند که در آن مسائلِ معنا و هویت به شیوه ای تازه و اصیل مورد بررسی قرار گیرد. به علاوه، آرنت با نگاه به عمل به مثابه یک شیوه با هم بودگیِ بشری (human togetherness)، می تواند درکی از دموکراسیِ مشارکتی (participatory democracy) بپروراند که در تضادِ مستقیم با اشکالِ بوروکراتیک شده (bureaucratized) و نخبه گرایانه (elitist) سیاست، و به همین سان، [در تضاد با] ویژگیِ خاصِ دوره مدرن قرار می گیرد.
مزرعه حیوانات تا جایی که من می دونم توش دست برده نشده و ترجمه خوبی داره. متن ساده ای هم داره در مجموع. ولی بسیار مفهوم عمیقی داره.نقل قول:
از کتابای داستایفسکی هم بین این سه تا که گفتید من برادران کارامازوف رو پیشنهاد می کنم. البته در کل ادبیات روس رو پیشنهاد نمی کنم :n02:(نظر شخصی)
میخوام کتاب> در جستجوی زمان از دست رفته< رو شروع کنم.
ایا این چند جلد به هم مربوطن یا نه؟ یعنی اگه من از مثلا >اسیر < شروع کنم چطوره؟
میشه لطفا یه شمای کلی از هر جلدش بهم بدید؟
ممنون
نقل قول:
سلام
جستجو رو بايد از جلد يک شروع کنيد چون داستان پيوسته ای داره جلد ها با هم
هر جلد مربوط ميشه به قسمتی از زندگی راوی جلده يک بيشتر حول و حوش کودکی راوی و کاراکتر سوان روايت ميشه
جلد دوم بيشتر حول و حوش کاراکتر مادربزرگ راوی و دختری به نام آلبرتين و مباحث گوناگون هنری مثله تئاتر و .... ميباشه
جلد سوم دربرگيرنده يک اتفاق تلخ برای راوی و همچنين آرزوی او برای پيوستن به محفل گرمانت ها است
جلد چهارم حول و حوش نقد تيز و گزنده محفل های اعيانی و کاراکترهايی مثه دوشارلوس ميره جلو
جلد پنجم حول و حوش رابطه راوی و آلبرتين و فراز و نشيب های اين رابطه روايت ميشه
جلد ششم نوع رنج و عذاب راوی از داستان معشوقه اش است
جلد هفتم نوعی چکيده تمام کاراکتر هايی است که ما در شش جلد گذشته در محافل با آنها آشنا شديم
واقعا نميشه چکيده يا نمايی کلی از هر جلد گفت چون هر جلد کلی مباحث(از مباحث هنری و فلسفی بگیر تا مباحث روزمره و اجتماعی و ....) و اتفاقات رو شامل ميشه حالا اين مباحث و اتفاقات سوای اون تشبيه هات استادانه پروست است
جلدهای ديگه هم به همين صورت است در بعضی از آنها کاراکترهايی وارد ميشوند و بيشتر بهشون پرداخته ميشه
سلام دوستان
من دنبال رمان هایی میگردم که 7-8 جلد به بالا داشته باشن !
بیشتر در سبک علمی - تخیلی ،
حالا سبک های دیگه هم شد اشکال نداره ...
ممنونم
علمی-تخیلی کتاب های آرتمیس فاول خوبه. تا الان 6-7 جلدش چاپ شده . فکر کنم 12 جلدی باشه کلش.نقل قول:
تخیلی هم کتاب های دارن شان خوبه. هم سرزمین اشباح (12 یا 13 جلد ) خوبه هم نبرد با شیاطین( 10 جلد )
رمان کلیدر از محمود دولت آبادی هم با اینکه علمی تخیلی نیست ولی خوبه . الان نمیدونم چندجلدی چاپ میشه حدود 12 سال پیش خوندمش فکر کنم 11 - 12 جلدی بودنقل قول:
ممنونم ، اما آرمتیس فاول ، سرزمین اشباح و نبر با شیاطین رو خوندم !نقل قول:
پیشنهاد دیگه ای هم دارید ؟
ممنونم ، کلیدم در چه موردی هست ؟نقل قول:
لطفا پیشنهاداتِ دیگه هم بدید ...
هری پاتر که پیشنهاد خنده داری میشه دیگه نه :n02:
سه گانه های جان کریستوفر رو بزن تو رگ لذت ببر
کوه های سفید - شهر طلا و سرب - برکه آتش
شهریار آینده - آن سوی سرزمینهای شعله ور - شمشیر ارواح
کلا اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من میخواستم رمان کنت مونت کریستو رو بگیرم
چطوره رمان خوبیه محشره چطوره؟
3 جلد هستش میخوام ترجمه ذبیح الله منصوری
یا انتشارات گوتنبرگ یا یه چیر دیگه رو بگیرم اگه بتونم از اون انتشارات بگیرم بهتر نباشه یکی دیگه
انتشارات فرق کنه ولی مترجم همون باشه فرقی دارن؟
و این کتابی که من پیدا کردم مترجم همونه ولی نوشته اقتباس !!!
نقل قول:
تازگی از دارن شان یه سری کتاب چاپ شده از زبان آقای کرپسلی سرزمین اشباح خودم نخوندم البته.
یه مجموعه کتاب دیگه هم بود به قشنگی اینا نبود ولی جذاب بود مجموعه ی دلتورا. یه 12 جلدی داری بعد ادامه ش یه سه جلدی بعدش هم یه چهار جلدی بود فکر کنم.
ممنونم ، حتما بهش توجه میکنمنقل قول:
ممنونم ، اما خودم قبل از اینکه شما لینک بدید خواستم از ویکی بخونم اما ویکی برام فــیلتره !! واسه همین ازتون پرسیدم ...نقل قول:
ممنونم ، اما حماسه لارتن کرپسلی رو خوندم ، دلتورا رو هم 2-3 سال پیش 2 بار خوندم ! :n02:نقل قول:
شما s رو از https حذف کنید مشکل باز شدن صفحه حل میشهنقل قول:
اگه با راه حل قبلی حل نشد :نقل قول:
همیشه راه حلی هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چطور بود ؟ ارزش خوندن داره ؟نقل قول:
با این حساب حتما تالار وحشت رو هم خوندین دیگه پیشنهاد ندم :دی
یه کتابی رو چند وقت پیش تعریفش رو شنیدم از کسی اسمش یادم رفته . اگه یادم بیاد میگم بهتون .
اگه چند سال کوچیکتر بودم شاید برام هیجان انگیز میبود ! اما دیگه با 19 سال سن این کتابا واسه آدم بچه بازی میشه ! :n02:نقل قول:
اما خب چون نگاهی به زندگی لارتن کرپسلی داشت واسم جالب بود ، چون کلِ حماسه دارن شان به زندگی دارن شان نگاه داشت
تالار وحشت رو نخوندم اتفاقا ! :n02: نویسنده اش کیه ؟
برو سریع بگیر که روز به روز داره قیمتش میره بالا(فضایی)نقل قول:
در ضمن کنت مگه میشه محشر نباشه ؟؟؟مطمئنم از فصل 1که نه ولی از اونجا که داستان واقعا شروع میشه عاشق این کتاب میشی جوری که یه لحظه نمیتونی بزاریش زمین
-یادت باشه که متن اصلی بگیری نری یه دفعه نسخه 80صفحه ای مخصوص نوجوانانو بگیری ها!!
سلام من دو سری کتاب رو پیشنهاد میکنم :نقل قول:
Warcraft : یه تاپیکی بود قدیما رمان برای نوجوانان یا چنین چیزی تو یه پست کامل درباره این سری رمان نوشته بودم . فوق العاده هستن در سبک فانتزی با کاراکتر های زیاد و داستانی شاهکار . متاسفانه فقط یه 6 یا 7 جلد ازش ترجمه شده در حالی که تعداد جلداش حدود 20 تا هست !(البته اینطور نیست همه دنبال هم باشن ولی خوب داستان و محل و شخصیتا مشترکن)
A Song of Ice and Fire : این کتاب بهترین فانتزی هست که خوندم ، شاهکار به تمام معنا هست که اتفاقا سریالشم هست با نام Game of Thrones که جز بهترین سریالای تاریخ میشه گفت هستش . یه داستان فانتزی که همه چیز داره ، سیاست ، نبرد ، شخصیت پردازی باور نکردنی و ... .
ترجمه شده بیرون نیست چون خیلی مورد داره و ارشاد اجازه انتشار نمیده ، ولی به صورت pdf تو نت هست ترجمش که البته ترجمه ضعیفیه و به نظر من شما هم مثل من انگلیسی بخونیدش که ارزششو داره .
سلام بر دوستان اهل فرهنگ
یه راهنمایی در مورد خرید کتاب " کنت مونت کریستو " می خواستم
یه کتابفروشی دوره 3 جلدی رو با ترجمه ذبیح الله منصوری به قیمت 40 تومن میداد ولی به یک ترجمه دیگه از ماه منیر مینوی از انتشارات توس برخوردم که توی مقدمه ــش ادعا میکرد که کامل ترین ترجمه هست و حتی ترجمه منصوری رو یه ترجمه نصفه و اقتباس مانند دونسته ... ( البت ترجمه مینوی رو pdf ــش رو دانلود کردم ولی قصد خرید کتاب رو هم دارم )
به نظرتون کدوم رو بخرم ؟ یا اینکه غیر از اینها ترجمه بهتر و کامل تر و احتمالا سانسورنشده تر ! از این رمان هم هست ؟
سلام به همه ی کتاب خون های عزیزم
راستش چند سوال داشتم
کتاب غرور و تعصب رو از چه انتشاراتی و ترجمه ی کی بگیرم بهتره؟
مترجم رسمی کتاب های پائلو کوئیلو کی هست؟
کتاب ها فانتزی پندراگون رو کسی خونده؟جالبه یا نه؟
حتما همگی با فیلم های فانتزی نارنیا آشنا هستیم؛آیا از روی کتاب این اثر ساخته شده فیلم هاش؟آخه من یه کتاب دیدم به نام ماجراهای نارنیا !! ولی تا الان 3 فیلم ازش بیرون اومده و مثل هری پاتر و ارباب حلقه ها نبوده که به تعداد کتاب هاش فیلم بیاد ازش بیرون...
ممنونم
نقل قول:
بهترین و جدید ترین ترجمه ی غرور و تعصب ( و کلا کتاب های جین آستین ) متعلق به نشر نی هست ترجمه ی رضا رضایی
اول کتاب های پائلو کوئلیو که نوشته فقط آرش حجازی مترجم رسمی هست و این صحبت ها ... حالا فرق مترجم رسمی با غیر رسمی تو کشوری که کپی رایت نداره چیه ، ما نفهمیدیم !:دی
در مورد فانتزی پندراگون من اطلاعاتی ندارم.
سلام
میشه خواهش کنم خنده دارترین (طوری که آدم روده بر بشه!) و پرمفهوم ترین داستانی رو که خوندید معرفی کنید؟
فقط لطفاً از آثار عزیز نسین نباشه!!!
کتاب پخمه اش رو خوندم، وسطای کتاب دیگه داشتم بالا می آوردم:n21:
کتابی که من باهاش خیلی خندیدم کتاب « بالاخره یه روز درست حرف می زنم» از دیوید سداریس هست که ترجمه پیمان خاکسار عزیز کاملش کرده.نقل قول:
اگر ترکیبی از طنز و مفهوم رو می خوای توام داشته باشی کتاب اتحادیه ابلهان نوشته جان کندی تول و باز هم ترجمه پیمان خاکسار رو توصیه می کنم.
سلام
لطفاً یک کتاب معرفی کنید که توصیفات خیلی خوبی از زیباییهای طبیعت داشته باشه! (حالا فرقی نمیکنه نمونه انشاء یا نامه باشه یا اینکه رمانی باشه که اینجور توصیفها را داشته باشه!)
شما چند سالتونه؟ این خیلی مهمه. چون پندراگون واسه نوجوون ها هستش و خیلی ساده و معمولیه. شاید یه نوجوون 15 ساله بخونه و باحاش خیلی حال کنه ولی 20 سال به بالا رو دیگه نمیشه بهش پندراگون رو پیشنهاد کرد:n27:نقل قول:
اگر فانتزی دوس دارید بخونید، گزینه های بهتری هم هست. من که پندراگون رو اصلا فانتزی نمیدونم. نایت ساید رو بهتون پیشنهاد میکنم
:n16:
یک کتابی هست که ترجمه اسمش باید یه همچین چیزی باشه:
هیتلر در برزیل؛ زندگی و مرگ وی
این کتاب ترجمهشده؟
از کدوم ناشر؟ مترجم کی هست؟
اگه ترجمه نشده، چند تا کتاب در مورد هیتلر و آلمان نازی معرفی کنید که تا جای ممکن بیطرف باشه.
تا جایی که من می دونم هیتلر هیچوقت تو برزیل نبوده! آیشمن میگن آخر جنگ فرار کرد رفت آرژانتین اونجا گرفتنش بعدا.نقل قول:
کتاب تاریخ داخائو هست در مورد اردوگاه مرگ داخائو...نوشته پل بربن...کتاب خوبیه...مستند بهمراه عکس.
کتاب ظهور و سقوط رایش سوم نوشته ویلیام شایرر هم کلا از چند سال قبل تا چند سال بعد ظهور هیتلر رو بررسی می کنه... کتاب معتبر و جامعی هست. البته کمی قدیمیه...فکر کنم سال 55 این حدودا نوشته شده باشه.
بقیه کتابهایی که خوندم به نظرم چندان قابل استناد نیستن.
ممنون بابت معرفی کتاب ها.نقل قول:
ولی یک کتابی هست که فکر کنم جدیدا منتشر شده که نویسنده ادعا میکنه هیتلر بعد از جنگ جهانی به برزیل فرار کرده و در سال 1984 در همونجا مرده...
ولی متاسفانه اسم دقیق کتاب رو نمیدونم!
اسم نویسندش یه همچین چیزی هست:
"سیمونی"
گویا این کناب به تازگی به چاپ رسیده و خب مطمئنن ترجمه نشده:
Hitler in Brazil – His Life and His Death
by
Simoni Renee Guerreiro Dias
که مدعی شده هیتلر خودکشی نکرده و به برزیل فرار کرده و در سن 95 سالگی در 1984 مرده
بقیه رو بخونین:
کد:http://newseastwest.com/shocking-hitler-escaped-to-brazil-where-he-died-in-1984-says-a-new-book