نقل قول:ممنون!نقل قول:
چرا اینجوریه؟!!
خوب یکی شاید آزاد هم قبول شده باشه،نمیتونه که نره و منتظر باشه که قبول میشه یا نه!
اون وقت تکلیفش چیه؟
Printable View
نقل قول:ممنون!نقل قول:
چرا اینجوریه؟!!
خوب یکی شاید آزاد هم قبول شده باشه،نمیتونه که نره و منتظر باشه که قبول میشه یا نه!
اون وقت تکلیفش چیه؟
شما میری آزاد اگر قبول شدی بعد انصراف میدی....
البته در صورتی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشین و اولین بارتون باشه که انصراف میدین.نقل قول:
دوستان جواب این سوالمو ندادین
از هر کی میپرسم میگه باید یک تا ده بزنی و بیشتر از دو تا نمیشه انتخاب کرد.واقعا گیج شدم.:41:کد:برای انتخاب که هیچ محدودیتی نیست؟(هم تعداد رشته های انتخابی و هم اولویتشون)
نقل قول:فکر کنم من باید کلا قید بین المللی رو بزنم!!چون اگه بخوام انصراف بدم میشه دو بار انصراف!نقل قول:
البته هزینه بین اللملی هم بالاست در کل !
ممنون از همگی دوستان
شما بازم تو تاپیک نظام وظیفه بپرس شاید تبصره ای چیزی باشه(هر چند بعیده).من یه بار پرسیدم اینطوری جواب دادن.نقل قول:
نقل قول:
یه کار دیگه هم میشه کرد و اونم اینه که اگر آزاد قبول شدید جاتون رو برای ترم بهمن ماه رزرو کنید و اگر کار بین المللتون جور نشد از ترم بهمن در آزاد شروع به خوندن کنید.نقل قول:
دوستم که رشته تجربی هست میپرسه با سی هزار میتونه داروسازی یا پزشکی و دندانپزشکی بین المللی قبول بشه؟/دانشگاهش مهم نیست میتونه قبول بشه؟
خیلی خیلی بعیده...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم ببینم با رتبه 21000 منطقه 3 احتمال قبولی در بین المللی بم رشته دندان پزشکی یا پزشکی چقدر هست؟
خیلی خیلی بعیده....نقل قول:
تقریبا باید بگم متاسفانه خیر....
حتی احتمال این هست که برای مصاحبه هم اسمتون در نیاد....
من الان انتخاب رشته کردم،چند تا هم بین المللی زدم بالاتر از انتخاب 10 هم بود هیچ خطایی موقع انتخاب رشته نداد!نقل قول:
فکر کنم دیگه محدودیت رو نداشته باشه!
کاملا درسته...نقل قول:
برای دعوت به مصاحبه رتبه کشوری بدون سهمیه مهمه.درسته؟؟
رتبه هایی که نوشتین منظورتون کدوم رتبه بود؟در سهمیه یا کشوری بدون سهمیه در زیرگروه؟
اگر پزشکی و دندان بخواین رتبه در سهمیه اونم فقط در زیر گروه 1 مهم هست.نقل قول:
اگر داروسازی بخواین رتبه در سهمیه اونم فقط در زیر گروه 2 مهم هست.
نقل قول:
این دانشگاه حداکثر با رتبه 5000 احتمال قبولی درش هست
سلام
با رتبه 25000 تجربی منطقه 2 میشه داروسازی بین المل شیراز یا تهران که تو کیشه قبول شد؟خودم هم ساکن کیش هستم و در ضمن فوق لیسانس شیمی آلی؟؟؟؟؟؟؟
سلام.من رتبه ام تو کنکور 90 منطقه دو 36000 شده.لیسانس گیاهپزشکی دارم.مدرک دیپلمم ریاضی فیزیک معدل کل 17.23و معدل کتبی 15.83 ومعدل پیش دانشگاهیم 13.5 هست.تراز کنکور امسالم 6700 شد.تمام رشته های بین الملل پزشکی-دندان پزشکی- داروسازی رو زدم.بیشتر از 2تا شده و جز 10 انتخاب اولم نیست.اما انتخاب های قبل از اینهارو به طور قطع نخواهم اورد.2تای اولش دندانپزشکی ارس و انزلی هست.خواستم یه توضیح درباره وضعیتم و اینکه احتمال قبولیم هست یا نه بهم بدین.با تشکر
نقل قول:
سلام
با رتبه 25000 تجربی منطقه 2 میشه داروسازی بین المل شیراز یا تهران که تو کیشه قبول شد؟خودم هم ساکن کیش هستم و در ضمن فوق لیسانس شیمی آلی؟؟؟؟؟؟؟
احتمال قبولیتون خیلی کمه ولی حالا برید مصاحبه شرکت کنید....نقل قول:
سلام.من رتبه ام تو کنکور 90 منطقه دو 36000 شده.لیسانس گیاهپزشکی دارم.مدرک دیپلمم ریاضی فیزیک معدل کل 17.23و معدل کتبی 15.83 ومعدل پیش دانشگاهیم 13.5 هست.تراز کنکور امسالم 6700 شد.تمام رشته های بین الملل پزشکی-دندان پزشکی- داروسازی رو زدم.بیشر از 2تا شده و جز 10 انتخاب اولم نیست.اما انتخاب های قبل از اینهارو به طور قطع نخواهم اورد.2تای اولش دندانپزشکی ارس و انزلی هست.خواستم یه توضیح درباره وضعیتم و اینکه احتمال قبولیم هست یا نه بهم بدین.با تشکر
باید شما چابهار رو انتخاب میکردید که قبولیش راحتتره.
نقل قول:
36000 یا 3600 ؟؟؟؟؟
با 36000 روزانه نمیشود قبول شد چه رسد به پزشکی...
ولی اگر منظورت 3600 بوده بازم احتمالش کم هست.
ولی بین الملل میتونید قبول بشید با این رتبه.
ولی هزینه شهریهش خیلی بالا هست.
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:
سلام
بله احتمال قبولی نزدیک به 100 هست.
ولی شهریه دانشگاه بین الملل بیش از دانشگاه ازاد میباشد و حدود 10 ملیون هر ترم میباشد.
و 5 ملیون هزینه ثبت نام.
موفق باشید
هزینه مهم نیست.میترسم از معدلم که از 16 کمتر ایراد بگیرن.یعنی احتمالش چقدره به نظرتون؟من سال 83 لیسانس مامایی سراسری رو رها کردم به خاطر دندونپزشکی.بهترین رتبه ای که اوردم 3000بوده ولی دیگه نمیتونم.امسال ارشد دادم به نظر شما دنبال اون نرم؟ارشد رو قبول میشم.رتبه 36000
درست برای نیمه متمرکز باید 2تارو فقط انتخاب کرد؟
هزینه مهم نیست .فقط قبول شم.اونم توکیش حالا یا شیراز یا تهران .راستی داروی شهید بهشتی که توقشمه چطور؟قبول میشم؟پس چرا بعضی ها میگن امکان قبولی خیلی خیلی کمه بعضی میگن صددرصد؟؟؟
آره هرینش سالی حدود 14 میلیونه.ولی اشکال نداره من فقط قبول شم...........
راستی یکی از آشناها میگفتن رتبش28000 منطقه دو هستش بین الملل تبریز پزشکی قبول شد دو سال قبل البته بعید هم نیست چون تو انتخاب رشته متمرکزها تو رشته اتاق عمل شبانه زنجان قبول شده بود .که رفت بین الملل پزشکی.امسال هم خواهرش پزشکی پیام کرج قبول شد ولی دقیق نمی دونم با چه رتبه ای به هر حال با این حساب امیدوارم منم قبول شم ...البته فکر نکنم تو مصاحبه کم بیارم .....مشکل مالی که نیست ...دبیرستان تو مرکز استعدادهای درخشان درس خوندم...فوق لیسانس شیمی آلی هم هستم....معدل کل دیپلمم 17.36 .....ولی معدل کتبی دیپلم 14.95 ....نظام قدیم هم هستم....
کسی نیست زودتر جواب بده؟؟؟؟
راستی یه امتیاز دیگه اینکه ساکن کیش هم هستم.....
نقل قول:
شرط معدا بعضی از دانشگاهها کمتر هست ولی در حد یک نمره
برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مراجعه کنید.
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
نقل قول:
خب شما نگفتی رتبتون 36.000 بود یا 3.600 ؟؟؟؟؟؟
بعدد با 28000 ازد قبول شده یا دولتی؟
پیام نور رشته های پزشکی نداره.
باید از توی سایت مربوطه نگاه کنید ببینید.ملاک پذیرش به چه صورت هست و کدوم معدل شرطش هست.
متاسفانه یا خوشبختانه طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 90 ، رشته های بین المللی بومی گزینی ندارد!نقل قول:
یعنی چی خوب با 28000 منطقه 2 قبول شد رشته پزشکی بین الملل ارس دیگه منظورتون رو نگرفتم.....!!!!
حالا من با 25000 منطقه 2 داروسازی بین الملل تهران یا شیراز که تو کیشه قبول می شم؟؟؟؟؟یا داروی بین الملل شهید بهشتی تو قشم ؟؟؟
می دونم بین الملل ها بومی گزینی ندارن من واسه مصاحبه گفتم که می تونه بومی کیش بودن یه امتیاز مثبت باشه.
پس چی شد چرا جواب نمی دین ؟؟؟
پس چقد طول میکشه که مدیر سایت پیغام رو تایید کنه؟؟
فکر کنم من تا مهرماه که نتایج بین الملل ها رو بدن دوام نیارم...بعدشم که مصاحبه است و معلوم نیست چطور بشه...
اسامی که سنجش واسه بین الملل ها اعلام میکنه چجوریه ؟آخه مثلا من واسه پارسال بین الملل تهران تو کیش رو که نگا می کردم دیدم دانشگاه خودش واسه پزشکی 74 نفر واسه داندان 84 نفر واسه دارو 50 نفر اعلام کرده که برن واسه مصاحبه در حالیکه ظرفیت هر کدوم 60 نفر بوده حالا تو دندان و پزشکی خوب 60 نفر بر می دارن و بقیه رو رد می کنن و لی تو دارو چی که 60 نفر پدیرش داشته 50 نفر دعوت به مصاحبه شدن ؟؟؟یعنی تعداد کمی این رشته (داروسازی)رو تو بین الملل کیش تهران انتخاب کردن ؟؟؟حالا دانشگاه همه این 50 نفر رو پذیرش کرده؟؟
نقل قول:
معمولا تمام رشته ها بیش از ظرفیت برای مصاحبه میخوان.
شاید برخی از نفرات برتر نیاز به مصاحبه نداشته باشن ...
سلام با 30 هزار میشه مرحله اول نتایج نیمه متمرکز رشته های پزشکی دندان دارو قبول شد؟
من همه بین المللی ها را زدم . با این رتبه آیا میشه یکی از دانشگاه ها را قبول شد؟
30 هزار چی؟رتبه در سهمیه؟نقل قول:
بله منطقه 1نقل قول:
زاهدان میشه آورد؟
آره احتمالش هست برای مصاحبه اسمتون بیاد ولی نمیشه گفت تو مصاحبه قبول میشین یا نه.نقل قول:
سلام
من فارغ اتحصیل کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی هستم. به دلیل علاقه زیادی که به رشته داروسازی دارم در کنکور سراسری 90 شرکت کردم تا در صورت امکان در دانشگاه بین الملل در رشته مورد علاقه ام قبول شوم. من 13 سال پیش یعنی در سال 1377 از مرکز استعدادهای درخشان دیپلم نظام قدیم با معدل کل 36/17 را اخذ نمودم و سال اول دبیرستان با
معدل 16/18 وسال دوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک با معدل 06/17 و سال سوم دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک با معدل 17/16 .و معدل کل کارشناسی ارشدم نیر 31/15 می باشد. رتبه اینجانب در کنکور نود 25184می باشد .ضمناًمعدل کتبی دیپلم نیز در سال 77 بین 14.95 است در دوره دبیرستان و در مجموع تحصیل دانش آموز فعالی بودم و مدارکی نیز از آن زمان دارم در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد نیز مقالاتی را جهت چاپ در مجلات و ارائه به کنفرانسهای مختلف تدارک دیده و ارایه نموده ام . نمره پایان نامه کارشناسی 5/19 و نمره پایان نامه ارشد نیز با درجه عالی 19 می باشد
با رتبه 25184 (بیست و پنج هزار و صد و هشتاد و چهار ) تجربی منطقه 2 میشه داروسازی بین المل شیراز یا تهران که تو کیشه یا داروی بین الملل شهید بهشتی در قشم ،قبول شد؟خودم هم ساکن کیش هستم و هزینه هم مهم نیست ؟؟؟؟؟؟؟
قبلا هم از همینجا پرسیده بودم که یکی از دوستان گفته بودن صددرصد قبول میشم .یعنی واقعا میشه؟؟؟