تبریک میگم .
پس کیک ما چی شد؟
شمع کجاست؟
Printable View
تبریک میگم .
پس کیک ما چی شد؟
شمع کجاست؟
تبریک عرض می کنم به همه.
من هم بنوبه خودم تبریک میگم هر چند ربگ و بوی تبریک این همه کاربر قدیمی رو نداره
تبریک عرض می کنم.
شرمنده دیر شد. اینم کیک این جشن تولد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
منم به نوبه خودم تولد 7سالگی پی سی ورد رو به تک تک ستاره داره های پی سی تبریک می گمکد:http://032.-----.net/out.php/i421137_Chocolate20Hearts20Full20Size.jpg
امیدوارم که سال به سال بهتر از پارسال باشه(گیر دادنا کمتر باشه :27:)
یه مقدار فضا خشک و بی روحه:31:
کد:http://032.-----.net/out.php/i421136_image001.gif
نقل قول:
دوستان، همکاران ( کاربران محترم انجمن P30world ) به جشن تولد هفت سالگی انجمن های P30world خوش آمدید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=495344
نقل قول:
به جشن تولد 7 سالگی سایت P30world.com خوش آمدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبا غریبا!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458566
آقا بی خیال!!!!!!!!حواس این پیرمردا از من و تو خیلی جمع تره!!!!!!! با پست زیری ضایع شدیم رفت!!!!!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6196697&postcount=27
مبارک باشد ...
ایشالا جشن تکلیف براش بگیریم :دی
مبارک باشه
ولی این فروم 7 ساله باید یکم امکاناتش از فروم های دیگه بیشتر باشه
به امید اینکه امسال امکانات خوبی به فروم اضافه بشه.
به همه تبریک میگم : )
منم از طرف خودم تولد هفت سالگی این انجمن خوب و مفید رو به همه مدیران و کاربران خوب و عزیز تبریک میگم.
امیدوارم همه شما دوستان و همکاران عزیز توی زندگیتون موفق و پیروز باشید:10:
راستی هفتم این ماه هم تولد چهار سالگی وبلاگم بود که یادم نبود و دیروز دیدم که این چهار سال چقد زود گذشت
اینم آدرسش:
به امید ظهور آقاکد:Startxp.blogfa.com
تولد، تولد، تولدت مبارک...
منم به همه ی دوستان گل و زحمت کش، تولد 7 سالگی انجمن P30world رو تبریک می گم...
X:
میگم اسمشو کودوم مدرسه نوشتید؟ : دی دیگه وقت مدرسشه ها
دیگه یواش یواش دندوناش داره میافته : )))))))))))))
سلام.
:40:تبریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک:40:
موفق باشید.
عروس دومادو ببوس یالا ... :دی
امروز تولدشه ، پس فردا هم عروسی دیگه ، پیشواز رفتم :دی
تبریک می گم به همه ، همه خسته نباشند ، امیدوارم سر زنده تر از همیشه جلو بره و موفق باشه
یا حق
:31:مبارک باشه ایشالا تولد بچه هاش:38:
اولا تبریک میگم!
دوما باید یه گِله هم بکنم! (که البته شاید جاش اینجا نباشه ولی باید گفته بشه)
مدیران و کاربران فعال (البته در ظاهر) توجه کنن، به نظر خیلی از کاربران عادی سایت از جمله خود من میزان پاسخگویی به مشکلات و سولات خیلی کم شده، احتمالا میان پست رو میخونن ولی حوصله جواب دادن ندارن! این از اعتبار سایت کم می کنه به قول معروف یه جور "مشتری پَرونی" . اون قدیما که من تازه وارد بودم اگه یه پست اشتباه یا تکراری زده می شد سریع توسط مدیران تالار تذکر داده میشد اما حالا اینطور نیست!
حالا یه انتقادم از بقیه کاربران : لطفا قبل از اینکه تاپیک جدید یا پست جدید بدید حتما حداقل صفحه اول تالار مربوطه رو مطالعه کنید چون خیلی مسائل تکراری تابلو پیش میاد!
امیدوارم دوستان عزیزم به دل نگرفته باشن این فقط یه انتقاد سازنده بود برای ساختن فرومی موفق تر!
* در نهایت باز هم تبریک میگم و از زحمات موسسان، مدیران، ناظران و فعالان سایت سپاسگزارم *
تبریک میگم انشالا همه شما 200 ساله شید.
:40:
تــــبـریــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــک !
منم تبریک میگم:)
به سلامتی
مبارکا
انشالله 120 ساله بشه
تــــــبــــریـــکـــــــ و خسته نباشید به "ادمین ها ، سوپر مدیریت ، سرپرست ناظران ، مدیران بخش ها ، ناظران و فعال ها (ستون اصلی فروم )
و کسانی که این فروم رو به این فروم تبدیل کردن ! کسانی که با عشق و خون دل خوردن P30 رو P30 کردن!
کسانی که بدون توجه به هیچ درجه و رنگی و با عشق اینجا رو ساختن !
با اینکه در اینجا هیچ امتیازی نداشتند ( حتی خرید و فروش | که امروزه در اکثر فروم ها رایج هست ) + ( حتی با نبود فروش محصولات و مجموعه های خودشون ) + ( حتی بدون هیچ امتیازی ) و ( ..... )
اوایل که اومدم اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم با خیلی کسا آشنا شدم که خودم رو مدیون اونها میدونم !
اما امروز بعد از خداحافظیم اومدم این پست رو بدم گرچه ممکنه که پاک بشه یا من بن بشم !
اما حرف دلم بود و بس ! چون مدریت ، نظارت و تمام اعضا باید با عشق و دوستی فعالیت کنن نه به خاطر مقام و درجه و نه به خاطر کینه و .....
داخل پرانتز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به سلامتی کسانی که p30world رو ساختن ولی امروز نیستن )
p30 داره مثل روغن میسوزه چون داره کاربرانش رو از دست میده !!
در نهایت تولدت مبارک P30world ..... !!!
------------------
قدر ایینه بدانید چو هست / نه در ان وقت که افتاد و شکست
سلام ... خسته نباشید..... مبارک باشه... به سلامتی:11::20:
چه زود گذشت ....!
منم این عید به همه تبریک میگم به امید جشن تولد 100 سالگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:8:تولد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولدت مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا شمعها را فوت کن!!!
تا صد سال زنده باشی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
صد سال به این سال ها !
تبریک میگم.:31:
به قول یکی از بچه ها:مبالک باشه:27:
منم این روز خجسته رو به تمام مدیران و ناظران و کاربران و همه کسایی که واسهP30زحمت میکشند تبریک میگم.
تولدت مبارک P30.ایشاله 100سالگیت رو جشن بگیریم
تولدش مبارک...
میگم از الان به فکر مدرسش باشید بفرستیدش یه جای درست حسابی فردا نشه انگل جامه...
تبریک
به عنوان عیدیش موسیخی رو برگردونید ما هم یه دلی از عزا در بیاریم لول
مبارک همه دوستان و دستندرکاران باشه ، و امیدوارم باهم بتونیم یه فروم خوبی بسازیم، مبارک :40:
7 ساله شدن فروم P30World رو به همه دوستان تبریک میگم و از تمامی کسانی که برای این فروم زحمت کشیدند تشکر میکنم .
برای همگی دوستان موفقیت و سعادت مندی آرزو میکنم و برای فروم پیشرفت هر چه بیشتر و روز به روز بهتر شدنش رو آرزومندم .
مبارک باشه و ایشاالله 100 ساله بشهنقل قول:
خیلی قشنگ بود این پست نقل قول کردم با اجازه
خوب یک سال دیگه هم گذشت!!(اگرچه بدون انجمن موسیقی)
امیدوارم سال بعدیمون از سال های قبل خیلی خیلی بهتر باشه!!
موفق باشید
با تشکر از شاهین عزیز................
مبارکه...........
به سلامتی همه بچه ها ی P30 WORLD مخصوصا قسمت بازیهای ویدیویی.....................
به به به مبارک باشه ایشالله ! تولدش مبارک باشه ! هر روز بهتراز دیروز باشه!!!:31::8:
هرچی فکر میکنم می بینم خیلی حوصله میخواد هرکی تو این دوره زمونه با این همه مشغله ی کاری تو فروم های علمی تخصصی فعالیت کنه.
پس واسه تمام بچه هایی که اینجا مدیریت میکنن و کسایی که به هر نحوی به هر کسی کمک میکنن باید خسته نباشید بگین.
بی شک اگر این پی سی ولد نبود خیلی ها خیلی سوالاها و مشکلاتی داشتند که به این راحتی به جوابشون نمیرسیدن!!!
واسه من که خیلی خوب بود.
باید به گردانندگان و سازندگان و تمام دوست پشت صحنه و جلوی صحنه خسته نباشید بگم!:10:
7 سال کم نیست!!!:8:
مبارکه...:11: امیدوارم هیمینجوری به عنوان بهترین فروم فارسی ادامه پیدا کنه...:20:
اول یه خسته نباشید و تبریک به همهی بچههای پیسی ورلد؛ بعد یه نکتهای در پست شاهین جان :
تو این لیست جای کاربرای عادی انجمن خالیه، به دو دلیل: 1- خیلی از کاربرای عادی با وجود فعالیت خوب و شاید گاه و بی گاهشون، به درجهی فعالی یا بالاتر نرسیدن و مهمتر 2- اگه کاربرای پیسی نبودن، بازخوردی هم از فعالیتهای فعالا و تیم مدیریت وجود نداشت، در نتیجه انگیزهای هم برای فعالا نبود ...نقل قول:
ادمین ها، مدیران، همکاران، ناظرین ، کاربران فعال ، حرفه ای ها ، قدیمی ها ، اونایی که اگه نبودین انجمنی وجود نداشت خسته نباشید .
دست گل همگی درد نکنه
چقدر زود گذشت این 7 سال ... فعالیت در این فروم از تاثیرگذارترین اتفاقاتی بوده که در زندگیم رخ داده ... دوستانی که پیدا کردم، فعالیتی که واسه کاربراش کردم، استفادهای که از اونا بردم و چیزایی که یاد گرفتم، همه و همه انجمن پیسی ورلد رو به دغدغهای تبدیل کرده برام که اعتیاد و البته مسئولیت در اون حالا داره واسه زندگی شخصیم هم مشکلساز میشه !!
اما به جرات میگم، میارزه !!
مبارک باشه ...
تبریک می گم !:31::11:
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت این انجمن باشیم .
انصافا خودم از زمانی که اینجا عضو شدم ، خیلی چیزها یاد گرفتم .
دست پی سی و تمام کاربرانی که به بقیه کمک می کنند درد نکنه . دست مریزاد!