اره منم همین مشکل رو دارم . یعنی تا یک ساعت هم وایستی ارور میده از اخر . تنها راهش چیز پی انه .نقل قول:
اره منم همین مشکل رو دارم . یعنی تا یک ساعت هم وایستی ارور میده از اخر . تنها راهش چیز پی انه .نقل قول:
سلام کسی میتونه منو توی friends استیم اد کنه اخه من بازی نخریدم نمی تونم اد کنم.اسم اکانتم proman2012
با تشکر
خوب منم دوباره اینترنتم وصل شد.
اسمم Arrowtic هستش توی استیم و فقط DotA 2 میزنم : دی
دوستانی که مشکل لوگین دارن صبر کنن!خیلی طول میکشه ولی لوگین میشه!
سلام بازی خریدی که میتونی friend اد کنی من بازی نخریدم نمی تونم.نقل قول:
میتونی منو اد کنی proman2012
دوست عزیز شما حتماً باید یک بازی اورجینال داشته باشید تو اکانتتون تا بتونید کسی رو ادد کنید یا کسی شمارو ادد کنه.نقل قول:
این هم آیدی من: S3cr3T
ولی یه جا خونده بودم بقیه می تونن منو ادد کنن.
کلا نمیشه اینو دور زد.
دوستان راهی برای غلبه بر لگ دوتا2 میشناسن؟!من تو همه بازیا پینگم عالیه به جز تنها بازی استیمم یعنی دوتا2!(قبلا خوب بود خونه رو عوض کردیم به اجبار مخابرات گرفتم)
سلام
امروز یه تبلیغ فروش اکانت استیم کانتر 1.6 دیدم زده بود 20000
چند سال پیش یادمه امازون گذاشته بود 8 دلار فکر کنم
میخوام ببینم می ارزه؟ داخل ایران ساپورت داره؟
و هم اینکه پینگ تا خارج نزدیک ترین سرور چقدره؟
کلا بخرم یا نخرم؟ :دی
زیاد هم کانتر بازی میکنم و اگه شرایطش خوب باشه استیم هم میگیرم
نخر!!نقل قول:
اول یه نکته ای رو بهتون بگم، کلاً سعی کنید اکانت استیم نخرید! امن نیستش، طرف خیلی راحت میتونه با یه تیکت زدن اکانت رو برگردونه! کلاً دردسر داره به نظرم نرید سراغ خرید اکانت خیلی بهتره.
دوم اینکه بازی کانتر رو وقتی شما اورجینال بخری باید تو سرورهای Steam بازی کنید که هیچ سرور ایرانی نداره! بهترین سروری که پیدا میشه پینگش 200 هست که برای کانتر اصلاً مناسب نیست.
steam بازهاي محترم.. من بازي darksiders II رو از ميهن دانلود گرفتم نسخه steam رو.. steam هم نصب كردم و اكانت ساختم چجوري بايد بازي كنم؟ هيچي نمياد..
آقا مشکل منم همینه لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
steam بازهاي محترم.. من بازي darksiders II رو از ميهن دانلود گرفتم نسخه steam رو.. steam هم نصب كردم و اكانت ساختم چجوري بايد بازي كنم؟ هيچي نمياد..
سلامنقل قول:
لطفا شما که بیشتر میایید اینجا یک پست رو ایجاد کنید با همین عنوان و همه چیز رو در پست اول بنویسید
اینجور بهتره
هنوز بازی هایی رایگان اضافه نشده ها
1. من بازی worms revolution رو از استیم پیش خرید کردم. دیشب داشتم بازی می کردم وسط بازی سیستم رو ری استارت کردم! بعد که دوباره وصل شدم ازم پرسید که تو دو تا سیو داری یکی رو سیستم خودته و یکی تو سرور استیم می خوای کدوم رو با اون یکی سینک کنم؟
حالا سوال من اینه که بازی اول رو سیستم من سیو می شه بعد رو سرور استیم یا برعکس؟
تو یه سایتی خوندم می شه با عوض کردن پورتهای استیم فیلتر رو دور زد. تو سایتش یه لینک دانلود دو تا فایل بود که این کار رو می کرد. فقط مشکلش این بود که لینک از سرور هات فایل بود که اونم همه فایلهاش رو پاک کرده! کسی راهی سراغ داره؟
در مورد سوال اولتون:نقل قول:
سیوها ابتدا در سیستم شما ذخیره میشن و بعد از خارج شدن شما از بازی، همون سیوها داخل سیستم Cloud استیم آپلود میشن...
اگر در حین بازی به هر دلیلی از بازی به طور ناگهانی خارج شدید همون سیو سیستمتون رو انتخاب کنید، ولی اگه در حین سیو کردن بازی از بازی به طور ناگهانی خارج شدید سیو درون سرور استیم رو انتخاب کنید.
چون موقع سیو کردن به هیچ وجه نباید بازی بسته بشه! اگه چنین اتفاقی بیفته سیوها خراب میشن
در مورد سوال دومتون هم اطلاعی ندارم
man key vase steam dota 2 mikha,m bayad az koja gir biaram
steam باز های عزیز من یه بازی COD ModernWar 2 دارم خیلی وقته بازیش نکردم الان که میخوام بازی کنم میخواد بازی رو آپدیت کنه اما وقتی میره آپدیت رو دان کنع هیچی پر نمیشه و بعد از 2 دقیقه اررور Time Out میده.
این رو چی کارش کنم؟؟؟؟
سلام بچه ها
من با یه مشکلی مواجه شدم
من میخواستم Dota 2 رو بازی کنم
برای همین این بازی رو از سایت میهن دانلود ، دانلود کردم
و بعدش برنامه استیم رو دانلود کردم و به روز رسانیش هم کردم و بعدش تو سایت دوتا ثبت نام کردم
وقتی دانلود دوتا 2 تموم شد همون موقع هم دعوتنامه سایت دوتا 2 هم به برنامه استیم اضافه شد
یعنی یکی دو روز بیشتر طول نکشید که دعوتنامه برام بیاد
ولی هنوز موفق نشدم بازی کنمش
علتشم اینه که نمیدونم بازی رو باید کجا کپی کنم
به مسیر زیر به ترتیب رفتم
C:
Program Files (x86)
Steam
steamapps
common
dota 2 Beta
بعد همه فایل های پوشه بازی دوتا 2 رو داخلش کپی کردم که شامل فایل های bin و dota و platform و خود فایل بازی بود.
بعد وارد برنامه شدم و طبق دستورالعمل ، verify رو زدم ولی خیلی سریع verify تموم میشه و میگه که همه چیز خوب و عالیه (البته فقط یدونه فایل رو چک میکنه که اصولا نباید بکنه و باید خیلی بیشتر باشه)
و بعدش که بازی رو play میکنم مجددا شروع به دانلود بقیه بازی میکنه
شما چیزی به ذهنتون میرسه
ممنون
سلام
من یه سوال کوچیک داشتم.
من فقط میخام گزینه Add Friend من تو استیم فعال بشه همین.
حالا اگر باید بازی بخریم خواهشا یه بازی اروزون قیمت در حد 5 تومن و 2 تومن معرفی کنید تا بشه اینو فعال کرد.
ممنون
درود
من نمیتونم وارد اکانتم بشم یا ارور کانکشن میده یا هیمنجور برای وارد شدن به اکانت میمونه حدود نیم ساعت همینجور مونده بود:n28:
نسخه ای که دانلود کردید احتمالا کامل نبوده و برای همین آپدیت باید بشه.نقل قول:
در کل برای دوتا2 پیشنهاد میکنم مستقیما از استیم دانلود کنید.
این خیلی شانسی هستش و به سرعت نت بستگی داره من 512 دارم 1دفعه بعد 10 دقیقه باز میشه 1دفعه بعد 2یا3 دقیقه باز میشهنقل قول:
سایت dota-2.ir داره رایگان به هر کسی که درخواست بده میده هر کی خواست به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنه :n16:
سلام steam من میزنی اپدیت تا بیست درصد میره بعد خودش قطع میشه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم سرعنت نتم256 هستش :sad:
یه سوال؟ استیم فقط برای بازی شبکه ای هست و بس ؟ یعنی من که شبکه ای بازی نمیکنم احتیج به استیم ندارم؟
سلام دوستان
آقا من بازی دوتا 2 رو با استیم دانلود میکنم همین که چند درصد دانلود میشه و بعدش چند روز دیگه میخوام بقیه اش رو دانلود کنم دوباره از اول میاد حالا به نظرتون استیم بقیش رو دانلود میکنه یا از اول دانلود میکنه؟؟؟
کمک.... تو رو خدا منو راحت کنید و یه جواب درست و حسابی بیدن دارم دیوونه میشم:n30::n30:
اگه دوباره از صفر درصد شروع میشه نه مشکل داره واستون.شما نباید Stop رو بزنید وسطش باید Pause رو بزنید و بعد هم Resume تا از ادامه دانلود کنه.نقل قول:
خوب ببین دوست من من اینو به یکی دیگه گفتم گفت چون آپدیت میاد واسه بازی این طوری میشه و باید جوری دانلود بشه که اینجوری نشه یعنی به نظرت من همیشه pause بدم بعدش سیستم رو خاموش کنم و بعدش 1 روز بعدش دوباره ریسوم بدم آیا بقیه اش دانلود میشه یا نه؟
معمولا جمعه ها آپدیت میاد و پیشنهاد من اینه که شما تو یه هفته کامل دانلود کنید تا مشکل پیش نیاد.(البته مطمئن نیستم که آپدیت باعث این مشکله چون من یه ضرب دانلود کردم)نقل قول:
اقا ممنون از راهنماییت من تصمیم گرفتم که بک آپ بازی رو دانلود کنم بعدش ریستور کنم تو استیم ...حالا به نظرت اگه من دانلودش کنم بک اپ رو بعدش ریستو کنم بازم دانلود میکنه یا نه؟ بد بخت نشم دوباره ...؟
نظرت رو بگو داداش
سلام
خسته نباشین
آقا من استیم رو دانلود و نصب کردم.
الان آپدیت میخواد و وقتی آپدیت میشه کمی بعد ارور میده و میگه که استیم باید آنلاین آپدیت بشه .لطفا تنظیمات شبکه رو بررسی کنید. در حالی که اینترنت وصله و هیچ مشکلی نداره!
میشه یه راهنمایی بکنین؟
من ویندوز هم عوض کردم. قبلا ویندوز 8 بود نصب کرده بودم و 1 ماه دوتا 2 بازی کردم.الان ویندوز ایکس پی هست و وقتی استیم رو نصب میکنم این مشکل به وجود میاد.چند بار آپدیتش کردم بعد از چند مگابایت آپدیت همین ارور رو میده!
کسی نمیخواد کمک کنه؟!
سلام . یه سوال . من میخوام یه بازی رو گیفت کنم (هدیه) به یه اکانت دیگه ای .لطفا راهنماییم کنید . در این حد بلدم که یه اکانت بسازم و بعد سی دی کی رو بهش بشناسونم و بازی کنم و کلا همه چیز رو میدونم بجز گیفت کردن بازی ها . یعنی میشه یه بازی در اکانت خودم رو گیفت کنم به یه اکانت دیگه ؟
نقل قول:
سلام!
بله، البته كه امكان گيفت دادن در استيم وجود داره، اما در شرايطي كه خود شما بازي و يا هر آيتمي (از قبيل DLC و ...) رو از استيم (با اعتبار مالي كه در اكانت شما وجود داره، با كارت اعتباري و يا اكانت پي پال) خريداري مي كنيد، دو آپشن رو در هنگام خريد داريد، يك اينكه براي شخص خود و يا اينكه به شخص ديگري هديه كنيد، كه در صورت انتخاب هديه دادن مي توانيد هديه رو به ليست دوستان خود بدهيد و يا مستقيما به اي ميل شخصي كه مي خواهيد گيفت رو بدهيد، ارسال كنيد.
نكته ديگر هم استفاده از Inventory هست كه مي توانيد آيتم هايي كه از Workshop دريافت مي كنيد و يا حتي بازي ها يي كه به صورت گيفت مي گيريد (كه در اين صورت دو انتخاب به شما داده ميشه، يك اضافه كردن بازي به اكانت خود شما و يا اضافه كردن بازي به Inventory) در Inventory خود نگاه داشته و به دوستان خود در استيم بفرستيد.
توجه داشته باشيد كه هرگز امكان هديه دادن بازي كه از قبل در اكانت شما اكتيو شده، به هيچ عنوان وجود ندارد و بازي (و يا آيتم) تنها به شخص خود شما تعلق دارد.
اميدوارم توضيحات من جامع و كافي بوده باشد. :n01:
با تشکر از جواب کاملی که بهتون دادن.نقل قول:
برای گیفت فرستادن برید به Inventory و اون بازی(مثلا Key Dota2 ) رو انتخاب کنید و سمت راست گزینه Send Gift یا چنین چیزی رو بزنید و بعد ایمیل یا اکانت استیم دوستتونو وارد کنید.
سلام من تازه استیم نصب کردم ودارم بازی دانلود میکنم ولی بازی به صورت پارت پارت خیای کوتاه دانلود میشه میشه راهنماییم کنید چکار کنم مداوم دانلود بشه وسرعت دانلودم ثابت بشه؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنین
:n16:
منم همین مشکلو دارم یکی کمک کنه لطفا:n27:نقل قول:
دوستان من استیم رو دانلود کردم بعد میگه دقیق 98 مگ رو دانلود کن خوب این 98 مگ کل اپدیت استیمه یا نه بعدش هم اپدیت داره؟ و هر وقت هم میخوام اپدیت کنم وسطش قطع میشه میگه steam neads to be online و ...
درحالی که اینترنت وصله و داره دانلود میشه 10 بار هم رفتم نشده مطمأنم فیلتر شده سرورش :@
سلام منم مشکل این دوستمون رو دارمنقل قول:
میشه راهنمایی کنید:n13:
عجیبه,من به چنین مشکلی بر نخوردم تا حالا.راحت استیم خودش آپدیت میشه,دیروزم Team Fortress2 با حجم 12.2 گیگ رو دانلود کردم و Loadout رو هم 500 مگ آپدیت کردم بدون مشکل.
به نظر من با ساکـــــس هم تست کنید به احتما زیاد برطرف بشه.
با ساکس هم هیچ فایده ای نداشتنقل قول: