از هرتابلین 2-1باختیم....
من بازی رو ندیدم پس نمیتونم نظر خاصی بدم.ولی امیدوارم این باخت باعث نشه بازیکنان به باخت ونتیجه نگرفتن عادت کنن...
باید دید بازی با آرسنال یورگن کلوپ چه کار میکنه میتونه تیم رو از لحاظ روحی احیاء کنه یا...
Printable View
از هرتابلین 2-1باختیم....
من بازی رو ندیدم پس نمیتونم نظر خاصی بدم.ولی امیدوارم این باخت باعث نشه بازیکنان به باخت ونتیجه نگرفتن عادت کنن...
باید دید بازی با آرسنال یورگن کلوپ چه کار میکنه میتونه تیم رو از لحاظ روحی احیاء کنه یا...
من از طرفداران قدیمی دورتمند هستم با آندریاس مولر عاشق این تیم شدم
خیلی خو ش امدی عزیز دوران آندریاس مولر دوران اوج دورتموند:40: بود .نقل قول:
یه دوران طلایی که امیدوارم به همین زودی دوباره شاهد تکرارش باشیم.
یورگن کلوپ: بازی با آرسنال واقعا تماشایی خواهد بود
مربی سابق ماینتس معتقد است که بازی سه شنبه شب تیمش مقابل آرسنال واقعا جذاب و دیدنی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- یورگن کلوپ، مربی باشگاه بوروسیا دورتموند معتقد است که تماشاگرانی که بازی سه شنبه شب تیمش مقابل آرسنال را تماشا می کنند، از تماشای این بازی لذت خواهند برد
این اولین دیدار دو تیم در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از گروه اف این رقابتهاست و اولین حضور دورتموند در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از فصل 3-2002 به بعد خواهد بود
شاگردان کلوپ فصل گذشته قهرمان بوندس لیگا شدند و اکنون به دنبال موفقیت در عرصه اروپایی هستند
کلوپ در صحبتهایی به رن دات دی ایی گفت:« بازی آرسنال واقعا بازی تهاجمی و جذابی خواهد بود. برخی از ما در تمام عمر فوتبالی مان در انتظار چنین فرصتی بودیم.»
کلوپ مطمئن است که تیمش می تواند از مرحله گروهی رقابتها به دور بعد راه یابد. بوروسیا دورتموند با تیمهای آرسنال، مارسی و المپیاکوس هم گروه است
مربی دورتموند ادامه داد:« ما نمی خواستیم تا برای این مرحله به کشورهایی مثل روسیه و اوکراین سفر کنیم و می دانستیم که هم گروهی با بارسلونا، چلسی یا اینتر سخت است . به دنبال قرعه خوبی بودیم و فکر می کنم که قرعه خوبی هم داریم ولی این بدان معنا نیست که حریفان را دست کم بگیریم.»
مربی تیم آلمانی درمورد محرومیت آرسن ونگر از همراهی تیمش صحبت کرد:« محرومیت ونگر امتیاز مثبتی برای ما نیست. راحت است که بخواهیم تاثیر یک مربی در جریان بازی را با اغراق زیر ذره بین ببریم. ولی باید بدانیم که ونگر رابطه خوبی با پت رایس، دستیارش دارد و انگار این دو نفر 40 سال است که با هم هستند.»
دورتموند در آخرین دیدارش با نتیجه 1-2 مغلوب هرتابرلین شده بود
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/09/13/2663154/%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
محبوبیت تیم آلمانی از زبان روسیچکی:
دورتموند در قلبم است، اما نميدانم كارگران وستفالن چطور با من رفتار كنند
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی جمهوری چک و عضو آرسنال انگلیس گفت: تیم فوتبال دورتموند در قلب من است، اما در رویارویی با این تیم نمیدانم هواداران وست فالن چه رفتاری با من خواهند داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس، توماس روسیچکی که تیمش سهشنبه شب (فردا) مقابل بورسیادورتموند آلمان از گروه ششم لیگ قهرمانان اروپا قرار خواهد گرفت، در گفتوگویی با نشریه کیکر اظهار داشت: باشگاهی مثل آرسنال میتواند همیشه برنده شود. حتی اکنون که از شش سال قبل در حسرت یک عنوان قهرمانی است. جدی بگویم در لیگ قهرمانان قبل از هرچیزی از دور گروهی عبور کنیم تا بعد ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.
وی که از سال 2000 تا 2006 در خدمت زردپوشان بود، در این مصاحبه به نکات دیگری اینچنین اشاره کرده است:
*آقای روسیچکی، قبل از شروع مسابقات لیگ قهرمانان اروپا فرصتی دست داد تا به آرسن ونگر درمورد بورسیادورتموند توصیههای بکنید؟
ونگر در مورد دورتموند فقط یک بار از من در خصوص بازیکنی از این تیم سئوال کرده است. این مورد هم مربوط به سال 2006 است. او میخواست نظرم را در مورد نوری شاهین که اکنون بازیکن رئالمادرید است، بداند. چون میخواست روی شاهین تمرکز کند تا بلکه بتواند جذبش کند.
*شاهین مربوط به گذشته بورسیادورتموند است، اما ماریو گوتسه مربوط به دورتموند امروزی و آینده است. در انگلیس برداشتها نسبت به این ستاره جوان چگونه است؟
از من در مورد او زیاد سئوال میشود. گوتسه بازیکنی با کلاس است، اما کل تیم دورتموند اکنون خیلی خوب بازی میکند.
*فکر میکنید برای آرسنال بزرگترین خطر درکجا است؟
می دانم که وصل شدن خط دفاع به حمله و بالعکس تیم دورتموند، یکی از نقاط قوت زردپوشان است. در فوتبال مدرن امروزی خیلی مهم است بر این ویژگی بتوان غلبه کرد.
*وقتی با قرعه همگروهی برای آرسنال به نام بورسیادورتموند اصابت کرد، چه حسی داشتید؟
همان زمانی که تیمهای گروه ما داشتند قرعه کشی می شدند، من تازه به خانه رسیده بودم. به نظرم بورسیادورتموند سختترین سدی بود که میتوانستیم به آن برخورد کنیم، ولی من از بازی با آنها استقبال میکنم.
*چون این رویارویی برای شما یک جور بازگشت به گذشتهها است؟
بله. به هرحال شب رویایی را سپری خواهم کرد. هرچه نباشد، ایام زیبایی را در دورتموند سپری کردم. این تیم در قلبم جای دارد.
*هنگامیکه سال 2008 یان کولر با پیراهن نورنبرگ در دورتموند بازی کرد، تماشاگران برایش هورا کشیدند. فکر میکنید از شما چگونه استقبال شود؟
از این موضوع خبر ندارم .تنها می دانم بورسیادورتموند اولین تیم مورد علاقه ام در آلمان است و همیشه هم باقی خواهد ماند، بنابراین نمی دانم که کارگران ورزشگاه وست فالن چه استقبالی از من داشته باشند.
*از تیم آرسنال دو ستاره بزرگ مثل فابرگاس و نصری رفتند و 5 تازه وارد کمی قبل از خاتمه موعد نقل وانتقالات به آن وارد شدند. فکر میکنید امسال به چه دستاوردی برسید؟
ما تازه از روز چهارشنبه همه نفرات خود را با هم در اختیار داشتهایم. وقتی همه نفرات ملیپوش از تیم از بازی تیم کشور خود بازگشتند، تازه توانستیم در کناره هم تمرین کنیم. فکر میکنم با این نفرات تیمی خوبی در فصل جاری خواهیم داشت.
*با وجود تازهواردها آرسنال دنبال چه اهدافی است؟
باشگاهی مثل آرسنال میتواند همیشه برنده شود. حتی اکنون که از شش سال قبل در حسرت یک عنوان قهرمانی است. جدی بگویم در لیگ قهرمانان قبل از هرچیزی از دور گروهی عبور کنیم تا بعد ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.
*آرسنال چگونه می تواند به پرمرته ساکر برای ثبات بیشتر در دفاع کمک کند؟
مرتهساکر همان سالی که من به آرسنال رفتم، به وردربرمن آمد، بنابراین از نزدیک او را نمیشناسم، ولی در اولین جلسات تمرینی که با او داشتم، نسبت به همراهی او با تیم خوشبین شدم.
*چطور؟
خب به بازیکنی مثل او از قبل نیاز داشتیم. فصل قبل روی ضربات ایستگاهی متحمل لطمات فراوانی شدیم. ضمن اینکه در لیگ برتر تیم های زیادی میکوشند با ارسال توپ های بلند دروازه ما را باز کنند. پس حضور یک مدافع جنگنده و بلندقامت مثل او برای بازی هوایی بسیار مهم است. به این ترتیب تک تک نفرات تیم به او کمک خواهند کرد تا در ترکیب خوب جا افتد.
*آرسنال اکنون در درون دروازه اسژنی 21 ساله را دارد. فکر میکنید او برای همراهی تیم کاملا آبدیده شده است؟
به نظرم اسژنی اگر همینگونه با شدت و تلاش بسیار به کارش ادامه دهد، بزودی به دروازهبانی با کلاس تبدیل خواهد شد.
*به عنوان سئوال آخر، نتیجه بازی با دورتموند را چگونه پیش بینی میکنید؟
پیش بینی که نه،بلکه تنها میگویم انتظار دو بازی زیبا مقابل دورتموند را دارم.
ليگ قهرمانان اروپا8 نکته از رويارويي دورتموند آلمان وآرسنال انگليس
دو تيم بورسيادورتموند و آرسنال انگليس با شرايط متفاوتي اولين مسابقه خود را در ليگ قهرمانان اروپا برگزار مي کنند.
به نقل از کیکر، این دو تیم آلمانی و انگلیسی فرداشب در ورزشگاه زیگنال ایندوناپارک در حالی به مصاف هم خواهند شتافت که در چند روز گذشته هریک شرایط خاص خود را داشتهاند.
بورسیادورتموند در حالی پذیرای اولین مسابقهاش در این جام میشود که فصل گذشته را با استفاده از جوانانش با قهرمانی بوندسلیگا به پایان رسانده و مسئولان این تیم امیدوارند به لطف نیروی جوانی بتوانند در سطح اروپا نیز بدرخشند.
در حالیکه آرسنال فصل گذشته را با کسب مقام چهارم به پایان برد و برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا راهی بازی پلیآف با اودینزه شد تا عاقبت به لیگ قهرمانان رسید.
توپچی ها پس از دست دادن ستارگانی همچون سسک فابرگاس و سمیر نصری، به نظر میرسد از قدرتشان بسیار کاسته شده است.
نکات قابل تامل این رویارویی از گروه ششم به شرح زیر است:
*نکته ا:
بورسیادورتموند و آرسنال آخرین مرتبه که در لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار گرفتند، در فصل 2003-2002 بود، در بازی رفت که در لندن انجام گرفت، دورتموندیها 2 بر صفر بازنده شدند. ولی در بازی برگشت به لطف توماس روسیچکی ،بازیکن چکی که اکنون در خدمت آرسنال است، 2 بر یک پیروز شدند.
*نکته 2:
بورسیادورتموند که فصل قبل به مقام قهرمانی بوندسلیگا رسید، تاکنون در جدال با رقبای انگلیسی عملکرد خوبی داشته است. در سال 1966 پس از آنکه در مرحله نیمه نهایی جام جامداران در مجموع 5 بر 2 وستهام را حذف کردند، در بازی نهایی نیز 2 بر یک بر لیورپول غلبه کرده و فاتح جام شدند.
*نکته 3:
در راه قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 1997-1996، بورسیاییها در مرحله نیمهنهایی منچستریونایتد را در دو بازی یک بر صفر شکست داده و حذف کردند.
*نکته 4:
آرسنال که فصل گذشته را با کسب مقام چهارمی لیگ برتر به پایان رساند، از طریق مسابقه پلیآف به پیکارهای امسال رسید. آنها از شش دوره اخیر لیگ قهرمانان، توانسته اند در پنج دوره از مرحله گروهی لیگ قهرمانان به دور بعد صعود کنند.
*نکته 5:
در فصل گذشته آرسنال تا مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد. در آن مرحله آنها در مجموع 4 بر 3 مقابل بارسلونا، قهرمان فصل قبل این پیکارها شکست خوردند.
*نکته 6:
تیم تحت رهبری آرسن ونگر فصل قبل در اولین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 6 بر صفر در خانه براگا پرتغال را خرد کرد.
*تیم بورسیادورتموند امسال هفتمین حضور خود را در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه میکند. آنها در سال 1996 حتی توانستند اولین تیم آلمانی شوند که فاتح این جام شده است. برای این منظور تیم زردپوش که توسط اوتمار هیتسفلد هدایت میشد در بازی نهایی 3 بر یک یوونتوس را شکست داد.
*نکته 7 :
توماس روسیچکی که اکنون در خدمت لندنیها است، از سال 2000 تا 2006 برای زردپوشان دورتموندی بازی کرد. او 149 مرتبه در بوندسلیگا با پیراهن دورتموند حضور یافت و 19 گل نیز زد.
*نکته 8:
رویارویی دورتموند و آرسنال از لحاظ حضور ملیپوشان آلمانی در دو تیم جالب توجه است. نزد زردپوشان ماریو گوتسه، مارسل اشملسر و اسوون بندر از تیم ملی آلمان حضور دارند. در حالیکه پرمرتهساکر که دو هفته قبل به عضویت لندنیها در آمد، اولین تجربه خود را در لیگ قهرمانان با پیراهن تیم جدیدش سپری می کند.
پ ن:نکته اخر اینکه دورتموند4-0میترکونه:31:
برنامه بازی های دورتموند در اروپا:
13 سبتامبر دورتموند - آرسنال ( وستفالن دورتموند )
28 سبتامبر مارسی - دورتموند ( مارسی فرانسه )
19 اکتبر المپیاکو - دورتموند ( یونان )
1 نوامبر دورتموند - المپیاکو ( وستفالن دورتموند )
23 نوامبر آرسنال - دورتموند ( امارات لندن )
6 دسامبر دورتموند - مارسی ( وستفالن دورتموند )
دورتموند - آرسنال سه شنبه شب ساعت 23 به وقت ایران
ورزشگاه بزرگ وستفالن دورتموند...
اظهار نظرها پس از شکست غیر منتظره برابر هرتابرلین
یورگن کلوپ: این 1 درصد از توان ما هم نبود
نون سوبوتیچ: برابر آرسنا جبرا میکنیم
مارسل اشملتزر : خوب نبودیم ولی حقمان شکست نبود
رومن وایدنفلر : قهرمان می شویم
روبرت لواندووسکی: به هوادارن قول میدهم جبران کنیم
دورتموند و مصدومیت هوملس، اشملزر و لواندووفسکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x355 and weights 21KB. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- اخبار بدی در اردوی بوروسیادورتموند به گوش می رسد. بعد از شکست 1-2 مقابل هانوفر، مصدومان این تیم در حال افزایش است. در جریان این بازی متس هوملس، مارسل اشملزر و روبرت لواندوفسکی همگی مصوم شدند و مشخص نیست که چه زمانی به زمین چمن بازی می گردند.
هوملس و اشملز از ناحیه کشاله ران به مشکل خورده اند و لواندوفسکی از ناحیه صورت آسی دیده است. البته هیچ یک از این مصدومیتها جدی نیست ولی بعد از انجام معاینات به عمل آمده دکتر مارکوس براون اعلام کرد که اشملزر برای 7 روز از تمرینات تیم به دور خواهد بود و به نظر می رسد که شانس حضور در دیدار تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مقابل مارسی که در روز بیست و هشتم سپتامبر برگزار خواهد شد را از دست خواهد داد
البته مصدومان دورتموند، تنها این سه نفر نیستند. چرا که سون بندر و لوکاس بارریوس هم به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدار مقابل هانوفر را از دست دادند
ماریو گوتزه و سباستین کهل هم در آخرین بازی دورتموند محروم بودند و البته قادر خواهند بود تا روز شنبه در دیدار مقابل ماینتس حاضر باشند
ليگ قهرمانان اروپاگوتسه: خوشحالم عاقبت نتيجه را برابر کرديم
هافبک جوان و تکنيکي بورسيادورتموند تساوي يک بر يک خانگي مقابل آرسنال نتيجهاي اميدوارکننده براي روزهاي آينده دانست.
به نقل از کیکر، ماریو گوتسه اظهار داشت: تساوی یک بر یک آن هم مقابل تیمی مثل آرسنال نتیجهای بد نیست. باید در نظر داشت این بازی، اولین نمایش ما در تورنمنتی به نام لیگ قهرمانان بود. البته میشد بهتر هم نتیجه گرفت، هرچند وقتی که ناباورانه از میهمان خود عقب افتادیم، مجبور شدیم با تمام قوا حداقل برای کسب تساوی تلاش کنیم.
گوتسه که با داشتن 18 سال سن از توان تکنیکی بالایی بهره میگیرد و برخی به او لقب «لیونل مسی ژرمنی» دادهاند، این اظهارات را پس از بازی منجر به تساوی یک بر یک شب گذشته در لیگ قهرمانان در ورزشگاه زیگنال ایندوناپارک برابر آرسنال بیان کرد.
وی افزود: خوشحالم عاقبت نتیجه را برابر کردیم، از این بازی باید نکات آموزندهای را فرا بگیریم. خوشحالم مردم مقابل آرسنال یکبار دیگر دیدند چه توان بالقوهای در وجود بورسیا نهفته است. اگر بتوانیم از موقعیتهای خود به شکلی کاملا مطلوب بهره گیریم، به طور قطع در مسیری کاملا امیدبخش قرارخواهیم گرفت.
در دیدار مذکور برای میزبان ایوان پرسیچ در دقیقه 88 گل زد، در حالیکه تک گل میهمان توسط روبین فان پرسی در دقیقه 42 به دست آمد.
ليگ قهرمانان اروپامرته ساکر: گل دورتموند خارقالعاده بود
مدافع تازهوارد تيم فوتبال آرسنال گفت: گلي که دورتموند به ثمر رساند استثنايي بود.
به نقل از سایت این باشگاه انگلیسی، پر مرتهساکر اظهار داشت: فکر می کنم از تساوی به دست آمده باید خرسند باشیم، گلی که دورتموندیها زدند، خارقالعاده و کاملا استثنایی بود.
این مدافع ملیپوش آلمانی که تا دو هفته قبل عضو وردربرمن بود و در آخرین ساعات موعد نقل و انتقالات تابستانی راهی تیم شهر لندن شد، این جملات را پس از تساوی یک بر یک شب گذشته در لیگ قهرمانان اروپا مقابل بورسیادورتموند بر زبان آورد.
بازیکن 26 ساله و بلندقامت توپچیها افزود: به تیم دورتموند بابت ارائه فوتبالی رو به جلو تبریک میگویم، آنها در کل زمان بازی روی دروازه ما فشار وارد کردند، به خصوص از نظر دوندگی بسیار قوی بودند.
او ادامه داد: نگران وضعیت آرسنال نیستم، زیرا باور دارم مسئولان، به ویژه آرسن ونگر کاملا متوجه اشکالات تیم قرار دارد و اکنون سرگرم رفع آن است.
ليگ قهرمانان اروپاكلوپ: شجاعانه بازي کرديم
سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند گفت: پس از 90 دقيقه بازي عالي سزاوارانه گل تساوي را زديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از کیکر، یورگن کلوپ اظهار داشت: خیلی عالی شد که به حقمان رسیدیم. ما 90 دقیقه تمام عالی بازی کردیم؛ اما ابتدا از حریف عقب افتادیم و بعد توانستیم سزاوارانه گل تساوی را بزنیم.
او که شب گذشته در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا تیمش بازی یک بر صفر باخته از آرسنال را با تساوی یک بر یک جبران کرد و از شکست گریخت، افزود: مقابل لندنیها تیم من کاملا با نشاط بود، شجاعانه بازی کرد و در پایان به کمترین چیزی که استحقاقش را داشت، رسید.
دیدار مذکور در ورزشگاه زیگنال ایندوناپارک انجام شد، برای میزبان ایوان پرسیچ در دقیقه 88 گل زد، در حالیکه تک گل میهمان توسط روبین فان پرسی در دقیقه 42 به دست آمد.
ليگ قهرمانان اروپادستيارونگر:بازي در زمين دورتموندبسيار سخت بود
سرمربي تيم فوتبال آرسنال دستيار خود را به کنفرانس مطبوعاتي پس از تساوي با بورسيادورتموند فرستاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از کیکر، آرسن ونگر که مطابق تصمیم یوفا در بازی شب گذشته با بورسیادورتموند به روی سکوها فرستاده شده بود و زمام امور تیمش را در کنار زمین به پت ریس، دستیار اول خویش واگذار کرده بود، در مصاحبه مطبوعاتی نیز حضور نیافت و به جای وی، ریس به سئوالات پاسخ داد.
دستیار ونگر گفت: گل دریافتی از بورسیادورتموند، گلی کاملا اتفاقی بود. پرسیچ که برای زردها گلزنی کرد، اگر 50 مرتبه دیگر تلاش میکرد، نمیتوانست گلزنی کند.
او اظهار داشت: بازی در زمین دورتموند بسیار سخت بود و ما از قبل این موضوع را میدانستیم. فکر میکنم همین که خوب توانستیم برابر چنین حریفی خوب دفاع کنیم، هنر بزرگی به خرج دادیم.
ریس در مورد گلی که فان پرسی زد، اظهار داشت: به نظرم یکی از گلهای زیبایی بود که تاکنون زده است. او در قالب یک کاپیتان موفق از فرصت طلایی استفاده کرد، البته به این نکته نیز باید اذعان داشت که بورسیادورتموند فوتبال بسیار زیبایی را به معرض نمایش گذاشت و دفاع کردن مطلوب مقابل چنین تیمی کار مهمی بود.
در دیدار مذکور برای میزبان ایوان پرسیچ در دقیقه 88 گل زد. در حالیکه تک گل میهمان توسط روبین فان پرسی در دقیقه 42 به دست آمد.
میبینم که یوسی جون بدجوری افتادید از دور؟:دی
اگر امروز نتونید ماینز رو ببرید باید بگم که دچار بحران شدیدی شدید
نه بابا اين جوريا هم نيست وضعيت دورتموند هم مثل وضعيت شغلي منه،:31:حالا كه من با قدرت برگشتم،دورتموند هم باقدرت برميگرده.
امروز كه ماينتس رو تركونديم پي به قدرت دورتموند مي بريد.4-0 مي تركونيم.:31:
حاجی با اندکی شانس بردیدا:دی
ماینز حقش نبود ببازه
هر دو تیم موقعیتای خوبی داشتن برای گل زدن ولی خب دورتموند با اندکی چاشنی شانس برد
خیلی خوب شد . دورتموند باید رو دور بمونه . بعد از اندی اومده لیگ قهرمانان بابا . به یاد 1997 باید بالا بیاد حداقل ار گروهش
امیوارم دورتموند زود تر بیاد اون بالا بالا ها ! برمن زیاد رقیبی نمبینمش ... بیشتر رفیقه!:31:
البته توی سی ال بعد از ارسنال بیاد بالا:31:
هامبورگ هم که با برد اشتوتگارت شاید یک تکونی بخوره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
* ماینتس یک – بورسیادورتموند 2
گلها: نیکولای مولر (33) برای ماینتس و ایوان پریسیچ (64)، لوکاژ پیسچک (90) برای دورتموند
عجب بازي زيبايي بود.درسته كه ماينتس شايسته باخت نبود اما دورتموند خيلي حرفه اي وپخته شده رفتار كرد.اين برد هم از نظر روحي وهم از نظر فني خيلي براي تيم مهم و حياتي بود.خدا رو شكر كه برديم و خلاص:31:
اما در مورد شانس.
اين رو من هم قبول دارم. ديگه نمي شه انكارش كرد:27:اما درصدش كم بود.
دورتموند تو قهرماني:40:
دورتموند: آبروداری قهرمان
دورتموندی ها در شش دیدار قبلی تنها 7 امتیاز کسب کرده بودند که این دومین شروع ضعیف تیم قهرمان در 26 سال اخیر بود.
سایت گل- شاگردان یورگن کلوپ سرانجام بعد از چند هفته نتیجه ضعیف، امشب در خانه دورتموند به پیروزی رسیدند تا رکورد شروع ضعیف شان در رقابت های این فصل بدتر نشود.
دورتموندی ها در شش دیدار قبلی تنها 7 امتیاز کسب کرده بودند که این دومین شروع ضعیف تیم قهرمان در 26 سال اخیر بود.
در این دیدار نیز زردها ابتدا از میزبان عقب افتادند. نیکلای مولر در دقیقه 33 ماینس را پیش انداخت تا کابوس یک شکست دیگر روی تیم دورتموند سایه بیندازد اما در نیمه دوم ایوان پریسیچ در دقیقه 64 گل تساوی را به ثمر رساند و امیدها را به اردوی تیمش برگرداند.
در حالی که به نظر می رسید بازی با همین نتیجه به پایان خواهد رسید، لوکاش پیشچک گل برتری دورتموند را به ثمر رساند و سه امتیاز با ارزش این دیدار را به تیمش هدیه داد.
با این پیروزی دورتموند 10 امتیاز شد به رتبه هشتم جدول صعود کرد.
يورگن کلوپ: اين پيروزي حق ما بود
دورتموندي ها در ديدار مقابل ماينس ابتدا از حريف عقب افتادند اما در نهايت با گل هاي نيکلاي پريسيچ و لوکاش پيشچک به پيروزي رسيدند.
یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، بعد از پیروزی 2-1 تیمش مقابل ماینس، شاگردانش را مورد ستایش قرار داد.
در این دیدار دورتموندی ها ابتدا از حریف عقب افتادند اما در نهایت با گل های نیکلای پریسیچ و لوکاش پیشچک به پیروزی رسیدند.
کلوپ در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه دورتموند گفت:" این یک سه امتیاز فوق العاده بود. من از گل دقایق پایانی مان لذت بردم زیرا این حداقل گلی بود که لیاقتش را داشتیم.
ما می توانیم به عنوان یک تیم و با سبک خودمان بازی کنیم اما رسیدن به نتیجه درست بسیار دشوار است."
متس هوملس، مدافع دورتموند نیز صحبت های سرمربی تیمش را تایید کرد و گفت:" اگر نمی توانستیم به سه امتیاز برسیم، عدالت رعایت نمی شد. هر دو تیم بسیار سرعتی بازی کردند اما ما در نیمه دوم نشان دادیم که می توانیم همچنان بسیار خوب بازی کنیم."
دورتموندی ها این هفته در لیگ قهرمانان باید مقابل مارسی قرار بگیرند.
به بهانه ليگ قهرمانان:
خلق موقعیتهای فراوان گل ویژگی بدی نیست
وايدن فلر: دورتموند در مارسي فقط دنبال برد است
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال بورسیادورتموند گفت: دورتموند از بازی با المپیک مارسی تنها در جستوجوی برد است.
به گزارش خبرگزاری فارس، رومان وایدن فلر در گفتوگویی با هفته نامه کیکر اظهار داشت: همان گونه که در بازی قبلی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال بازی برتری نشان دادیم، این بار هم میگویم در بازی با المپیک مارسی با کسب برد سربلند و موفق خواهیم شد.
این سنگربان در مورد بازی مهم تیمش با بندرنشینان مارسی پس از تساوی یک بر یک دور اول چنین اظهار داشت:
*آقای وایدنفلر کسب پیروزی مقابل ماینس در هفته هفتم بوندسلیگا و قبل از بازی روز چهارشنبه با المپیک مارسی در لیگ قهرمانان اروپا چقدر اهمیت داشت؟
خیلی مهم بود، از این جهت که تیم کاملا روحیه گرفت و آماده مصاف با مارسی شد.
*فکر میکنید بازی که دورتموند روز شنبه مقابل ماینس انجام داد و 2 بر یک پیروز شد، برای مصاف با نماینده فرانسه در لیگ قهرمانان، واقعا امیدوارکننده است؟
بله، شک نکنید. همانگونه که گفتم این پیروزی باعث افزایش روحیه تیم شد، دورتموند اکنون در جایگاهی قراردارد که واقعا باید باشد.
* در همان بازی با وجود درخشش، دورتموند ابتدا از ماینس عقب افتاد، وقتی نیکولای مولر آن گل را برای ماینس زد نگران نشدید؟
چرا اما به این فکر کردم چکار کنیم که نبازیم و تازه برنده هم شویم، این فکری که به ذهنم رسید حرف یورگن کلوپ مربی تیم نیز بود.
*به نظر شما بازگشت گوتسه و باریوس چقدر روی بازی دورتموند اثرگذار بود؟
این دو ستاره، ستونهای غیرقابلانکار تیم هستند. وقتی باریوس باشد، خیالمان راحت است که توپهای ارسالی حریف را خوب قطع میکند و پوشش میدهد. به اضافه این که گلزن نیز هست، گوتسه هم یک طراح و متفکر فوقالعاده توانمند است که پاسهایش همه رو به جلو است. وقتی در ترکیب باشد حریف تنها با خطا میتواند او را از کار بیندازد.
*مقابل ماینس مثل بازیهای دیگر دورتموند موقعیت گل زیاد ساخت؛ اما تنها به دو گل رسید. این موضوع برای تیم ضعفی آشکار نیست؟
از این که موقعیتها را بیهوده هدر دهیم، قبل از همه خود بازیکنان ناراحت میشوند؛ اما همین موضوع از یک منظر دیگر یعنی این نکته که زیاد در موقعیت گلزنی قرار میگیریم ویژگی بدی نیست.
*دورتموند در خانه مارسی که مثل قلعه جادوگران است، چقدر شانس موفقیت دارد؟
من همین را میگویم که در این بازی کاملا سربلند و موفق خواهیم شد. همان گونه که در بازی قبلی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال با وجود تساوی، نشان دادیم و ثابت کردیم، یعنی فقط برای کسب برد راهی مارسی میشویم.
تیم کلوپ جوان، دونده و سریع است
دشان: هيچ تيمي دوست ندارد با دورتموند بازي كند
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال المپیک مارسی گفت: هیچ تیمی دوست ندارد با دورتموند و شاگردان کلوپ بازی کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدیه دشان در گفتوگویی با روزنامه اکیپ اظهار داشت: دو سال قبل ما در نیمه نهایی جام یوفا مقابل بورسیادورتموند موفق شدیم، اکنون آن ها پس از یک دوره طولانی بازگشته و آماده انجام فوتبال هستند. تیمی که توسط یورگن کلوپ هدایت میشود جوان، دونده و سریع است، به خصوص روی سرعت کاگاوا و گوتسه باید بسیار دقت کنیم، این دلایل باعث میشود که هیچ تیمی دوست نداشته باشد که با این حریف آلمانی مواجه شود.
این مربی صاحب نام که چهارشنبه شب (فرداشب) تیمش در دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا برابر بورسیادورتموند آلمان به میدان خواهد رفت، افزود: برخلاف ما آنها چهارشنبه گذشته بازی نکردند و همین موضوع میتواند امتیازی مهم در رویارویی در مقابل ما باشد.
در این مصاحبه دشان 42 ساله که از سال 2009 زمام امور بندرنشینان را برعهده دارد به نکات دیگری نیز اشاره کرده است:
*آقای دشان، مشکلات المپیک مارسی در راه قهرمانی فصل جاری لیگ فرانسه را چگونه میبینید؟
توضیح در این باره برایم سخت است، زیرا حتی زمانهایی هم وجود داشته که خوب بازی کردیم؛ اما به دلیل اشتباهات شخصی، سخت جریمه شدیم. به اضافه این که به خاطر مصدومیت استفان امبیا و محرومیت نیکولاس انکولو با محدودیتهای در تیمم مواجه شدم.
* این چیزی که گفتید بیشتر جنبه توجیه داشت.
شاید این گونه باشد، این موارد بخشی از کل مشکلات بود که توضیح دادم. بدیهی است مسائلی دیگر هم بودند مثل نبود اعتماد بنفس کافی در بازیکنان که باعث شد یکسری اتفاقات علیه ما روی دهد. به اینها تصمیمات نامعقول داوری را هم اضافه کنید.
*به این ترتیب بدون حس و هیجانی خاص، وارد اولین بازی لیگ قهرمانان مقابل المپیایکوس یونان شدید؟
بله. چون واقعا نمی دانستیم در چه وضعیتی هستیم. از طرفی المپیاکوس تیم ناشناخته و بزرگی بود. زیرا آنها هیچ بازی رسمی در این جام نکرده بودند، پس ارنج کردن تیم مقابل این حریف راحت نبود.
* از برد یک بر صفر مقابل این حریف چه دستاوردی کسب کردید؟
نکته مثبت همین بود که در یونان مرتکب اشتباهی نشدیم. کسب پیروزی در ابتدای هرجامی بسیار حائزاهمیت است. حتی اگر در نظر بگیریم که در اواخر آن بازی بسیار تحت فشار قرار گرفتیم و یک بازیکن ما نیز اخراج شد، بازهم نسبت به فصل قبل شروع بهتری در این جام داشتیم که کارمان را با دو باخت پیاپی شروع کردیم.
*از حضور در مهمترین جام باشگاهی قارهای امسال چه انتظاری دارید؟
مسلما المپیک مارسی جزو هشت مدعی درجه اولی که میخواهند صاحب مقام قهرمانی این پیکارها شوند، نیست. هدف ما این است برای دومین بار به مرحله یک هشتم نهایی راه پیدا کنیم. هرچند که گروه شش بسیار گروه سختی است. در این گروه قدرت تیمها به هم بسیار نزدیک است. هرچند که آرسنال به طور کلی مدعی اول صعود است، با این وجود هر نتیجه ممکن است در این گروه رخ دهد. ویژگی مهم آرسنال در این جام، تجربه اش است.
*بورسیادورتموند چطور؟
مسلما هیچ تیمی دوست ندارد با این حریف آلمانی مواجه شود.
*خود شما از این تیم چه خاطرهای در ذهن دارید؟
اول از همه یک تجربه بد به عنوان بازیکن، زیرا در سال 1997 به همراه یوونتوس فینال لیگ قهرمانان اروپا را مقابل این تیم را از دست دادم، بازی که در آن کارل هاینس ریدله، مهاجم درخشان آنزمان آلمان با دو گلش خوش درخشید.
*و بعد؟
دو سال قبل ما در نیمه نهایی جام یوفا مقابل بورسیادورتموند موفق شدیم. اکنون دورتموند پس از یک دوره طولانی بازگشته و آماده انجام فوتبال است. تیم تحت رهبری یورگن کلوپ جوان، دونده و سریع است؛ به خصوص روی سرعت کاگاوا و گوتسه باید بسیار دقت کرد.
*چهارشنبه شب چه مصافی مقابل این حریف آلمانی درلیگ قهرمانان را متصور هستید؟
هماهنگی مارسی خیلی خوب شده ، ما مثل انگلیسیها هفته پرترافیکی داشتیم و این موضوع میتواند یک امتیاز برای دورتموندی ها محسوب شود؛ زیرا آنها چهارشنبه گذشته بازی نکردند.
ببینم حاجی چیکار میکنید فردا شبا:دی
دیگه اگه حریف مارسی نشید که کلوپ رو باید بندازید بیرون:دی
فکر میکنم فارس باز از خودش خبر ساختهنقل قول:
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدیه دشان در گفتوگویی با روزنامه اکیپ اظهار داشت: دو سال قبل ما در نیمه نهایی جام یوفا مقابل بورسیادورتموند موفق شدیم، اکنون آن ها پس از یک دوره طولانی بازگشته و آماده انجام فوتبال هستند.
دو سال پیش هامبورگ توی نیمه نهایی جام یوفا حاضر بود نه دورتموند که اونم از فولام باختن نه مارسی
گند زديم رفت پي كارش..:18:
اين باخت سنگينترين باخت تيم در بازي هاي جام قهرمانان بود...سنگينترينش سال2002 مقابل آرسنال بودش كه 2بر صفر باخته بوديم..:19:
نمي دونم چي شده كه تيم اينقدر افت كرده...بهترين خط آتيش بودنس ليگا نميتونه حتي از ده تا موقعيت يكي رو گل كنه...:13:
كلوپ بايد فكري به حال روحيه وانگيزه بازيكنان بكنه....تركيبش رو هم چي بگم والا....
نقطه اوج فاجعه خط دفاع بود كه هر توپ ميومد رو دروازه ما ممكن بود به گل تبديل بشه...:44:
بهرحال ما ميتونيم بازم بااين شرايط به صعود اميدوار باشيم درسته سخته اما شدنيه..:20:
سه تا زديم به تير دروازه ودوتا تك به تك خراب كردن:blink:...خدايي حق ما باخت نبود حداقل مساوي نتيجه عادلانه اي بود.
یادداشت ویژه:بیداری روح سرکش راین
اگر شما به هرنقطه از دنیا بروید و بگویید که اهل دورتموند هستید، فقط دوسوال با شما مطرح می کنند. اول اینکه این شهر کجاست و دوم اینکه، آهان، بورسیا دورتموند
سایت گل- درمجموع 36 تیم حاضر در بوندس لیگای یک و دو فوتبال آلمان، 10تیم به این خطه تعلق دارند که سال گذشته بیشترین موفقیتهای طی چندسال اخیر را برای این منطقه به ارمغان آوردند.
تیم جوان بورسیا دورتموند قهرمان بوندس لیگا نام گرفت و بایرلورکوزن دوم شد. دوتیم دیگرشمالی هم درفینال جام حذفی برابر هم قرارگرفتند که شالکه 04 که حتی درنیمه نهایی رقابتهای چمپیونزلیگ هم حاضر شده بود، توانست دویسبورگ دسته دومی را مغلوب کند. فوتبال بهترین راه ممکن برای اسپانسرهای حاضر دراین منطقه است تا باردیگر شاهد رشداقتصادی قابل ملاحظه ای باشند.
ورزشگاه های تیم های درجه اولی نظیر دورتموند و شالکه در «گلزن کرشن» مملو از تماشاگر است. سال گذشته بورسیا دورتموند میانگین بیش از 78هزارتماشاگر برای هربازی را داشت که یک رکورد استثنایی محسوب می شد. دراروپا تنها یک تیم که بارسلونا قهرمان چمپیونزلیگ ولالیگا بود توانست ازاین نظرنسبت به زردپوشان دورتموندی برتری داشته باشد.
دقیقا به خاطر همین استقبال باشکوه تماشاگران، فوتبال آلمان درسراسرقاره اروپا نگاه ها را به سوی خود جلب کرده است. ازسوی دیگر، جوانان تیمهایی نظیر دورتموند که درآکادمی های فوتبال باشگاه ها رشد وپرورش یافته اند هم به موفقیت تیم ملی ژرمن ها کمک شایانی کرده اند. این روند سبب شده لیگهای دیگرفوتبال اروپا برای تضمین ثبات اقتصادی و پویایی خود، فوتبال آلمان را الگوی خویش قراردهند. چنانکه امسال نمایندگان مجلس انگلستان خواهان یادگیری ودرس گرفتن لیگ برترانگلیس از فوتبال ژرمن ها شدند. فوتبال این روزها دلیل اصلی غرور وافتخار شهرهایی همچون «گلزن کرشن» و دورتموند است که بتازگی از نظر اقتصادی با فشارهای زیادی روبه رو شده بودند.
هانس یواخیم واتزکه مدیر اجرایی بورسیا دورتموند دراین ارتباط می گوید:«اگر شما به هرنقطه از دنیا بروید و بگویید که اهل دورتموند هستید، فقط دوسوال با شما مطرح می کنند. اول اینکه این شهر کجاست و دوم اینکه، آهان، بورسیا دورتموند. ما درواقع برای این شهر درسراسردنیا تبلیغ می کنیم.»
مینلوف اسپینگ مسوول روابط عمومی بایر04 تیمی که ازسوی بایر، شرکت داروسازی که مقر آن در لورکوزن درنزدیکی کلن است، تاسیس شده واداره می شود، دراین باره می گوید: « فوتبال یک عامل کلیدی مهم درکمک به شهرها برای موفق تر بودن و قابل سکونت بودن بیشترآنها تلقی می شود» سرزمینهای حاشیه راین درفوتبال آلمان بدین ترتیب روز به روز رشد بیشتری را تجربه می کنند. دورتموند دررقابت فشرده با گلزن کرشن به عنوان مقراصلی اولین موزه ملی فوتبال آلمان انتخاب شده و امیدواراست درسال 2014 که این موزه افتتاح خواهد شد، 250هزارنفر درسال از آن دیدن کنند.
مدیر اجرایی این موزه معتقد است یکی ازامتیازهای مهم این ایالت نسبت به مناطق دیگر، جمعیت زیاد، دسترسی به شهرهای بین المللی دیگر و تعداد زیاد تیمهای فوتبال آن هستند. ازنظراو فوتبال درهیچ کجای آلمان به اندازه شمال این کشور زنده و پویا نیست، به همین خاطرشهرهای این منطقه از آلمان با فوتبال خود را به جهانیان معرفی می کنند، اگرچه تیمهای این منطقه هم مثل شهرها هر ازگاهی با بحرانهای شدید اقتصادی روبه رو می شوند، همان طور که بورسیا دورتموند یک دهه پیش درآستانه ورشکستگی قرارگرفته بود.
ورزشگاه این شهر که یکی از نمادهای دورتمند به شمار می رود، بتازگی سوددهی زیادی برای باشگاه به همراه داشته و درآخرین سال اقتصادی اش 35 درصد سود را نشان می داده است. این در حالی است که حضوراین تیم درلیگ قهرمانان اروپا موقعیت اقتصادی این تیم را به مراتب بهبود خواهد بخشید. در بایر04 در لورکوزن الگوی اقتصادی کاملا متفاوت است. به دلیل اصالت اولیه باشگاه که متعلق به یک شرکت بوده، این تیم همواره از سوی اعضای اصلی خود مدیریت می شده و سیستم مدیریتی فردی درآن معنا ندارد.
این شرکت سالانه 25میلیون یورو ازدرآمدهای خود را به تیم اختصاص می دهد وازاین نظر به گفته خود اسپرینک با «آبراموویچ» های دنیای فوتبال و خیلی از تیمهای آلمان، ایتالیا و اسپانیا تفاوت دارد. این در حالی است که رسانه ها، تلویزیون ها و اینترنت هم هرکدام با ایفای سهم خود، سالانه 200 میلیون یورو به تیم تزریق می کنند.
کاره دورتموند خیلی سخت شده برای صعود.
انتظار یه مساوی رو داشتیم حداقل . 3 تا خورد !
فکر کنم باید آرزوی دیدن دوباره دوران طلایی دورتموند دهه 90 رو باید به گور ببریم
من صبحی پا شدم و نتیجه رو چک کردم جا خوردم . ۳ - هیــــــچ :18: !!!.
هیچی از بازی ندیدم و فکر کردم بازی افتضاحی کرده دورتموند که با این نتیجه باخته!. ولی داش یوسف که میگه سه تا به تیر زده، باز امیدوار کنندس .
هنوزم برا صعود دیر نشده...ایشالا زودتر دورتموند به خودش بیاد و هم تو بوندس لیگا و بخصوص تو CL بشه همون دورتموندِ خوفناکِ فصل قبل :8:.
.
کلوپ اشتباه کرد که امثال کلوزه رو رد کردش
بردن یه تیم کاملا جوون به چمپیونزلیگ،کاریه که ونگر سالهاست میکنه و هیچوقت نتیجه نگرفته.
کلوپ هم همون اشتباه رو کرد
ماریو گوتزه: شکست برابر مارسی نهایت بی عدالتی فوتبال بود
ماریو گوتزه ستاره باشگاه دورتموند پس از شکست عجیب سه بر صفر دورتموند برابر مارسی در گفتگو با سایت این باشگاه شکست برابر این تیم فرانسوی را نهایت بی عدالتی فوتبال خواند.
او در ادامه گفت از همان دقایق ابتدایی کنترل بازی کامل در دستان ما بود و تا انتها فرصتهای بی شمار گلزنی را هدر دادیم و تیم حریف به طور آشکار به دنبال ضد حملات بود این در حالی بود که فرصتهای ما یکی پس از دیگری از دست میرفت ولی تیم حریف روی سه فرصت نه چندان جدی سه بار دروازه ما را باز کرد تا این نتیجه باورنکردنی در شب دوم برای ما رقم بخورد.
گوتزه ادامه داد: من از همه هواداران عذرخواهی می کنم که چندین فرصت ایده آل را به هدر دادم از جمله دو توپی که بدشانسیم به تیر دروازه حریف برخورد کرد برطرف کردن این مشکل که با وجود فرصتهای گلزنی فراوان نتیجه را از دست می دهیم زمان بر است ولی غیرقابل جبران نیست ....امیدوارم با پیروزی در بازی های بعدی در اروپا دوباره دل هواداران را بدست بیاوریم .
لازم به ذکر است بازی بعدی دورتموند در لیگ قهرمانان در یونان برابر المپیاکو است.
.کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/09/30/2689712/%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88-%DA%AF%D9%88%D8%AA%D8%B2%D9%87-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%AF
صعود سخت شده اما غير ممكن نشده هنوز...انتظار مساوي كه نداشتيم،والا فكر ميكردم ببريم:31:نقل قول:
اره محسن جون تو صبح خشكت زد،من تا صبح خشكم زده بود.:18:نقل قول:
بايه بدبختي نشستم بازي رو از كانال 9الجزيره اسپورت ديدم(كنال مورد نظر كارتي است!ما دان گ ن:21: داريم .ما حمله ميكرديم مارسي گل ميزد:19:
تنها نقيصه تيم تجربه وكمي حرفه اي گريه كه ندارن!اومدن كلوزه خيلي ميتونست به تيم كمك كنه كه متاسفانه..:13:نقل قول:
البته دورتموند كافيه رو دور بيوفته بعدش ديگه تيمي نگه دارش نميشه:31:من كه خيلي به آينده اين تيم اميد دارم.:20:
ماریو گوتزه قراردادی 15 میلیون یورویی با نایکی امضا کرد
ملی پوش آلمانی دورتموند قراردادی پرسود با کمپانی نایکی عقد کرد
سایت گل – به نوشته روزنامه بیلد، ماریو گوتزه ستاره ملی پوش باشگاه دورتموند قراردادی پرسود با کمپانی نایکی به امضا رسانده است.
رقم این قرارداد 15 میلیون یورو عنوان شده و 10 ساله است، به این ترتیب گوتزه تا سال 2022 هر سال 1.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.
گوتزه یکی از استعدادهای آینده دار فوتبال اروپا محسوب می شود و نقش بسزایی در موفقیت فصل گذشته دورتموند و قهرمانی این تیم در بوندسلیگا داشت.
عملکرد او باعث شده در سن 19 سالگی جایگاه ثابتی در تیم ملی آلمان پیدا کند و تیم های بزرگ اروپایی نظیر آرسنال و بایرن مونیخ خواهان جذب او باشند.
توپچی ها در روز پایانی مهلت نقل و انتقالات تلاش زیادی برای جذب گوتزه کردند اما سران دورتموند پیشنهاد انها را رد کردند.
پ ن:يه جوري حرف مي زنن اين سايت ها كه انگار دورتموند تيم كوچيكيه براي بازيكنان بزرگ!:13:هرچي باشه از آرسنال وامثالهم بزرگتر وپرافتخارتريم.:27:
امروز ساعت 5عصر با آگزبورگ بازي داريم.
درصورت كسب برد احتمالي يه 2-3پله اي ميريم بالا.
آگزبورگ الان تيم16م جدوله وما تيم8م هستيم.
پيش به سوي قهرماني
دیدیه دشام: مارسی مقابل دورتموند خوش شانس بود
اسطوره سابق فوتبال فرانسه معتقداست که تیمش در مصاف با حریف آلمانی خوش شانس بوده
سایت گل- دیدیه دشام، مربی المپپیک مارسی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش در جریان دیدار مقابل بوروسیا دورتموند در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا که با برد 0-3 تیم فرانسوی به پایان رسید، بسیار خوش شانس بوده
دو گل از آندره آیه وو که یکی از آنها از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید و یک گل دیگر از لوئیک رمی، باعق شد تا مارسی با دو برد در دو دیدار خود در صدر جدول گروهش قرار بگیرد
با وجود این نتیجه قابل قبول دشام نظر دیگری دارد
مربی جوان مارسی به یوفا دات کام گفت:« خیلی خوب است که اینقدر امتیاز داریم. الان یک رقابت سخت را مقابل آرسنال پیش رو داریم. تیمی که بعد از تساوی، مدعی صعود از گروه است.»
مربی مارسی ادامه داد:« امشب (4شنبه شب) ما خوشحالیم؛ چون تیم خوبی را شکست دادیم. البته ما چه در حمله و چه در دفاع خوش شانس بودیم. گاهی وقتها هست که تیم حریف با بدشانسی مواجه می شود. ضربه آنها به تیرک می خورد و یا دروازه بان ما مانع از گلزنی تیم حریف می شود. شانس با تیم ما یار بود. البته همیشه این طور نیست.»
بازی بعدی مارسی در رقابتهای لوشامپیونا خواهد بود و این تیم در ولودرام مقابل برست قرار خواهد گرفت
بروسیا دورتموند 4 – آگسبورگ صفر: هتتریک لواندوفسکی
تیم کوچک آلمان هیچ پاسخی برای مهاجم لهستانی نداشت.
سایت گل – بروسیا دورتموند توانست با برد چهار بر صفر مقابل آگسبورگ به روند خوب خود ادامه دهد.
هتتریک روبرت لواندوفسکی و یک گل از ماریو گوتزه این پیروزی را رقم زد.
دورتموند در دقیقه 30 به گل اول رسید. روی اشتباه زیمون ینچ، دروازهبان آگسبورگ توپ به یاکوب بلاشچیکوفسکی رسید و اوهم آن را به لواندوفسکی سپرد تا گل اول را بزند.
لواندوفسکی در دقیقه 44 گل دوم را زد. ضربه ایستگاهی گوتزه با دخالت سانتانا همراه شد و توپ در نهایت مقابل پای مهاجم لهستانی افتاد و او آن را به گوشه دروازه زد.
در دقیقه 49 بود که روی خطای ایلکای گوندوغان روی اکسل بلینگهاوزن، آگسبورگ صاحب یک ضربه پنالتی شد اما ضربه جبریل سانکوه را رومن وایدنفلر گرفت.
در دقیقه 75، گوتزه روی پاس لواندوفسکی به پیش تاخت و توپ را از بالای سر ینچ به گل سوم تبدیل کرد. سه دقیقه بعد بود که گوتزه پاس لواندوفسکی را جبران کرد و این بار به او پاس داد تا او روی خط دروازه به سادگی با ضربه سر هتتریک خود را کامل کند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/آلمان/2011/10/01/2691910/بروسیا-دورتموند-4-آگسبورگ-صفر-هتتریک-لواندوفسکی
هانوفر برد وردربرمن باخت:31:
ريبري مصدوم شده:31:
غرور كاذب بايرن رو غرق كرده:31:
واي بهتراز اين نميشه ديگه كافيه هفته بعد بزنيم تو سر وردربرمن و بعدش هم بريم سراغ بايرن:27:
دورتموند تو قهرماني
پ ن: شالكه برد!(برديا خوشحال است!:31:)
هنوز مونده تا برسید بالا
امسال زور بزنید فوقش سوم میشید:دی
نه کاگاوا رو فرمه نه گروسکرویتز نه سوبوتیچ
بقیه بازیکناتونم که یه بند مصدومن.
فعلا كه ما با وجود مصدوميت و هزار بدبختي ديگه داريم يواش يواش ميايم بالا و بايرن هم روز به روز داره بدشانسياش تكميل ميشه :27:
حالا روبن پر:31:
رئال مادريد به دنبال مسي بوندسليگا
باشگاه رئال مادريد به سفارش وکيل ارشد خود سرگرم بررسي مراحل مذاکره و خريد ليونل مسي بوندسليگا است.
به نقل از مارکا اسپانیا، ماریو گوتزه ستاره 19 ساله بورسیادورتموند آلمان با 10 بازی ملی برای کشورش به لیونل مسی بوندسلیگا شهرت پیدا کرده و برونزتی در راستای خریدهای آلمانی اخیر رئال مادرید این بازیکن را نیز به رئال مادرید پیشنهاد کرده است.
رئال مادرید از خرید نوری شاهین و آلتینتوپ به شدت ناراضی است و معتقد است در این خریدها فریب دلالان آنها را خورده و برای خرید بازیکنی دیگر از آلمان باید خیلی محتاط رفتار کند.
هافبک تهاجمی بورسیا دورتموند از تیم ملی زیر 15 سال آلمان کار خود را آغاز کرده و امروز یکی از مهرههای مورد علاقه کادر فنی تیم ملی فوتبال آلمان محسوب میشود.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=56258&title=%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF_%D8%A8%D9%87_%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%85%D8%B3%D9%8A_%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%B3%E2%80%8C%D9%84%D9%8A%DA%AF%D8%A7
یورگن کلوپ: آلمان هیچ وقت این همه استعداد جوان نداشته
سرمربی قهرمان بوندسلیگا معتقد است تیم ملی آلمان هیچ وقت به این تعداد بازیکن جوان و مستعد در اختیار نداشته است
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x355.
سایت گل – یورگن کلوپ سرمربی دورتموند معتقد است تیم ملی آلمان در مرحله نهایی رقابتهای یورو 2012 که تابستان آینده در لهستان و اکراین برگزار خواهد شد کار سختی در پیش ندارد چرا که بازیکنان جوان و ستاره زیادی در اختیار یواخیم لوو است.
آلمان به همراه هلند و اسپانیا سه تیمی بودند که تمام بازی های خود را در مرحله مقدماتی یورو 2012 با پیروزی پشت سر گذاشته اند و کلوپ معتقد است هر تیمی می خواهد عنوان قهرمانی رقابتهای فصل آینده را کسب کند باید آلمان را شکست دهد.
کلوپ در گفتگو با بیلد می گوید:" آلمان پیش از این هرگز این همه بازیکن مستعد و آینده دار در اختیار نداشته است. ما بازیکنان جوان بزرگ زیادی در تیم ملی داریم و این انتخاب آنها را برای سرمربی تیم بسیار دشوار کرده است."
"آلمان یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی یورو 2012 است و هر تیمی می خواهد قهرمان این تورنمنت شود ابتدا باید آلمان را از پیش رو بردارد. اسپانیا اصلی ترین مدعی آلمان در این تورنمنت خواهد بود."
آلمان امشب در خانه خود آخرین بازی مرحله مقدماتی یورو 2012 را مقابل بلژیک برگزار خواهد کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/10/10/2705094/%DB%8C%D9%88%D8%B1%DA%AF%D9%86-%DA%A9%D9%84%D9%88%D9%BE-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%DB%8C%DA%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87
دورتموند و میلان به دنبال ستاره هانوفر
اشمیدباچ که در سال جاری 30 بازی برای هانوفر انجام داده با پیشنهاد باشگاههای میلان و دورتموند مواجه شده است
سایت گل - درخشش مانوئل اشمیدباچ ستاره 22 ساله باشگاه هانوفر سبب شده تا باشگاههای بزرگ اروپایی برای جذب او ابراز علاقه کنند این هافبک دفاعی خوش تکنیک که در سال جاری 30 بازی برای هانوفر انجام داده با پیشنهاد باشگاههای میلان و دورتموند مواجه شده است.
گفته می شود مبلغ 7 ملیون یورو میتواند برای خرید این ستاره کافی باشد ولی باشگاه هانوفر هنوز عکس العملی در قبال پیشنهاد این دو باشگاه به اشمیدباچ نشان نداده است این ستاره 22 ساله سال گذشته موفق شد به همراه تیم خود در حضور بزرگان فوتبال آلمان به لیگ اروپا راه پیدا کند
هیچ بعید نیست مانوئل اشمیدباچ خوش آتیه زمستان راهی باشگاه بزرگتری شود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2011/10/10/2705554/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%81%D8%B1
گوتزه از قرار معلوم توی بازی بابلژیک بازی نمیکنه وبرای استراحت به دورتموند برگشته
از قرار معلوم کلوپ این درخواست رو کرده از لوو.
ولی به جاش گوندوغان بازی میکنه
فهرست بازیکنان مد نظر دورتموند برای خرید زمستانی تا به این لحظه...
رومن پاولیوچنکو ( تاتنهام ) فوروارد
مراونه چاماخ ( آرسنال ) فوروارد
مانوئل اشمیباچ ( هانوفر ) هافبک دفاعی
ادر ( برزیل ) فوروارد
جوزپه بلوسکی ( کاتانیا ) مدافع میانی