تاریخ انتشار نسخه پی سی با تاخیر در نقاط مختلف :نقل قول:
- امریکا شمالی July 24, 2012
- اروپا July 30, 2012
Printable View
تاریخ انتشار نسخه پی سی با تاخیر در نقاط مختلف :نقل قول:
- امریکا شمالی July 24, 2012
- اروپا July 30, 2012
Game Chronicles 9.7 out of 10
Destructoid 8 out of 10
GamesRadar 8 out of 10
Game Vortex 84 out of 100
Armchair Empire 9 out of 10
IGN 7 out of 10
Playstation Official Magazine UK 9 out of 10
تاپيك مهم شه لطفا!
منم نسخه 360 بازی را گرفتم ، شماره اول را روی PC بازی کرده بودم و اصلا ازش خوشم نیومده بود .
اما این شماره به نظرم بازی واقعی تر و سیاه تر شده و درجه فانتزی بازی هم کمتر شده .
رفتیم گیم اسپات اقا خون و انفجار و این موارد کل صفحرو برداشت نگو کار الکس بوده :دی
+
Official Xbox Magazine UK...: 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....:7.2
متای بازی تا الان با 12 نقد 80 هستش...
+
این روزها نمره بالای 8 گرفتن از IGN کار هر بازیی نیست ... همین که به گیم پلی 8 داده کفایت می کنه تا سرگرم بشیم...
محتوای مخفی: .................
بچه هایی که بازی می کنن همه از خیر بازی های lt+2 گذشتن یا چی؟:D
میبینم prototype مثل نسخه یکش داره میترکونه . مثل اینکه بهتر هم شده . اقا چرا خبری از نسخه PC نیست . من تحمل ندارم . یعنی تا فردا میاد ؟
عزیز نسخه PC بازی در تاریخ Jul 24, 2012 ریلیزمیشه (3 ماهه دیگه) و باید تا اون موقع منتظر بمونیم...نقل قول:
:19: OMG . این جولایش رو ندیدم فکر کردم همون 24 اوریل میاد . البته بهتر تا اون موقع skyrim رو یه دو دور دیگه میریمنقل قول:
سلامنقل قول:
من خیلی وقته از خیر lt 2 گذشتم. شما اگه هنوز lt 2 دارید پس از خیر خیلی بازی ها گذشتید.
عچب بازی خفنی این بروتوتایب 2
نمرات بازی منتشر شد...
OPM UK – 9
PX360 – 9
Videogamezone.de – 8.7
EGM – 8.5
Game Informer - 8.5 out of 10
OXM US – 8
CVG – 8
GameSpot - 7.5 out of 10
4Players.de – 7.2
OXM UK – 7
ShopTo – 5/6
SFX – 4/5
Cheat Code Central - 4.3 out of 5
1UP – C+
نقد های سایت های مختلف منتشر شد.
نقد گیم اسپات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکات خوب
- Empowering movement mechanics
- A huge variety of deadly attacks
- Incentives for experimenting
- Collectibles are fun to hunt down.
نکات بد
- Almost no challenge
- Contains little that hasn't been seen before.
نقد Game Informer هم جالب هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IGN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میانگین نمرات بازی برای PS3 از 8 نقد 84.25%
میانگین نمرات بازی برای xbox 360 از 14 نقد 80.79%
سلام
تو همون اول بازی اون دکتر رو چطوری باید پیدا کرد؟
میگه تو سطح خیابونه . اما کدوم خیابون. کسی اینجا رسیده ردش کرده. هومنجا که باید از دستگاه ترمینال اطلاعات بگیریم اما نیاز به دکتر ( اسمش یادم نمیاد ) هستش.
سلام مسلم جاننقل قول:
راستش هنوز بازیو نخریدم ولی میگن باید بری بالای ساختمونا و دنبالش بگردی.میگن یه چیز قرمز رنگ هست که بالای ساختمونا بهتر دیده میشه:5:
اره نفرات قبلی هم همینطوری پیدا کردم. ولی این یارو پیداش نیست.
کلا هم بالای ساختمونهام. می خوام بدونم دقیقا کدوم منطقست؟؟؟
سلام.نقل قول:
اره نفرات قبلی هم همینطوری پیدا کردم. ولی این یارو پیداش نیست.
کلا هم بالای ساختمونهام. می خوام بدونم دقیقا کدوم منطقست؟؟؟
اول برید بالای یه ساختمون بلند بعد LS رو بزنید که یه نور قرمز از طرف هِلِر به اطراف پخش میشه،اطرافتون رو ببینید،نور قرمز از یه مکانی قطع میشه و بر میگرده.مرکز اون قسمت که نور ازش بر میگرده مکان اون فرد هست...............
من اگه واسه این بازی یه سی پی یوی قوی(I5 2500K)نخرم دیگه رسما دیوونه شدم...
نسخه 1 ـش رو PC نمیدونم چرا کند بالا میومد . با اینکه تا الان تموم بازی ها رو حد اقل روی متوسط میکشه سیستمم.
الان LT 2 میخاد یا 3 این بازی ؟
سلامنقل قول:
ممنون . اینو میدونم که بازدن دکمه یه تشعشع قرمز میفرسته برای ردیابی. و شخصی که داخل بدنش قرمز بشه برای اطلاعات گیری باشد شکار کرد. اما منظور شما از اینکه نور ازش برمیگرده چیه؟ نور از مرکز میره از مرکزم برمیگرده.
شرمنده ولی من دقیقا متوجه نشدم.
ویرایش :
مشکل حل شد. ممنون راهنمایی شما کمک زیادی کرد.
وقتی اون تشعشع از طرف بدن هلر به اطراف پخش شد و محیط قرمز شد از یه قسمتی محیط رنگش بصورت عادی بر میگرده،اون قسمتی که این اتفاق میفته مکان اون فرد مورد نظر هست.(یه جور دیگه هم میشه این قضیه رو توضیح داد(!):وقتی از طرف هلر یه تشعشع به اطراف فرستاده میشه(محیط قرمز میشه)،این تشعشع وقتی به فرد مورد نظر برسه از طرف اون فرد هم یه تشعشع دیگه فرستاده میشه که رنگ محیط رو به حالت عادی بر میگردونه........)نقل قول:
ممنون . اینو میدونم که بازدن دکمه یه تشعشع قرمز میفرسته برای ردیابی. و شخصی که داخل بدنش قرمز بشه برای اطلاعات گیری باشد شکار کرد. اما منظور شما از اینکه نور ازش برمیگرده چیه؟ نور از مرکز میره از مرکزم برمیگرده.
شرمنده ولی من دقیقا متوجه نشدم.
دوستان بازی چطوره جذابیت نسخه قبلیو داره ؟ گرافیکش چطوره؟ چه چیزایی اضافه شده؟
اگه از نسخه قبلی خیلی لذت بردی...به نظر من که نه در همه اون مورادی که پرسیدی جواب منفیه..:دینقل قول:
فقط چیرهایی اضاف شده که اونارو هم خودم فعلا باید کمی زیاد تر برم تا ببینم ایا خوب هست یا نه
ولی باز ممکنه لذت ببری نظر من که به این قسمت منفیه :20:
این بازی هم به فنا رفت؟!نقل قول:
دلمون رو صابون زده بودیم که یه بازی توپ داره میاد چون اساسی با نسخه_ی قبلش حال کرده بودم ...واقعا حیف شد:41:
نقل قول:
اگه از نسخه قبلی خیلی لذت بردی...به نظر من که نه در همه اون مورادی که پرسیدی جواب منفیه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باز ممکنه لذت ببری نظر من که به این قسمت منفیه
اتفاقا به نظر من افرادی هم که از شماره قبل لدت بردن هم از این بازی لدت میبرن!:31:نقل قول:
این بازی هم به فنا رفت؟!
تنها نکته منفیش برای فن ها نسخه اول اینه که الکس توی این شماره دشمنمون حساب میشه و یه کاراکتر جدید رو کنترل میکنم.گرافیک بازی که نسبت به نسخه قبل بهتر شده و گیم پلی بازی هم مثل شماره قبل هست با یه سری امکانات و قابلیت های جدید.فقط بازی یکمی ساده هستش و دیگه مشکلی نداره.
به نظرم ارزش حداقل یه بار تموم کردن رو داره............
سلام
به نظر منم میتونه انتظارات طرفدارای سری قبل بر اورده.
البته دوستانی که از شماره اول خوششون اومده هم از گیم پلی هم گرافیک
فدات مهدی جان...نقل قول:
من که با نسخه قبلی کلی حال کردم
این رو هم بیشتر با اون تصور رفتم و دارم میرم ولی خب به من حال نداد نسبت به نسخه قبلی به من حال نداد..
هم گرافیکش هم داستانش تنها مورد مثبتش همون گیم پلی هستش که حال میده بری تو جلد یه پیرزن بعد ملت رو قول بزنی :27:
ولی باز میگم ممکنه از بازی خوشت بیاد :40:
IGN به گیم پلی بازی نمره 8 داده و تو نقدش هم از اون بخش بیشتر تمجید کرده (اینم نکته ای پیوستی) :دی
حالا باز تموم کنم نظر و نمره نهاییم رو میگم :دی
اقا هرکی تموم کرده آخرش رو به من بگه. میخوام ببینم تهش میمیرم یا نه!:31:
بدون الکس بازی مثل ماریو میمونه
خوب من تا 70% رفتم و تا اینجا هر چی COLLECTIBLE و ماموریت فرعی و ... بوده رو انجام دادم .
من خودم آن چنان با شماره اول حال نکردم ولی این شماره واقعا عالی کار شده .
تقریبا تو هر قسمتی نسبت به قبلی پیشرفت داشته...
گرافیک که زیر و رو شده و خیلی ارتقا پیدا کرده و نسبت به وسعت بازی و اکشنهای بیش از اندازه شلوغش در حد عالی قرار داره ، از همه مهمتر مشکلات تکنیکی مثل کمبود فریم و ... نداره .
موزیک ها خیلی حماسی تر و کوبنده تر شدن !
گیم پلی از بیخ پیشرفت کرده ! همون فرمول قبلیه و ی همه جاش پیشرفت کرده . و واقعا اکشن های شلوغ بسیار مهیج ارائه میکنه که در نوع خودش حرف نداره !
داستان هم تموم کنم میگم
تنها مشکلی که تو کل بازی من دیدم اینه که خیلی آسونه و حتما بر روی درجه سختی HARD بازی رو شروع کنین تا منطقی تر بشه
تا اینجای کار حداقل 8.5 رو داره از نظر من !
آدم بازی Open World هم میسازه اینجوری بسازه ...
واقعا بازی سرشار از هیجان و لذته ، البته من تازه گرفتم ولی همین چند دقیقه ای که بازی کردم کلی کیف کردم :20:
من با حامد موافقم........به نظر من که بازی چندان جالبی نیس.
من شماره یکش رو خیلی کم بازی کرده بودم ولی تصمیم گرفتم این شماره رو کامل بازی کنم و با ارفاق ارزش یه بار تموم کردنو داره :
اشکالات بازی :
- داستان سطحی
- ماموریتای تکراری : خیلی راحت میتونست با ایجاد ماموریتهای متنوعی مثه بتمن بازی رو زیر و رو کنه ولی افسوس که نشده
- کم عمق بودن بازی
- اسون بودن بازی که حتی در hard هم حس قهرمان بودن و لذت بردن از بازی رو تا حد زیادی از شما می گیره
- گرافیک ضعیف : البته چون فریم خوب نگه میداره میشه تا حدی از این مورد گذشت
- افکتای خشونت و خون و ....میتونس خیلی بهتر کار بشه (هنوز بعد از سالها ninja gaiden 2 در این زمینه پیشتاز)
نکات مثبت بازی :
- اپگرید های پشت سر هم که بازی رو تازه نگه میداره..........
- خوش دست بودن و سریع بودن و از همه قویتر بودن کارکتر که در چند ساعت اولیه بازی حس خوبی به آدم میده ولی بعدا جذابیتشو از دست میده
در کل اگه به بازی به چشم just for fun نگاه کنید که باید همینجوری بترکونی بری جلو یکی از بهترین گزینه ها پیش روی شماست.....
.
.
بتمن و غنی بودن بازیش حاصل 73 داستان و کمیکه. اینقدر قوی هست که تا چند سال دیگه هم بتونه بازی رو پشتیبانی کنه . ضد قهرمان های زیاد بازی کلی فرصت خلق مرحله برای بازی ساز ایجاد میکنه.در حالی که همیین ARKHAM CITY یا ARKHAM ASYLUM بر پایه هیچ کدام از کمیک های بازی ساخته نشده بود و چون نویسنده بازی خودش از نویسندگان کتاب های کمیک بتمن 2 داستان جدید رو شرح داد.نقل قول:
پروتوتایپ اما به قول شما داستان سطخی داره. بازی که خط اصلی داستانش ضعیف و هندیه نمیشه انتظار داشت ماموریت جانبی درستی هم داشته باشه .حتی بازی یک ضد قهرمان درست حسابی نداره و انقدر ایده کم اواردن که قهرمان 1 رو دشمن 2 کردن!
کاش حداقل مراحلش متنوع بود:41:
خوب بازی تموم شد !!
100 % و 1000 تا اچیو !!
نظرم رو هم صفحه قبل گفتم .
امتیاز من همون 8.5 .
این جوری که از پایان نیمه cliffhanger بازی معلومه تقریبا میشه گفت شماره سومی هم در کاره !
بعد از تمام کردن بازی حالت INSANE باز میشه ولی خوب هیچ اچیو دیگه ای توش نداره .
باس فایت آخر هم جالب بود ! جنگ بین دو قدرت مطلق دنیای بازی . کاملا خونین و خشونت بار !! فقط کاشکی این فایت رو در نقاط مختلف RED ZONE ادامه میدادن و در هر مرحله از درگیری ، باعث خرابی های بیشتری در شهر میشدن ، این جوری این جنگ خیلی حماسی تر میشد !
( شخصیت HELLER هم بدک نبود ، یه شخصیت KICK ASS بی کله ! که به ساختار بازی میخورد .
اینش که کاملا درسته و موافقمنقل قول:
ولی بازیهای زیادی هم بودن که با وجود داشتن داستان سطحی به خاطر طراحی مراحل زیبا و ایجاد چالش های مناسب بازی رو برای گیمر لذت بخش کردن........ .
که خوب متاسفانه این موارد در این بازی رعایت نشده و بازی رو به نظر من به یک بازی سطحی تبدیل کرده که فقط جنبه fun و تفریحی محض داره.
امتیازی هم که گرفته (میانگین 75 اینا)و یا حداکثر 8 براش مناسبه.....
.
منم دو روزه بازی رو گرفتم، یکم بازی کردم، به نظرم بازی متوسطی هستش.
گرافیک بازی یکم تو ذق میزنه اما قابل تحمله، گیم پلی بازی خوب و جذابه مخصوصاً آپگریدها که بازی رو سرگرم کننده کرده.
هوش مصنوعی دشمنا در حد پِلانگ تٌن هستش! بازی هم خیلی آسونه کلاً !
فعلاً دارم میرم ببینم این مرسر حرف حسابش چیه D:
برا pc طبق معمول با چند ماه تاخیر میاد :13:
این بازی خوبه؟ارزش داره بازی کنیم اینو؟تخیلیه خیلی...من همون اول اولاش گیر نمودم
چرا تو این تاپیک خبری نیست؟
این بازی برای PC اومده ولی کرک نشده؟
کرک میشه یا نه؟
این چه سوالیه میپرسی حامد جان؟!نقل قول:
بله که کرک میشه ... چرا نشه .. ؟! :31:
برای pc اومده ولی هنوز کرک نشده که همین فردا پسفردا کرک میشه.:10:
تاریخ عرضه رسمیش کیه ؟