بچها چرا وقتی طوره پنالتی خراب کرد داشت میخندید نتونست خوب نقش بازی کنه
Printable View
بچها چرا وقتی طوره پنالتی خراب کرد داشت میخندید نتونست خوب نقش بازی کنه
پرسپوليس به مرحله نيمه نهايي جام حذفي رسيد
تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه 4 بر 2 سپاهان را شکست داد و در مرحله نيمه نهايي بايد به مصاف فولاد خوزستان برود.
ديدار دو تيم پرسپوليس و سپاهان در 120دقيقه بازي گلي نداشت تا بازي به ضربات پنالتي کشيده شود.
بازي در طول 90 دقيقه بسيار سرد و کسل کننده سپري شد اما در دو وقت 15 دقيقه اضافي تيمها بازي هجومي را ارايه کردند ولي بازهم قفل دروازهها در اين ماراتن فوتبال باز نشد تا ضربات پنالتي برنده را تعيين کند.
در ضربات پنالتي پرسپوليس با نتيجه 4 بر 2 برابر سپاهان به برتري رسيد و در مرحله نيمه نهايي بايد پنجشنبه هفته جاري در اهواز به مصاف فولاد خوزستان برود.
پنالتي زنان پرسپوليس: مازيار زارع، وحيد هاشميان، مجتبي شيري( توپش به تير دروازه خورد)، محمد نوري، حميد عليعسگر
پنالتي زنان سپاهان اصفهان: هادي عقيلي( به بيرون زد)، ابراهيم توره( به بيرون زد)، هاشم بيکزاده، اميد ابراهيمي
ديگر ديدار اين مرحله روز پنجشنبه بين دو تيم ملوان و استقلال در انزلي برگزار ميشود.
کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=45220&title=%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%D9%8A%D8%B3_%D8%A8%D9%87_%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87_%D9%86%D9%8A%D9%85%D9%87_%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%8A%D9%8A_%D8%AC%D8%A7%D9%85_%D8%AD%D8%B0%D9%81%D9%8A_%D8%B1%D8%B3%D9%8A%D8%AF
پرسپوليس صفر (4) ـ سپاهان صفر (2)؛ پرسپوليس فاتح ماراتن آزادی
شاگردان علي دايي در مقابل 75هزار تماشاگر پرخروش در ضربات پنالتي سپاهان را شكست دادند و به نيمه نهايي جام حذفي رسيدند آنها در اين مرحله با فولاد بازي خواهند كرد.
محتوای مخفی: ترکیب دو تیم و اسامی داوران
داربی بزرگ ایران در جام حذفی بین دوتیم پرسپولیس ، وسپاهان در حالی اغاز شد . که استقبال بی نظیر هواداران تهرانی درحضور سوزوکی نایب رئیس کنفدراسیون فوتبال اسیا از نکات کلیدی این مسابقه بود .
محتوای مخفی: شرح بازی
منبع: گل
واقعا بردو بهتون تبریک میگم
خیلی خوشحال شدم بردین.تویه 90 دقیقه باید کارو تموم میکردین پتانسیلشو داشتین
دوستانه اصفهانی باختو انداختن تقصیر داور
من نمیدونم چرا اون نوروزی تو زمینه ولی هاشمیان بیرونه؟واقعا اون نوروزی در حده پرسپولیس نیست.به نظرم اگه هاشمیان تو بازی بود از اول بازی تو 90 دقیقه تموم بود.همینطور فشنگچی که واقعا بازیکنه خوبیه
بازیکنایه سپاهان تحته تاثیر جو ورزشگاه قرار گرفته بودن دستو پاشونو گم کرده بودن طبیعی بود نتونن پنالتیارو گل کنن.بالاخره باید بینه یه تیمه محبوبو پرطرفدار با یه تیمه معمولی یه فرقی باشه که اینم یه فرقه کوچیکش بود
بازیه خوبی بود ! حداقل وقت های اضافش که اینطوری بود ! پرسپولیس امروز واقعا خوب بازی کرد ! چند تا حرکت ترکیبی کردن نشون دادن دیشب خوب فینال جام باشگاه ها رو دیده بودن !!
چرا بازی دیشب و بازی امروز رو دادن مزدک ؟! هیچکدوم رو هم خوب گزارش نکرد !! حالا بازی سرده ! این مزدک دیگه چرا 387 بار میگه بازی اینطوری بازی اونطوری ؟! بدتر با اعصاب بیننده بازی می کنه !
حالا رسیدیم به فولاد ، اونم تویه اهواز ! به نظر من از بازی با سپاهان هم سخت تره !
خب این بر می گشت به تاکتیک تیم و اینکه هاشیمان بصورت جانشین اکثر مواقع بهتر جواب میده . نوروزی موثر بازی می کنه ، دوندگی خوبی داره . قبول دارم در حد پرسپولیس نیست . زمانی که اومد پرسپولیس اشتباه نکنم بعنوان آقای گل لیگ یک اومد !نقل قول:
من نمیدونم چرا اون نوروزی تو زمینه ولی هاشمیان بیرونه؟واقعا اون نوروزی در حده پرسپولیس نیست.به نظرم اگه هاشمیان تو بازی بود از اول بازی تو 90 دقیقه تموم بود.همینطور فشنگچی که واقعا بازیکنه خوبیه
فشنگچی هم عصای دست دایی هست . خوب ازش بازی می گیره . تعویض های خوبی بود .
مزدک امروز افتضاح بود، مثل دیشب ... یکی از عوامل مهم خستهکننده شدن بازی خودش بود !!
نمیدونم عادل چرا پیداش نیست ... شاید این مرتیکه ذکایی باهاش چپ افتاده ...
در مورد نوروزی هم، به نظرم بین بازیکنایی که داریم خداییش خیلی تاثیرگذاره ... موقعیتطلبه (گلش به پیکان رو به یاد بیارید) ... امروز هم خیلی خوب بازی کرد، نمیدونم چرا تعویض شد ... شاید بادامکی گزینهی بهتری واسه تعویض بود (با یه کم تغییر ارنج) ...
امروز واقعاً تاکتیک دایی به خصوص از اواخر نیمهی دوم عالی بود ...
اخبار
كاشاني: پژو 206 پاداش قهرماني بازيكنان پرسپوليس
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي راه شکست دادن مجيد جلالي را بلد است.
محتوای مخفی: ادامهی خبر
+
حقيقي: بازيكنان بزرگتر از عقيلي هم پنالتي از دست دادهاند
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيکنان بزرگتر از هادي عقيلي مثل خود علي دايي نيز پنالتي از دست دادهاند.
+
جواد کاظميان : فکر ميکنم فينال جام حذفي برگزار شد
هافبک سپاهان گفت: به نظر من ديدار برابر پرسپوليس حکم فينال رقابتهاي جام حذفي را داشت.
+
ساكت: پنالتي چهارم پرسپوليس بايد تكرار ميشد
مدير عامل باشگاه سپاهان گفت: اعتقاد داشتيم که پنالتي چهارم پرسپوليس تکرار ميشد.
+
جانواريو: مستحق شكست نبوديم
فابيو جانواريو پس از شکست سپاهان در ضربات پنالتي برابر پرسپوليس عنوان کرد: حق ما در اين ديدار شکست نبود.
+
جر و بحث قلعهنويي و تركي و شعار هواداران سپاهان عليه پرسپوليس
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان در پايان مسابقه با داور جر و بحث کرد.
محتوای مخفی: ادامهی خبر و حواشی
+
پس از برتري پرسپوليس برابر سپاهان در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي در ضربات پنالتي بازيکنان پرسپوليس صحبتهايي را در جمع خبرنگاران انجام دادند.
محتوای مخفی: اظهارات بازیکنان
+
حواشی
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با رئيس کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا صحبت کرد.
محتوای مخفی: ادامهی حواشی
منبع: ورزش 3
ماشاالله چقدر خبر !!
نوري: ميتوانستيم در وقت قانوني سپاهان را شكست دهيم
ورزش 3 - هافبک پرسپوليس گفت: اگر کمي دقت ميکرديم ميتوانستيم در وقت قانوني سپاهان را شکست دهيم.
+
وقتي نوبت پنالتي ميرسد غزل خود را ميخوانم / قلعه نویی:آن از مهدويكيا، اين هم از عقيلي؛ در پنالتي شانس ندارم
شخصا علاقه دارم يك سال ديگر در سپاهان بمانم. من پيشنهادي از استقلال نداشتم و 2 يا 3 ماه است كه با فتح اللهزاده حرف نزدم تا اينكه به خاطر فوت مادرش به او تسليت گفتم
محتوای مخفی: ادامهی مصاحبه
+
واكنش عجيب دايي به دوربين90 : يقهام را نميبندم!(راست میگن! یقهاش خیلی باز بود :دی ولی خبرنگار 90 هم کارش اشتباه بود ... میشناسه دایی رو، نباید همچین حرفی میزد)
+
5 نكته جذاب از بازي پرسپوليس-سپاهان
خلوت كردن مهدي رحمتي با پسرش قبل از ضربات پنالتي از لحظات نادر و جذاب اين بازي بود. حيف كه توره و عقيلي دقت كافي به خرج ندادند و زحمت پدر و پسر به هدر رفت.
محتوای مخفی: ادامهی نکات
پ.ن: چه سرعت عملی داره سایت گل !!
===================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتش 70 هزار نفری ؛ پرسپولیس را به پیروزی رساند/ شبی که فوتبال رنگ پاکی را دید
خبرآنلاین - این شب زیبای فوتبال ایران بود. شب فوتبال . شبی که هیجان نفس های عشق فوتبال ها ، دوباره زیبایی فوتبال را به آزادی هدیه داد. روز پیروزی طرفداران پرسپولیس
منم با آقا محمد موافقم
اول اینکه برد رو به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم
برد شیرین و دلچسب و صد البته حساسی بود
نظر شخصیم بازی مقابل فولاد توی ورزشگاه تختی اهواز (فکر میکنم البته :) ) اونم جلوی تیمی مثله فولاد و مربی مثله مجید جلالی از بازی امروز خیلی سخت تر خواهد بود
امیدوارم بازیکن ها هرکاری میتونن برای برد انجام بدن :)
سـلام.
برد دلچسبی بود. هواداران تیم واقعا تاثیر گذارن بودن.
اقا اجازه هست ؟!:31:
منم برد رو به پرسپولیسیها تبریک بگم
هر چند دوست نداشتم اس اس فینال رو بخوره به پرسپولیس ولی حالا که فکرشو می کنم خیلی هم بد نیست . بازی جالبی می شه
هر چند هر دو تا تیم بازی خیلی خیلی سختی رو تا قبل از فینال پیش رو دارند.
تبريك ميگم برد مقابل سپاهان رو
واقعا نميشد داشته هاي قلعه نويي و داشته هاي دايي رو با هيچ معياري با هم مقايسه كرد
با توجه به بازيكنايي كه دايي در اختيار داشت به نظر من خيلي بهتر بازي كرد و ميتونست در طول بازي به پيروزي برسه و كار رو به ضربات پنالتي نكشونه
بازي چندان زيبايي نبود دو تيم خيلي احتياط ميكردن اما چيزي كه كاملا مشهود بود اين بود كه سپاهان تقريبا در جريان بازي موقعيتي ايجاد نكرد و بيشتر روي كرنرها و ضربات ايستگاهي برنامه داشت
اما پرسپوليس گاه گاهي كاراي تركيبي خوبي انجام ميداد
فكر ميكنم در طول بازي دقيقا يادم نمياد چه دقيقه اي اما روي يه سانتر حسيني توي 18 روي نوري خطا كرد
در حالي كه نوري آماده بود كه سر بزنه از پشت روش خطا كرد كه به نظر من پنالتي بود
اما در مورد اون پنالتي فكر ميكنم درست اين بود كه داور ضربه رو تكرار كنه هرچند كلا امروز سپاهان نه در جريان بازي خوب بود و نه در جريان پنالتيها
راستي اين رضايي كي ميخوا برگرده يه ستاره داريم همونم مصدوم شده
فولاد 13- پرسپوليس 4 ؛ اين عادلانه نيست !
پرسپوليس بايد 4روز بعد از يك بازي سنگين و 120دقيقهاي مقابل سپاهان به مصاف فولادي برود كه از 30ارديبهشت و پيروزي در آخرين هفته ليگبرتر مشغول استراحت و بازيابي قواي خود بوده است
سايت گل- برنامههاي نامنظم فوتبال ما هميشه يك جايي تاثير منفي خود را نشان ميدهد. وقتي بازيهاي جام حذفي بدون يك برنامه منظم و مدون در اوقات خالي ليگ برگزار ميشود، وقتي فدراسيون سه تيم را در مرحله نيمهنهايي و دو تيم ديگر را در مرحله يكچهارم نهايي رها ميكند تا ادامه جام حذفي را در پايان ليگ پي بگيرد، نتيجه ميشود همين كه حالا در حساسترين مراحل جام حذفي دو تيم بايد در شرايطي روبهروي هم بايستند كه يكي از آنها 4روز استراحت كرده و ديگري 13روز!
در حالي كه در تورنمنتهاي مهم و در مراحل حساس حتي يك روز فرصت كمتر يا بيشتر براي استراحت تيمها هم نكته مهم و موثري به شمار ميآيد پرسپوليس بايد 4روز بعد از يك بازي سنگين و 120دقيقهاي مقابل سپاهان به مصاف فولادي برود كه از 30ارديبهشتماه و پيروزي در آخرين هفته ليگبرتر مشغول استراحت و بازيابي قواي خود بوده است.
به همه اينها اضافه كنيد بازي كردن در زمين حريف كه مشكلات پرسپوليس در مقابل فولاد را دوچندان خواهد كرد. در واقع بايد گفت برنده اصلي ماراتن 120دقيقهاي پرسپوليس و سپاهان كسي نبود جز مجيد جلالي و تيمش فولاد خوزستان.
نقل قول:
برد و به پرسپولسیسی ها تبریک میگم ولی سپاهان از کی تاحالا شده تیم معمولی؟
نقل قول:
Wikipedia
سپاهان پر افتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر ایران با سه مقام قهرمانی در دوره های دوم، نهم و دهم است و اولین تیم ایرانی است که به فینال لیگ قهرمانان آسیا و جام باشگاههای جهان در سال ۲۰۰۷ میلادی راه یافت. این تیم پر افتخارترین تیم دههٔ ۱۳۸۰ فوتبال ایران و اولین و تنها باشگاهی است که توانست در فصل ۹۰-۸۹ از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند و برای دومین سال متوالی قهرمان شود.
سلام به همه ي دوستان پرسپوليسي :40:
منم تبريك ميگم برد جلوي سپاهان ُُ ... :20:
هر چند بازي تو 90 دقيقه اصلا چنگي به دل نزد؛ به سختي تيم موقعيت ايجاد مي كرد؛ ارنج و تعويض ها هم به نظر من جالب نبودن... البته تو وقت هاي اضافه تيم بهتر كار كرد...
از اينها كه بگذريم، دم همه ي اونايي هم كه اومدن ورزشگاه گرم...
فوتبال جذابيتش به تماشاگره...
موند بازي با فولاد، كه واقعا بازي سختيه تو اهواز، با تيم خوب مجيد جلالي؛ مضافا اينكه پرسپوليس فرصت استراحت كمتري داره نسبت به فولاد...
به هر حال ايشالا فولادُ هم مي زنيم و ميريم فينال...
چون پرسپوليس بايد هدفش آسيا باشه...
پ.ن. پرسپوليس هنوز انقدر تيم بزرگي هست كه بردن يه بازي 1/4 نهايي جام حذفي، تو خونه، و با پنالتي، باعث نشه كه اين طور كادر فني و بازيكناش از خودشون بيخود بشن...
با اين قسمتش اصلا حال نكردم...
با این که استقلالیم از باخت این پر مدعا ها خیلی خوشحال شدم. در ثانی علی دایی برای ناصر خان مشکی پوشیده بود ولی قلعه نویی نه.:41:
زنده باد پرسپولیس بزرگ که نشون داد هنوز خیلی مونده بعضی تیم ها که خودشون رو قطب میدونن برسن به نام بزرگ پرسپولیس ....
ضمنا از این دسته تیم ها زیاد اومدن و رفتن ... اونی که میمونه و مونده پرسپولیس ایرانه .....
نکنه خنده دار دیروزم اعتراض به داوری هست که فقط میشه خندید :31:
زنده باد طرفدارای گل پرسپولیس :11:
دوست من از این جمله تیم ها تو تاریخ زیاد اومدن و رفتن ..... فولاد قهرمان شد سال بعد دسته پایین ....نقل قول:
بزرگ بودن به طرفدار .... سابقه .... شخصیت ..... و خیلی چیزها ربط داره ..... سپاهان خیلی مونده بزرپ بشه جدی میگم .
Wikipediaنقل قول:
Wikipedia
سپاهان پر افتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر ایران با سه مقام قهرمانی در دوره های دوم، نهم و دهم است.
پرسپولیس از آغاز تاریخ خود، ۹ بار در بالاترین دسته لیگ فوتبال ایران به قهرمانی رسیده (یک جام منطقهای ۲جام تخت جمشید ۴جام آزادگان و ۲جام خلیج فارس) و از این جهت رکورددار است.
به نظرم نباید از الان استقلال و پرسپولیس رو فینالیست بدونیم ، از سویی ملوان با کوله باری از افتخار در جام حذفی رودرروی استقلال قرار داره و از طرف دیگه فولاد مرموز جلالی برابر پرسپولیس ( هرچند که دایی آمار خوبی در برابر تیمهای جلالی داره ) .
هرچند امیدوارم که پرسپولیس یک پای فینال باشه و بتونه از عنوانش دفاع بکنه .
به نظر من پنالتی نوری درست بود . الان هم که نگاه کردم کارشناسان داوری هم تایید کردن . هنگام زدن ضربه مکث نکرد بلکه حین دویدن رسیدن به توپ مکس کرد( نمی دونم چطوری بگم ! )نقل قول:
اما در مورد اون پنالتي فكر ميكنم درست اين بود كه داور ضربه رو تكرار كنه هرچند كلا امروز سپاهان نه در جريان بازي خوب بود و نه در جريان پنالتيها
راستي اين رضايي كي ميخوا برگرده يه ستاره داريم همونم مصدوم شده
رضایی هم مصدومیتش طولانی شده ، نمی دونم به دلیل برنامه تمرینی بد و ... بعید می دونم با این غیبت طولانی بتونه به تیم کمک کنه ... تا بیاد آماده بشه بازی ها تموم شده .
من هم موافقمنقل قول:
به قول آقا محمد بازي با فولاد ميتونه سخت تر از بازي با سپاهان باشه
بازي استقلال هم خيلي سخته اصلا بعيد نيست شاهد يك فينال تمام شهرستاني باشيم به ويژه اينكه هر دو تيم تهراني ميهمان هستند
ديروز ما خوزستاني ها هواي 51 درجه رو در بعضي از شهرها تجربه كرديم اونهم توي بهار
مطمئنا كار پرسپوليس در اين هوا سخته
پي نوشت: به عنوان يه خوزستاني واقعا برام سخته طرفدار فولاد نباشم اما از اون سمت هم از بچگي خود به خود طرفدار پرسپوليس بزرگ شدم در كل اميدوارم بازي زيبايي بشه و تيمي كه لايق تره بره فينال
دقیقا منم مثل تو شدم علیرضا جان!نقل قول:
پرسپولیس یا فولاد؟!:31:
پ.ن:به عنوان یه خوزستانی دوست دارم فولاد قهرمان شه(تا دوباره مثل قبل به اوجش برگرده) و به عنوان یه پرسپولیسی دوست دارم پرسپولیس قهرمان شه !:31:
:10:
عسگری به جات گفته محمد جون :دینقل قول:
حسین عسگری، قضاوت تیم داوری بازی پیروزی و سپاهان را بسیار خوب و مطلوب دانست.
به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال درباره قضاوت تیم داوری بازی گفت:«بازی بسیار حساسی بود و جمعیت 80 هزار نفری که به ورزشگاه آمده بود در حد داربی بود و ماهیت این دیدار هم به نظر من مثل داربی حساس بود. تیم داوری در این بازی حساس بسیار خوب قضاوت کرد و با توجه به قضاوت خوبی که انجام شده ، تسلط تیم داوری بر تمام صحنه های بازی کاملا مشهود بود.»
عسگری درباره صحنه پنالتی محمد نوری که مهدی رحمتی به آن اعتراض داشت و پس از پایان بازی نیز مدیرعامل و سرمربی تیم سپاهان به آن اعتراض داشتند، گفت:«ترکی در این صحنه شاهکار کرد و کار او در این صحنه بر قضاوت خوبش صحه گذاشت چرا که او با تسلط کامل به قوانین بازی در این صحنه عین قانون عمل کرد.»
او با توضیح قانون پنالتی گفت:« در قانون آمده بازیکن تا زمانی که به توپ ضربه نزده می تواند دروازه بان را فریب دهد و زمانی که محمد نوری حرکتش را انجام داد، دو قدم مانده بود به توپ برسد و قانون می گوید زمانی فریب دروازه بان خطا محسوب می شود که دویدن بازیکن تمام شده باشد و زننده ضربه در یک قدمی توپ باشد. در این صحنه محمد نوری پیش از ضربه زدن مکث نکرد و دو قدم مانده به توپ مکث کرد. احتمالا در این زمینه بازیکنان پیروزی تمریناتی داشتند. چرا که نوری همانطور که گفتم پس از مکث هم حرکت داشت و در دو قدمی توپ بود. البته این قانون قبلا ابهام داشت اما جدیدا فیفا با شرح دقیقی که بیان شد ، قانون را توضیح داده است.»
عسگری با اشاره به اینکه تیم ها باید با استفاده از متخصصان داوری از مسائل آموزشی در این زمینه های حساس آگاه شوند گفت:« باشگاهها باید و کارگاههایی را در این زمینه برگزار کنند تا مدیران و مربیان بدون آگاهی اظهار نظر نکنند. البته من انتظار دارم که تماشاگران محترم و اصحاب رسانه هم اطلاعاتشان را به روز کنند تا علیه داوران جو سازی نشود.»
او در پایان درباره صحنه های مشکوک به آفسایدی که کادر فنی سپاهان به آن اعتراض کردند گفت:«تصمیمات کمک داوران کاملا درست بوده و همانطور که گفتم داوری در این بازی حساس در سطح بالایی بود و من از این بابت خوشحالم.»
محمد جان تا جايي كه من ميدونم توي قانون جديد بازيكن اصلا نبايد بعد از شروع حركتش مكث كنهنقل قول:
نميدونم شايد هم اشتباه ميكنم در كل كارشناساي داوري بيشتر ميدونن
جلالي: منتظر يک روز بزرگ براي فوتبال خوزستان باشيد
سرمربي فولاد خوزستان با بيان اينکه برايم تفاوت نداشت با پرسپوليس و سپاهان در نيمه نهايي جام حذفي روبرو شويم،گفت: مقابل پرسپوليس منتظر يک روز بزرگ و بيادماندني براي فوتبال خوزستان باشيد.
هاشميان: مصدوميت اجازه نداده به طور كامل در خدمت پرسپوليس باشم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه مصدوميتها اجازه نداد که به طور کامل در خدمت پرسپوليس باشم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي غايبان تمرين امروز تمرينات اختصاصي در نظر گرفت.
دايي: من مديون اين هوادران هستم
سرمربي پرسپوليس گفت: من مديون اين هوادران هستم. اگر اين هواداران تحريک نشوند و اگر به سمت و سوي ديگر سوق داده نشوند مطمئن باشيد هميشه عاشق پرسپوليس ميمانند. هوادار دوست دارد پرسپوليس ببرد، نه اينکه ببازد.
محتوای مخفی: ادامهی مصاحبه
حيدري: حرف دايي به من انگيزه زيادي داد
مدافع پرسپوليس گفت: روز گذشته با 50 درصد پرسپوليس، تيم ملي را شکست داديم.
در مورد اينكه ميتونه فريب بده كه طبيعيه عسگري بايد ميگفت ميتونه مكث كنه يا نهنقل قول:
فكر ميكنم بايد امشب نود رو ببينيم و نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم
پ.ن: كوروش جان بابت خبرها دستت درد نكنه نحوه قرار دادن اخبارت هم خيلي قشنگه
تشكر باشگاه استقلال از هواداران پرسپوليس به دليل ارج گذاشتن به حجازي
باشگاه استقلال از اينکه هواداران پرسپوليس به مرحوم حجازي ارج گذاشتند، تشکر کرد.
به نقل از سايت باشگاه استقلال، محمد سررشتهداري، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: از باشگاه، مسئولان، کادرفني، بازيکنان و هواداران باشگاه پرسپوليس به پاس احترام و قدرداني آنها از اسطوره باشگاه استقلال، مرحوم ناصر حجازي سپاسگزاريم. آنها با رفتار خود ثابت کردند قدر و منزلت اسطوره تاريخساز باشگاه استقلال را ميدانند و آنچه در فوتبال ماندگار است ياد نيک است. از طرف روابط عمومي باشگاه استقلال از مجموعه پرسپوليس و هواداران عزيز تيم سرخپوش تهراني که در مراسم بزرگداشت حجازي و بازي با سپاهان سنگ تمام گذاشتند، سپاسگزار هستم.
http://www.varzesh3.com
اول در مورد پ.ن: خواهش میکنم علیرضا جان ... دو سه صفحهی قبل رو دیدم که خیلی صفحات طولانی شدن و ممکنه کاربرا خوششون نیاد، این بود که همه رو ویرایش کردم و از spoiler استفاده کردم تا هر کی هر خبری رو دوست داشت، کامل بخونه ...نقل قول:
اما در مورد عسگری و نظرش ... موافقم باهات، همیشه طرفداری میکنه از داورا (که این دفعه باید از کمک داور تشکر میکرد نه داور !! کمک ترکی بود که بهش گفت پنالتی صحیحه، خودش مردد بود)
محتوای مخفی: خبر مربوطه
اما فنایی هم همین نظر رو داده :
فنايي: مكث بازيكن در مسير حركت خطا نيست
کارشناس داوري فوتبال گفت: اگر بازيکن در مسير خود مکث کند و سپس پنالتي را بزند خطا نيست.
محمد فنايي در مورد پنالتي محمد نوري که با مکث همراه و از سوي محسن ترکي پذيرفته شد، اظهار داشت: من اين صحنه پنالتي را نديدم اما مکث در پنالتي چند نوع است. اگر بازيکن در مسير خود مکث کند و سپس پنالتي را بزند خطا نيست و گل صحيح است اما اگر بازيکن روي توپ مکث کند و پايش را نشان دروازه بان دهد و سپس بعد از مکث ضربه را بزند خطا است.
خداییش هم از خیلی از این کارشناسا، کارشناس تره !!نقل قول:
نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم
========================
خبر کامل اون قضیهی دوربین نود و یقهی دایی :
سرمربی پرسپولیس با دوربین برنامه نود مصاحبه نکرد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس پس از پایان کنفرانس مطبوعاتی اش مقابل دوربین های تلویزیونی قرار گرفت تا با آنها مصاحبه کند.در بین این دوربینها دوربین برنامه عادل فردوسی پور هم قرار داشت که دایی مقابل آنها قرار گرفت تا سوالات را جواب بدهد.
در همین حین یکدفعه گزارشگر برنامه نود با درخواست از علی دایی مبنی بر اینکه دکمه پیراهن خود را ببندد تا فیلمبردار کارش را شروع کند باعث شد تا دایی از کوره در برود و بگوید:«به شما چه ربطی دارد که یقه من باز
است؟این زندگی شخصی من است.اصلا بروید با کسی مصاحبه کنید که یقه اش بسته است!»
منبع: خبرآنلاین
========================
خبر کامل مصاحبهی دایی بعد از تمرین امروز در مورد هوادارا و لیدرها و ... : (این یکی نکات جدیدی داره)
دایی: مگر (2 زار) پول کف دست جمعیت گذاشتم؟ / این ها با عشق تشویق می کنند
محتوای مخفی: خبر کامل
این یکی از خبرهایی بود که خیلی حال کردم باهاش :40:
به گزارش برنا؛ ساعت حدود یازده شب است که با صدای ناگهانی بلندگوهای هواپیما در پرواز اصفهان - تهران از خواب میپرم:
- مسافران محترم! من خلبان این پرواز هستم. به اطلاع شما می رسانم :بازی همین الان تمام شد و پرسپولیس بُرد!
سوت و کف ِ مسافران جوان و حتی جا افتادههای ظاهراً تهرانی ِ هواپیما ...
-خلبان ! دوسِت داریم ، خلبان! دوسِت داریم! :40::40::31:
به گزارش سرویس ورزشی برنا و به نقل از سایت پرسپولیس، فرشاد پیوس درخصوص بازی دیشب پرسپولیس و سپاهان گفت: تمام 120 دقیقه را در ورزشگاه بودم. خوشبختانه هواداران استقبال بسیار خوبی از این دیدار کرده بودند و به دور از مسائل حاشیه ای تنها به تشویق تیم مشغول بودند.
=============================
حضور 70 دقیقهای دایی در رختکن و خوشحالی سرخپوشان
به گزارش سرویس ورزشی برنا، تیم فوتبال پرسپولیس بعد از برد مقابل سپاهان در جام حذفی امروز تمرین خود را برگزار کرد.
محتوای مخفی: حواشی و اخبار مربوط به تمرین
خب خيلي خوشحالم كه من اشتباه ميكردم و پنالتي نوري كاملا درست بوده
و ما بدون عذاب وجدان ميتونيم با خيال راحت روي بازيها تمركز كنيم
من فكر ميكردم بعد از شروع حركت نبايد توقف كنه اما مثل اينكه فقط توي قدم آخر نبايد اين كارو بكنه
هرچند صحنه هاي جريان بازي رو نشون ندادن
يه سوال چند ماه پيش روي همين ضربه پنالتي يه تغييراتي توي قانون دادن، چي شد؟
احتمالا من برداشت اشتباه كردم از اون تغييرات
اتفاقا همین موضوع هم تویه ذهن من بود که اون تغییر قوانین چی بود ؟ الان که نگاه کردم مورد خاصی پیدا نکردم ، وقت نشد متن اصلی انگلیسی رو پیدا کنم و بخونم اما احتمال میدم این تغییر همینی هست که الان داره اعمال میشه یعنی قبلا مکث هنگام زدن پنالتی در هر حالتی بلامانع بود(یاد پنالتی شاهکار برهانی افتادم !! :D ) اما الان در حین حرکت بلامانع هستنقل قول:
يه سوال چند ماه پيش روي همين ضربه پنالتي يه تغييراتي توي قانون دادن، چي شد؟
علي دايي نام دو بازيکن را از ليست خود براي ديدار مقابل فولاد خوزستان خط زد.
==============================
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط پرسپوليس به بازيکنان گفتم شما فقط فکر بازي باشيد، من دعوا ميکنم.
محتوای مخفی: اظهارات دایی پس از تمرین امروز
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبل از سفر به خوزستان صبح امروز پشت درهاي بسته برگزار شد.
محتوای مخفی: اخبار و حواشی تمرین امروز
کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در تمرين اين تيم حضور پيدا کرد.
==============================
کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: من با دايي مشکلي نداشتم اما از ايشان بپرسيد چرا امروز سر تمرين بودم.
محتوای مخفی: ادامهی اظهارات باقری
مجيد جلالي مي گويد آماده انجام يک ديدار بزرگ با پرسپوليس است و به اين نکته اشاره مي کند که تيمش مجاز نيست به خستگي بازيکنان پرسپوليس پس از مصاف سنگين با سپاهان اعتنا کند.
محتوای مخفی: ادامهی اظهارات جلالی
منبع: ورزش 3
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز (چهارشنبه) از 9 بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در اردوي تيم ملي دعوت کرد.
مسئولان باشگاه پرسپوليس پاداش بازي با سپاهان را به حساب محمود خوردبين واريز کردند.
مهر نوشت:
بازیکن و سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به نتایجی که این تیم در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر کسب کرده است گفت: «هیچکس به یاد ندارد که پرسپولیس در یک دوره لیگ اینقدر باخته باشد و دل هواداران را شکسته باشد.»
محتوای مخفی: ادامهی اظهارات پروین
فارس نوشت:
طبق گزارش رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاههای پرسپولیس و استقلال و 10 تیم دیگر مورد تأیید قرار نگرفتند.
محتوای مخفی: ادامهی خبر و جدول ارزیابی تمام تیمهای لیگ از سوی بازرسان
محتوای مخفی: ادامهی خبر و جدول ارزیابی تمام تیمهای لیگ از سوی بازرسان
صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی رو تبریک میگم!:40:
ولی اندر کف عقل مسئولان مسابقم که تو این هوا اجازه دادن بازی برگزار بشه!:41:
پرسپولیس نیمه اول خیلی بد بازی کرد و اگه مهاجم های فولاد باتجربه بودن کار رو نیمه اول تموم میکردن!
ولی نیمه دوم دایی تیم رو از این رو به اون رو کرد!
نیمه دوم پرسپولیس واقعا سر بود و فولاد کاری نتونست بکنه!
به امید شکست ملوان و قهرمانی!
به پرسپوليسيها رفتن به فينال رو تبريك ميگم
چقدر بد بود وقتي داور ميخواست بازي رو قطع كنه اما ناظر اجازه نميداد
امروز هواي خوزستان از همه نظر وحشتناك بود دماي هواي بيشتر از 50 درجه و گرد و خاكي كه لحظه به لحظه بيشتر ميشد
بازي اصلا نبايد انجام كيشد واقعا براي سلامتي بازيكنا و تماشاگرا خطرناك بود
فكر ميكنم همه كسايي كه در ورزشگاه بودن حتما بايد برن دكتر چون احتمالا همشون توي ششهاشون پر شده از خاك به ويژه بازيكنا كه نفسهاي عميق تري هم ميكشيدن
فكر ميكنم نيمه اول اگر فولاد سه بازيكنشم اخراج ميشد بازي خودش رو انجام ميداد و واقعا پرسپوليس شانس اورد كه گل نخورد
فولاديها با پاسهاي طولي خيلي زود سعي داشتن از عمق دفاع پرسپوليس به دروازه برسن كه خيلي هم موفق بود و اگر شانس داشتن و خودشونم دقت بيشتري داشتن ميتونستن كار پرسپوليس رو در نيمه اول تموم كنن
دايي هم بي جهت آفسايد گيري ميكرد و خط دفاع رو جلو اورده بود چون بارها فولاديها توپ رو پشت دفاعاي پرسپوليس مينداختن و فرار ميكردن
يه برخورد هم توي 18 پرسپوليس شد كه ميتونست پنالتي بگيره
اما نيمه دوم فولاد واقعا دور از انتظار من بازي كرد فكر ميكردم پرسپوليسيها از نظر بدني كم بيارن توي اون هوا و طبيعي هم همين بود اما در كمال تعجب مثل اينكه فولاديها كم اورده بودن با توجه به اينكه پرسپوليس چند روز پيش يه بازي 120 دقيقه اي هم داشت باز هم تعجب من بيشتر ميشه فولادي كه نيمه اول بارها از عمق فرار كرده بود و خطرناك بود نيمه دوم يك بار هم اين كار رو نكرد
عقبتر اومدن زارع و نزديكتر شدنش به خط دفاعي باعث شده بود جلوي دفاع پرسپوليس فضا كمتر بشه و اين كار فولاديها رو سخت تر كرده بود ضمن اينكه دفاع پرسپوليس هم كمي عقبتر بازي ميكرد و هم سعي در افسايدگيري نداشتن
دفاعاي كناري هم زياد جلو نميرفتن تا پشت سرشون خالي نشه به همين خاطر از فرارهاي نيمه اول نوروزي و افشين خبري نبود
كلا دفاع پرسپوليس نيمه دوم خيلي خوب بود
با اين حال اگر فولاد بازي نيمه اولش رو ادامه ميداد برد پرسپوليس بعيد بود
ناگفته نمونه بي تجربگي بازيكن جوون فولاد و كار بيخودش و اخراجش كار فولاد رو مشكل كرده بود
در كل توي اين هواي بسيار بد بازي بدي نشد و اگر هوا خوب بود بازي بهتري خصوصا از سمت فولاد ميديديم
بشخصه انتظار بيشتري از فولاد به ويژه نوروزي و آرش افشين داشتم
به اميد پيروزي پرسپوليس در فينال هر چند با بازيي كه امروز از ملوان ديدم كار خيلي سختيه
علي دايي: گرفتن يک جام حق پرسپوليس است
علي دايي گفت: امسال گرفتن يک جام حق پرسپوليس است.
سرمربي پرسپوليس پس از پيروزي يک بر صفر تيمش برابر فولاد خوزستان و صعود به فينال جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: فکر کنم بازي با وجود شرايط آب و هوايي که وجود داشت، بازي با کيفيتي بود، هر دو تيم از نظر تنفسي با مشکل مواجه شده بودند و بازيکنان دو تيم کارآيي لازم را به نحو احسن در زمين نداشتند.
وي افزود: در نيمه نخست تيم فولاد پس از 10 نفره شدن بهتر از ما کار کرد اما خط دفاع منسجم ما مانع گلزني آنها شد، در اواخر نيمه نخست ما توانستيم بازي را در دست بگيريم و در نيمه دوم به طور کامل بر بازي حاکم بوديم.
دايي ادامه داد: تيم فولاد خوزستان به هيچ عنوان روي دروازه ما خطرساز نبود و حق ما بود که در اين بازي پيروز شويم.
دايي خاطرنشان کرد: ما پس از 120 دقيقه بازي با سپاهان در اين شرايط نامناسب آبوهوايي به اهواز آمده بوديم که بازي را ببريم. از اين که تيم ما به حق واقعي خود رسيد خوشحالم و بايد خود را براي فينال آماده کنيم.
سرمربي تيم پرسپوليس تهران اظهار کرد: من بايد از بازيکنان خود تشکر کنم چون در شرايط سختي به دور از هر گونه حاشيه در اين مسابقات حضور يافتند، تنها هدفشان اين بود که به من و تيم خود کمک کنند.
وي ادامه داد: اين همدلي که بين بازيکنان ما وجود دارد تاکنون باعث موفقيت ما شده و اين همدلي تا پايان مسابقات بين اعضاي تيم و کادر فني همچنان دارد.
دايي خاطرنشان کرد: امسال حق پرسپوليس گرفتن يک جام است اما دو بازي سخت ديگر با ملوان در پيش داريم و بايد براي نتيجه گرفتن در اين دو ديدار تمام تلاش خود را بکنيم.
وي در خصوص مدت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هشت روز ديگر قراردادم با اين تيم تمام ميشود و آن زمان ممکن است خيلي اتفاقات بيفتد. من امسال وظيفه داشتم براي پرسپوليس تلاش کنم و اين تيم را به جايگاه والايي برسانم.
=====================
جلالي: اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم ميبالم
مجيد جلالي گفت: من به آن کاري که ميکنم افتخار ميکنم. اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم ميبالم.
سرمربي فولاد خوزستان پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: من به آن کاري که ميکنم افتخار ميکنم. اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم ميبالم. براي اينکه در چنين جايي و براي چنين تيمي مربيگري ميکنم.
وي ادامه داد: ما از دقيقه 20 بازي 10 نفره شديم و يک پنالتي مسلم نيز براي ما گرفته نشد، با اين وجود بازي خوبي را ارائه داديم.
سرمربي تيم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: در اين چند سالي که در خوزستان مربيگري ميکنم ياد گرفتم که در چنين شرايطي چگونه عمل کنم و به آينده اميدوار باشم و تعلق خاطري که به اين تيم و اين استان دارم مشکلات ما را در آينده برطرف ميسازد.
وي گفت: ما براي کسب اين جام خيلي زحمت کشيديم و هر چيزي که بلد بوديم به تيم خود انتقال داديم. من اميدوارم هواداران ما را ببخشند. آنها مطمئن باشند ما هر آنچه که داشتيم براي پيروزي در اين بازي به کار گرفتيم.
جلالي در خصوص کيفيت بازي بازيکنانش در اين ديدار گفت: دوست ندارم بگويم که چه بازيکني بهتر بازي کرد اما باشگاه فولاد براي فصل آينده بايد بازيکناني را حفظ کند که کيفيت بازي بالايي دارند.
پ.ن 1 : منبع: ورزش 3
پ.ن 2 : تبریک میگم، تو این هوا و جلوی این فولاد فوقالعاده، کار پرسپولیس بینظیر بود !! البته بعد از اخراج حمودی، توقع پیشروی بیشتری داشتم از تیم دایی، اما نخواست بیگدار به آب بزنه و اجازه داد فولاد حمله کنه تا نیمه با همون نتیجه تموم شه ... برنامههاش رو گذاشت واسه نیمهی دوم و خوب هم از پس نوروزی و افشین براومد ...
تاکتیک جلالی تو نیمهی دوم کاملاً از سوی دایی خنثی شد ... نکتهی قابل توجه پرسپولیس امروز، علاوه بر کارای تمرینشدهی عالیای مثل اون ضربهی کاشته که پاس دادن نوروزی، زد بیرون، دقت بازیکنا تو پاس کاری و حفظ توپ بود ... تا جایی که من میدیدم، خیلی ضریب اشتباهات پرسپولیس تو پاسکاری کم بود ... البته یه جاهایی هر دو تا تیم پراشتباه بودن، اما در کل تیم ما امروز نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده بود، اونم تو این هوا !!
نکتهی دیگه باز هم تعویض طلایی دایی بود ... هاشمیان نشون داد چقدر میتونه برگ برندهی مهمی باشه تو دستای مربی ... ضربهاش کاملاً حرفهای بود ... بازی خوب قرمزها تو نیمهی دوم رو تکمیل کرد با این گل ... دو سه موقعیت 100 درصد دیگه هم داشتیم که با بدشانسی یا کم دقتی گل نشد ...
امیدوارم دایی واسه دوشنبه هم در مهار اولادی و نوری برنامهی خوبی داشته باشه تا بتونیم حداقل با اختلاف 2 یا 3 گل ملوان رو تو آزادی بزنیم تا خیالمون تقریباً راحت بشه واسه بازی چهارشنبه ...
تبريك به همه ي رفقا...:10:
فولادُ تو يه بازي عجيب برديم و حالا فقط مونده ملوان و دو تا بازي رفت و برگشت...
ايشالا تو همين دوشنبه تو تهران كارو يكسره مي كنيم و با خيال راحت ميريم واسه بازي برگشت...
البته كار آسوني نيس، ولي پرسپوليس به پشتوانه تماشاگرايي كه ميان و ورزشگاه رو پر ميكنن، ميتونه نتيجه دلخواهشو بگيره...
آسيا منتظر ماست... :40:
با نظر علیرضا عزیز موافقم .
من بازی رو کامل ندیدم ، 10 دقیقه ی پایانی نیمه اول و نصف نیمه دوم .
اما کاملا گویا بود که نیمه اول پرسپولیس خیلی خوش شانس بود ! من که دقایق آخر فهمیدم فولاد 10 نفره هست ! گرچه به نظر میومد پرسپولیس 10 نفره هست که اینقدر دفاع هاش کم میارن !
فکر نمی کردم نیمه دوم اینقدر شرایط تغییر کنه ... از برد پرسپولیس مسلما خوشحالم اما از بازیش نه ! اینطوری باشن از پس ملوان بر نمیان .
به نظر من تعویض ها و تاکنیک های دایی بیشترین تاثیر رو در برد پرسپولیس داشت . در مورد داوری هم به نظرم اون صحنه پنالتی بود . باید صبر کرد و دید وضعیت داوری این بازی چطوری بوده . چه این بازی چه بازی استقلال - ملوان داوری هاش بحث برانگیز بود ...
بازی پرسپولیس - ملوان بازی قشنگی خواهد شد .
جالبه حالا كه ملوان اومده فينال
يا قهرمان ميشيم و ميريم آسيا يا اينكه ملوان قهرمان ميشه و ما علاوه بر جام حذفي سهميه آسيا رو هم از دست ميديم
بايد توي آزادي كار رو تموم كرد
فاصله بازيها خيلي كمه واقعا برنامه ريزي افتضاحه
يه 120 دقيقه با سپاهان
يه 90 دقيقه با فولاد توي اون هوا كه فكر ميكنم بيشتر از 120 دقيقه از توان تيم گرفته باشه
و حالا فقط با فاصله 3 روز بايد با ملواني بازي كنه كه فقط يه بازي 90 دقيقه اي با استقلال داشته و جالبتر اينه كه با فاصله دو روز بايد بازي برگشت رو انجام بدن
مثلا چه اتفاقي مي افتاد اگر بازي برگشت جمعه بود
گفتم بايد توي بازي رفت كارو تموم كنيم چون من از همين حالا دارم كم اوردن پرسپوليس رو در بازي برگشت ميبينم