خدا رحمتش کنه.:41:
Printable View
خدا رحمتش کنه.:41:
we loved him a lot, but god loved him more
من یک چیز رو از ایشون امیدوارم یاد گرفته باشم :
بعد از تلاش کامل برای بقای زندگی، چگونگی روبرو شدن با مرگ.
هرگز در بین سلبرتی های معاصر ندیده بودم همچین شهامتی رو . مرد بود ، بزرگ بود. یادش شاد.
روحش شاد و یادش گرامی
بابا اینم مثله هزاران بیمار سرطانی دیگه!
چه فرقی میکنه!
من خودم فوتبالیم
حالم به هم میخوره از این پیام تسلیت ها، الان هیچکی از بابک معصومی خبر نداره ولی فردا که مرد همینا میگن عجب اسطوره ای بود در فوتسال.!!!!
اخرین پنالتی رو نگرفت اما پیروز شد
مطلقن فرقی ندارننقل قول:
ولی چه بخایم چه نه، افراد محبوب و مشهور روی مردم تاثیر قابل ملاحظه دارند و چه بهتر که مانند حجازی ایستاده باشند
برخورد ایشان با این مقوله واقع بیاد موندنی و شخصیتی که نشون داد مثال زدنی بود
من برای بار نخست که دارم یک همچین خبری رو دنبال میکنم ، ولی وقتی خبر تسلیتی داده میشد سعی میکردم هواداران یا افرادی که از درگذشت اون فرد ناراحت شدن رو به حال خود بگذارم و مکدرشون نکنم
برای بابک معصومی و تمام بیماران آرزوی سلامتی دارم
من توی پست قبلیمم عرض کردم.
ماها عادت کردیم زنده کش مرده پرست باشیم
خیلی دلگیر شدم.
دیدم یکی از دوستان گفته چرا مانند اینها میروند ولی ... نه
پدر به من آموخت که هرگز مرگ کسی را نخواهم اما این واقعاً پرسش عجیبیست که پاسخش از آن عجیب تر است.
من بازی های آقای حجازی رو هیچ وقت ندیدم. از مسائلی که دوستان گفتن تا حالا خبر نداشتم (تعظیم و سیلی و کراوات و ریش و ....). ولی چیزی که حالا فکرم رو مشغول کرده اینه که انسانی با شخصیت ایشون الان تو صحنۀ فوتبال خیلی کم هست. اگه نگیم نیست. من یادم نمیاد برای دوربین ها خندۀ بیجهت کرده باشه یا سعی کرده باشه همۀ خبرنگار ها رو راضی نگه داره. من یادم نمیاد شکل و شمایلش رو برای اینکه دیگران بپسندن تغییر داده باشه. همچین شخصیت هایی در جامعه ما کم هستن. یادم نمیاد در گفتن عقیدش مکث کرده باشه.
حالا فکرش رو بکنید. در این چند وقت چندین نفر از بزرگان ورزش این کشور در گذشتند که تمامی به نظر با شخصیت میرسیدند و چند نفرشون خیلی تحصیل کرده بودند. همین 1 ماه پیش در برنامۀ نود یکی از این افراد رو نشون داد که فوت کرده بود و 2 تا دکترا داشت.
حالا اینها رو مقایسه کنید با کسایی که 4 کلاس سواد دارن ولی ملیون ها یا شاید ملیارد ها پول دارند. کسایی که حتی در صحبت کردن هم مشکل دارند.
در آخر امیدوارم مردم (و اول از همه خودم) نفرت و موضوعاتی از این قبیل رو کنار بگذارن و با احترام با هم رفتار کنن. امیدوارم این حرف های قشنگی که الان میزنیم رو بهشون عمل کنیم و فقط در مورد درگذشتگان به کار نبریم.
در حیرتم از مرام این مردم پست - این طایفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت بکشندش زجفا - چون مرد به عزت ببرندش سردست
اگه یه فاتحه برای شادی روحش بخونیم بد نیست.
با اینکه احتمال میدادم به زودی ... اما باورش سخته که رفت
یه صلوات و حمد و سوره نثار روح یه انسان یک بنده خدا و یک اسطوره
خدابیامرزدش
منم میخواستم همینو بگم که دیدم شما نوشتیشنقل قول:
در حیرتم از مرام این مردم پست - این طایفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت بکشندش زجفا - چون مرد به عزت ببرندش سردست
اینو شاغلام هم وقتی از تیم امید گذاشتنش کنار گفت
یعنی چی؟نقل قول:
چرا حالت بهم میخوره ؟از اینکه پیام تسلیت برای ان کسی که دوسش داریم ،نوشتیم حالت بهم می خوره؟
یعنی بی تفاوت باشیم ؟در ضمن ناصر حجازی فقط فوتبالی نبود دوست عزیز!!!
ان شاا.. تمام بیماران رو خدا شفای عاجل بده ولی ... مگه ما اینجا چیکار میتونیم بکنیم جز تسلیت و البته قبلش دعا؟
در درسته که حتی ما از نزدیک ناصر حجازی رو ندیدیم ولی عاشقشیم و از شنیدن خبر فوتش شوکه و ناراحت شدیم خواهشا چنین پست هایی رو اینجا نزارین...
درسته میگن ایرانی ها مرده پرست هستن و اینا ولی نمی تونید بگید که نسبت به فوت یه اسطوره بی تفاوت باشیم و مثلا تاپیک هم زده نشه و این مطالبی که اینجا گفته میشه هم اصلا گفته نشه! بالاخره اینا باید باشه و نمیشه بی تفاوت باشیم...
من الان فهمیدم .
اینکه بگیم واقعا مرد بود و از هیچ کسی هراس نداشت شعار نیست .
اسطوره ای که نه فقط برای ما آبی ها بلکه برای همه عاشقان فوتبال و مردانگی ، اسطوره بود و هست.
خدایش بیامرزد
خدا رحمتش کنه
مرد واقعا بزرگی بود
من نمیفهمم مشکل برخی رفقا رو. مگر ما مسوول ورزشی-فرهنگی این مملکت بودیم که تکریم کنیم؟
یعنی میفرمایید اگر در دوران زندگی بهشون به اندازه کافی توجه نشده(که کم هم نبود) یادشون هم گرامی داشته نشه؟
یا من باید متاسف باشم یا سایت رجا نیوز که ایشون رو متوهم خوند؟
*
یا بنده و شما از کجا بدونیم فلان بیمار سرطانی رنج میبره و اگر بدونیم چه کار میتونم بکنم؟ جز ابراز همدردی.
مگر قراره همه رو شناخت؟ یا مگر مسوول تسلیت و شادباشیم؟
*
به چوبکاریهای که ایرانیان رو میکنید این هم اضافه کنید
عده ای فقط نفس مخالفت رو دوست دارند
خدا رحتمتشون کنه
الهم صل الا محمد و آل محمد
یه عده یادشون رفته اون سال که قلعه نویی با بازیکنا باند بازی کرد که حجازی نتیجه نگیره تو استادیوم شعار میدادن حجازی حیا کن استقلالو رها کن....
بعد از اون سال هم قلعه نویی خودش اومد استقلال
من این قضیرو تازه مطمئن شدم که قلعه نویی اینکارو با ناصر خان کردو ناصرخان برایه همین با قلعه نویی چپ افتاده بود که حقم داشت
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشییع پیکر حجازی از ورزشگاه آزادی تا بهشت زهرا
ورزش > فوتبال ملی - محبوبیت فوقالعاده ناصر حجازی باعث شده برای اولین بار یک مراسم تشییع جنازه در ورزشگاه آزادی برگزار شود.
مراسم تشییع پیکر ناصر حجازی پس فردا برگزار میشود. خانواده ناصر حجازی سرانجام تصمیم قطعی خود را در مورد روز برگزاری مراسم تشییع پیکر اسطوره گرفتند. طبق آخرین خبرها قرار است پس فردا چهارشنبه، مراسم تشییع پیکر حجازی از روبروی بیمارستان کسری شروع شود. پیکر ناصر حجازی ساعت 8 صبح از مقابل بیمارستان به سمت ورزشگاه آزادی تشییع میشود و در ورزشگاه آزادی هواداران حجازی با اسطوره خود وداع میکنند. طبق هماهنگیها قرار است پیکر دروازهبان اسبق تیم ملی ساعت 9 صبح به ورزشگاه آزادی برسد و پس از آن هم به سمت بهشت زهرا برده شود.
این برای اولین بار است که مراسم تشییع پیکر یکی از فوتبالیها در ورزشگاه آزادی برگزار میشود. پیش از این همیشه چنین مراسمهایی در ورزشگاه شیرودی برگزار میشد اما محبوبیت زیاد ناصر حجازی باعث شده مراسم تشییع پیکر او را در ورزشگاه آزادی برگزار کنند که ظرفیت بیشتری دارد.
خدا رحمتشون کنه
خیلی آدم بزرگی بود !
فقط تسلیت ؟ هیچ کس نمیخواد در مراسم تشییع جنازه ایشون شرکت کنه ؟
خبرآنلاین: طبق آخرین خبرها قرار است پس فردا چهارشنبه ۴خرداد ، مراسم تشییع پیکر حجازی ساعت 8 صبح از روبروی بیمارستان کسری به سمت ورزشگاه آزادی آغاز شود... طبق هماهنگیها قرار است پیکر دروازهبان اسبق تیم ملی ساعت 9 صبح به ورزشگاه آزادی برسد و پس از آن هم به سمت بهشت زهرا برده شود.
من امروز رفتم دم خونه ی ناصر حجازی که یک کوچه با خونمون فاصله داره ... جمعیت زیادی وایساده بودن .. یک سری با پرچم های آبی و عکس ناصر و پارچه های مشکی به خونه آویزون بود + پوستر بزرگ ناصر حجازی .. خیلی غم انگیز بود ...
اینم دو عکس از قدیم ایشون
ناصر حجازی فوت کرد ولی هنوز ناصر های حجازی دیگه هستن که زنده هستن
امیدوارم اونا قبل از مرگشون فراموش نشن
بقول فردوسی پور
اینجوری نباشه که فوتبالیست ها کلا دو بار رو شونه های مردم برن
یکی زمان قهرمانیشون یکی زمان حمل تابوتشون
سلام.
بعد از خبر نسبتا خوشی که دیروز از وضع ایشون منتشر شد، شنیدن این خبر واقعا شوکه کننده بود .
امیدوارم که خدا رحمتشون کنه .
.
شاهرخ نظری در اوایل شروع بیماری حجازی در دنیای فوتبال نوشت :
"این کاشته گل نمیشه ناصر"
اما این بار خیز بلند حجازی هم نتونست مانع گل شدن این یکی کاشته بشه /
من در گذشت این اسطوره رو به همه عاشقان فوتبال و ورزش تسلیت میگم
ولی همونطور که تو تاپیک دیگه گفتم از یه جهت خیلی خوب شد که رفت راحت شد از این همه زجری که کشید
من صبحا تو پارک ارکیده زیاد میدیدمش....بعضی اوقاتم تو پارک صدف...خونش کجاست؟نقل قول:
:41:فقط :41:
خدا رحمتش کنه
خدا رحمتشون کنه، بقای عمر خانوادشون باشه
با سلام
خدا رحتمش کنه
خالی بودنش به شدت احساس میشه در میان عواطف مردم
موفق باشید.
اسطوره رفت...
منم به نوبه خودم تسلیت میگم!
روحش شاد و یادش گرامی باد!
پ ن:سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است که نامش به نکویی نبرند
خیلی ناراحت شدم ... خیلی ...
خدا رحمتش کنه ...
ناصرخان همیشه در قلب مردم زنده خواهد ماند
صدا و سیما فقط یه خبر ساده ازش بخش کرد. واقعا که ؟
در صورتی که بی بی سی فارسی یه گزارش جامع و کامل از ناصر حجازی بخش کرد..که خیلی حال کردم..با آتیلا حجازی هم مصاحبه تلفنی کرد..
واقعا نمیدونم چی بگم، شوکه شدم:41:، خدا رحمتش کنه
امیدوارم در آرامش باشه، واسه شادی روحش دعا کنید...
تک تکِ پست ها رو خوندم.
می خواستم یه تسلیتِ ساده بگم؛
ولی نه، فقط دوس دارم با بغض، بلند بگم:
ناصـــــــــر حجـــــــــازی
شیـــــــــــــــــــــــ ـــــره
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6120404&postcount=2497
خونشون توی خیابان ضابطی کوچه غیاثی هستش ...نقل قول:
سیدحسن خمینی نماز حجازی را می خواند
ورزش > چهرهها - سید حسن خمینی نماز ناصر حجازی را پس از انجام مراسم غسل و کفن می خواند.
به گزارس خبر آنلاین نوه امام(ره)که شب گذشته با آتیلا حجازی تلفنی حرف زده و حال ناصر خان را از او جویا شده بود،نماز حجازی را می خواند.
سید حسن خمینی در روزهایی که حجازی در بستر بیماری افتاده بود،با او ابراز همدردی کرده و حتی یک بار به منزل او رفته بود.
پیکر مرحوم ناصر حجازی روز چهارشنبه ازمقابل ورزشگاه آزادی به سمت بهشت زهرا تشییع می شود.
تهران ، میدان هروی ، خیابان شهید استاد حسن بنا ، کوچه غیاسی ، ضلع جنوبی پارک ارکیدهنقل قول:
از پاسداران هم میتونید برید.