avi بله ولي mkv خيرنقل قول:
همه ي مدل هاي 2011 ساپورت usb ايشون مثل همه دقيقا-فرقي نميكنه
avi بله ولي mkv خيرنقل قول:
همه ي مدل هاي 2011 ساپورت usb ايشون مثل همه دقيقا-فرقي نميكنه
اين امكان وجود نداره.اين امكان مال تلي هاي گذشته بود كه قابليت 2 تيونر را داشت ولي تو تلي هاي امروزه منسوخ شده است اين امكان.شما ميتوني يه تصوير از شبكه هاي تلي داشته باشي و يه تصوير از يكي از خروجي هاي hdmi كه ميتونه به دي وي دي-ر-س-ي-و-ر يا هر چيز ديگه اي متصل باشهنقل قول:
بله آپديت زبان فارسي داره
درسته همه ي مدل هاي 2011 از نظر منو و كارايي هاي نرم افزاري دقيقا مثل هم هستند و آپديت هاشون هم فرقي نميكنهنقل قول:
فقط nx700
6 تومن قیمتش
ممنون که منو خجالت زده کردین و جواب دادین :37::37::37:نقل قول:
دوست گلم 710 هم تلي بسيار خوبي هست.مدل 2010 سوني هست و من تو صفحه ي قبل اين مدل را با مدل 2011 كه 520 هست مقايسه هم كردم واستوننقل قول:
سلام
آي ملت اين ال اي دياي سوني رو بايد چيكارش كنيم تا avi.divx باز كنه؟؟؟؟؟
کسی میتونه ج.اب این پست رو بده:
آیا واقعا اینجوریه که تو صحنه های سریع جا میمونه!؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6231575&postcount=1393
چند شب پیش بازی برزیل توی جام امریکا رو دیدم بنزرم سرعت بازی خوب بود ولی اون جاموندگی نبودنقل قول:
من خودم شک دارم که این پنل 50 یا 60 هرتز باشه و این همه خوب باشه نمیدونم این منبعش کجاست که هرتز این پنل رو این قدر میکوبن
من به شخصه تو این 5 6 روز مصرف هیچ مشکلی توش ندیدم
توی چند روز آینده آواتار و تند و سریع 4 رو روش تست میکنم فکر کنم این دو تا فیلم به اندازه کافی توی صحنه های اکشن دارای سرعت فریم باشن
یادت نره این دوتا فیلمو باهاش ببینی و بهمون بگی چجوری بوداااااانقل قول:
:11:
سلام
بازی آرژانتین رو هم دیدم خوب اون بازی خسته کنندگی بازی برزیل رو نداشت سرعت بازی بالا تر بود و درصد رضایت من از پنل کمتر شد
60 هرتز برای بازی چند شب پیش آرژانتین نمره بالا تر از 90٪ نمیگیره
احتمالا برای بازی بارسلونا ممکنه تا 80٪ هم برسه البته شما باید بدونی من از ریسیور استفاده نمیکنم و فقط از گیرنده دیجیتال اینتر نال خود پنل استفاده میکنم و شرایط کاملا انحصاریه!!!!
برای فیلم آواتار هم به مشکل برخورد کردم هر کاری کردم نتوستم کپی کنم روی فلش
آرشیو فیلم روی هارد wd 500 بود هر کاری کردم کپی نشد موندم مشکلش چیه؟ شاید مشکل اینجا بود که کل فولدر 32 گیگ بود و توسط 7 کپی نمیشد خلاصه که دارم ور میرم تا جواب بده... در مورد تند و سریع هم همین طور
فیلمهای با سرعت بالا تست شد
نتیجه اینکه اشیا ریز تر از 5 سانتی متر در سرعت بالا ی فریمها کم می یارن اما با اشیا بزرگتر از 4 سانتی متر اصلا این مشکل وجود نداره
مثلا با فیلم تند و سریع مشکلی نبود اما با فیلم آواتار در صحنه های اکشن از فاصله 1.5متری میشد جا موندن قطعات ریز رو تشخیص داد
اما بالا تر از 3 متر نه
ضمن اینکه برای فوتبال سریع دقیقا کیفیت بازی تا 80 پایین میاد و این با هزینه 1500 اصلا جور در نمیاد همه میدونن که فوتبال رو حالش به دیدن از 2 متریه با یه عالمه تخمهبری تو پنل ولی من اصلا نمیتونم کمتر از 3 متر بشینم
نتیجه منطقی اصلا زیر 100 هرتز خرید نکنید...
الان یه مشکل دیگه هم با مصرف زیاد بهش بر خورد کردم جای بسیار بد دکمه ای پشت پنل بدون دید باید سرت رو ببری پت تا دکمه ها رو بزنی
البته کنترل هست با اون پنل رو خاموش میکنی ولی دکمه خاموش کردن قبل از برق کشیدن چی؟ آخر شب موقع از برق کشیدن باید خودت رو بکشی بری پشت پنل واقعا بد بود بنظرم میتونست سمت چپ پایین دکمه های لمسی بزاره کنار چشم...
پست حذف شود
تا مبلغ 1300 میخوام از بانه خرید کنم
40 اینچ باشه.
امکاناتش بروز باشه."گیرنده دیجیتال + اینترنت + سه بعدی"
بین مدل های nx و exو Hx گیر کردم.
لطفا بهترین و به صرفه ترین ال ای دی رو معرفی کنید.
فقطHX800 .نقل قول:
با این اوصافی که hovo گفت
پس منم این مدلو نمیخرم.
میخوام 40 inch led بگیرم
چی بگیرم پس به نظرتون؟؟؟
یه مدل داره سونی ex620 خیلی باحاله،120Hz هم هست،فقط حیف که تو ایران توزیع نشده
البته دیگه اینطورها هم که دوستمون گفتند نیستنقل قول:
من با ex710 قیاس کردم و فرقی به اونصورت ندیدم
از دوستمون havo عزیز هم میخوام که جدا از نظرشون فقط روی این تلی .اونا با 710 که 100هرتز هست مقایسه کنن و بعد نظرشون را بگند
و همچنین چندتا فیلم فول اچ دی که تو همین سایت هم آدرسش هست دانلود کنند وببینند و بعد نظرشون را بگند
حتما نظرشون تاحدودی تغییر خواهد کرد
از اساتید خواهش میکنم اگه ممکنه به طور دقیق و کامل نحوه ی ریجستر کردن DIV-X را توضیح دهند
خیلی ها درخواست دارند
ممنون
از کجا این فیلم های full hd رو دانلود کنم؟؟؟نقل قول:
از اینجا عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد میکنم 2011های سونی را ذانلود کنی
دانلود کردم اما با فلش که زدم به led اجرا نکرد.!نقل قول:
من با فلش زدم به تلویزیون و خیلی راحت اجرا شدنقل قول:
فایلهای مربوط به سونی را دانلود کردید؟
مدل تلویزیونتون چیه؟
samsung 46c5550نقل قول:
دوستان توجه کنن من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم. واین نظرات حتمی نیستند...
این نظر شخصی با تست روی فیلمهای عالی کیفیت فول اچ دی بود از روی فلش نه با فیلم 4 گیگی آواتار بلکه 32 گیگ بود.
اما نکته اینجاست من حاظر نیستم پایه این پنلم رو هم بدم و 3 تا سری d بگیرم
راستی در مورد صفحه کلی حال میکنم که آدمها رو خپل و قد کوتاه نشون نمیده آخی اونهایی که سام دارن اخی....
جالبه اگه حالت صفحه رو به full و واید اتوماتیک رو خاموش کنم این هم خپل و قد کوتاه نشون میده و اون وقت خیلی دلم به حال سام ....
شرف داره پنل خوشگلم
بگذریم ...
زبان رو از فارسی به انگلیسی
منطقه رو از آسیا به سنگاپور تغییر دادم
نتیجه:
1)تلتکس روی دیجیتال اضافه شد.
2)تاریخ و ساعت دیجیتال بدون نیاز به تنظیم اضافه شد.
3)نام هر کانال تلویزیونی و رادیویی اضافه شد.
4)گاید اضافه شد... البته امروز چیزی نشون نمیده شاید هم گاید ماله استرالیا بود چون همشون رو امتحان کردم. الان یادم نیست.
5)زیر نویس مخصوص ناشنوایان امکانش اضافه شد.( داخل کشور ما که فرستنده نمیفرسته)
به طور کلی دلم به حال زبان فارسی و پرشین سوخت دیگه دارم شاکی میشم یعنی این قدر...(بزار چیزی نگم تا یه خط مشکی نیومده رو اسمم)
راستی کانال پنج اصفهان دو تا صدا داره بجای صدای دوم رادیو اصفهان
خیلی ما با حالیم به جای اینکه زبای انگلیسی رو به شبکه اضافه کنیم راحت رادیو رو میندازیم رو صدای دوم کانال
ای جان صدا و سیمای ایران
منطقه رو چه جوری از آسیا به سنگاپور انتقال دادید دوست عزیز؟نقل قول:
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
usb های سامی این فورمت فول اچ دی را ساپورت نمیکنندنقل قول:
سلام دوستان
من می خواستم این تلویزیون رو بخرم 40 اش ...
به نظرتون خوبه ؟ 60 هرتز هست اون مشکل بوجود نمیاره ؟ مدل های سامسونگ با قیمت کمتر از این 100 هرتز هستن ...
راستی این اینترنت اینا میشه باهاش هر صفحه ای رو باز کرد ؟ یا فقط سایت هایی که خودش گفته
مدل دیگه ای نداره سونی 2011 در همین حدود قیمت که تو ایران هم باشه و بهتر باشه ؟
ممنون
مشکل خاصی نداره دوست عزیزنقل قول:
بله هر صفحه ای خواستی میتونی باز کنی
مدل بهتر از این مدل ex720 هست که 3d هست.led غیر از 3d تو ایران فقط همین مدل هست
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
[QUOTE=esteghla123l;6308086]منطقه رو چه جوری از آسیا به سنگاپور انتقال دادید دوست عزیز؟
پیداش کردم.فقط به نظرت رو این حالت کیفیت تلی ذیجیتال پایینتر نمیاد؟
شما رو بقیه ی کشورها هم امتحان کردی؟بهتر از این نیست؟
امروز رفتم نمایندگی سونی ، طرف گفت که اینترنت اش تو ایران تحریمه و نمیشه کار کرد باهاش. شما خودتون امتحان کردین ؟ واقعا هر صفحه ای که بخواین باز می کنه ؟
یکی می گفت که تلویزیون های سونی هارد و فلش ntfs نمی خونه درسته ؟
اون اینترنت ویدیو هست که تو ایران کار نمیکنهنقل قول:
من همین حالا کانکت هستم و با مرورگرش کار میکنم.سایت هایی مثل موسیقی ما ورزش 3 و ... را من واردش شدم باهاش.خیلی راحت باز میکنه
در ضمن خود تلی را با خودش از طریق اینترنت آپدیت هم کردم
خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
60 هرتز 24p یعنی چی؟نقل قول:
تقریبا همه پنل رو زیرو رو کردم بهترین حالتش سنگاپوره
1)استرالیا کانالها از 350 شروع میشن و خصوصیت گاید هم به شبکه اصفهان اضافه میشه که من هرچی ور رفتم نتونستم با گاید شبکه پنج اصفهان کار کنم ضمنا دیگه از شماره 1 2 3 تا 350 هم خبری نیست و نمیشه ادیتش کرد(حال گیریه)
2)بقیه کشورها هم نه خیلی فرق نمیکردن
با حاله این i+ چیز باحالیه فقط الان تو کشور سنگاپور دو مرحله ای شده که مرحله دومش خالیه ماله همون گاید فکر کنم
راستی هر قدر تلاش میکنم هارد نیم ترا wd بزنم نمیشناسه چرا ؟ ما گفتم دیگه مشکل نداریم با هارد اما نشد که نشد
بازم واسط و نمیدونم فلش 32 و 64 و نمیدونم هزار درد سر دیگه
شاید از همین چیزی باشه که اون پسره می گفت که ntfs نمیشناسه سونی...نقل قول:
راستی میشه از طریق اون پورت lan پشتش مودم بهش وصل کرد ؟ یعنی بدون استفاده از وایرلس به نت وصل شد ؟
این نمایندگی اش می گفت که یک سینما خانگی قراره بیاد بیسیم هست (اون بلوری ئه نه) که حدودا 600 تومنه شما نمی دونین کدوم مدله ؟ چون الان مدل با سیم اش 600 هست... نظر شما چیه ؟
نه مشکل ار نوع پورت usb و ربطی به فرمت پارتیشن و سایز نداره به هر حال که ما هنوز تو کفیم تا آبدیت های بعدی سونینقل قول:
در مورد اینتر نت هم بله به راحتی امکان پذیره با پورت لن
البته از دوستان هستند که خیلی توی شبکه کردنش هنوز مشکل دارن(امان از دست ف+ی+ل+ت+ر)
در مورد اون مدل مورد نظر شما هم اطلاعی ندارم
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
راستی تو کشور سنگاپور هم گاید هست ولی من هنوز موندم چه جوریه؟
شما برای دیدن فیلم hd چیکار می کنید ؟
این فقط fat32 می خونه تو fat هم میگن فایل بالای 4 گیگ انتقال داده نمیشه ....
یه جا معرفی می کنید واسه دانلود فیلم hd ؟
چه جالب مشکل من رو پیدا کردید ....نقل قول:
تا زه این که چیزی نیست حالا شما مشکل فرمت رو حل میکنی با ویندوز 7 چی کار میکنی؟ بیشتر از چند گیگ رو کپی پیت نمی کنه من هر کاری کردم فیلم بلوری رو با حجم 30 گیگ رو کپی کنم نمیشد؟
هان حالا راه حل....
یه جمله ساده
شما بقیه سیستم عامل ها رو امتحان کن
...
(قشنگ بود نه)
سلام
من ex520 46 خریدم
برای فوتبال راضی نبودم 710 رو دیدم فوتبال بهتری پخش می کرد با کابل معمولی
البته هنوز کابل HDMI امتحان نکردم ببینم چقدر تاثیر داره برای دیدن فوتبال
امروز با کامپیوتر یه انیمیشن روش پخش کردم RIO که سرعت خیلی بالایی داشت ولی اصلا کم نیاورد حالا نمی دونم مربوط به این بود که کابل خوبی داشتم یا چیز دیگه
اگر میشه توضیح کامل بدید کجا باید برم صدا رو تنظیم کنم؟؟؟؟ خیلی ممنون
اجناس در گناوه از دبی میاد؟؟ قیمت هاش از بانه ارزونتر هست!نقل قول:
من که اینجوری خریدم
شنیدم جنس های بانه هم از دبی میره تا بانه
البته بانه هم دیگه معروف شده اونجا هم می دونن برا کسی که میاد انجا 100 تومن اینا زیاد فرقی نداره برا همین گرونتر میدن
من تو گناوه آشنا داشتم خودش رفت خرید برام