من شنیدم از اول خرداد فقط خودروهای صفر پلاک میشن درسته؟
اگه کسی اطلاعی داره لینک بده...
Printable View
من شنیدم از اول خرداد فقط خودروهای صفر پلاک میشن درسته؟
اگه کسی اطلاعی داره لینک بده...
خودروهای پلاک گذر موقت مدل های پایین مجوز تردد دارن.نقل قول:
شاید برای خودروهایی که باید پلاک ملی بشن مجوز ندادن اما من که چیزی نشنیدم.
من دوست داشتم که بتونم Range rover بیارم!! حداقل گیری که بهش میدن 8 سیلندر بودنشه.البته حداقل باید 150 میلیون خرج کنم که مبلغ کمی هم نیست!نقل قول:
من هر چی فکر می کنم میبینم گذر موقت به درد من نمی خوره! اگه اقدام به وارد کردن ماشین کنم حتما به قصد گرفتن پلاک ملی این کار رو انجام میدم.
به هر حال شما هر خودرویی رو که وارد کنید وقتی برمیگردونید با افت قیمت باید بفروشید.نقل قول:
اما اگر خواستی خودرویی بیاری که اینجا پلاک ملی کنی هم خوبه و فکر میکنم به صرفه تره.
ولی می دونی آقا محمد آوردن ماشین از اون ور برابر با نداشتن گارانتی هستش.نمی دونم به کار بیاد یا نه!!!نقل قول:
آخه رفیق ما یه سوناتا V6 داشتن که موتور سوزوند :18: پدرش رانندگی می کرده و کسی نیست که ماشینو بترکونه.
آقا من یه حدود قیمتی از ماشینای 2 سال کار کرده گرفتم و دوبرابر کردم یه چیزی حدود 10 میلیون کمتر از حدود قیمت ایران شد.نمی دونم مخارج دیگه + بیمه + پلاک هزینه رو زیاد میکنه یا نه؟یعنی به صرفه هست یا نه؟
مثلا ب.ام.و 320 حدود 60 تومن قیمت دیدم و تخمینی که با قیمت تو سایتا زدم قیمت دبی 50تومن شد.البته اونجا که خوندم 60 تومن ، طرف گفته بود 60تومن هم پیدا می شه.یعنی آخرش 60 تومن ولی این 50تومنی که می گم متوسط قیمت با کارکرد 50000 یا 60000 یا همین حدود بود.
به نظرتون خریدش به صرفه هست ؟ یا اصلا عاقلانه است که ماشین با کارکرد بالای 40000 خرید؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.دوست من ماشین بالای 40000 کیلومتر تو کشور های عربی زیاد ارزشی دیگه نداره.
به نظر من اگر کسی بخواد خودرویی بیاره و پلاک ملی کنه هرچی مدل بالاتر بهتر.دردسرش هم کمتره.
من با تحقیقاتی که در این باره انجام دادم هر خودرویی که وارد میکنید مخصوصا امریکایی تمدید اولیه 3 ماهه. بعد 3 ماهه دیگه ام اگه بخوایی تمدید میکنن بعد دیگه نمیشه تمدید کرد باید ببریش کشور مبدا یعنی کلا 6 ماه . اما خرید از مناطق ازاد رو نمیدونم شرایطش چجوریه. منظورم اینکه وقتی با پلاک مناطق ازاد میخری نمیتونی بیاری اینور باید پلاک موقت بشه اون وقت تمدید چجوریه؟
راستی برای تمدید زمان پلاک گذر موقت منطقه،ماشین باید برگرده منطقه؟
چقدر طول میکشه دوباره تمدیدش کنن؟
بله باید برگرده.نقل قول:
بستگی داره کی کارتو را بندازن. شاید 2 یا 3 روز
از مناطق آزاد هم که بخری همینطوره باید برگرده منظقه آزاد و تمدید بشه.نقل قول:
منظورم اینه که چند بار تمدید میکنن؟نقل قول:
چند ماهه؟
3 ماهه تمدید میکنن .نقل قول:
شما اگر 10 سال هم ماشین رو نگهدارین مشکلی نداره.فقط هر 3 ماه یکبار باید تمدید بشه
محمد جان واقعا از اطلاعاتی که میدی ممنونم.
راستی از هزینه های گذر موقت منطقه خبر داری و اینکه ماشین نباید صفر باشه؟
ممنون از شما.نقل قول:
برای پلاک گذر موقت مهم نیست که ماشین صفر باشه چون ما فورد ماستانگ مدل 2004 رو هم آوردیم.
پژو 307 کروک مدل 2005 هم دوستان آوردن مشکلی هم نداشت.
محمد جان راستی شما کحا سکونت دارین؟
میتونم در مورد خرید یا وارد کردن ماشین رو کمکتون حساب کنم؟
سلام دوست گرامی.نقل قول:
تو پیغام خصوصی توضیح داد براتون.موفق باشید.
محمد جان از این پیغام ها به ما هم بده :دینقل قول:
هدف ما انجام وظیفه برای شما و کلیه دوستان عزیز در بخش مشاوره هست.نقل قول:
آقا خیلی ممنون واقعا دستت درد نکنه حتما مزاحمت میشم.نقل قول:
راستی بین مناطق آزاد کیش و قشم و چابهار و اروند تو کدومشون ماشین ارزونتره؟
بستگی داره خودرو از چه کشوری وارد میشه.نقل قول:
خودروهایی که در قشم هستن بیشتر از امارات وارد میشن و خودروهایی که تو کیش هستن از کویت یا قطر وارد میشن.
قیمت خودرو در کویت و امارات متفاوت هست و تنوع این خودروها در جزیره های کیش و قشم زیاده.
مطمئنا قیمت کویت ارزونتر از اماراته می مونه هزینه حمل که فکر کنم در حالت کلی اروند از همه جا به صرفه تر باشه درسته؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
در مورد حمل و نقل بستگی داره شما خودرو رو از مبدا به مقصد از چه مسیری بیارین.
مثلا از مسیر کویت به آبادان خیلی به صرفه تر هست.
اما شاید شخصی خواست خودرو از امارات به آبادان بیاره هزینه حمل و نقل زیاد تره.
سلام محمد جان خوبی آقا؟
ببخشید محمد جان از منطقه آزاد ارس هم خبری داری؟پلاک میکنن خودروهارو منظورم پلاک منطقه آزاد ارسه...
من چند باری که تا آستارا رفتم خودروهای وارداتی یا پلاک منطقه آزاد ارس رو ندیدم.نقل قول:
فکر میکنم اون منطقه جنبه واردات و صادرات کالا باشه و اصلا کاری به خودرو نداشته باشن.از طرفی چون خودروهای خارجی از سمت جنوب وارد کشور میشن تو مناطق آزاد جنوب کشور بسیار زیادن.
ظاهرا قراره اینجام پلاک بدن اگه جور بشه خیلی توپ میشه.
آقا راستی برا هر بار تمدید چقدر میگیرن؟
بستگی به نوع خودرو و مدلش و قیمتی که داره.نقل قول:
میشه مبنای محاسبشونو بگی مثلا توسان 2011 که حدود 20 تومن تو منطقه است چقدر هزینه رانژ مجدد داره؟نقل قول:
قیمت رو دیقی نمیدونم اما باید تحقیق کنم و بهتون بگم.نقل قول:
اما فکر میکنم اطراف 500000 تومان باشه یا بیشتر
خیلی ممنون پس اگه پیدا کردی بی زحمت به ما هم خبر بده ممنون میشم.نقل قول:
ثبت سفارش واردات انواع خودرو آزاد شد
رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه شرایط برای واردات انواع خودرو برای متقاضیان دارای سابقه ثبت سفارش به صورت کلی فراهم می شود ، گفت : متقاضیان از امروز می توانند با رعایت شرایط آیین نامه ضوابط فنی خودرو برای واردات انواع خودرو اقدام کنند.
حمید صافدل گفت : تاییدیه سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی و داشتن نمایندگی خدمات پس از فروش از ضوابط واردات است.
در همین حال، کارشناس خودروی دفتر مقررات سازمان توسعه تجارت ایران به ایرنا گفت: امکان ثبت سفارش و ورود خودروهای موردی نیز برای افراد فراهم شده ، آنها می توانند با طی مراحل ثبت سفارش نسبت به واردات اقدام کنند .
'علی اصغر شریفیان' در باره سابقه واردات خودرو به کشور گفت: واردات انواع خودرو از سال 1382 با تصویب آیین نامه ضوابط فنی خودرو صورت می گیرد که تا سال 1387 این امر درچارچوب آیین نامه مصوب هیات وزیران توسط وزارت بازرگانی انجام می شد و از آن سال به بعد این مسئولیت به وزارت صنایع و معادن براساس مفاد آیین نامه ماده 11 محول شد .
یادآور می شود : تا پیش ازاین با موافقت کمیته ای مستقر در وزارت صنایع و معادن امکان واردات خودرو توسط برخی شرکت ها و نمایندگی ها میسر بود .
/
خبر آنلاین
----------------------------
گفتم شاید این خبر به درد دوستان بخوره :دی
ای کاش این شرایط رو برای خودروسازان داخلی هم میزاشتن و اینقدر برای وورود خودروهای خارجی شرایط استاندارد و آلایندگی نمیزاشتن آدم عصبی میشه وقتی خودروسازی داخلی این قدر مشکل داره چرا خودروهای خارجی رو گیر میدن که وارد نشن و یه کم رقابت ایجاد بشه و خودروسازان داخلی هم به خودشون بیاد و تلاش کنن.نقل قول:
راس ميگه الان وضعيت خودرو سازي داخلي ما مثل وضعيت سيم كارت موبايل قبل از ورود اپراتور دوم هست يادتونه چون رقيبي نداشتن سيم كارت رو با چه قيمتايي به مردم ميدادن حدود 800 هزار تومن پول سيم كارت بايد ميداديم بيش از 1000 درصد گرون تر از قيمت واقعيش صنعت خودرو ما الان دقيقا به همين شكله ما داريم اين همه پول مفت رو بابت چيزي ميپردازيم كه اصلا ارزش واقعيش اونقدر نيست اين پولا بلاخره حرموشون ميشه يه جا تو سرشون ميخوره:13:
ولی با این توصیفات ما محکوم به این سرنوشتیم.نقل قول:
خود من از روزی که میخوام خودرو با پلاک اروند یا گذر موقت بگیرم خوانواده هزارتا اما و اگر میزارن زیر پام که ماشین با ماشین چه فرقی داره و از این حرفای همیشگی...
وقتی ما نا خوداگاه خودمون خودمونو محکوم میکنیم دیگه وای به دیگران..
بلاخره لکسوس GX460 رو هم با پلاک گذر موقت دیدم که فوق العاده عالی بود.
ابعادش مثله لندکروزر بود که فکر کنم شاسیش هم ماله لندکروزر باشه
از نظر موتور و گیربکس هم مثل لندکروزر بود اما از نظر تجهیزات و آپشن و امکانات خیلی فراتر بود.
خیلی به دلم نشت صاحب خودرو میگفت از کویت اورده و اونجا دو مدل داشته که این فولش بوده و قیمتش اونجا حدود 18000 دینار بوده گفتم این ماشین اونجا با این قیمت خیلی عالیه .
من عکسشو دیدم واقعا فوق العاده است.اون با هیکل غولش خیلی به دل میشینه واقعا که آخر شاسی بلنده...نقل قول:
اینم یه عکس از LEXUS GX460 برای دوستان:
محمد جان فک کنم GX بر پایه پرادو باشه و قیمتشم حدود 50 تا 60 هزار دلاره در حالی که لندکروزر V8 که تو آمریکا هست بیشتر از 65 هزار دلاره
و LX هست که بر پایه لندکروزر ساخته شده و قیمتشم حدود 80 هزار دلاره
اینم یه عکس از پشت GX که شبیه پرادو هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم LX هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود.......
دوست من ما کاری به LX نداریم.نقل قول:
من گفتم شاسی این خودرو همچنین ابعاد خودرو بر پایه تویوتا لندکروزر هست و شک نکنید که همین طوره.
وزن لکسوس GX460 از پرادو سنگین تره همچنین پیشرانه ای هم که براش در نظر گرفته شده
دقیقا برابر تویوتا لندکروزر 8 سیلندر هست با 4600 CC و 32 سوپاپ اما تویوتا برای پرادو هیچ وقت موتور 8 سیلندر در نظر نگرفت و الان پرادویی که به بازار میاد نهایتا 6 سیلندر 4000 CC با 24 سوپاپ هست.
آیا لکسوس میاد خودرویی بر پایه پرادو و پیشرانه ای 8سیلندر براش تعریف کنه؟ نه اینطور نیست.
دوست من خودروها در هر کجای دنیا قیمت های متفاوتی دارن.
موفق باشید.
درود دوستان .
چند روز گذشته آبادان بودم و با همه مشغله ای که داشتم ولی هرطور هم که بود و عجله ای بالاخره موفق شدم سری هم به بازار ماشین اونجا بزنم ...
قیمت چند تا ماشین رو گرفتم و به شرح زیر هستش :
هیوندای النترا مدل 2012 : 22 میلیون
هیوندای آزرا مدل 2012 : 43 میلیون
هیوندای سوناتا مدل 2011 : 28.5 میلیون
هیوندای توسان : 28 میلیون
هیوندای سراتو : 22 میلیون
هیوندای سراتو کوپ : 23.5 میلیون
کیا اسپورتیج : 28.5 میلیون تومن
کیا اپتیما مدل 2012 : 36 میلیون
اینفینیتی ای ایکس 35 : 48 میلیون
شورلت اپیک مدل 2007 : 12 میلیون
چند تای دیگه هم بودش که فراموش کردم قیمت ها یا مدل هاش رو که شامل مدل های زیر بودن :
رنو فلوئنس
دوج چارجر
فورد موستانگ جی تی
مزدا 6
پژو 206 سی سی کوپه
پژو 308 کوپه
ب ام و ایکس 6
چندین مدل فورد شامل ، سدان و اس یو وی
چند مدل سوزوکی
چند مدل زیبای هوندا
چند مدل نیسان
چند مدل شورلت جدید
که همه مدل های ذکر شده با قیمت و بی قیمت پلاک اروند بودن و البته ممکنه برای آپشن های مختلف یک یا دو میلیون بالا و پایین داشته باشن ... شماره پلاک هم من تا 12 هزار و 800 و خرده ای دیدم که یعنی تا حالا حداقل 1800 و خرده ای ماشین پلاک اروند داریم . آزرای جدید هم بسیار بسیار زیبا و پر ابهت بود و بسیار لذت بردم ... فضای داخلی هم نسبت به نمونه ساده و به نظر من سطح پایین قبلی ، بسیار عالی شده بود و دوست داشتنی . حیف که بودجه و عدم سکونت در آبادان اجازه نمیده وگرنه . . .
موفق باشید .