دوستان عزیز من لپ تاپ ایسوس n56 vz دو ماهه خریدم ... نگا کنین چه قدر عمر باتری تموم شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون زیاد نیست ؟!
Printable View
دوستان عزیز من لپ تاپ ایسوس n56 vz دو ماهه خریدم ... نگا کنین چه قدر عمر باتری تموم شده !
به نظرتون زیاد نیست ؟!
باتری خیلی زود مستهلک شده میشه بگی چجوری از باتری استفاده میکردی؟ روی باتری بازی میکردی؟نقل قول:
y580 بعد از سه ماه چهار درصد :( البته من اغلب از برق استفاده میکنم اما خب یه ذره بی اعتنایی کردم به باتریش متاسفانه :| مثلا نا منظم شارژ میکردم. یه بار هم حواسم نبود این کابل برقش شل شده بود و داشتم nfs بازی میکردم با باتریش.
حالا 4 درصد فاجعس واسه سه ماه؟
من فکر نمیکنم بشه روی این برنامه خیلی حساب کرد! :sq_8:
منم همین نظر رو دارم.قضیه ی باتری یه قضیه ی شیمیایی هست... بعیدخ بدون سنسور و این حرفا بشه فهمید یه باتری چقدرش از بین رفته.... شاید تقریبی درست باشه...نقل قول:
اتفاقا بسیار دقیقه چون روش پیدا کردن این مقدار خیلی سادسنقل قول:
ظرفیت اصلی باتری شما روی مدار باتری بصورت mWh موجوده و رایت شده حالا این برنامه میاد ظرفیت فعلی قابل دستیابی باتری رو باز از روی مدار باتری شما دقیق میخونه هرچقدر کم شده باشه هم بصورت درصدی هم بصورت میلی وات ساعت قابل نمایشه به همین راحتی و خوشمزگی!
اگه به این برنامه شک دارین برنامه AIDA64 Extreme Edition رو دانلود کنین که یه برنامه حرفه ای هستش و این یکی از قابلیت هاشه ظرفیت دقیق باتری رو به میلی وات ساعت نشون میده هم ظرفیت اولیش هم الان اون مقداری رو که از دست داده
نقل قول:
خب حالا این مستهلک یعنی چی ؟!
نه بابا من اصلا اهل بازی نیستم ! گاهی اوقات شاید جی تی ای 5 بزنم اونهم در حده کمتر از 1 ساعت ! یعنی هفته ای 4 ساعت هم به زور می شه !
نگا کن ترو رو خدا الان هم شده 14 درصد !
فکر کنم اشتباهی شده ! این رو لپ تاپ من درست جواب نمی ده ! می شه یه برنامه ی دیگه هم معرفی بکنید ؟! من هر جور با خودم فکر می کنم نمی تونم تصور کنم که تو 2 یا 3 ماه اینقدر خراب شده !
من یه asus n55sl خریدم سه ماهه و الان 10 درصدش از بین رفته
خیلی زیاده به نظر خودم
البته من خیلی از لپ تاپ کار میکشم و خیلیم بازی میکنم باهاش
تو بازیها گاهی دماش تا 90 درجه هم رفته
یعنی دچار کمبود ظرفیت شده دیگه!نقل قول:
AIDA64 Extreme Edition
خب الان من کاری نمی تونم انجام بدم ؟!نقل قول:
باید بشینم افسوس بخورم ؟!
چی کار کنم بیشتر از این خراب نشه ؟!
کارهایی که زیاد سنگین هستن رو زمانی انجام بده که به برق دسترسی داری؛ از جمله بازی کردن.نقل قول:
اگه من باشم سعی میکنم دما رو پایین بیارم،
از روش های لپ تاپ داری سر در نمیارم ولی دو تا نرم افزار هست:
batery optimizer
Tunt up
هر کدوم از این دو تا رو نصب کردی فرق نمیکنه، جفتشون یه قابلیتی دارن که میتونی دمای سیستم رو پایین بیاری. فن هم کمتر کار میکنه.
توی tune up اسمش هست ecconomy mode ، من این رو تست کردم؛ دما بالای 57 نرفت. نهایتا 60
توی نرم افزار اولی یادم نیست اسمش چی بود.
البته من dell 5110 دارم.
سلام
آقا چرا درصد این با برنامه AIDA64 Extreme Edition فرق داره ؟!:sq_12:
1%چیزی نیست این درصد خطا طبیعی هست در نرم افزارها ولی خوشبحالتون 1% برای باطری خیلی خوبه میزان فرسایش چند مدته لپتاپ رو داری مارکش چیه؟نقل قول:
گفتم دوستان دیگه هم یه نگاه بندازن ببینن ماله اونا هم خیلی فرق داره یا نه...نقل قول:
acer 5750 ،حدود 7ماهی می شه که دارم...
سلام. دیدم یکی از بچه ها در مورد تعویض سلولای باتری صحبت کرده بود. من دوسال و نیمه که y560 لنوو دارم و باتریش تعطیل شده!
البته خیلی ازش کار کشیدم. بازی و ... .
کجا میتونم عوض کنم سلولاشو؟
هزینشم اگه میدونین بگین. کیفیت سلولا و ... .
رفتم نو شو قیمت کنم دیدم 175 هزار تومانه. خیلیه! 6 سل.
راستی یه چیز دیگه. من باتریمو فریز کردم و از کار افتاد!!! با هزار بدبختی بزور شوک به راش انداختم. تجربه ی شخصی من میگه استفاده نکنین! خرابیش از 40 رسید به 70 با این کار!!! 2 ماه بعدم تعطیل شد. دیگه حتی شارژ هم نمیشه.
یا خدا 175 تومن؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بابای خیلی هم فرق نداره جانم حالا اگه چند درصد بیشتر بود بعله یه چیزی !نقل قول:
7 ماه 1% خیلی خوبه چشم بد به دور
ولی حتما زیاد ازش استفاده نکردی نه؟؟؟
اینم حرفیه...حالا اگر بقیه دوستان هم با جفتش تست کردن بگن.نقل قول:
ممنون
زیاد که نه...استفاده معمولی
سلام
بعد از 27 ماه میزان استهلاک باتری شده 67% ولی دیگه شارژ نمیشه و وقتی هم که تو دستگاهه، بغل علامت باطری یه دایره قرمز میاد با یه ضربدر که وقتی میری روش میزنه Considering Replace Battery.
نزدیک به 70% شارژ داشتم که علامته اومد و دیگه شارژ نشد.
کسی میتونه راهنمایی کنه چرا با اینکه درصد استهلاک 67 ولی دیگه شارژ نمیشه؟
Model: Asus 1008P
سپاس فراوان
سلام
من لپ تاپ اچ پی دارم 22 ماه که خریدم. بیشتر وقتی تو برقه باتری هم روشه
باتری زود خالی می کنه
ولی وقتی نرم افزار رو نصب کردم درصد رو 0% نشون داد. این یعنی چی؟
سلام
اچ پی 4540 دارم
وقتی باتری100 میشه شارژ متوقف میشه و اما در ساعت دو سه درصد کم میکنه
طبیعیه؟
سلام
اچ پی 4540 دارم
وقتی باتری100 میشه شارژ متوقف میشه و اما در ساعت دو سه درصد کم میکنه
طبیعیه؟
---------------
در ضمن این از دمای قطعات بعد یک ساعت RUN بازی کردن
نظرتون چیه؟ زیاد نیس؟
سلام
من لپ تاپ اچ پی دارم 22 ماه که خریدم. بیشتر وقتی تو برقه باتری هم روشه
باتری زود خالی می کنه
ولی وقتی نرم افزار رو نصب کردم درصد رو 0% نشون داد. این یعنی چی؟
لطفا راهنمایی کنین
ممنون
.من اول زده بود 5 درصد باتری خراب شده...دیروز نگاه کردم دیدم دوباره شده 1 درصد...کلا بعیده درست کار کنه....
واسه من زده 30% :| البته لپ تاپ رو 2 سال و 6 ماهه که خریدم. dell 5010
باتری رو هیچوقت نذارید تا آخر خالی بشه. مثلاً سعی حداقل 20 درصد تهش مونده باشه
من تا حالا دو بار برای لپتاپهای مختلفی که دستم بوده سلول باتری رو عوض کردم یکیش عالی کار کرده ولی دومی تنها چند ماه
ولی این بار (1 ماه قبل) یک باتری نو با مشخصات اصلی تهیه کردم و انداختم روی دستگاه. ظرف 10 روز عمداً 2 بار تا آخر خالی کردم ببینم چطور میشه
هر بار 10 درصد از ظرفیت باتری کم شد! و الان 21 درصد فرسوده شده! ظرف فقط 2 هفته اینطور شد! اما دفعات بعد تا حدود 30 درصد گذاشتم خالی بشه دیگه به فرسودگی اضافه نشد .
درس عبرت خوبی شد :n29:
دلیلی نداره برنامه اشتباه کنهنقل قول:
باتری نگاه میکنه ظرفیت اصلی باتری چقدر تعریف شده؟ مثلاً 63360 میلی وات ساعت . بعد نگاه میکنه الان در حالت شارژ کامل چقدر توانایی داره؟ مثلاً 50227mWh (حکایت باتری فعلی من)
با مقایسه ی ایندو عدد و یک محاسبه ی ریاضی ابتدایی متوجه میشه %21 از ظرفیت شارژ باتری کم شده که اون رو بنام فرسودگی میشناسیم
الته ممکنه مدار شارژ داخل باتری هم معیوب باشه و گاهی درست شارژ نکنه . این دیگه ایراد برنامه نیست
آقا من 2 ساله که خریدم ایسوس ان 55 هم خریدم ولی الان با این برنامه میبینم که نوشته 73% ... جدیدا دیدم خیلی زود شارژ تموم میکنه پس بگوو ... حالا من باید چیکار کنم ؟ معمولا من همیشه لبتاپم به برقه ... ... درضمن جدیدا یه مشکلی پیدا کردم که وقتی شارز لبتاپم تموم میشه بدون هشدار خاموش میشه باید چیکار کرد ؟
سلام
hp 4540s دارم . 7 ماهی هست گرفتم با 2 تا نرم افزار تست کردم 0% هست فرسودگیش اما شک دارم . از کجا میشه فهمید درسته ؟
مال منم همین مدل همین حدود 0% البته هم باتری بود هم به برق!نقل قول:
نقل قول:از منم 4530 هست و دو سالی دارمش، از منم صفر میزنه، فکر می کردم واقعا خراب نشده:n03:نقل قول:
این برنامه واسه همه نوع لپتاپی جواب میده ؟
Sent from my iPad using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامش واقعا کار میکنه؟
دوستان من چندان این برنامه رو پیشنهاد نمیدم چون به خودم اطلاعات غلط داده!
به جاش میتونید از Battery Care استفاده کنید.
۹۹.۸ ٪ هم درستِ!
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه.
سلام دوستان
بنده لپ تاپ N550 ایسوس هست و الان 4 ماهه خریدمش و همینطور که میدونید از این باطریهای لیتیوم هست که داخل لپ تاپ هست داره.
بنده همیشه لپ تاپم به برق وصل هست و بعضی وقتها تا صبح هم روشن میمونه برای دانلود... ولی از شارژ استفاده نمیشه..
الان از اکثر برنامه ها که میبینم میزان استهلاک رو زده 7 الی 8 ایا طبیعی هست ؟
یه مقدار زیاد به نظر میاد و به خاطرِ استفاده نادرست میتونه باشهنقل قول:
شما در طول هفته حدِ اقل یک بار شارژ و دی شارژ رو باید داشته باشید وگرنه سلول های باطری به اصطلاح تنبل میشن
و از کاار میافتن.
اقا من با برنامه cpuid hardware monitor pro چک کردم شد 40 % ...یعنی فقط 60 % باقی مونده از عمر باطری :(
این برنامه نصب نشد برا من بهرحالنقل قول:
سلام
من هردو برنامه CPUID و Battery Care رو تست کردم جواباشون یکی هست
1. هیچوقت نذارید میزان شارژ به زیر %20 درصد برسه. طبق آزمون عملی که شخصا انجام دادم هر بار که باتری رو تا آخر خالی کنید باتری حداقل %10 از ظرفت شارژ خودش رو برای همیشه از دست میدهنقل قول:
2. اگر مثل من همیشه به برق وصل کردید هر ماه یک یا دو بار بذارید تا مرز %25-20 باتری کار کنه تا سلولهای باتری دیرتر مستهلک بشه
3.عمر مفید باتریهای Li-ion و Li-po در هر حال زیر 2.5 سال هست و بعد از اون مدت دیگه مستهلک شده و ظرفیت نگهداری شارژشون به زیر %20 میرسه و عملا چندان به کار نمیاد لذا لازم میشه یا یک باتری نو تهیه کنید و یا سلولهای باتری کهنه رو تعویض کنید که باید توسط تعمیرکار مجرب انجام بشه
ولی خرید باتری نو با برند اصلی بیشتر پیشنهاد میشه
سلامنقل قول:
من چندین و چندبار شارژ باتریم در حدود 7 - 8 درصد اومده ، یک بار هم کلا گذاشتم خاموش بشه تا ته تموم کردم باتری رو ، هنوز Wear Level صفر هست که:n13:
حرفای دوستانو جدی نگیر :n06: لپ تاپ من دو ساله که به مدت حداقل دوازده ساعت در روز توی برقه و ماهی یکبار دوشاخه رو از پریز میکشم و میذارم خودش خاموش بشه ! تاحالا هم باتری رو خارج نکردم چون قطعا کار احمقانه-ایه !! میزان Wear Level هم 3%نقل قول:
نظرت ؟:n18: