خب repairـشون کن ببین دزست میشه
Printable View
خب repairـشون کن ببین دزست میشه
از توی خود ِ وینرار فایده داره ؟
تو آنزیپ کردی بدون مشکل ؟
لعنتی
واسه منم ارور میده :31:
ای بابا ، اسکل شدیم یعنی 13 گیگ ؟
کدوم فایلات ارور میده ؟
8 و 14
راستی واسه من با awesome رفت،جدن رفت
رفتنیش که میره ، اما نیمیشِد :دی
خود ِ سایت ِ اسکیدرو گفته پسش skidrow ِ . حالا به نظرت بریم REPACK رو دانلود کنیم یا اون والیوم های خراب رو ؟
واسه من با awesome رد کرد و ارور هم نداد
نصب بازی تموم شد و paul.dll هم ریختم
ولی یه ارور به زبون لهستانی میده
واسه تو والیوم از کورراپت رو نمیداد اصلا ؟
احیاناً اروری که میده این نیست:نقل قول:
zainstalowana wersja gry jest nieprawidlowa lub niekompletna
این یعنی:
installed version of the game is incorrect or incomplete
ببین بازی رو یک بار کلا پاک کن، بعد دوباره نصب کن، وقتی ازت اکتیویژن کد خواست برو دی وی دی دوم Updater رو اجرا کن، بعدش برو فایل paul.dll رو تو مسیر بازی تو پوشه ی Bin کپی کن، بعد از لانچر بازی رو ران کن...
ببین جواب میده!؟
من که رفتم REPACKش رو بگیرم ، 6 گیگم بیشتر نیست ! ! !
من اون 13 گیگ multi 2 رو گرفتم،واسه همین دیویدی 2 اونو ندارهنقل قول:
کرکشو جدا گرفتم
اسکیدرو میگه فقط paul.dll بریزی درست میشه
اون Patcher_EFIGS.exe هم ارور میده
--------------
بازم امتحان میکنم
با paul.dll اوریجینال گذاشتم واسه اپدیت
Patcher_PL.exe رو دانلود کرد
بعد از نصبش وقتی خواست که کد رو بفرستم به سرور،بستمش
بعدش paul.dll اسکیدرو رو ریختم بازی اجرا شد
فقط یه مدت طول می کشه تا بازی بیاد بالا
اینم منوی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره بگم که 13 گیگ multi2 رو دارم
نیما ارور volume is corrupt رو نمیگرفتی ؟
واسه منم ارور می داد
اما با awesome امتحان کردم درست شد
دوباره اون ولیوم ها رو repair کن
سلام
کرک اومده واسه این بازی؟
آره اسکیدرو کرکش کرده
دوستان فعلا تلاش بیخود نکنید هنوز کرک هایی که اومده کار نمی کنه می تونید تا لود بازی برید اما بعد از اون بازی فقط علامت لودش میاد برای این کار هم بازی رو اپدیت کنید بعد از اینجا فولدر بین رو دانلود کنیدفولدر قبلی بین رو نامشو عوض منید و بزارید باشه سرجاش این فولدر جدید بین رو بزارید همون جا بازی رو اجرا کنید راحت میره داخل اما بازی لود نمیشهکد:http://zalil.ru/31054012
کرک ها؟
مگه غیر اسکیدرو کسی هم کرک داده؟
من با همین اجرا کردم،فعلا مشکل خاصی نداره
------
البته تازگی ها یه ذره کرش میکنه ولی مشکل زا نیس
خب منم بازیو گرفتم ریختم روی این سیستم :
Cpu : Am2 4400
Vga : 9500 gt
ram 2 gig
دیگه خودتون باید حدس بزنید چی شد .
روی کمترین تنظیمات ممکن هم تیک میزنه .:41:
از خیر بازی می گذریم .
من چجوری اینو فریم ریت بگیرم ؟
اونی که فریم ریت رو نصف میکرد کدوم بود که خاموشش کنم :دی
^^ ATI Tray Tools ِ من نسخه ی 1.3 بود کرش میکرد ، با 1.7 درست شد
آقا من نمیتونم با 6970 فول اچ دی بگیرم بالای 26-27 بگیرم ، چرا اینجوریه ؟
عزیز دقت کردی 3 تا پست پشت سر هم دادی؟نقل قول:
شما گزینه ی UberSample رو Disable کن درست میشه.
درست نشد .نقل قول:
قبلا که پشت سر هم میزدم خودش مرج میکرد ... الان ادیت میکنم
ادیت : پاک نمیشن
ادیت2 : یه چیز خیلی جالب اینه که من با کانفیگ ِ میدیم هم همون 25-26 فریم رو میگیرم !!!!! یعنی انگار اصلا" تغییری نمیکنه
ادیت3 : این مشکل خیلیا هست ... حتی با پی سی ها خیلی گولاخ هم زیر 30 میگیرن
با این فایل paul.dll که توی این بود تونستم بازی رو اجراکنم .به خدا تا حالا بالای20بار کرکها رو عوض کردم . دستت درد نکنه مارواز گمراهی نجات دادی:31::27::10:نقل قول:
بازی مثل اینکه کلاً مشکل افت فریم ریت داره هم روی کارت های Nvidia هم Radeon پس با سیستم خفنم اگر دیدین افت فریم ریت دارید شاکی نشید. اینو تو پیش Review سایت IGN گفته بود که اونجا با GTX 580 به افت فریم ریت شدید خورده بود. البته Nvidia مثل اینکه یه Driver بتا داده که تا حدی مشکل رو برطرف میکنه، ولی AMD هنوز فکر کنم چیزی نداده احتمالاً یه پچم خوده CDProject بده.نقل قول:
من چجوری اینو فریم ریت بگیرم ؟
اونی که فریم ریت رو نصف میکرد کدوم بود که خاموشش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^ ATI Tray Tools ِ من نسخه ی 1.3 بود کرش میکرد ، با 1.7 درست شد
آقا من نمیتونم با 6970 فول اچ دی بگیرم بالای 26-27 بگیرم ، چرا اینجوریه ؟
خنده داره ش اینجاس که اگه 800در600 هم بازی کنی روی پایینترین سیستم ، بازم افت ِ فریم داری !!! یعنی انگار که اصلا" تغییری توی تنظیمات نداشتی ... سی دی پراجکت تِستر نداره ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
افت فریم با چه تنظیماتی؟
الان خیلیا دارن رو ultra با فریم بالا بازی میکنن
این درایور بتای انویدیا رو میشه لینکشو بذاری ، شاید یه فرجی شد ما هم تونستیم بازی کنیم .نقل قول:
دقیقا" این مشکلو دارم :نقل قول:
Low=25 FPSکد:http://www.gamefaqs.com/boards/975399-the-witcher-2-assassins-of-kings/59168830
Medium=25 FPS
High=25 FPS
Ultra=23 FPS
ادیت : من توی کات سین ها ، 60 رو راحت میگیرم ، اما میاد توی بازی مشکل ایجاد میشه ... خاک توی سر AMD واقعا!
شما که توی cut scene ها فریمت بالاست ولی توی خود بازی پایین عامل اصلی افت فریم در این حالت میتونه ضعف cpu باشه نه گرافیک!!نقل قول:
CPU_ت چیه؟
Q6600 هست ...
این مشکل رو دارن ملت
CatalystCreator توئیت کرده که دارن روی این مشکل کار میکنن
بچه ها من درایور بتای انویدیارو دانلود کردم، فریم ریت بهتر شد ولی باز خوب نیست، تو حالت Ultra با UberSample روشن در بهترین حالت 30 فریم و در بدترین حالت حدود 18 فریم می گیرم.
تو فروم های خارجی هم الان بحث سر همین UberSample هست و بهترین حالت گرافیکی با بیشترین پرفرمنس...
اینم بگم UberSample یا SuperSample یک تکنیک پیشرفته و جدید از همین AntiAliasing هست که واقعا کیفیت رو بالا می بره.
تو جستجوهایی که کردم خیلی روش های مختلفی رو گفته بودن که چندتایی که خودم تست کردم و جواب گرفتم رو براتون می زارم.
1- اخرین درایور کارتتون رو نصب کنید(برای انویدیا همین درایور بتایی که امروز اومد)
2- تو تنظیمات گرافیکی اگه می خواید Ubersample رو روشن کنید، Antialiasing رو خاموش کنید چون هر دوتاشون یک عمل رو انجام می دن ولی کیفیت uber به مراتب بیشتره.
3- تو Control Panel کامپیوترتون درایورهای مخصوص 3D رو که 2 تا هستند Uninstall کنید(برای کارت های انویدیا)، تاثیر به سزایی داره.
این هارو خودم تست کردم و نتیجشو دیدم ولی اگه خواستید روش های دیگه هم براتون می زارم.
در ضمن زیاد حساسیت به خرج ندید بدون Ubersample هم شما از آنتی آلایز خوبی برخوردار هستید(MLAA)، تو سایت ها هم نوشتن این تکنیک uber یه تکنیک برای کارت های گرافیکی آیندس، حالا باید دید این CDP پچی میده که پرفرمنس رو بالاتر ببره یا خیر!
بچه ها من چند تا مشکل دارم
1.پچ ارور میده
2.وقتی لانچر رو باز میکنم play رو که میزنم مینویسه باید بازی رو اکتیو کنی بعدش علامت گرگه میاد وسط دیگه نمیره!
چیکارش کنم؟
من بازی رو گرفتم ولی وقتی رو لانچر یا خود exe بازی می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته.فکر نکنم از کرک یا پچ باشه.فکر کنم مربوط به اپدیت ویندوز باشه چون به بازی دیگه هم اینجوری شده بود.اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا بگه...
سلام . دوستان من نسخه ی روسی بازی را از یکی از سایتای ایرانی گرفتم الان دیگه نمیشه کاریش کرد که هم کرک شه هم انگلیسی ؟ ممنون از همتون
درایور جدید انویدیا رو هم ریختم و جالبه که بدونید هیـــــــــــــــــــــچ تغییری نکرد .:11:
دوستان بازی 7 گیگی که توسط گروه BlackBox سالمه ؟ کسی تست کرده زیرنویس انگلیسیو داره ؟
اولین DLC بازی توسط Skidrow عرضه شد:
جالبه همه با بازی مشکل دارند، ولی من نسخه Skidrow رو دانلود کردم و با غیر فعال کردن Antialiasing و اون یکی گزینه مشابهش، روی Ultra دارم راحت بازی میکنم!کد:http://www.uploadbaz.com/7pbekdgh2u78
میگی راحت بازی میکنم ، توی مبارزات FPS چند میگیری ؟ توی گشت و گذار چقدر ؟نقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم نسخه 4 dvd. همراش چنتا چیز دیگه هم بود فکر کنم dlc بود.آپدیت 27 مگ هم کرد کرک رو هم کپی کردم ولی اون فایل نصبی عرور میداد
ولی در کل نصب و اجرا شد ولی وقتی تو بازی میرم خیلی محیط بدجوره اونجا که داره فرار میکنه همه چی آبیه بعدشم همه جا نارنجیه جوری که هیچی معلوم نیست.
حالا من چیکار کنم؟ورژن گرافیکم هم ای تی آی 11.5 . cpu amd