کسی نمیدونه کجای سایت تعرفه رو زده؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه کجای سایت تعرفه رو زده؟نقل قول:
سلام،من امروز رفتم طرح سحر رو ثبت نام کردم سه ماهه 10,900 امور مشترکین هم گفت تا 1هفته دیگه فعال میشه از سرعت دانلودش سوال کردم گفت اون چیزی که به ما تو جلسات گفتن اینه که بین 128 تا 256 متغیره ممکنه بالاتر بره ولی پایین تر نمیاد حالا خدا میدونه واقعا همین طور هست یا نه!! باید صبر کنم ببینم نصب شد چجوریه
تا خدمات adsl مشهد دست اقای (م.ج) هست فعلان چیزی نمیشه گفت .
من امروز رفتم برای مخابرات نامحدود تمدید قرارداد کنم.گفت که فقط 128 میده.مرکز مخابراتی مطهری هستم.128 اش که مجانی هم نمی ارزه. ماله همه جا همینطوریه؟
دوستانی که مشکل ثبت نام فقط 128 دارن به امور مشترکین برن....تا 512 هم ثبت نام می کنن
مخابرات نرن
اگه امور مشترکین هم گیر داد برن یکی دیگه
من خودم همین چند ورز پیش همین مشکل رو داشتم و رفتم یه امور .... دیگه کارمو راه انداخت با 256البته 512 هم میدادند
256= 39 تومن
512= 64 تومن
سلام من طرح سحرم وصل شد طی 2 روز کاری :18: سرعت عملشون منو کشته
از ساعت 12 امشب وصل شدم با سرعت دانلود نهایت 60 :13: بدک نیست اخه امور مشترکین گفته بود از 128 پایین تر نمیاد اینم تست سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبیش اینجاست سرعت آپلودش از دانلودش بالاتره
باسلام
کسانی که میخوان از مخابرات Adsl بگیرن "نامحدود نگیرن" و فقط طرح بعثت بگیرن .
والا من که موندم.دوستان تو همین فروم که میگفتن مخابرات خراب شده.
بازم رفتم 2تا دفتر خدماتی گفتن 512 نامحدود 2هفته است که جمعش کردن،فقط 128.
طرح بعثتم نبود. گفتش کلا همین سه رنگ هست فقط!
مرکز صابری وحیدم. به خدا دیگه موندم چی کارش کنم.
به دوستان با مشکل مشترک هم بگم هر کاری میکنید و از هر جایی میگیرید فقط از شاتل خدمات نگیرید.
شما چرا نمیری از تو سایت مخابرات ثبت نام کنی ؟ چه نیازی به دفاتر دارید؟
الان که تو سایت بعثت هم هستش.
شما چرا نمیری از تو سایت مخابرات ثبت نام کنی ؟ چه نیازی به دفاتر دارید؟
الان که تو سایت بعثت هم هستش.
شاید چون خطم رو شاتل رانژست نمیتونم.میگه خدمت فعال است یا همچین چیزی.نقل قول:
بعدم من 512 نامحدود میخواستم؛این بعثت حساب کتاب نداره 2روز دیگه میزنه زیرش میگه خطت ه128 بشین با 5 دان کن تا جونت دراد(چون شاتل این کارو باهام کرده ترسیده شدم) باز 512 مطمئن تره.
بله درست میگید اگر رانژه باشه پیغام میده که نمیتونید. بعد هم چون بعثت حجم محدود داره معمولا این کاری که شما گفتید نمیکنن . تا زودتر حجم طرف تموم شه بیاد حجم بخره. البته این نظر منه.
این کارو تو زمان شبانه میکنند و زمان دانلود هم شبه؛وگرنه تا وقتی هر گیگ ترافیکو 5هزارتومن بخری سرعتتو زیادم میکنند.
مثل کاری که شاتل میکنه،الان شبانم کلا قطعه ولی روزانه ای که ترافیک 3ماهم از6گیگ رسیده به 16 مشکلی نداره.کلا تو ایران نباید زیر بار قرارداد طولانی با جایی رفت چون مملکت بدون صاحبه و اگه مشکلی پیش بیاد دستش به جایی بند نیست!
ولی ممنون:احتمالا منم تا پایان دوره صبر کنم و یخورده بیشتر بررسی کنم و بیام بعثت بگیرم.
دوستان لطف کنید از حال و روز خدمات مخابرات اینجا بنویسین.
اینکه از طرح 128 بعثت تعریف میکنید تو مرکز انقلاب چجوریه این طرح؟ اخه ماله من مرکزم انقلابه. تو انقلابم سرعت همین جور بالاست؟
و یه سوال دیگه اینکه میگین این طرح دانلود شبانه رو جزء دانلود روزانه حساب میکنه و برای درست شدنش باید حساب کاربری و ریست کنیم یعنی باید مودم رو خاموش روشن کنیم یا نه؟
من الان طرح سحر شبانه نامحدود برداشتم ولی سرعت دانلودش از 50 بیشتر نمیشه، طرح بعثت تو مرکز انقلابم همینجوری سرعتش بالاست؟ یعنی همون سرعت دانلود تا 380 ؟
نه باید زنگ بزنی پشتیبانی اونا حسابتو ریست کنن.پسر خوب اگه باخاموش روشن کردن مودم درست میشد که همه روزی دوبار اینکارو میکردن و خلاص :26::31:نقل قول:
محتوای مخفی: p.s
یک دفتر مخابراتی که 512 نامحدود یا همین طرح بعثت رو بده کسی سراغ نداره؟من الان نزدیک چهار راه کلاهدوز که میرم میگه فقط 128 نامحدود یا طرح طلایی بگیر.
توی سایت مخابرات هم که میرم قسمت تمدید قرارداد جای پهنای باند هم بسته.ثبت نام هم که توی خود سایت نداره.یکی میشه منو راهنمایی کنه.الان شارژم خونه خیلی وقته تموم شده میترسم پورت رو خالی کنند.
منم دنبالشم.کسی میدونه؟نقل قول:
(512 مخابرات)
یکی دو روزی هست سرعت اینترنت من کم شده
بقیه هم همینجورین یا فقط منم؟؟؟
یک مشکل دیگه هم دارم
وقتی مودم قطع و وصل میشه مهم نیست تو چه صفحه ای باشم ، منو مسقتیم میبره با سایت مخابرات مشهد (که یک ای پی هست) ، منم از بقیه پرسیدم کسی این مشکل رو نداره!!!
2 تا بدی داره که 1: تو Browser نمیتونم Back کنم
2: با آیتونز که دانلود میکنم یکهو هرچقدر دانلود کرده باشم تبدیل میشه به 4 کیلوبایت( فکر کنم چون مخابرات اول آدرس اون سایت رو میفرسته ، دانلود آیتونز مختل میشه)
کسی راه حل داره؟؟؟؟
شماره ی پشتیبانی مخابرات ADSL رو کسی داره؟؟
برای تمدید قرارداد ، اینترنتی میشه اقدام کرد؟؟؟چه سایتی؟؟؟؟
برای من هم سرعت شدیدا پائین میاد یا کلا قطع میشه البته به سایت مخابرات ری دایرکت نمیشمنقل قول:
متاسفانه مخابرات هر ماهی سه چهار روزی این مشکل رو داره ولی بعد درست میشه
شماره پشتیبانی مخابرات رو ندارید؟؟؟نقل قول:
بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
اقا بمون تو همون صبا. این مخابرات ساپورت بسیار ضعیفی داره. چون شرکت خصوصی نیست براشون مهم نیست که یوزر راضیه یا ناراضی و اهمیتی نداره که پورت خالی بشه.
دوستان کسی تعرفه های طرح بعثت رو نداره؟برای ثبت نام adsl باید به چه سایتی برم؟
راستش صبانت خیلی خوب بود اما چند هفته هست که داره اذیت میکنه و هر 10 دقیقه قطع و وصل میشه و منو کلافه کرده و دارم دیوونه میشم . برای همین مجبورم برم مخابرات . ..
حالا بنظر شما چکار کنم؟
قطع و وصلی مخابرات مشهد چه جوریه؟
سرویس نامحدود داره؟
طرح بعثت نامحدوده؟ قیمت؟ سرعت؟
برای ثبت نام و گرفتن ای دی اس ال مخابرات مشهد باید چکار کرد؟ چند روز بعد وصل میشه؟
اگر برای خونه میخوای 128 نامحدود بیشتر بهت نمیدن که به لعنت خدا نمیارزه ولی برای مغازه میخوای که 512 بگیر خیلی عالیهنقل قول:
برای ثبت اول باید پورتت خالی باشه(اگر از شرکت داره برو بگو پورتت رو خالی کنن که 3 روز طول میکشه) ولی اگر خالی که برو یک دفتر خدمات ارتباطی اونجا میگن برو به حساب بریز و راهنمایی ات میکنن بقیه اش حله
همین که پول رو ریختی ظرف حداکثر 48 برات وصل میکنن
نقل قول:
نامحدوده؟
سرعت دانلود؟
قطعی در طول شبانه روز کمه یا زیاد؟
منم 2 تا سوال دارم.
سرعت مثلا 256 یا ... چنده؟ متغیره؟
قعطی چقدره؟
کلا خوبه تو مشهد یا نه؟
اره 128 اش نامحدوده هر چند تا 512 نا محدود داره اگر پارتی داشته باشی بهت میدن برای خونهنقل قول:
هر سرویسی نا محدود رو تقسیم بر 8 کن , عددی که بدست میاد حداکثر سرعت دانلود هست و حداقل هم 3-5 کمترش هست.هر چی سرویس بالا تری بگیری پینگت بهتر میشه .به هیچ وجه 128 نامحدود نگیر که زور بزنی شب تا صبح میشه 1 گیگ دانلود کرد.بخوای سایت باز کنی باید به حضرت نوح سلام کنی .
در ماه قطعی 2 تا 3 روز هست.حداقل 256 بگیر که 128 اصلا بدرد نمیخوره.سر ظهر و سر شب تایم اوت زیاد میده همه سرویس هاش .
اره تو مشهد خوبه.یعنی به درد من میخوره به حدی الان چیز خاصی برای دانلود ندارم نشستم بازی ها دانلود می کنم.برای پینگ هم بسته به منطقه مخابراتیت داره
آقا من الان صبا هستم
دیروز زنگ زدم به همین شماره 7230000 بهش گفتم 512 میدین به خونه گفت نه فقط با کارت دانشجویی یا مجوز شرکتی
بعد پرسیدم 256 چطور گفت میدیم 13 تومن
البته همشون نامحدود
حالا یکی از دوستام توی مرکز آزادی هست بهش گفتن 512 میدن به نظرتون من حضوری برم واسه مرکز قدس 512 میدن؟
راستی کسی آدرسی به مرکز قدس داره واسه حضوری رفتن؟
خان قلي جان شما سرويست چيه؟
راحت گرفتي اخه يادمه مي گفتي مي ري مي گن بيشتراز128نمي دن
بستگی به طرفی که توی مرکز مخابراتی نشسته داره اگر طرف حال باشه اصلا بدون چک کردنت بهت یک نامه میده بری 512 بگیری ولی اگر گیر باشه هیچی همون 128نقل قول:
والا من قبلا 512 داشتم.بعدش هر جا رفتم گفتن نمیشه نمیشه. بعد من گفتم تو ایران(اونم بچه مشهد) نشد ندره .اول رفتم سایتش دیدم میشه همون 512 رو تمدید که ولی نمیدونم چرا از طریق بانک ملت اینترنتی نمیشد پول رو واریز کرد. بعد گفتم بریم رو در رو.رفتیم مرکز مخابراتی طرف بدون چک کردن بگه برای چی میخوای گفتم : مو حدود 9 مره 512دروم:5: گفت حالا چقدر میخوای گفتم 256 (چون نصف هفته برای درس شهرستانم گفتم و هاردمم پره گفتم پول الکی ندم). یک نامه نوشت گفت بیا(تاریخ دار هم نبود)برای همین من رفتم 6 ماه تمدید کردم:21:نقل قول:
آقا قطعی اینترنت مشهد برای اینه که دارن فیبر مشهد - تهران رو دستکاری می کنند. من خودم 512 نامحدود دارم (دهنم سرویس شد تا بهم دادن) اما اکثرا اینترنت ندارم.12 شب به بعد که کلا اینترنت ندارم.
مشترک مخابرات استقلال هستم.جالبه بدونید 12 شب به بعد فقط سایتهای داخلی رو باز میکنه (یه جورایی اینترنت ملی)
تقریبا یه 20 روزی هست که این مشکلات واسم پیش اومده.قبلش خوب بود
حالا کسی آدرسی واسه مراجعه حضوری تو مرکز قدس داره؟
سلام امروز اینترنتم وصل شده (طرح بعثت) میخوام بدونم شبانه از چه ساعتی رایگان است و آیا اکانت جدا داره؟الان با همون یوزر و پسورد که شماره تلفنم هست وصل میشم.سوال دیگه این که قسمت ورود به حساب کاربری در سایت مخابرات باید چی وارد کنم؟لطفا سریعتر راهنمایی کنین که امشب حتما یه نرم افزاری رو باید دانلود کنم لازمش دارم .مشهدم
پینگش چقدره؟
نسبت به بقیه خوبه بینی 140 تا 500نقل قول: