نشر روزنه کار و بهزاد رحیمیان
هرچند که به پایان نمایشگاه چند روزی بیشتر فرصت نیست
اما،
دوستانی که علاقمند به فیلم و سینما هستند
نشر روزنه کار را بهتون پیشنهاد میکنم.
که دیروز خیلی تصادفی از مقابلش رد شدم... و با بهزاد رحیمیان آشنا شدم : دی ...
ایشون در چند کتاب مختلف، مرجع نسبتا" کاملی از فیلم ها در دهه های مختلف را گردآوری کردند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند که از کیفیت کتاب ها خیلی با خبر نیستم چون نتونستم تهیه کنم.
//
در کنار راهنمای فیلم در غرفشون با کتاب جدید ایشون آشنا شدم که متاسفانه اسمش یادم رفته ولی مرجع کاملی از کارگردانان بود.
کتابی قطور به قیمت 35 هزار تومن.
اگر سینما دوستی گذرش به نمایشگاه خورد حتما" به غرفه روزنه کار سر بزنه، خود بهزاد رحیمیان هست و در مورد کتابهاشون توضیحات کافی میدن :46:
اسامي برگزيدگان نمايشگاه كتاب تهران
بر اين اساس در بخش ناشران دولتي انتشارات «سوره مهر» و «اميركبير» مشتركاً بهعنوان ناشر برگزيده دولتي انتخاب شدند. همچنين نشر «هرمس» هم به عنوان بهترين ناشر خصوصي انتخاب شده است. در ضمن ناشراني چون «نويدشيراز»، «دليل ما» و «انصاريان» نيز بهعنوان ناشران خصوصي شهرستاني در اين مراسم مورد تقدير قرار ميگيرند.
در بخش ناشران دولتي انتشارات «سوره مهر» و «اميركبير» مشتركاً بهعنوان ناشر برگزيده دولتي و نشر «هرمس» هم بهعنوان بهترين ناشر خصوصي انتخاب شده است.
بر اين اساس در بخش ناشران دولتي انتشارات «سوره مهر» و «اميركبير» مشتركاً بهعنوان ناشر برگزيده دولتي انتخاب شدند. همچنين نشر «هرمس» هم به عنوان بهترين ناشر خصوصي انتخاب شده است. در ضمن ناشراني چون «نويدشيراز»، «دليل ما» و «انصاريان» نيز بهعنوان ناشران خصوصي شهرستاني در اين مراسم مورد تقدير قرار ميگيرند.
انتشارات «كانون پرورش فكري كودكان و نوجوان» نيز در بخش ناشران دولتي در بخش كودك بهعنوان برگزيده انتخاب شده است. در بخش ناشران خصوصي كودك و نوجوان نيز هيچ ناشري بهعنوان برگزيده انتخاب نشد.
در بخش غرفهآرايي نيز نشر «نگار» و «پيام آزادي» در بخش ناشران تهراني و انتشارات «قدياني» در بخش كودك بهعنوان برگزيده انتخاب شده است
شرايط غرفه گرفتن در نمايشگاه كتاب
تشكر ولي من سوال داشتم تاپيك رو قفل كردين !
شرايط غرفه گرفتن واسه نمايشگاه كتاب رو ميخواستم بدونم
و اينكه فقط به ناشرين غرفه ميدن؟
هزينه داره؟
كس ديگه اي غير از ناشر ميتونه غرفه بگيره؟
(تو شهرستان چطور؟)
1 پيوست (پيوستها)
◄بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران(معرفی و بحث درباره کتاب های که خواهیم خرید)
◄بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران(معرفی و بحث درباره کتاب های که خواهیم خرید)
پارسال تو همین زمان های تاپیک با این موضوع زده شد که سپیده خانوم زحمتش رو کشیده بودند...
و خیلی خیلی مفید بود برای کسانی که می خواستند بروند برای بازدید و خرید از نمایشگاه
که کتاب معرفی کردیم و بحث کردیم و حواشی رو گفتیم و خیلی خوب بود
و گفتم امسال هم چنین تاپیکی برای علاقمندان باشه تا با اطلاعتی بهتر به سراغ نماشگاه بریم
و از دوستان خواهش میکنم کتاب های که مد نظرش اون هست و می خواهد خریداری کنند اینجا معرفی کنند
و هر دوستی می تواند پیشنهاد کتاب بدهد یا درخواست معرفی کتاب برای موضوعی خاص.....
بنده هم در پست دیگری به کتاب های که خواهم خرید میپردازم...
با تشگر و به امید تبادل اطلاعاتمون.....:11:
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران طی روزهای ۱۳ الی ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ در مصلای تهران تهران برگزار خواهد شد.
این نمایشگاه ۱۲ اردبهشت توسط محمود احمدینژاد رئیس جمهور افتتاح خواهد شد.