----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله ممنون از اینکه کمک کردین. والا من این کار رو انجام دادم و میدونم که شما چی میگید.
اما مشکل اصلی اینجاست که وقتی فرضا یه سری تغییرات در پایان نامه داده بشه مثلا فونت یا شکل اضاف بشه به قبل از این سکشن بندی اون موقع یه مشکل جدی داریم و اون اینکه صفحات بعد از اون صفحه خالی به همون شماره که دادیم باقی میمونه و عملا میبینیم که 2 شماره مشابه یعین یکی قبل و یکی بعد از این سکشن بندی داریم و عملا این برای موقعی هست که دیگه پایان نامه رو نخواهیم تغییری بدیم که من هم نمیخوام تغییر بدم.
اما من نمیدونم آیا میشه ایون صفحه بعد سکشن یا همون جای خالی رو به صفحات قبلی پیوند داد با این تفاوت که اون صفحه خالی هم در بین اینا باشه ولی ارتباط با سکشن قبلی و بعدی خودش نداشته باشه؟
به نظر من سخته و شاید نشدنی باشه و باید به شرکت ماکروسافت بگیم این قابلیت خوب رو به دیگر قابلیت هاش اضاف کنه.
البته اضافه کرده ولی فقط برای صفحات اول اضافه کرده و یه custume میخواد که بهش اضافه بشه وبشه هر صفحه ای رو به صفحه دلخواه از نظر شماره صفحه لینک داد.
به هر حال خیلی ممنون از اینکه منو راهنمایی کردین.
راستی کسی میدونه که تعداد خط در پایان نامه رو چطور میشه تعیین کرد؟ ایا گزینه ای داره که بشه تعداد خط که مثلا گفتن حداکثر 27 و حداقل 21 برای پایاین نامه رو تعیین کرد؟